9 Bedste Online Tutor-job i Indien (2023)

Følgende artikel hjælper dig med: 9 Bedste Online Tutor-job i Indien (2023)

Efterhånden som onlineuddannelse fortsætter med at vinde popularitet, er efterspørgslen efter online-vejledere også steget markant. Indien, der er et af de største markeder for online uddannelse, har et væld af muligheder for enkeltpersoner, der er interesseret i at blive online undervisere. I denne artikel vil vi udforske nogle af de bedste online tutor job tilgængelig i Indien, kravene til at blive en online underviser og tips til at hjælpe dig med at få succes på dette felt.

Hvad er et online tutorjob?

I online undervisning underviser du folk i et virtuelt miljø ved at tage hjælp af virtuelle kommunikationsenheder som Team Viewer, Skype, Videokonferencer osv. Med teknologiens fremskridt giver vejledningssiderne læreren mulighed for at uddanne elevens virtuelle ansigt til ansigt interaktion.

Du behøver ikke at have en forudgående erfaring for at blive en online tutor, enhver person, der har god viden om ethvert emne, kan blive en online tutor. Men der kan være et par websteder, der kan bede om en bestemt uddannelsesbaggrund eller erfaring, så du kan vælge en i overensstemmelse hermed.

Hvordan kan jeg finde et online undervisningsjob?

I den seneste tid er efterspørgslen efter online lærerjob steget voldsomt, og derfor er der masser af hjemmesider, der fungerer som en bindeled mellem lærere og studerende. Du kan også søge på Google for at finde et online tutorjob; der er tusindvis af websteder, der tilbyder denne mulighed.

Ikke alle kan blive online-vejledere, da der er nogle få websteder, der måske har brug for en minimums-kvalifikationsgrad eller noget undervisningserfaring. Derfor skal du læse alt grundigt, inden du ansøger, og tjekke, om du er berettiget til det eller ej.

Vi har gjort tingene nemme og enkle for dig ved at søge på nogle af de bedste og pålidelige hjemmesider, hvor du kan finde online tutorjob og tjene en hel del penge.

9 Bedste Online Tutor Jobs i Indien

Online vejledning er en af ​​de blomstrende karrieremuligheder i de sidste par år. At være online underviser er et af de nemmeste og mest tilgængelige online job, da det har flere fordele sammenlignet med andre online job. Det gode ved det er, at du kan tjene rigtig mange penge, da aflønningen er høj, så jo flere klasser du tager jo mere omsætning kan du tjene.

1. Vedantu

Billede af vedantu.com

Det er blevet et meget berømt online tutor jobsite, især blandt studerende. Det bedste ved dem er, at de giver coaching i en masse fag som fysik, tysk, fransk, matematik, computere, naturvidenskab og mange flere fag. Derudover giver de også separat coaching om IIT-JEE, CAT, NEET osv.

De leverer kvalitetsuddannelse til studerende, og det er grunden til, at de har mere end 40.000 studerende, der bruger deres portal. Som lærer har du således et stort potentiale for at vokse sammen med dem, da de på deres hjemmeside har nævnt, at du kan tjene op til 25.000 Rs. om måneden ved blot at give fire timer på en dag og tjene mere end Rs.60.000 ved at arbejde som fuldtidslærer.

De tilbyder endda en til en live klasse, som giver eleverne mulighed for at stille deres spørgsmål uden tøven og kan få fuld opmærksomhed fra lærere, hvor du kan undervise elever i klasse 6-12 på ethvert bord. Dette er således en portal, der sigter højt på at forbinde lærere og elever med et stort potentiale for at lære og gøre læring let. Derfor, hvis undervisning er din passion, og du ønsker at gøre læring enkel og nem for studerende, kan du tilmelde dig denne hjemmeside.

2. TutorVista

Billede af tutorvista.in

Det er et online vejledningsfirma, der er blevet en af ​​de mest berømte undervisningstjenester til online undervisningsjob i Indien og endda i udlandet. De leverer verdensomspændende tjenester, og det også til overkommelige priser.

Denne portal startede i år 2005 og blev erhvervet for mere end 800 crores af Pearson i år 2013, hvorefter den blev det helejede datterselskab. Her er der undervisere fra forskellige dele af verden, og de er forpligtet til at gennemgå en uddannelse og bestå den, før de bliver berettiget til at undervise elever, derfor kan det være en stor lærerig oplevelse.

Det har omkring 2000 lærere i forskellige fag fra Kina, USA, Australien osv. Det er en af ​​de ældste online tutorportaler, og de har allerede leveret mere end 10 millioner sessioner i de sidste 10 år. Der er brug for hundredvis af vejledere i TutorVista, derfor kan du også starte din karriere med dem og undervise gymnasieelever og universitetsstuderende. De tilbyder også undervisningsmateriale til nogle kurser; derfor kan det være en stor eksponering for dig.

🔥 Anbefalede:  751 Fængende & Smarte boghandlernavneidéer

Deres registreringsproces er virkelig nem, du skal bare udfylde ansøgningsformularen, og du bliver tilmeldt, og efter et online liveinterview bliver du udvalgt.

3. Tutor.com

Billede af tutor.com

Det er endnu en fantastisk hjemmeside for lærere, da deres hovedformål er at skabe en god forbindelse mellem eleverne og lærerne, plus at de også sikrer, at lærerne tjener en god indkomst. Det bedste ved dem er, at undervisningssessionerne er tilgængelige døgnet rundt, hvilket betyder, at du kan oprette din tidsplan i overensstemmelse hermed.

De giver dig mulighed for at undervise minimum 5 timer om ugen og maksimalt 29 timer om ugen. Du ville være glad for at vide, at de har deres egen software til at udføre virtuel træning. De har tusindvis af lærerstuderende, der logger ind hver dag for at lære om svære emner som f.eks. algebra, calculus og quadric-ligninger.

Der er rigtig mange studerende, der har taget uddannelse herfra og fået optagelse på fremragende universiteter som f.eks Harvard og Cornell. De tilbyder også træning i GRE/SAT forberedelsesmateriale. Det er meget nemt at slutte sig til dem, udfylde ansøgningsskemaet og vælge det emne, du vil undervise i, der ville være en samtale og en falsk træningssession. Hvis du rydder sessionen, bliver du en online tutor for dem.

4. Chegg

Billede af chegg.com

Der er mange mennesker, der kender til denne hjemmeside, da den er en af ​​de mest pålidelige og populære hjemmesider blandt lærere og elever. Man kan også sige, at dette er én platform, hvor du får en rigtig god løn for at dele din viden. Du ville blive overrasket over at vide det; her skal du ikke holde nogen videoforelæsninger for de studerende.

Der ville være spørgsmål, som eleverne poster; du skal bare give svar på dem. Når du logger ind, vil du se en masse spørgsmål, du kan vælge et hvilket som helst spørgsmål, du vil prøve, men du skal give svaret inden for en begrænset tid. Der er ingen grænser for de spørgsmål, du kan besvare, men indtjeningen vil afhænge af det emne, du vælger, og hvor mange spørgsmål, du er i stand til at besvare.

For fag som videnskab, regnskaber, ledelse og finansiering er satserne høje omkring Rs. 170,- for hvert spørgsmål og fag som engelsk, matematik og kemi priserne er cirka Rs. 80 pr svar. Det gode ved dem er, at de betaler løn til tiden, så hvis du svarer rigtigt og afsætter et par timer hver dag, kan du godt tjene.

5. TutorME

Billede af tutorme.com

Det er en fantastisk hjemmeside at arbejde som en online tutor, men normalt har de brug for lærere, der har en vis tidligere undervisningserfaring, mestre i det emne, du vil tage sessioner på, og du skal have dimitteret fra et akkrediteret universitet. De betaler omkring $18 i timen at dele viden med dine elever og besvare deres spørgsmål.

De tilbyder dig fire planer, som du kan vælge i henhold til din tilgængelighed og fleksibilitet. De fag, du kan vælge imellem, er historie, fremmedsprog, humaniora, datalogi, samfundsvidenskab, naturvidenskab, teknik, matematik og testforberedelse.

At deltage i dem er virkelig enkelt og ligetil, udfyld tilmeldingsformularen og vælg det emne, du vil undervise. Når din ansøgning er blevet godkendt af dem, giver de dig mulighed for studerende, og du kan starte dine sessioner.

6. VIP barn

Billede af vipkid.com

Dette er en Kina-baseret virksomhed, hvor du kan tage engelskundervisning eller engelsk på basisskoleniveau til kinesiske studerende. Det kan også siges, at denne hjemmeside er en af ​​de mest kendte online engelskundervisningswebsteder, da den har mere end 5.00.000 studerende. Den blev også placeret i Top 5 af Forbes Top 100 Work From Home-virksomheder liste.

For at være deres lærer skal du først indsende din ansøgning, så skal du dukke op til en-til-en-interviewet, en falsk klasse, og hvis du klarer det, når de har en ledig stilling, ville de ansætte dig. Du skal bruge en bachelorgrad sammen med et kamera (i den bærbare computer eller tilsluttet) og et headset. Hvis du har alle disse ting, og du består samtalen, underskriver de en kontrakt for 6 måneder med dig.

🔥 Anbefalede:  Android-telefon kører langsomt og fryser? Bedste rettelser

Det er en meget pålidelig hjemmeside og er meget ægte. Når det kommer til betaling, tilbyder de $14-22 for en time ved direkte indbetaling. At arbejde med hjemmesider som denne kan gøre din undervisningspassion til et erhverv, så hvis du har de nødvendige færdigheder, så søg om det i dag.

7. Magiske ører

Billede af t.mmears.com

Det er ret ens VIP Kids og anses også for at være en af ​​de højest betalte virksomheder for en online tutor. De leder efter kvalificerede engelsktalende undervisere til at undervise 5-12 års børn i Kina. Du skal have en bachelorgrad og en vis erfaring med undervisning, uanset om det er offline.

Selvom du ikke har meget erfaring, kan du stadig ansøge, da der er chancer for, at de til tider kan ansætte dig, hvis de finder dig egnet. Deres løn varierer $18-$26 i timen den 10. hver arbejdsdag. Den gode del af at slutte sig til dem er, at de ikke har nogen bøde for sygepolitik, gode studerende, god betalingsstruktur og garanteret at undervise i bookinger.

8. Qkids

Billede af teacher.qkids.com

Det er de førende engelske vejledningswebsteder over hele verden. Som lærer skal du undervise i engelsk til kinesiske studerende fra 4 til 12 år på Qkids. Der vil højst være 4 elever og minimum 1 elev i klassen. Klassens varighed er 30 minutter.

Du behøver ikke blive overrasket, hvis du ser nogle nye ansigter, mens du tager klassen, da Qkids matcher dig med de samme elever til hver lektion. Du vil blive betalt $20 i timen eller mere, afhængigt af de bonusser, du vil optjene.

For at arbejde med dette vejledningswebsted skal du være bosat i enten USA eller Canada, have en bachelorgrad eller aktivt tilmeldt et universitet, tidligere undervisningserfaring – (undervisning, coaching, mentorordninger, babysitter, vejledning osv.) og minimum arbejde timer om ugen er 6.

9. Løft K-12

Billede af elevatek12.com

Det er en noget anderledes vejledningshjemmeside fra andre, da du i stedet for at undervise online til en anden gruppe studerende, vil undervise den samme gruppe studerende hver uge. Når du tilmelder dig denne hjemmeside, får du også et forudindstillet skema for en uge sammen med den gratis træning til at begynde med.

Du skal være bosiddende i USA, hvis du vil være underviser på denne hjemmeside. De fag, du skal undervise i, er samfundsfag, matematik, ELA, læsning, naturvidenskab, robotik, fremmedsprog og kodning. Du skal have mere end 1 års erfaring sammen med bacheloruddannelsen. Tidspunkterne for at undervise eleverne ville forblive mellem 8 am til 5 pm EST.

Fordele ved online vejledning job

Her er nogle fordele ved at arbejde som online tutor.

 • Tidsfleksibilitet: Den første fordel ved dette job er, at du kan arbejde, når det passer dig eller når det passer dig. Her kan både elev og lærer starte klassen på et hvilket som helst tidspunkt.
 • Ingen geografiske grænser: Den bedste del af dette job er, at du kan undervise studerende fra alle dele af landet, og nogle få websteder giver dig også mulighed for at undervise studerende, selv uden for landet, der sidder hjemme hos dig. Alt du behøver er blot en computer og højhastighedsinternet, og du kan nyde den største fordel ved at undervise og tjene ekstra indkomst. Det er også praktisk for studerende, da de kan tage lektioner, når de er ledige eller har spørgsmål.
 • Intet behov for at rejse: Den gode del er, at som en online underviser behøver du ikke at rejse i timevis for at gå i skole eller coaching center, du skal bare bruge en bærbar eller computer, og du kan begynde at undervise fra dit hjem. Det er ligegyldigt, hvornår du starter undervisningen, og hvorfra du starter, såsom i soveværelset, stuen, balkonen osv. Alt det betyder altså, at du kan arbejde efter din komfort og spare en masse penge, som du ville bruge på pendling, påklædning mv.
 • Omkostningseffektiv: Online vejledning job er nemt, hurtigt og har mere indtjening sammenlignet med andre online job. Du kan undervise fra hvor som helst og når som helst, du ville blot kræve en bærbar computer og en stabil internetforbindelse. Du behøver ikke at tage nogen plads på leje for at tage undervisning eller købe møbler til studerende. Du er kun forpligtet til at plugin din profil med forskellige vejledningswebsteder. Du skulle bare betale en nominel del; resten er al din fortjeneste.
🔥 Anbefalede:  15 bedste havearbejde tilknyttede programmer til højere udbetalinger

Ting, der kræves for at blive en onlinelærer

Uden at sige, det vigtigste er færdigheder eller viden om et bestemt emne. Alligevel er der andre grundlæggende krav for at blive en online tutor, nogle af dem er:

1. Computer

Dette er den vigtigste ting, der kræves for at blive en online tutor, enten en computer eller en bærbar computer er et must for at tage sessioner. Det ville være fantastisk, hvis du har den nyeste model computer sammen med Windows 7, 8, 10, 13 osv. med mere minimum 4GB RAM. Når du arbejder for andre virksomheder, vil de give dig deres egen software, hvor du skal tage klasser, så din bærbare computer burde være berettiget til at installere den software.

2. Skriveblok

Du kan købe en digital blok eller skriveblok, da du ved hjælp af denne enhed ville være i stand til at se det indhold, du skrev på din computerskærm. Det ville være fantastisk, hvis du køber en, da det ville gøre dit arbejde nemmere og hurtigere.

3. Videoforelæsninger

Det er også vigtigt, at du ved, hvordan du tager videoforelæsninger eller laver præsentationsfiler. Grunden til, at det er vigtigt for dig at vide, er, at mange coachinginstitutter kræver, at du tager videokurser eller holder en præsentation, mens du tager sessioner.

4. Fagviden

Dette er det vigtigste, du bør besidde, hvis du har viden om et bestemt emne, er det kun dig, der kan tage sessioner og undervise dine elever. Derudover bør du også have noget teknisk viden, så du kan betjene en computer, tage klasser og downloade software, hvis det kræves.

Typer af online undervisningsjob

Her er et par typer af online undervisningsjob, og du kan vælge enhver i henhold til din erfaring og viden.

 • Fageksperter
 • Online undervisere
 • Online undervisningsfakultet på college-niveau
 • Instruktionsdesignere
 • Kursusudviklere
 • Online undervisningsfakultet på skoleniveau
 • Online engelsklærere

Få ulemper ved online tutor job

Nå, da vi har diskuteret fordelene ved online tutorjob og observeret, at det er forholdsvis bedre end de andre onlinejobs og sammenlignet med klasseværelsestræning, er der stadig et par ulemper, som du bør være opmærksom på –

 • Du bør være omhyggelig og tjekke alle regler og politikker, før du vælger online undervisningsjob. Du bør altid læse anmeldelserne og webstedets omdømme, før du ansøger
 • Du bør også sørge for, at du læser eller tager en revision inden undervisningen, så den studerendes interesse ikke forringes, og du er i stand til at besvare alle de spørgsmål, eleven stiller i forbindelse med emnet
 • Sørg for, at du har et stabilt internet med god hastighed, som om internettet ikke fungerer godt på begge sider, det kan ødelægge sessionen

Hvor mange penge kan jeg tjene som online tutor?

Nå, der er ikke noget nøjagtigt tal, da det helt afhænger af den tid, du giver, da lønnen er givet i forhold til den time, du bruger på at undervise studerende. Også andre faktorer overvejes som f.eks

 • Du er erfaren eller friskere
 • Din ekspertise inden for det pågældende emne
 • Hvilket fag og klasse underviser du i
 • Kvalifikation

I gennemsnit ifølge den nuværende løn er det blevet observeret, at online-vejledere tjener fra Rs. 10.000 til Rs. 1.00.000 på en måned. Så nu afhænger det af din viden, erfaring og tid, og hvor meget du tjener.

Efterspørgslen efter online vejledning i Indien vokser hurtigt, og det giver en fantastisk mulighed for undervisere til at supplere deres indkomst og nå ud til et bredere publikum. De forskellige online vejledningsplatforme i Indien tilbyder en række muligheder for lærere og vejledere at vælge imellem, afhængigt af deres færdigheder og præferencer.

Efterhånden som uddannelsessystemet fortsætter med at udvikle sig mod en mere digital og online-fokuseret tilgang, vil behovet for online-vejledere kun stige. Derfor, hvis du er en underviser, der leder efter en fleksibel og givende karrieremulighed, kan online vejledning være det rigtige valg for dig.