Affiliate Mythology (Del 1). Hvordan vælger man et virtuelt betalingskort 2023?

Følgende artikel hjælper dig med: Affiliate Mythology (Del 1). Hvordan vælger man et virtuelt betalingskort 2023?

I deres professionelle aktiviteter stoler affiliate marketing ofte ikke kun på deres egen erfaring, men også på markedsetablerede overbevisninger.

Det er ofte svært at afgøre, hvilken af ​​disse overbevisninger, der er sande og relevante, og hvilke der er trivielle myter.

Vores gæsteeksperter vil hjælpe os med at adskille sandhedens korn fra myternes skaller og vil dele med os deres tanker om hver af disse principper.

Vi begynder vores fordybelse i affiliate-mytologi med et meget følsomt emne, der blev særligt varmt sidste år – vi vil tale om betalingskort til affiliate marketing i 2023.

Danja, medstifter af Grats Group, har for nylig udgivet en meget interessant artikel, der sammenligner populære virtuelle betalingskort og i dag vil han hjælpe os med at bevise eller aflive nogle af affiliate marketing-myterne om betalinger.

– Hej, Danya! Tak fordi du tog dig tid til en snak. Hurtigt spørgsmål: stødte du på affiliate marketing myter om betalinger i dit daglige arbejde?

– Hej! Tak for at have mig 🙂 Min favorit er “korttillid afhænger af balancen” – dette var fra vores praktikant. Han arbejdede ikke allerede hos os

– Hvorfor så? Er du sikker på, at det er en myte? 🙂

– Jeg ved ikke om effekten på en trust, men mit humør afhænger helt sikkert af saldoen på mit kort

– Seriøst, har du en teori om, hvor alle disse myter kommer fra?

– Det er ret ligetil. Affiliate marketing er sådan en turbulent proces med så mange variabler, så folk skal i det mindste tro på nogle mønstre.

– Det lyder fornuftigt. Kender du andre myter om VCC?

– Min erfaring er, at alle myterne om betalingskort kommer ned til et enkelt spørgsmål: Er kortene troværdige? Det sjove er, at ingen rigtig uddyber betydningen af ​​”betroede betalingskort” eller endda om de resultater, der forventes af dem.

– Ordet “tillid” er på alles læber på det seneste, så lad os prøve at finde ud af betydningen sammen.

Lad mig minde om formatet af vores materialer til vores læsere: Vi vil spørge vores gæster om de myter, vi har fundet, og vores gæster vil fortælle deres tanker og afgive deres dom: er det sandt eller falsk. Så her går vi.

Myte #1: Der er ikke sådan noget som betroede betalingskort, det hele afhænger af kvaliteten af ​​reklamekontiene.

Det er let at argumentere med dette udsagn. Selv generel forståelse af mekanismer til bekæmpelse af svig på reklameplatforme er nok til at bryde denne myte.

Analyse af bigtech-giganter som Facebook eller Google er baseret på neurale netværk, der konstant behandler enorme mængder data i jagten på sammenhænge.

Detekterede korrelationer bruges både til reklameformål (til målretning) og til at forbyde uønskede brugere (politiske provokatører, spammere og affilierede marketingfolk, især først-billers*).

Annonceplatforme har adgang til alle betalingsdata for alle brugere, så AI kan nemt finde ligheder i BIN’er** forbundet med “uønskede” konti. Kort efter falder tilliden til disse BIN’er, og antallet af risikobetalingsforbud stiger.

🔥 Anbefalede:  Hvad er Paytm Mafia - Case Study

Selv hvis en person binder et rent, splinternyt kort (men med en sortlistet BIN) til en reklamekonto, opdager reklameplatforme det hurtigt, scorer og kommer med dommen: “du er måske klar til at betale os, men vi gør’ vil ikke have dine penge”.

Så bliver der pålagt begrænsninger på sådan en konto. Så for mig (og for de mennesker, jeg stoler på), det udsagn er en myte.

– Så hvis der findes betroede betalingskort, hvor kan man så finde dem?

– Mediekøbere bør følge en af ​​to strategier i deres søgen efter betroede betalingskort: at bruge enten kort fra større banker eller kort med eksklusive BIN’er.

I det første tilfælde kan mediekøbere skjule deres aktiviteter bag et stort antal andre bankkunder, og i det andet tilfælde opnås stabilitet ved fraværet af negative registreringer for en sjælden BIN i reklameplatformes antisvigsystemer.

At tjekke en BIN er en regel for alle medlemmer i vores team, fordi vi stræber efter at vælge kort med høj kreditstatus, som Visa Infinite / Mastercard World Elite eller Platinum-kort.

Det er muligt, at vi har opfundet en myte for os selv, men indtil videre viser vores erfaring, at sådanne kort fungerer bedre.

Vi tjekker vores kort og deres BIN’er her, da fyre fra PST har lavet et godt værktøj til det. Ud over standardfunktionaliteten for BIN-tjekkere afslører de oplysninger om den aktuelle ydeevne af deres BIN’er i realtid (procentdel af godkendte og afviste transaktioner, gennemsnitligt forbrug pr. kort og faktureringsgrænser).

– Jeg har ikke hørt om sådanne funktioner i BIN-checkers endnu, så jeg vil tjekke det ud. Ok, lad os gå videre og definere den næste myte som følger:

Myte #2: 3D-Secure support gør kort mere modstandsdygtige over for forbud og øger samtidig de mulige forbrugsgrænser.

– Det er vigtigt at huske, at der er tjenester, som er umulige at betale for uden 3DS (f.eks. Hetzner-servere).

I sådanne tilfælde er nødvendigheden af ​​3DS-understøttelse ikke til forhandling. Men for Google Ads eller Facebook Ads er bekræftelseskoder fra SMS udelukkende valgfrie.

Fra min erfaring, dette er mere en myte. Der er praktisk talt ingen forskel i forbrugsgrænser mellem løsninger med 3DS og uden 3DS.

At få et virtuelt kort med 3DS er en smertefuld proces på mange betalingstjenester. Derudover kan det være svært at få 3DS-bekræftelseskoder fra deres supportspecialister.

I nogle tilfælde, hvor sådanne koder skal hentes manuelt, kan det tage så lang tid at oprette annoncekonti, at det bare bliver upraktisk. Selvom der er tjenester, der sender bekræftelseskoder via Telegram-bot, som f.eks her.

– Situationen med 3DS giver mere mening nu, tak. Dernæst har vi myten om geo:

Myte #3: Geo for en bank, der har udstedt betalingskort og annoncekonto, skal matche for mere tillid.

– Vi bruger kort fra amerikanske banker. Parret med amerikanske annoncekonti var vores resultater lidt bedre end med annoncekonti fra andre lande – forskellen mellem forbrugsgrænsen toppede med 15 %. Alligevel kan vi ikke være sikre på, at dette ikke er en statistisk fejl.

🔥 Anbefalede:  Åh fantastisk, nu er vores Twitter-data til salg på det mørke web

I dette tilfælde er de vigtigste kriterier for valg af betalingskort ofte deres omkostninger, som direkte påvirker rentabiliteten af ​​alle tilknyttede aktiviteter.

Du kan købe amerikanske FB-konti for $30 i gennemsnit, og prisen på gode vietnamesiske konti er omkring $5.

I hvert fald retfærdiggør selv en stigning på 15 % i udgiftsgrænserne (som ingen garanterer) ikke de højere omkostninger til kort fra amerikanske banker. Kort sagt, jeg har ingen hårde beviser, så Jeg vil betragte denne udtalelse som en myte 😂

– Det er fedt, endnu en myte er aflivet. Er der andet at dele om mytologien om virtuelle betalingskort til affiliate marketing?

– Lad os aflive myten om sammenhængen mellem kortsaldo og korttillid én gang for alle. Bare for at forstå: ikke en eneste indkøbstjeneste, ikke engang giganter som Google og Facebook, kan nogensinde få data på en persons kortsaldo, sådan fungerer det bare ikke.

Simpelthen ved, at finansielle data falder ind under privatlivspolitikken, så det er en 100% myte. Overraskende nok kan bankerne ikke engang identificere den rigtige kortholder, hvilket er et klart plus for affiliate marketingfolk.

Ellers ville systemer til bekæmpelse af bedrageri fungere endnu mere præcist og hårdere. Når vi indtaster betalingsoplysninger i facebook, bruger vores team altid for- og efternavne fra sociale konti.

Vi antager, at dette er vores personlige fordom, men vi tager det som en digital renlighed af en eller anden art. Plus, hvis det ikke tager meget tid fra os og bestemt ikke skader resultatet, kan jeg ikke se grunden til ikke at gøre det.

– Enig, jeg tror, ​​at traditioner dukker op i ethvert hold før eller siden. Forresten, kan du dele nogle betalingsindsigt med vores læsere?

– Hvis vi bevæger os væk fra mytologi til praksis, så står enhver marketingmedarbejder altid over for behovet for optimering – f.eks. at vælge den bedste serviceudbyder, inklusive betalingsudbydere.

Mit team og jeg har lært meget, så jeg tror, ​​vi har meget at dele.

Først og fremmesthvis vi taler om arbejdet i et affiliate marketing- eller mediekøbsteam (selv et mellemstort) taler vi om nødvendigheden af ​​konstant at indsætte omsætningspenge på betalingstjenesters konti.

I det seneste år har vi alle set, at selv Tier-1-banker var involveret i retsforfølgning, så hvad skal vi forvente af betalingsløsninger til affiliate marketing?

Det er klart, at der altid er en risiko, og det er derfor, vi ikke ønsker at samarbejde med “kun messenger” betalingstjenester og dem uden en officiel bank API.

Vi ved alt for godt, at arbejdet med sådanne tjenester kan stoppe når som helst (hej, BankOff).

Selvom bank API heller ikke er et vidundermiddel, vælger vi kun sådanne tjenester. Logikken er enkel, da hver tjeneste allerede har betalt $100-150k til Visa eller Mastercard for muligheden for at arbejde via API, så det reducerer risikoen for svindel drastisk.

Tidligere forsøgte vi at bruge flere betalingssystemer på én gang, men til sidst blev vi trætte af at stå over for de samme problemer.

🔥 Anbefalede:  Star Wars Galaxy's Edge: Det er værd en plads på din 2023 Bucket List

Nu er vi kommet til det punkt, hvor vi vælger én udbyder, men vi gør det grundigt – vi studerer historien, dynamikken i produktudviklingen, hyppigheden af ​​opdateringer og andre objektive indikatorer.

Anden, vi anbefaler stærkt, at du læser ALLE vilkår og betingelser for din betalingsleverandør.

Populær løsning til yderligere indtægtsgenerering fra sådanne betalingstjenester er tricket med afvisningsrate og FB-transaktionsgebyrer. Engang blev vi fristet af gode forhold, som faktisk viste sig at være meget værre (den reelle provision var 12 % i stedet for de erklærede 4 %)

Tredje, variationen og kvaliteten af ​​BIN’er. Alt er klart her: flere BIN’er er lig med lavere chancer for at få betalingsforbud.

Og sidst men ikke mindst: Brugergrænsefladen og kundesupportens tid til at reagere. Det er altid rart, når brugergrænsefladen svarer til nuværende markedsstandarder, som bankapps, vi er vant til.

Alligevel vil enhver affiliate marketing ikke bekymre sig meget om det, de behøver bare ikke at blive snydt.

– Kan du endelig liste de anbefalede betalingstjenester for vores læsere?

– Jamen, der er egentlig ikke meget at nævne. Hvis det ikke var for provisioner, ville jeg se på betalingstjenestens autoritet.

En af de mest respekterede på markedet er Capitalist og MyBrocard, men i sidste ende blev alle vores behov opfyldt af PST.NET-tjenesten (de har også et henvisningsprogram, så jeg vil ikke gå glip af muligheden for at del mit link).

De dumper bare markedet med deres private program, men for at nå dertil skal man vise mindst $30.000 månedligt forbrug.

På den anden side kan de give brugerne de bedste vilkår på markedet lige nu: 100 gratis kort til testen (derefter $1 for et kort) og supplerende kommission startende fra 2%.

– Godt, myterne blev slået op, og nu har vi dine anbefalinger om betalingskort til affiliate marketing, jeg håber, at vores læsere bliver glade.

Tak igen, du er velkommen til at deltage i vores nye materialer!

– Ring til mig, jeg er interesseret i selv at tale mere om sådanne emner 🙂

Vi ses!

* Første fakturerer – ikke så flinke fyre, hvis forretningsmodel er at betale den første lille reklameregning fra Facebook og ikke kompensere for de følgende, da FB tillader post-faktum betaling.

** BIN (Bank Identification Number) – de første 6 cifre på ethvert betalingskort, der kan bruges til at få forskellige data om betalingskortet.

BIN-checkere er websteder, hvor brugere kan få en masse information ved at indtaste BIN:

  • Betalingssystem: Visa, Mastercard, МИР, UnionPay og mere
  • Korttype: debet, kredit, klassisk, guld, platin osv
  • Udstedende bank og registreringsland og mere

Table of Contents