Agorapulse Review 2023: Det bedste værktøj til administration af sociale medier?

Følgende artikel hjælper dig med: Agorapulse Review 2023: Det bedste værktøj til administration af sociale medier?

Kæmper du med at vedligeholde din markedsføringsstrategi på sociale medier på egen hånd og er du ikke sikker på, hvilket værktøj du skal bruge?

I dette indlæg gennemgår vi et af vores foretrukne sociale mediestyringsværktøjer, der er tilgængelige i marketingbranchen.

Agorapulse hjælper dig med at administrere alle aspekter af markedsføring på sociale medier. Vi vil især tage et kig på dens udgivelses- og indbakkefunktioner.

Hvad er Agorapulse?

Agorapulse er en fuldgyldig app til administration af sociale medier. Det er en sammenlignelig mulighed for dem, der leder efter et billigere alternativ til Sprout Social. Ligesom sidstnævnte app tilbyder Agorapulse fire kernefunktioner til administration af sociale medier: udgivelse, indbakke, overvågning og rapportering.

Vi vil dække disse funktioner mere i dybden om et øjeblik. Indtil videre, tag et kig på denne oversigt over Agorapulses topfunktioner:

 • Understøtter Instagram, Twitter, Facebook, LinkedIn og YouTube
 • Planer med over 40 profiler på sociale medier
 • Planer med over otte brugere
 • Ubegrænset planlagte indlæg om måneden + masseplanlægning
 • Indholdsetiketter (tagging)
 • Sociale medier kalender
 • Indbakkefunktioner omfatter prioriteret tagging, avanceret filtrering og automatisering
 • Overvåg omtaler, søgeord og hashtags
 • Tildel og godkend indlæg
 • Del kalendere med brugere uden for Agorapulse, såsom klienter
 • Sociale CRM-funktioner, herunder kundeinteraktionshistorik, interne noter om kunder, etiketter til gruppering af brugere og et rangeringssystem, der viser dine mest aktive følgere
 • Overvåg annoncekommentarer
 • Rapporter inkluderer Facebook-konkurrenter og data om teammedlemmers præstationer
 • Bibliotek til opbevaring af aktiver
 • Browserudvidelse, du kan bruge til at dele ethvert indlæg, du kan lide, på sociale medier

Hvilke funktioner tilbyder Agorapulse?

Når du første gang bruger Agorapulse, selv som en gratis prøvebruger, skal du køre gennem deres opsætningsguide. Dette involverer at fortælle dem om din organisation og forbinde dine profiler.

Det er, når du finder ud af, at Agorapulse understøtter Facebook-sider, Facebook-grupper, Instagram-virksomhedsprofiler, Twitter-profiler, LinkedIn-profiler, LinkedIn-virksomhedssider, YouTube-kanaler og Google My Business-profiler.

Agorapulse tilbyder en del funktioner, som du kan se. Vi vil dække dem i følgende afsnit:

 • Dashboard
 • Forlagsvirksomhed
 • Social indbakke
 • Social lytning

Dashboard

Agorapulses grænseflade er ren og enkel.

Den har en tynd, venstre sidebar menu, der indeholder links til forskellige sektioner af appen sammen med et par hurtige knapper. Disse giver dig mulighed for at skrive nye indlæg, invitere teammedlemmer, tilføje nye profiler, se dine meddelelser og konsultere support og hjælpedokumenter med færre klik.

Der er også en sammenklappelig menu til højre for hovedmenuen. Denne har profiler, du har forbundet til appen, og du kan vælge eller fravælge hver enkelt afhængigt af det værktøj, du bruger.

Forskellige værktøjer har også forskellige UI-layouts.

En ting at bemærke om Agorapulse er, at den ikke har en startskærm eller hovedbetjeningspanel, så der er ingen måde at se et øjebliksbillede af dine seneste omtaler, planlagte indlæg, godkendelser, der kræver din opmærksomhed eller præstationsmålinger.

Forlagsvirksomhed

Agorapulses udgivelsesværktøj er i et par forskellige dele. Lad os starte med komponeringsfunktionen. Når du klikker på knappen Udgiv, vil du se dette værktøjs UI-overlejring over skærmen.

Agorapulse bruger en af ​​de enkleste brugergrænseflader til sit komponeringsværktøj, enklere end de fleste værktøjer til administration af sociale medier derude. Den har tre paneler: fra venstre mod højre giver det første dig mulighed for at vælge, hvilken eller hvilke platforme du vil udgive til, det andet indeholder editoren, og det tredje har forhåndsvisninger. Hver platform har sin egen fane i forhåndsvisningspanelet.

🔥 Anbefalede:  Hvor mange kryptovalutaer er der i verden i 2023?

Dette layout gør det utroligt effektivt at planlægge indlæg, der indeholder de samme marketingbudskaber til flere sociale medieplatforme, alt imens du komponerer et enkelt udkast.

Mens du skriver, vil du se separate ordantalgrænser for hver platform, du vil udgive til. Dette giver dig mulighed for at optimere dit budskab til hver enkelt platform.

Derudover kan du redigere individuelle beskeder i forhåndsvisningspanelet. Dette er et skridt op fra Sprout Socials skriveværktøj, som kræver, at du laver separate kladder, når du ønsker, at dine beskeder skal se anderledes ud på forskellige platforme. Med Agorapulse kan du foretage disse ændringer fra den samme brugergrænseflade.

Disse forskellige faner har endda deres egne fejlfrie meddelelser for hver platform. Når du f.eks. inkluderer et link som din eneste vedhæftede fil, får du muligvis en fejlmeddelelse om, at Instagram-billeder skal have bestemte billedformater.

Heldigvis er der knapper til hurtig brug, som giver dig mulighed for at inkludere emojis, links, billeder, videoer og hashtag-grupper.

Hashtag-grupper er hashtag-samlinger, du kan oprette og gemme i Agorapulse. Når du skriver et nyt indlæg, kan du indsætte alle hashtags i en gruppe med et par enkle klik ved at bruge hashtag-knappen i editoren.

Planlægning og kø af opslag

Når du er færdig med at komponere dit indlæg, har du fire muligheder i forhold til rent faktisk at udgive det: udgiv det med det samme, føj det til din kø, planlæg det eller tildel det til hvem som helst (inklusive dig selv) for at gemme det som en kladde.

Som jeg sagde, er sammensætningsværktøjets brugergrænseflade enkel, så planlægnings-/køgrænsefladerne holdes som separate trin. Dette er smart ud fra et designperspektiv, da det forhindrer brugeren i at blive overvældet af for mange muligheder på én gang.

Dette forenkler naturligvis grænsefladerne for planlægnings-/køtrinene. Til planlægning er alt, hvad du skal gøre, at vælge en dato og et tidspunkt, du gerne vil planlægge indlægget til.

Nogle platforme, såsom Facebook og Instagram, giver dig mulighed for at planlægge opslag for yderligere tidsintervaller eller genudgive dem regelmæssigt.

Du kan tildele etiketter til indlæg på begge grænseflader, en smart tilføjelse, der lader dig bruge tagging til intern organisation. Tildel etiketter til indholdstyper (bloginlæg, videoer osv.), interne indholdskategorier og mere.

Hvis du vil sætte et opslag i kø, kan du tildele det til toppen eller bunden af ​​køen. Plus, ligesom planlægning, giver visse platforme dig mulighed for at genindsætte indhold i kø, hvilket er nyttigt til eviggrønne marketingmeddelelser.

Udgivelse af lister

Agorapulses køfunktion er gemt i en sektion af appen kaldet Publishing Lists. Denne sektion organiserer dine indlæg i fem kategorier baseret på status: Planlagt, I kø, At godkende, Tildelt til mig og Udgivet.

Du kan oprette forskellige kategorier for køen og tildele farveetiketter til hver. For eksempel kan du oprette en kategori for dine egne blogindlæg, en anden for indhold, du vil dele, en for citater, og så videre og så videre.

Alt du skal gøre er at vælge de dage og tidspunkter på ugen, du ønsker, at opslag i hver køkategori skal offentliggøres live på sociale medier. Ethvert indlæg, du tildeler til køen, vil følge dens respektive kategoris tidsplan.

Udgivelse af kalender

Endelig har vi udgivelseskalenderen. Det er en simpel social medie-kalender, der viser alle de opslag, du har planlagt for ugen eller måneden.

🔥 Anbefalede:  Kreditkort vs betalingskort: Hvordan adskiller de sig?

Du kan planlægge nye indlæg herfra og trække og slippe indlæg til forskellige datoer.

Indbakke på sociale medier

En af Agorapulses mest nyttige funktioner er den måde, den hjælper dig med at administrere din indbakke på sociale medier. Du kan administrere direkte beskeder, kommentarer, annoncekommentarer og anmeldelser.

Værktøjets brugergrænseflade gør det nemt at svare på beskeder og tildele dem til forskellige teammedlemmer. Du vil dog se, hvor dette værktøj virkelig skinner, hvis du åbner indstillingssiden.

Der er en funktion kaldet Inbox Assistant her. Du kan bruge dette til at opsætte regler, som appen skal følge med hensyn til indbakkeelementer. Det er i bund og grund en automatisk sorteringsfunktion, du kontrollerer.

Du opsætter disse regler baseret på søgeord, der vises i de beskeder, du modtager. For eksempel kan du oprette forskellige regler, der automatisk sletter kommentarer, der indeholder stødende ord.

Social lytning

Tilbage på indstillingssiden kan du se, at der er en sektion mærket Lytte til visse platforme, herunder Instagram og Twitter. Dette afsnit giver dig mulighed for at overvåge omtaler af specifikke søgeord og sætninger.

Dine håndtag og websted tilføjes som nøgleord som standard, men du kan overvåge ethvert søgeord, websted eller hashtag.

Alt du skal gøre er at indtaste ord, sætninger eller håndtag, du vil spore, og derefter gøre det samme for dem, du vil udelukke. Hvis du sporer mærkeomtaler, kan du bruge dette værktøj til automatisk at tilføje brugere til din liste over fans og følgere.

Sprog- og placeringskrav er også tilgængelige.

Når du begynder at modtage beskeder, finder du dem på det primære betjeningspanel til social lytning.

Agorapulse fordele og ulemper

Agorapulse skinner, når det kommer til publicering på sociale medier og administration af indbakke. At være i stand til at oprette indlæg til flere platforme (med ordtal for hver inkluderet) fra et enkelt udkast er en af ​​de mest effektive måder at administrere din udgivelsesplan på.

Du behøver ikke længere at logge ind på hver enkelt social medieplatform og oprette det samme marketingbudskab igen og igen for hver enkelt. Plus, Agorapulse har en ren brugergrænseflade, der er nem at bruge, så den er sandsynligvis milevidt foran den app til administration af sociale medier, du bruger i øjeblikket.

Udgivelsesaspektet af værktøjet er meget glat. Du kan oprette forskellige variationer for hvert socialt netværk, og du kan tilføje flere datoer for disse delinger, der skal omplanlægges i fremtiden.

Så lad os sige, at du gerne vil planlægge et nyt indlæg senere i dag. Du ønsker, at det skal deles en gang om ugen i de næste 2 måneder på Twitter, men to gange om måneden på LinkedIn.

Du skal blot tilføje de ekstra datoer i Agorapulse, og det er gjort. Vi har aldrig set andre værktøjer fungere på denne måde.

Agorapulse udvider denne brugergrænseflade i deres indbakkeværktøj. Du kan administrere DM’er, kommentarer og anmeldelser fra alle platforme på et enkelt sted, ved at bruge filterindstillinger til at kontrollere, hvilke typer meddelelser du behandler først.

Inkluderingen af ​​Inbox Assistant gør bare denne funktion så meget mere effektiv.

Agorapulse har også omfattende rapporter for hver platform, du bruger. Du kan holde øje med publikumsvækst, engagement, brugeraktivitet, din brandbevidsthedsscore, søgeord, du overvåger, interaktioner genereret af hashtags, du bruger i dine opslag og etiketdistribution.

🔥 Anbefalede:  5 bedste Bitmex-handelsbots i 2023 (gratis og betalt)

Du kan også eksportere rapporter for at vise kunder og teammedlemmer eller for at føre dine egne optegnelser.

En mindre ulejlighed, du kan opleve med Agorapulse:

Du kan ikke efterlade noter om planlagte indlæg fra kalenderen. Mens du kan kommunikere med dit team ved at tildele indlæg, kan du ikke tilføje påmindelser og beskrivelser (selv for dig selv) til hurtig visning.

Og det er det – ingen væsentlige problemer overhovedet.

Bemærk: Denne sektion havde oprindeligt et par andre mindre problemer relateret til deres udgivelsesværktøj. Agorapulse skal dog være opmærksom på feedback. Og de genopbyggede deres udgivelsesværktøj fra bunden af. Det fjernede et par mindre problemer og tilføjede nogle unikke funktioner, som andre platforme ikke har.

Agorapulse priser

Agorapulse har en begrænset gratis for evigt plan for mindre, solo marketingfolk. Denne plan understøtter op til tre sociale profiler, 10 planlagte indlæg om måneden, indholdsetiketter og grundlæggende indbakkefunktionalitet, uden Twitter-synkronisering.

Agorapulse har tre betalte planer: Standard, Professional og Advanced, og en brugerdefineret plan til større virksomheder og bureauer.

Standard: 59 €/måned/bruger (49 € ved årlig fakturering). Indeholder 10 sociale profiler, ubegrænset postplanlægning, social indbakke og udgivelseskalender.

Professionel: 99 €/måned/bruger (79 € ved årlig fakturering). Indeholder alle funktioner i Standard med yderligere 5 sociale profiler, kommentarer, Canva integration og lytteværktøj.

Fremskreden: 149 €/måned/bruger (119 € ved årlig fakturering). Indeholder alle funktioner i Professional med yderligere 5 sociale profiler, indholdsbibliotek, massegodkendelse og udgivelse og spamhåndtering.

Brugerdefinerede: Du skal anmode om et tilbud fra Agorapulse. Med denne plan låser du op for alle tilgængelige funktioner, inklusive 1-1 træning og prioriteret support.

Agorapulse har en gratis 30-dages prøveperiode. Din prøvekonto vil sige “15 dage”, når du logger ind første gang. Dette skyldes, at prøveperioden kan forlænges i yderligere 15 dage (i alt 30 dage) på en engangsbasis.

Agorapulse anmeldelse: sidste tanker

Indtil videre er Agorapulse en af ​​de bedste apps til administration af sociale medier, vi har testet. Den har en vidunderlig balance mellem funktioner, priser og support.

Det giver dig mulighed for at administrere alle aspekter af din markedsføringsstrategi på sociale medier mere effektivt uden at bryde banken på den måde, Sprout Social gør. Det er især en fantastisk mulighed for teams af denne grund, hvilket giver dig adgang til to brugere til samme pris som Sprout Socials basisplan med én bruger.

Dens gratis plan har endda nok funktioner til, at mindre marketingfolk kan administrere deres tidsplaner og indbakker.

Platforme som SocialBee er også rige på funktioner, når det kommer til publicering på sociale medier. Agorapulse er dog en bedre mulighed, hvis du skal administrere din indbakke, overvåge mærke- og søgeordsomtaler og se avancerede rapporter om ydeevne. Det er en hel social media management suite, mens SocialBee udelukkende er et planlægningsværktøj.

Samlet set er Agorapulse stor værdi for pengene. Men hvis du er usikker, så prøv Agorapulses gratis prøveperiode. Intet kreditkort påkrævet.


Table of Contents