AC Milan samarbejder med MonkeyLeague for at udvikle et Web3-spil og en NFT-samling

Følgende artikel hjælper dig med: AC Milan samarbejder med MonkeyLeague for at udvikle et Web3-spil og en NFT-samling

Den italienske fodboldklub AC Milan partnere med Web3 fodboldspil MonkeyLeague for at skabe et Solana blockchain-baseret NFT-spil og frigive en NFT-samling. Virksomhederne vil introducere AC Milan-mærket NFT-spilaktiver, limited edition wearables, spilturneringer og co-marketing-begivenheder. “Rossoneri” vil også være vært for eksklusive fodboldinitiativer. For eksempel vil Milan-spillere prøve det kommende spil.

Udgivelsen er planlagt til den 6. oktober. Enkeltpersoner vil have mulighed for at deltage i auktionen for en af ​​de seksten MonkeyPlayer NFT’er på markedspladsen Magic Eden.

Det er værd at bemærke, at adskillige digitale aktiver kommer med fysiske AC Milan-trøjer, der er signeret af hele fodboldklubben eksklusivt til samarbejdet.

Partnerskabet med MonkeyLeague er heller ikke AC Milans første Web3-initiativ. I januar 2021 udgav fodboldholdet en NFT-kampagne og AC Milan Fan Token i samarbejde med sportsbelønningsplatformen socios.com.

“Vi er begejstrede for at starte dette partnerskab med MonkeyLeague, et samarbejde, der giver os mulighed for at styrke vores positionering inden for digital innovation. Vi er særligt stolte af at være den første fodboldklub, der samarbejder med MonkeyLeague, der bringer dette spil til vores tilhængere over hele verden og tilbyder dem en ny innovativ måde at engagere sig med deres yndlingshold på.”

sagde skattedirektør i AC Milan, Casper Stylsvig.

MonkeyLeague er et AAA-kvalitets esports strategi fodboldspil baseret på Solana blockchain. I juli rejste UnCaged Studios, udviklerne af MonkeyLeague, $24 millioner i en serie A-runde ledet af Griffin Gaming Partners og Maverick Ventures Israel. Virksomheden bruger midlerne til at fortsætte væksten i den blockchain-baserede spilindustri.

🔥 Anbefalede:  22 ulovlige sidekampe, du bør være opmærksom på i 2023
AC Milan

Læs relaterede indlæg: