Advokaten, der angiveligt har bedraget kryptofællesskabet, kaldte op af online-spejlere

Følgende artikel hjælper dig med: Advokaten, der angiveligt har bedraget kryptofællesskabet, kaldte op af online-spejlere

Den unge og lovende NFT-industri er fuld af forfalskninger: rådgivere, svindlere, hackere og tilsyneladende advokater.

En person kendt som Aly Sosa eller Aly Sosagui har været aktiv i kryptoområdet som advokat. Hun introduceret sig selv som indehaver af dobbelt jura fra USA og Hong Kong og har hævdet at være Web3, DeFi og sikkerhedsrådgiver.

Efter at have fået et navn som en kyndig NFT-advokat tilbød hun derefter tjenester i branchen i over et år. Sosagui var taler ved NFT NYC og andre velkendte Web3-konferencer, der holdt taler som advokat i både det virkelige liv og online-begivenheder. Nogle få kryptovirksomheder hyrede hende endda som advokat, overbevist om, at Sosagui var en akkrediteret advokat og en ekspert på hendes område.

Kilde: mr0.eth

Efter at have indset, at hun ikke havde en gyldig advokatlicens, klienter, inklusive Twitter-brugere mr0.eth, begyndte at afsløre hende på sociale medier. Aly begyndte dog angiveligt at afpresse sin tidligere klient og truede med at offentliggøre følsomme og private oplysninger fra dem, hvis indlæggene ikke blev slettet.

Jeg mødte Aly Sosa (@ASosagui) omkring dette tidspunkt sidste år på klubhuset. På det tidspunkt var hun en af ​​de eneste NFT-advokater og havde skabt sig et navn som kyndig, grundig og dygtig til at håndtere sig selv i denne branche. pic.twitter.com/UCmtkHaboE

— hr. Ø (@mr0chill) 19. april 2022

mr0.eth har rapporteret, at Sosagui svigagtigt har brugt deres private oplysninger, herunder deres cpr-nummer. De sendte et ophør-og-afstå-brev for at sikre, at hun sletter fortrolige oplysninger, hvilket hun nægtede at gøre.

Hun har også foregivet at være medlem af LexDAO, et digitalt kooperativ for juridiske ingeniører, som har informeret sine tilhængere om Sosagu’s falske identitet. Mens DAO kun er åben for alle godkendt medlemmer er advokater.

Kilde: mr0.eth

Derudover rapporterede grundlæggeren af ​​XSRI, at kvinden hævdede at være en del af den almennyttige virksomhed i hendes LinkedIn-profil. Efter en anmodning om at slette den falske tilknytning fjernede Sosagui XSRI’en fra sin profil.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Har du brug for en LLC til Shopify?