Afgående rep. Cawthorn står over for etisk undersøgelse for krypto

Følgende artikel hjælper dig med: Afgående rep. Cawthorn står over for etisk undersøgelse for krypto

Alt hvad du behøver at vide om Madison Cawthorn og Let's Go Brandon CoinFoto af Tingey SkadeadvokatfirmaUnsplash

Afgående husrepræsentant Madison Cawthorn fra Asheville, North Carolina, vil nu svare til House Ethics Committee i Washington, DC om hans cryptocurrency-aktiviteter og amorøse affære med en medarbejder. Undersøgelsen, annoncerede i gårafslutter seks måneders opbygning i Cawthorns forhold til meme-mønten kaldet Let’s Go Brandon, mens de fortsætter aktuelle samtaler om influencers og kryptovaluta.

Problemerne startede tilsyneladende den 29. december 2021, da Cawthorn stillede op for en Instagram billede med hedgefondsforvalteren James Koutoulas – de facto-manden bag Let’s Go Brandon, et symbol, hvis navn kommer fra et tilfælde på Talladega Speedway, hvor en NASCAR-anouncer mishørte udskældte chants om Joe Biden som tilråb for racerkøreren Brandon Brown.

“LGB-legender. … I morgen tager vi til månen!” Cawthorn svarede på IG-indlægget ifølge en artikel den 26. april af Washington eksaminator krediteret for at bryde dette kryptokapitel i Cawthorns saga. Den kommentar er der ikke i dag. Dagen efter meddelte Brandon Brown, at LGBCoin ville sponsorere hans 2022-sæson, “hvilket får LGBCoins værdi til at stige med 75 %.”

Let's Go Brandon mønt PR-erklæring ved lancering.  Cawthorn angiveligt tjente Cawthorn for mønten.
Fra Browns hjemmeside

Desværre for dem, der reagerede på denne buzz ved at investere rigtige penge, faldt LGBCoins markedsværdi fra $570 millioner til absolut ingenting den 28. januar 2022. Koutoulas hoppede på en livestream fra februar 2022, citeret af Washington Examiner og forsøgte at forklare – NASCAR havde afvist Browns sponsorforslag den 4. januar, så uidentificerede insidere decimerede møntens værdiansættelse ved at dumpe deres enorme ejerandele i virksomheden.

Koutoulas relancerede LGBCoin den næste måned med påståede sikkerhedsforanstaltninger, der forhindrer overdimensionerede aktionærer i at sælge deres mønter i massevis. Siden da fortsætter LGBCoin, men har kun nået 5% af den maksimale pris, den satte sidst sidste år. Det har ikke forhindret Cawthorn i konstant at udråbe tokens potentiale, promovere hans ejerskab og opmuntre følgere til selv at købe LGBCoin – ved den konservative politiske handlingskonference i slutningen af ​​februar, American Freedom Tour i Ft. Lauderdale i marts sidste år og til Freedom Fight Night i Miami.

🔥 Anbefalede:  Sådan køber du Star Atlas (ATLAS) i 2023 [Metaverse Crypto Coin]

Det kunne måske være blevet ved, hvis det ikke var for en gruppesøgsmål indgivet af en investor den 1. april og hævdede, at Koutoulas og hans sammensvorne arbejdede med LGBCoin som en pumpe- og dump-ordning. Dokumentet nævner ikke Cawthorn som en anklaget. Alligevel optræder Cawthorn sammen med James J. Harris Jr. og Austen Fletcher som politiske influencers, hvis foreninger Koutoulas udråbte for at øge LGBcoins værdiansættelser. Cawthorn var dog på skatteydernes fastholdelse.

Den 27. april skrev anti-Cawthorn PAC American Muckrakers til Office of Congressional Ethics og bad dem undersøge Cawthorn på syv påstande – hvoraf de fleste vedrører gaver givet under Cawthorns sensationelle affære med planlæggeren og det fjerne familiemedlem Steven Smith. Punkt syv anmoder imidlertid udvalget om at undersøge “det økonomiske forhold og aktiviteter mellem Rep. Cawthorn og Bitcoin-firmaet, der for nylig blev rapporteret om af Washington Examiner.” Mandag den 23. maj skrev Washington Examiner, at House Ethics Committee havde stemt enstemmigt for at undersøge Cawthorn. Og her er vi.

Selvom Cawthorn offentligt afslørede sit ejerskab af LGBCoin, fortalte lobbyisten Craig Holman til Washington Examiner, at hvis Cawthorn brugte ikke-offentlig viden om Browns forestående aftale med LGBCoin og købte kryptovalutaen før den 30. december, “ville det udgøre insiderhandel, en føderal forbrydelse, der kan involvere fængselsstraffe.” Og selvom Kotoulas også nævnte på sin livestream fra februar, at LGBCoin er specifikt formateret til at undgå regulatorisk sikkerhedsklassificering, sagde Dylan Hedtler-Gaudette-manager ved Project on Government Oversight, “selvom LGBCoin ikke betragtes som en sikkerhed, vil det ikke gengives. Cawthorn immun mod love om insiderhandel.”

🔥 Anbefalede:  Hvordan man tjener penge på eBay

Cawthorn brugte endda sin tid i embedet til indføre en husbeslutning om at “deregulere kryptovalutaer og tilskynde til blockchain-innovation”, et potentielt skridt til at skabe love for sin egen økonomiske vinding.

Når det er mest altruistiske, reagerer Amerikas retssystem på samfundet i realtid ved at skabe præcedens med hver beslutning. Det vil være interessant på adskillige niveauer at se, hvilke nye standarder denne undersøgelse sætter, når kryptopartnere og fortalere føler industrigrænser. Eksperter er allerede i gang med at analysere det med småt – hvordan tokens skal betragtes i henhold til loven, og hvilke principper de, der annoncerer for dem, skal overholde. Margenen mellem influencer og politiker bliver stadig tyndere, men Cawthorn er forankret i virkeligheden. Han er stadig absolut embedsmand, for nu.

Denne undersøgelse kan i virkeligheden være kongresmedlemmets bedste håb om at hjælpe den amerikanske regering med lovgivning.

Læs relaterede indlæg: