AFL Mint dropper “Ripper Grabs” Series 1 NFT-kollektionen

Følgende artikel hjælper dig med: AFL Mint dropper “Ripper Grabs” Series 1 NFT-kollektionen

Animoca Brands’ datterselskab AFL Mint dropper “Ripper Grabs” Series 1 NFT-kollektionen.

Den udkommer i dag og byder på pakker med 25.000 spektakulære højdepunkter, ikoniske øjeblikke og mesterspillere fra 2022 Toyota AFL Premiership-sæsonen. Samlerobjekterne forestiller Bobby Hill, Joe Daniher, Toby Greene og Mitch Georgiades, for at nævne nogle få.

AFL Mint

Samlere kan vælge mellem tre pakketyper. Pakkerne med to NFT’er inkluderer for det meste almindelige kort og koster $19. Pakker med fem ikke-fungible tokens koster $49, mens pakker med otte NFT’er er tilgængelige for $79. Sidstnævnte har især 8% af deluxe samleobjekter og 2% af Genesis-kort.

Brugere kan købe “Ripper Griber” Serie 1 samleobjekter via MoonPay.

AFL Mint er en platform, der er vært for officielt licenserede Australian Football League NFT’er. Markedspladsen fungerer i øjeblikket i beta og vil blive lanceret fuldt ud i 2023.

I august i år blev en AFL-kollektion kaldet “Mint Ripper Skipper” udsolgt på mindre end 12 timer. Sådanne sportsudgivelser tiltrækker en masse samleres opmærksomhed og er et fantastisk værktøj for hold til at forbinde med fans. Faktisk har flere fodboldligaer udstedt NFT-kollektioner i det seneste år, herunder den tyske Bundesliga og Scottish Professional Football League. Manchester City Football Club udgav NFT’er i samarbejde med Puma, mens FIFA lancerede en NFT-platform dedikeret til digitale fodboldsamlerobjekter.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Liste over tekniske startups erhvervet af Tata