a16z Games lancerer en Gaming Startup School, Speedrun

Følgende artikel hjælper dig med: a16z Games lancerer en Gaming Startup School, Speedrun

speedrun

Det førende teknologifokuserede VC-firma Andreessen Horowitz’ spildivision har annonceret lanceringen af ​​sin gaming startup-skole, “Speedrun.” Programmet henvender sig til spilstiftere, der er interesseret i at starte en virksomhed eller allerede er ved at bygge en.

Den seks uger lange opstartsskole vil omfatte en-til-en og gruppekontortid samt samtaler med spileksperter. Blandt talerne er Eros Resmini, den tidligere CMO hos Discord; den tidligere vicepræsident hos Blizzard Entertainment, Josh Lu; grundlæggeren af ​​Twitch, Kevin Lin; og Ben Feder, den tidligere præsident for Tencent.

Programmet dækker emner som business, AI, UGC, web3 og AR/VR. Deltagerne vil lære at bygge og lancere et spil, hyre et hold, indsamle penge og udføre live operationer.

Aspirerende deltagere skal have en idé om, hvad de gerne vil udvikle og demonstrere evnen til at gøre det.

Interesserede hold kan ansøge til og med den 21. april. Finalisternes interviews finder sted fra den 24. til den 28. april, og herefter starter programmet i maj. Navnlig vil programmet starte med en IRL-begivenhed, og a16z vil flyve succesrige kandidater ud til San Francisco og Los Angeles. Demodagene er planlagt til 5. til 9. juni.

Det er værd at bemærke, at i oktober 2022 lancerede Andreessen Horowitz også en Crypto Startup School. Programmet, der startede i marts i år, inkluderer mentorskab fra førende grundlæggere og netværksmuligheder. Derudover modtog hvert deltagende selskab en investering på $500.000 i bytte for 7% egenkapital og andre standardrettigheder.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  TikTok udostępnia oprogramowanie badawcze europejskim badaczom