Aéropostale og MetaversePlus frigiver en PFP-kollektion til det kommende Fashion Metaverse

Følgende artikel hjælper dig med: Aéropostale og MetaversePlus frigiver en PFP-kollektion til det kommende Fashion Metaverse

Aéropostale og MetaversePlus frigiver en PFP-kollektion til det kommende Fashion Metaverse

Amerikansk forhandler af fritidstøj Aéropostale samarbejder med MetaversePlus for at droppe NFT’er og virtuelle verdensoplevelser. For at lancere initiativet vil mærket frigive en NFT-kollektion kaldet “AeroPax.” Den har 30.000 PFP-kunstværker med farverige dyretræk skabt i Aéropostales stil.

Ikke-fungible tokens vil give indehavere adgang til brandets eksklusive fysiske og digitale begivenheder. Derudover vil NFT-ejere modtage AeroPax-hættetrøjer i begrænset oplag og en engangsrabat på 25 % i mærkets online og fysiske USA-baserede butikker. Efter samlingens udgivelse vil enkeltpersoner også have mulighed for at opgradere deres NFT’er til virtuelle avatarer.

AeroPax NFT’er, der hver koster $69, er indstillet til at blive frigivet den 23. marts kl. 21:00 ET. Enkeltpersoner vil være i stand til at præge tokens på en dedikeret side. Navnlig vil samlere have mulighed for at betale med fiat-valutaer ved hjælp af almindelige kredit- eller betalingskort.

Aéropostale

For at fejre kollektionens udgivelse vil Aéropostale udlodde ti Teslaer blandt mærkets fans, og det er ikke nødvendigt at købe noget for at deltage. Personer, der ønsker at teste deres held, inviteres til at tjekke brandets sociale mediekanaler.

Efter NFT-faldet vil mærket introducere et mode-metavers kaldet “AeroWorld.” Især vil AeroPax-tokenholdere få tidlig adgang til den virtuelle verden. Derudover vil de have mulighed for at bruge deres avatarer til at spille, samle point i spillet og opdage metaverset.

“Vi er glade for at bygge en fordybende og interaktiv oplevelse for Aéropostale-fans og alle, der higer efter individualitet. AeroPax er unik ved, at vi skaber en oplevelse fri for begrænsninger i den virkelige verden og samfundsmæssige standarder, hvor folk kan være deres mest autentiske jeg og slå sig sammen med ligesindede hvor som helst ved hjælp af NFT’er og virtuelle oplevelser.”

🔥 Anbefalede:  Gør dig klar til en ny generation af trådløse hovedtelefoner: Bluetooth LE Audio er nu en færdig aftale

sagde medstifteren af ​​MetaversePlus, Noah Loul.

Aéropostale er ikke det eneste fast fashion brand, der tester mulighederne ved web3. I december 2022 udgav Forever 21 en fysisk beklædningskollektion baseret på de designs, den skabte til metaverse avatarer. GAP samarbejdede med DressX for at bringe hættetrøjer ind i det virtuelle rum, mens Bershka skabte en augmented reality-tøjkollektion til jul.

Læs mere om web3-mode: