Alec Monopoly og Sandbox partner på ‘RAGS to RICHIE’

Følgende artikel hjælper dig med: Alec Monopoly og Sandbox partner på ‘RAGS to RICHIE’

“RAGS to RICHIE” af Alec Monopoly. Høflighed af kunstneren.

I dag annoncerer gadekunstneren, der blev blue chip-darling Alec Monopoly, officielt sit partnerskab med Sandbox, hvilket yderligere hyper optakten til sit første store NFT-projekt, “RAGS til RICHIE.” Den kommende PFP-kollektion tilbyder fans 6.500 illustrerede kunstværker, der er genereret ud fra karaktertræk og baggrunde, håndtegnet af kunstnerens karakteristiske brætspilsinspirerede stil.

Det hele falder den 24. juli, og indvier MoonPays nye Hypermint-platform.

Hvis du ved Alec Monopol, så har du en mening om ham. Det er en del af, hvordan hans praksis fungerer, og river arketypiske kapitalistiske billeder fra den kollektive bevidsthed med den påståede kontraintuitive intention om at kommentere det, alt imens han tilføjer mere tiltrækning gennem mærkenavne som Hermes og TAG Heuer, der står for noget mere end flash – det gode livet selv.

Han har tydeligvis ramt en nerve, idet han tæller Khloe Kardashian og DJ Khaled som venner – og keyboard-krigere i alle afskygninger og afskygninger som kritikere. Men som jeg engang så Al Diaz mærke på Wilson Avenue i Bushwick, “hvis du ikke har hatere, så popper du ikke!”

Det meste af Monopolys arbejde centrerer sig om den ikoniske hovedperson i Parker Brothers berømmelse, men han har bygget “RAGS to RICHIE” omkring en original karakter ved navn “Little Richie”. Ny fyr faldt – denne ligner mistænkeligt Snap, Crackle eller Pop med imiteret ansigtshår.

Priset til 0,5 ETH, et sandt tyv for Monopolys originale kunst, lover hver randomiseret iteration af Little Richie også en hel række af hjælpemidler. En 1. juli frigøre af partneren NFT Grails drillede “et play-to-earn NFT-spil, en metaverse klub og Digital Art Gallery, personlige eksklusive begivenheder og mere end $1 million i foræringer og præmier til indehavere.”

🔥 Anbefalede:  OLX - En online klassificeret markedsplads, der forvandlede køb og salg

“Jeg har altid følt, at Alec har gjort et utroligt stykke arbejde med at opbygge sin personlighed til et livsstilsbrand, mere end bare en maler, der skaber kunst,” fortalte Avery Andon-samlingens medstifter, NFT Grails CEO og bror/manager til Monopoly til Metaverse Stolpe. “Se på hans samlere og fans, de køber virkelig ind i hele livsstilen.”

En gentagelse af Little Richie fra samlingen

Andon understregede, at dette projekt markerer Monopolys første store indtog i Web3, efter mindre projekter som at donere et digitalt kunstværk til støtte for Leonardo DiCaprios Ocean Foundation og et samarbejde med reggaeton-kunstneren Ozuna.

Holdet startede deres engagement ved at samarbejde med en digital direktør fra Balenciaga for at skabe en Times Square-billboard under NFT.NYC. Selvom holdet oprindeligt satte sig for at inkludere 10.000 stykker, har de skræddersyet dette antal, så det passer til eksklusiviteten af ​​Monopolys klientel.

Monopol deltog selv i kryptorummet i nogen tid, og indsamlede NFT’er som World of Women og Cool Cats og kaldte endda blockchain for “kunstens fremtid” i ét interview sidste år. Rummet passer specifikt til hans baggrund, der arbejder i gaderne, hvor mindre variationer af gentagne karakterer giver en kunstner mulighed for at skabe genkendelse med fællesskabet. Elementer af ivrig konkurrence og hype forener også illegal kunst med den nyere NFT-verden.

Begge mødte også konstant modstand fra kunstverdenens intellektuelle elite.

“RAGS to RICHIE” NFT

“Når jeg laver et graffiti-stykke, kan jeg planlægge det,” sagde Monopoly selv til Metaverse Post, “Men når du skaber generativ kunst, sætter det det tilfældigt sammen – det er sjovt at se alle de forskellige ting kombineret til forskellige stykker.”

Monopoly formåede ikke kun at parolere sin ulovlige begyndelse til international kunststjernestatus, han er endda vokset ud over kategorien – at lave musik, livemale under koncerter og optræde DJ-sæt fra sit nylige hjem i Mykonos.

🔥 Anbefalede:  Jeevika Tyagi, medstifter og administrerende direktør, aastey, deler indsigt i at opbygge et brand på grundlag af bæredygtighed og størrelsesinklusivitet

“Vi kan bygge videre på rockstjernens persona og livsstil, virkelig pleje den i sit eget officielle fællesskab,” sagde Andon. “Vi kan arrangere begivenheder nu, hvor Alec virkelig er blevet sådan en multidimensionel kreativ kraft.”

Sandbox-partnerskabet markerer deres første store meddelelse relateret til “RAGS to RICHIE”-værktøjerne. “Jeg tror, ​​det er første gang, at Sandbox nogensinde har annonceret og lanceret et partnerskab pre-mint for en NFT-kollektion,” sagde Andon. Sammen bygger de et stykke jord ud, der vil være vært for live DJ-sæt fra Monopoly, et kunstgalleri med hans værker og andre særlige begivenheder, der overvejende er tilgængelige for samlingsindehavere. “Vi er allerede i forhandlinger med dem om at lave et stort samarbejde for NFT.London,” tilføjede Andon.

Mens samlingens partnerskab med MoonPay opstår fra et tæt venskab med CEO Ivan Soto-Wright, sikrer det også, at alle interesserede kan komme ombord med “RAGS to RICHIE.”

“RAGS to RICHIE” af Alec Monopoly

“MoonPays integrerede NFT-kasse giver brugerne mulighed for nemt at købe samlingen ved at bruge deres kredit- og betalingskort og apple pay,” hedder det i deres pressemeddelelse. “Den nye kollektion vil udnytte HyperMints samtidige prægning for at lette kryptobetalinger, så faldet kan målrettes mod både kryptonative og kryptonysgerrige kunder.”

Selvom NFT’er har fået et dårligt ry som cash grabs, siden de ramte mainstream, er en ny fase på vej, og dette hold er med i det lange løb. “Jeg ser på det som vores evne til at bevise os selv i dette nedadgående bjørnemarked,” sagde Andon om projektet. “Alle, der viser loyalitet og hænger på, vil blive meget belønnet, når det næste tyremarked kommer.”

Og det er den virkelige ‘klude til rigdom’ i det. Deltag i “RAGS to RICHIE” Uenighed og følg dem videre Twitter at komme ind i handlingen, før den går live.

🔥 Anbefalede:  RTFKT forklarer, hvordan ikke-amerikanske indehavere kan bestille Cryptokicks IRL

Læs relaterede indlæg: