Acorns Canada: Investering af apps som Acorns in Canada (2023)

Følgende artikel hjælper dig med: Acorns Canada: Investering af apps som Acorns in Canada (2023)

Mens Acorns investeringsapp startede som en mikroinvesteringsapp, er den vokset til at være meget mere end det.

Ved at bruge appen kan du investere dine ekstra vekslepenge, spare op til pensionering, åbne en checkkonto, investere for dine børn, tjene penge tilbage fra dine yndlingsforhandlere og mere.

Hvis du har fundet det udfordrende at begynde at investere for din fremtid, kan en automatisk investeringsapp som Acorns få dig i gang.

Når det er sagt, er Acorns-appen tilgængelig i Canada? Hvis ikke, hvilke alternative investeringsapps giver lignende fordele?

Er agern tilgængelige i Canada?

Desværre er Acorns ikke tilgængelig i Canada.

Ifølge virksomheden:

Acorns er kun tilgængelig for indbyggere i USA, der er mindst 18 år gamle og har et gyldigt personnummer.

Undtagelser er gjort for aktivt væbnet personale, der er udstationeret i udlandet midlertidigt og har en amerikansk adresse.

Acorns blev tidligere lanceret i Australien og drevet som Acorns Grow Australia Limited. Selskabets division i Australien er blevet omdøbt til Raiz Invest.

Alternativer til Acorns i Canada i 2023

De to vigtigste alternativer til Acorns i Canada er Wealthsimple Roundup og Moka.

Wealthsimple Roundup er en funktion i Wealthsimple robo-advisor-appen, og Moka er en mikroinvesteringsapp med et par andre funktioner.

Læs videre for at se, hvordan de sammenlignes.

1. Wealthsimple Roundup

Rigdom enkel er Canadas største robo-rådgiver eller online formueforvalter, som de også kaldes.

Du kan bruge platformen til at investere på autopilot ved hjælp af lavpris-ETF’er, der allerede er diversificeret på tværs af obligationer, aktier og lande.

Velstandssimple kunder nyder godt af automatiske bidrag, geninvestering af udbytte, automatisk rebalancering, gratis finansiel rådgivning og adgang til en alsidig app.

Nøglefunktioner ved Wealthsimple-investeringsplatformen inkluderer:

$1 konto minimum: Du kan åbne en konto med så lidt som $1.

Wealthsimple Roundup: Denne funktion runder dine køb op til nærmeste dollar og investerer forskellen på din konto. Der er ingen ekstra gebyrer for at bruge Roundup.

Wealthsimple Overflow: Denne innovative funktion investerer automatisk dine ekstra penge. Indstil blot din ønskede banksaldo, og Overflow klarer resten.

Socialt ansvarlig investering (SRI): Vil du investere efter dine værdier? Wealthsimple tilbyder SRI-porteføljer, der er blevet vurderet for deres sociale og miljømæssige påvirkning. Det tilbyder også halal-porteføljer til tilhængere af islam.

Flere kontotyper: Det tilbyder TFSA, RRSP, RESP, RRIF, LIRA, fælles og erhvervsinvesteringskonti.

🔥 Anbefalede:  De 9 bedste STEM-fokuserede uddannelseswebsteder til børn

Værdipapirer: Midlerne på din Wealthsimple-konto ejes af Canadian ShareOwner Investment Inc., et medlem af Investment Industry Regulatory Organisation of Canada (IIROC). Dine aktiver er beskyttet mod fast insolvens op til $1 million gennem den canadiske investorbeskyttelsesfond (CIPF).

Brugervenlig mobilapp: Du kan få adgang til din konto ved hjælp af webgrænsefladen eller mobilappen. Mobilappen har en bedømmelse på 4,4/5 i App Store og 4/5 på Google Play.

Pris: Du betaler 0,40 % til 0,50 % om året i administrationsgebyr

Forfremmelse: Når du åbner en ny konto og investerer mindst 500 USD, du modtager en kontant bonus på $25.

Ud over sin administrerede investeringsservice tilbyder Wealthsimpe også en gratis mæglerplatform (Wealthsimple Trade) og kontantkonto.

Hvor Wealthsimple kommer til kort

Wealthsimples administrationsgebyrer er meget lavere sammenlignet med traditionelle investeringsforeninger. Når det er sagt, er de ikke de laveste for robo-rådgiverindustrien i Canada.

Invester med Wealthsimple

2. Moka App (tidligere Mylo)

Moka var den første dedikerede reserveinvesteringsapp i Canada. Det var tidligere kendt som Mylo og omdøbt til Moka efter dets udvidelse til Frankrig.

Moka-appen bruges af mere end 750.000 canadiere og har eksisteret siden 2017.

Nogle af dens hovedfunktioner inkluderer:

Invester med Roundup: Når du åbner en konto og tilknytter din bankkonto, runder appen automatisk dine køb op og investerer din ekstra ændring i en diversificeret professionelt styret portefølje.

Du kan også oprette tilbagevendende bidrag fra din checkkonto for at nå dine økonomiske mål hurtigere.

Flere konti: Moka tilbyder ikke-registrerede og registrerede investeringskonti, herunder TFSA og RRSP.

Socialt ansvarlig investering: Du kan bruge Moka SRI-fonden til at investere i virksomheder, der adresserer væsentlige sociale og miljømæssige udfordringer.

Moka 360: Denne premium service fra Moka tilbyder et væld af fordele, herunder:

  • Regningsforhandling: Moka hjælper dig med at få en bedre pris for din telefon, kabel og internettjeneste. Brugere kan spare op til $250 om året, og det er automatisk.
  • Afdrag på gæld: Få en personlig gældsafbetalingsplan med strategier til at komme hurtigt ud af gælden.
  • Tjen penge tilbage: En almindelig Moka-bruger kan få adgang Frynsegoder og penge tilbage, når de handler med Moka 360; du får dobbelt belønning.
  • Få økonomisk rådgivning: Du kan kontakte en finansiel rådgiver for at få ærlig og objektiv rådgivning.
  • Sikkerhed: Din Moka-konto er ikke CIPF-forsikret; dog opbevares dine penge hos en depotbank (Fidelity Canada Clearing), som giver CIPF-forsikring.
  • Pris: En almindelig Moka-konto koster $3 pr. måned, og en Moka 360-konto koster $15 pr. måned.
🔥 Anbefalede:  Bedste lavindkomstkreditkort i Canada for 2023

Hvor Moka kommer til kort

I lighed med Acorns er Mokas månedlige gebyrer i overkanten, hvis alt du gør er at investere din ekstra ændring. Forudsat at dine månedlige roundups beløber sig til $30, resulterer det $3 månedlige gebyr i et gebyr på 10% om året.

Hvis du yder regelmæssige eller engangsbidrag sammen med roundups, vil gebyrpåvirkningen være lavere. Tilføj cash back-fordelene, og det kan være en pengebesparelse.

Moka 360 har et kæmpestort $15 månedligt gebyr. Når det er sagt, kommer denne service med en 200% garanti på de betalte gebyrer. Hvis du ikke sparer mindst, hvad du betaler for et år af Moka 360, vil de indsætte $360 på din Moka-konto.

Her er en detaljeret Moka anmeldelse.

FÅ MOKA + $5 BONUS

Hvad er Acorns?

Acorns er en automatisk spare- og investeringsapp skabt af en far og søn-duo, Walter og Jeff Cruttenden, og lanceret i 2014. Den er meget populær i USA og har over 8 millioner brugere.

Acorns-appen giver brugerne mulighed for at investere små mængder penge i en diversificeret portefølje, der nemt består af børshandlede fonde.

Ud over at investere tilbyder Acorns en række funktioner afhængigt af den plan, du tilmelder dig. For eksempel kan brugere vælge en forbrugskonto med adgang til tusindvis af gebyrfri pengeautomater og optjene belønninger hos over 350 topmærker.

Virksomheden har to nobelpristagere i sin rådgivende bestyrelse, Harry Markowitz og Richard Thaler.

Funktioner og fordele ved Acorns-appen

Nøglefunktioner og fordele leveret af Acorns inkluderer:

Spare Change Investering: Acorns runder automatisk dine indkøb op og investerer forskellen. Du kan også vælge at investere engangsbeløb eller oprette tilbagevendende bidrag.

Agern senere: Denne service tilbyder en automatiseret måde at investere på ved hjælp af en skattefordelt individuel pensionskonto (IRA), startende med så lidt som $5.

Agern tidligt: Denne mulighed giver dig mulighed for at åbne en investeringskonto for dine børn. Det er en måde at åbne en depotinvesteringskonto for dit barn og investere i deres fremtid.

Agern bruger: Denne checkkonto kommer med et wolframmetal-debetkort og adgang til 55.000 gratis pengeautomater.

Agern tjener: Du tjener penge tilbage, når du handler med dit tilknyttede betalings- eller kreditkort eller inviterer en ven. Det, du tjener, går ind på din investeringskonto.

Brugervenlig app: Acorns-appen er tilgængelig i App Store, hvor den har en bedømmelse på 4,7/5 fra over 800.000 anmeldelser. I Google Play Butik er den vurderet til 4,6/5.

🔥 Anbefalede:  Netneutralitet - hvad er det? Hvorfor skulle jeg være ligeglad?

Sikkerhed: Acorns er medlem af Securities Investor Protection Fund (SIPC), og dine investeringer er beskyttet op til $500.000. Indskud i Acorns Spend er FDIC-forsikret op til $250.000.

Hvor Acorns kommer til kort

Acorns opkræver $1 om måneden for en Lite-konto, $3/måned for personlig og $5/måned for en familiekonto. Hvis du kun investerer dine småpenge, bliver denne gebyrstruktur dyr over tid.

Lad os f.eks. sige, at du kun abonnerer på reserveændringsinvesteringsfunktionen til $1/måned og lægger $20 væk hver måned eller $240 for året.

Dit årlige gebyr på $12 ville beløbe sig til 5% i gebyrer. Dette er meget mere end hvad en robo-rådgiver som Wealthsimple gebyrer (0,40 til 0,50 % pr. år).

Desuden tilbyder Acorns ikke en opsparingskonto med højt afkast.

Wealthsimple vs. Acorns vs. Moka

Tabellen nedenfor sammenligner Wealthsimple, Acorns og Moka.

Rigdom enkel Agern Moka
Konto minimum $0 $0 $0
Gebyrer 0,40 % til 0,50 % om året $1/måned for Lite-planen; $3/måned for personlig; $5/måned for familieplanen $3/måned for almindelig Moka-konto; $15/måned for Moka 360
Tilgængelig i Canada, USA og Storbritannien Forenede Stater Canada og Frankrig
Konti tilbydes RRSP, TFSA, RESP, RRIF, ikke-registreret personlig, Joint og Business; Kontantkonto Personlig skattepligtig, IRA; børns investeringskonto TFSA, RRSP og personlige ikke-registrerede
Investeringstyper ETF’er ETF’er ETF’er
Roundup investering Ja Ja Ja
Mobil app Ja Ja Ja
Desktop (web) adgang Ja Ja Ingen
Andre funktioner Socialt ansvarlig investering (SRI), Halal-porteføljer, VIP-konti, selvstyrende handelskonto, handel med kryptovaluta via Wealthsimple Crypto; højforrentede opsparingskonto Checkkonto; med betalingskort, cash back tilbud fra partnermærker Moka 360 inkluderer regningsforhandling, gældsafbetalingsstrategier, cashback-tilbud og finansiel rådgivning
Forfremmelse Få en bonus på $25, når du åbner en konto og finansierer den med mindst $500 Få $5, når du tilmelder dig Få $5, når du tilmelder dig
ansøge Rigdom enkel Agern Moka
Kontogennemgang Lær mere Lær mere

Ofte stillede spørgsmål om Acorns Canada

I hvilke lande er Acorns tilgængelig?

Acorns er kun tilgængelig for indbyggere i USA med et gyldigt CPR-nummer og er mindst 18 år gammel.

I hvilke lande er Wealthsimple tilgængelig?

Wealthsimple tilbyder formueforvaltningstjenester i Canada, USA og Storbritannien. Dens kontantkonto og handelsapp (Wealthsimple Trade) er kun tilgængelige i Canada.

I hvilke lande er Moka tilgængelig?

Appen er tilgængelig for indbyggere i Canada og Frankrig.

Hvad er de bedste reserveskift-apps?

Moka og Wealthsimpl Roundup er de bedste apps til at investere din ekstra ændring i Canada. Du kan også bruge KOHO-appens Roundup-funktion til at sætte penge til side; det går dog ikke ind på en investeringskonto.

Er mine penge sikre med Wealthsimple, Moka eller Acorns?

Midlerne på din konto hos Wealthsimple og Moka opbevares hos depotbanker, der tilbyder CIPF-beskyttelse. Værdipapirerne på vores Acorns-konto er beskyttet mod insolvens af SIPC op til specificerede grænser. Når det er sagt, er der altid en risiko for, at du kan tabe penge, når du foretager en investering.