AI for Content Creation: En guide til forstyrrende, men etisk indhold

Følgende artikel hjælper dig med: AI for Content Creation: En guide til forstyrrende, men etisk indhold

Mange menneskelige forfattere er bekymrede for, at alt for mange mennesker vil svare med et rungende ja. Faktisk Writers Guild of America gik i strejke i maj 2023 for at tvinge filmindustrien til at tilføje en kontraktklausul, der beskytter sine forfattere mod kunstig intelligens.

Klausulen er ret omfattende. Det ville ikke tillade AI at omskrive materialer skrevet af menneskelige forfattere. Det ville ikke tillade indhold skrevet af WGA-forfattere at blive brugt som AI-kildemateriale. Desuden ville det ikke tillade undersøgelser at bruge indhold skabt af WGA-forfattere til at træne AI.

Marketingfolk, i modsætning til mange forfattere, omfavner AI. Omkring 33 % af marketingfolk bruger det til at generere ideer til markedsføringsindhold. Omkring 28 % af marketingfolk bruger det til at skabe indhold såsom blogindlæg, e-mails, pressemeddelelser og indhold på sociale medier.

Men er det en etisk praksis?

Download dette indlæg ved at indtaste din e-mail nedenfor

Skal du bruge kunstig intelligens til at skabe indhold?

Der er fordele og ulemper ved at bruge AI til oprettelse af indhold. Markedsførere bør overveje begge sider nøje for at træffe en informeret beslutning.

De professionelle

Det er hurtigere at bruge et AI-værktøj end at skabe indhold på egen hånd. Desuden er det billigere at få en computer til at lave indhold, end det ville være at hyre en menneskelig indholdsforfatter.

AI kan skabe godt indhold i nogle indstillinger. Den kan endda lære af din skrivestil og efterligne den. Mange mennesker vil ikke være i stand til at kende forskel på dit indhold og dit AI-genererede indhold.

Google har sagt at det ikke ville blokere AI-genereret indhold. Dette er gode nyheder for dem, der er bekymrede for, at brug af AI til at generere indhold ville sænke deres søgemaskinerangering.

🔥 Anbefalede:  Retningslinjer for valg af det bedste WordPress-tema til dit websted

Ulemperne

Samtidig har Google endnu en gang advaret brugerne om, at deres søgemaskine ikke vil tolerere ukorrekt indhold af lav kvalitet. Indhold skal være nyttigt, nyttigt og originalt for at rangere godt. AI-genereret indhold passer ikke til denne regning af flere grunde.

For det første har AI ikke menneskelige følelser. Den kan ikke indleve sig i en klients smertepunkter. Den ved ikke, hvordan man forbinder sig med enkeltpersoner. Således vil AI-genereret indhold ikke appellere til mange potentielle kunder.

AI er heller ikke altid præcis. Det får sine oplysninger fra algoritmer. Det betyder, at det kan generere unøjagtigt, vildledende, kulturelt stødende og/eller partisk indhold.

Desuden bruger mange AI-indholdsgeneratorer ord og sætninger, der lyder unaturlige. Dette usammenhængende indhold kan gøre din virksomhed mere skade end gavn ved at mindske varemærketilliden. Slutresultatet ville være en høj afvisningsprocent og en lavere søgemaskinerangering.

Generering af AI-indhold giver også juridiske og etiske problemer. AI-drevne værktøjer får deres indhold fra deres programmering. Indholdet, der bruges i programmering, kommer fra internettet.

Hvis indholdet er godt, er oddset, at det er ophavsretligt beskyttet. En menneskelig forfatter kan tage retslige skridt mod en virksomhed, der bruger plagieret indhold, selvom virksomheden gjorde det uforvarende.

Du kan se flere fordele og ulemper inde i denne interaktive e-bog.

Hvordan bør forfattere og marketingfolk bruge AI?

AI er ligesom internettet et fantastisk værktøj til at hjælpe marketingfolk og forfattere med at nå deres mål. Den kan dog ikke klare alt arbejdet alene. Det har brug for menneskelig kontrol og retning for at fungere, som det skal.

Hvordan marketingfolk kan bruge AI

AI kan analysere et websted hurtigere og mere effektivt end et menneske. Det er et fantastisk værktøj til at fange indholdshuller. At løse disse huller kan øge tilliden til din virksomhed og øge salget.

🔥 Anbefalede:  MPost Markets: De fleste kryptovalutaer i det grønne

AI kan også hjælpe dig med at identificere og nå ud til din målgruppe. Det kan tilpasse eksisterende indhold og tilpasse det, så det appellerer til udvalgte demografiske grupper. Det kan også vise brugerdefinerede indholdsanbefalinger til brugere for at beholde dem på dit websted.

AI kan forbedre din SEO ved at hjælpe dig med at identificere relevante søgeord til brug i indholdsoprettelse og PPC-annoncer. Det kan også hjælpe dig med at finde de bedste indholdsskabere til et givet projekt. Det kan endda kontrollere indholdet for at sikre, at det ikke blev oprettet ved hjælp af AI-drevne værktøjer.

Hvordan forfattere kan bruge AI

AI og menneskelige forfattere ses almindeligvis som direkte konkurrenter. Dette er dog ikke tilfældet. AI kan hjælpe menneskelige indholdsforfattere med at forbedre deres skrivning og skabe fantastisk indhold hurtigere, end det ellers ville være muligt.

AI kan hjælpe en forfatter med at undersøge indholdsideer. Det kan give gode overskriftsmuligheder. Det trækker hurtigt statistik op, hvilket gør det muligt for en forfatter at skabe interessant, præcist indhold uden at bruge mange timer på at researche.

AI kan også hjælpe med at finde billeder og videoer, der kan indlejres i skriftligt indhold. Skrevet indhold med visuals kan få op til 94 % flere visninger end indhold uden billeder.

Det bedste af AI og menneskelige forfattere

AI er et fantastisk værktøj til at forbedre kvaliteten af ​​skriftligt indhold. Markedsførere og skribenter bør være velkommen til at bruge det til sit fulde potentiale. Der er masser af værktøjer at vælge imellem, hvilket gør det nemt at prøve et par stykker og finde det, der passer bedst til dig personligt.

🔥 Anbefalede:  Hvorfor Amazons klimainitiativ bare er god forretning

Samtidig bør AI aldrig fuldt ud tage pladsen for en menneskelig marketingmedarbejder eller forfatter. Marketingfolk skal omhyggeligt analysere AI-genereret information for at sikre, at den er nøjagtig og upartisk. Menneskelige forfattere bør bruge AI-genereret tekst til at generere indholdsideer, men ikke engrosindhold.

WriterAccess tilbyder det bedste fra begge verdener. Siden giver adgang til tusindvis af erfarne, gennemprøvede menneskelige indholdsskabere. Hver indholdsskaber er forpligtet til at skabe unikt indhold efter bedste evne.

Samtidig bruger WriterAccess AI-drevne værktøjer til at forbinde marketingfolk med den forfatter, der ville være bedst egnet til et projekt. Det tager brand stemme, branche, emne, ekspertise og andre faktorer i betragtning. Det giver derefter øjeblikkelige forslag til at hjælpe marketingfolk med at finde kreativ ekspertise uden unødig forsinkelse.

Har du brug for at skalere indholdsskabelse uden at gå på kompromis med kvaliteten? Leder du efter engagerende, unikt indhold, der vil booste SEO, webstedstrafik, salg og brandloyalitet?

Hvis det er tilfældet, vil AI ikke hjælpe dig med at nå alle disse mål alene. WriterAccess kan dog. Tjek vores AI-drevne funktioner eller vores 14-dages gratis prøveperiode for at finde ud af, hvorfor marketingfolk fra alle brancher bruger vores platform til at booste deres marketingkampagner.