a16z Crypto Backs Yield Guild-spil i $13,8 mio. fundraise via token-købsrunde ledet af DWF Labs

Følgende artikel hjælper dig med: a16z Crypto Backs Yield Guild-spil i $13,8 mio. fundraise via token-købsrunde ledet af DWF Labs

Yield Guild Games (YGG) har rejst 13,8 millioner dollars i et symbolsk køb fra YGGs statskasse ledet af DWF Labs. Deltagerne i runden inkluderer a16z Crypto, Galaxy Interactive, Sangha Capital Fund, Sanctor Capital og engelinvestor David Lee, Executive VP hos Samsung Electronics.

Ifølge en pressemeddelelse vil de nyligt genererede midler fremme YGGs “decentraliseringsinitiativer.” På sin vej til decentralisering etablerede YGG sig som en schweizisk enhed og overgik til den schweiziske forenings juridiske ramme. Dette giver mere klarhed og gyldighed for lauget for at angive, at enhver, der har et YGG-token, er medlem af YGG-foreningen, hvilket giver mulighed for meningsfuld deltagelse.

Token-indehavere modtager begrænset ansvarsbeskyttelse i kraft af at være medlem og har beføjelse til at stemme om styring.

Lederen af ​​den seneste runde, DWF Lab, er investeringsarmen i Digital Wave Finance (DWF), en højfrekvent handelsplatform, der handler spot og derivater i over 40 kryptobørser. Udover at levere forskellige kryptohandelsløsninger tilbyder DWF Labs også rådgivning, cybersikkerhed, smart kontraktrevisionsproces, gældsfinansiering, finansforvaltning og forbindelser.

Gennem YGGs partnerskaber med NFT-spil og økosystemer som Axie Infinity, The Sandbox og League of Kingdoms, er guilden på forkant med blockchain-baserede spiløkonomier. Vores mål er at støtte YGG og hjælpe guilden med at udvide sine tilbud såsom Guild Advancement Program for at forbinde endnu flere spillere og give dem mulighed for at deltage i et decentraliseret spiløkosystem og blive belønnet fra deres spilaktiviteter,

Andrei Grachev, Managing Partner hos DWF Labs, sagde i en erklæring.

Krypto-fokuseret VC-firma a16z Crypto ledede YGG’s 4,6 millioner dollars finansieringsrunde i august 2021.

🔥 Anbefalede:  Guarda Wallet og Simplex lancerer Zero-Fee Crypto Purchas Promo i Europa