AdSense-optimering til onlineannoncer

Følgende artikel hjælper dig med: AdSense-optimering til onlineannoncer

Dette indlæg blev senest opdateret den 12. august 2022

Vi har alle læst de generiske Google AdSense-optimeringsartikler. De hævder, at du kan fordoble eller tredoble dine eCPM’er (alias RPM’er eller omsætning pr. tusinde visninger), hvis du følger deres specielle tricks. Problemet er, at disse “særlige tricks” er grundlæggende ændringer, der er mere relevante for folk med små blogs. AdSense-optimering er et anderledes dyr afhængigt af typen af ​​websted og hvor stort det er. Tingene er meget anderledes, når du ser på en online klassificeret med millioner af unikke brugere om måneden i stedet for et par tusinde. Disse dramatiske RPM-stigninger er meget sværere at opnå, og hvis de aktualiseres, resulterer de i stigninger på millioner i stedet for dollars. Denne artikel vil fokusere på, hvordan man optimerer Google AdSense på et højtrafikkert online klassificeret websted.

Nedenfor er en trin-for-trin proces for, hvordan du maksimerer dine AdSense-indtægter på din gratis klassifikation:

  1. Implementer DoubleClick for Publishers

Vi starter med det første og mest grundlæggende trin. Tjen Google AdSense med DoubleClick for Publishers (DFP). Hvis du beslutter dig for at gå efter DoubleClick for Publishers Small Business (DFP SB), kan du bruge det gratis. Du kan bruge DFP SB, hvis du har mindre end 90 MM ikke-AdSense-eksponeringer. Hvis dette er tilfældet for dig, er du gylden. DFP SB har ikke alle de smarte funktioner som DFP Premium, men det fungerer som en fantastisk annoncevisningsløsning, der bliver ved med at blive bedre. Du kan ikke rigtig gå galt, når du investerer i Google-teknologi.

🔥 Anbefalede:  Bedste barstole: De bedste valg til din virksomhed

Efter at have implementeret DFP for vores kunder, har vi set øjeblikkelige stigninger i AdSense RPM. DFP leverer simpelthen AdSense på en meget mere optimal måde. Alene dette gør det værd at implementere DFP. DFP giver også udgivere mulighed for at splejse direkte salgsannoncer og andre annoncenetværk. Du vil have mange flere funktioner tilgængelige for dig for at optimere AdSense yderligere og nemmere. Bundlinjen giver DFP dig mulighed for at fuldføre de næste fem trin af AdSense-optimering til online rubrikannoncer.

Du tænker, “DFP er muligvis gratis for mig, men det kommer til at koste tid og programmørressourcer at implementere det.” Rigtigt! Der er dog enkle muligheder for at implementere DFP. Hvis du beslutter dig for ikke at adskille din annoncebeholdning og starte med en række netværksopsætninger, kan du implementere DFP på få timer. Vi anbefaler dette fra starten og derefter indfase i et mere sofistikeret setup, efterhånden som du får RPM-trækkraft. Derfor forpligter du dig ikke til mange ressourcer fra toppen, og du kan investere mere, når du ser resultaterne.

Hvis du vil vide mere om, hvordan Tjen penge kan øge dine AdSense-RPM’er ved at implementere DFP, skal du klikke her.

For trin 2, klik her: Find den optimale tekstannoncekombination