Abu Dhabis Global Tech Ecosystem Hub71 lancerer $2B-initiativ for at finansiere Web3-startups

Følgende artikel hjælper dig med: Abu Dhabis Global Tech Ecosystem Hub71 lancerer $2B-initiativ for at finansiere Web3-startups

Abu Dhabis globale teknologiske økosystem, Hub71, har lanceret et nyt initiativ til at finansiere web3 startups ved navn Hub71+ Digital Assets.

Hub71+ Digital Assets hævder, at det har mere end $2 milliarder i kapital forpligtet til at understøtte web3-startups og blockchain-teknologier fra frø til enhjørning. En del af kapitalen kommer fra Binance Labs’ $500 millioner web3 investeringsfond, Venom Foundations $1 milliard venturefond og Ton Foundations $250 millioner TONcoin.Fund. Derudover er eksisterende venturekapitalpartnere fra Hub71 også klar til at investere i web3-virksomheder.

Gennem det nye web3-specialistøkosystem kan startups få adgang til programmer, initiativer og Hub71+ Digital Assets omfattende udvalg af web3-fokuserede virksomheds-, regerings- og investeringspartnere i UAE og globale markeder.

Hub71+ Digital Assets vil være baseret på Hub71 i Abu Dhabi Global Market (ADGM), hvor web3-startups kan operere i et progressivt regulatorisk miljø, der tilbyder blockchain og virtuel aktivinfrastruktur.

Abu Dhabi Bank (FAB), UAE’s største bank, og dets forsknings- og innovationscenter FABRIC slutter sig til Hub71 som ankerpartner for Hub71+ Digital Assets. FAB vil identificere førende web3-startups, iværksættere og banebrydende teknologier for at hjælpe UAE’s største bank med at genskabe finansielle tjenester i metaversen.

Hub71 har også indsat en bred vifte af partnere og web3-spillere, der er en del af Hub71+ Digital Assets, herunder:

  • Binance og Midchains som digitale aktivudvekslinger og tjenesteudbydere.
  • Amazon Web Services (AWS) og Mastercard som teknologiudbydere bygger bro mellem web2 og web3.
  • Stifter DAO for at lette opbygningen og accelerationen af ​​nye web3 og digitale aktiver startups.
  • Algorand, Polygon, SUI Blockchain, Ton Foundation og Venom Foundation muliggør gennemsigtig registrering, sporing og deling af aktiver.
🔥 Anbefalede:  GE Lighting lancerer farverige, tilpasselige reblys med en indbygget mikrofon

Disse partnere vil støtte deltagende startups med at lancere tokens og fremme tokenisering som en del af fundraising-rejsen.

Hub71+ Digital Assets betyder, at Abu Dhabi er åben for disruptive virksomheder, der driver forandring og transformation frem på globalt plan. Decentralisering er fremtiden for et blockchain-baseret internet, og Web3-startups vil spille en enorm rolle i at accelerere denne overgang,

Ahmad Ali Alwan, viceadministrerende direktør for Hub71, sagde i en pressemeddelelse.

Hub71+ Digital Assets vil bidrage til at understøtte UAE Digital Economy Strategy, som har til formål at fordoble bidraget fra den digitale økonomi til ikke-oliemæssigt BNP til mere end 20% inden for ti år.

Sidste september meddelte UAE’s økonomiministerium, at det ville bygge et metaverse hovedkvarter for at “styrke UAE’s evne til at blive et globalt knudepunkt for næste generations teknologier.” I mellemtiden introducerede kronprinsen af ​​Dubai en 100-dages metaversstrategi rettet mod statslige organisationer og virksomheder.