9 Bedste Amazon Review Trader-websteder

Følgende artikel hjælper dig med: 9 Bedste Amazon Review Trader-websteder

Amazon Review Trader Sites

Når det kommer til at drive en online forretning, er anmeldelser en afgørende del af udvidelsen og væksten af ​​din kundebase.

Dette skyldes, at jo flere anmeldelser dine produkter akkumulerer, jo flere mennesker vil se produktet, og dermed generere mere salg og øge dine avancer.

Men hvordan får du kundeanmeldelser? Den sværeste del af at drive en virksomhed er at etablere virksomheden og den indledende vækst.

Det er derfor, der er mange Amazon Review Trader-websteder, som kan hjælpe dig med at samle kundeanmeldelser på kortere tid sammenlignet med at vente på, at anmeldelserne vises uden hjælp.

I denne guide vil vi tage dig igennem alt, hvad du har brug for at vide om Amazon Review Trader Websites fra hvad de er til hvilke der er de bedste og bør overvejes såvel som andre måder, hvorpå du kan vokse din virksomhed gennem anmeldelser.

Dette giver dig mulighed for at træffe en velinformeret beslutning, der vil være bedst for din virksomhed og hjælpe den med at vokse effektivt.

Hvorfor er kundeanmeldelser vigtige?

Kundeanmeldelser er afgørende for en virksomheds vækst, og der er mange statistikker, der understøtter dette.

Dette er fordi omkring 95 % af kunderne vil læse anmeldelser igennem, før de foretager et onlinekøb, mens 93 % af online- og fysiske kunder vil slå anmeldelser op på en virksomhed online, før de besøger butikken.

Selv uden at tænke over, vil købere automatisk læse forskellige kundeanmeldelser op, da dette giver dem mulighed for at se produktets eller tjenestens fordele og ulemper uden at skulle bruge penge og indgå den økonomiske forpligtelse.

Anbefalede: Amazon-produkter i overstørrelse: Forklaret

Hvad er Amazon Review Trader-websteder? Hvordan virker de?

At vide, hvordan Amazon Review Trader Sites fungerer, er afgørende for at forstå, hvordan de kan gavne din virksomhed.

Dette giver dig mulighed for at afgøre, om det er den rigtige løsning for dig og din virksomhed.

Sådan fungerer Amazon Review Trader Sites:

Siden vil vise et produkt på siden til en nedsat pris, og i nogle tilfælde kan produktet være gratis. Til gengæld vil du modtage anmeldelser.

Dette er et godt valg for virksomheder, der for nylig har lanceret og ønsker at erhverve anmeldelser, hvilket giver dem mulighed for at vokse deres forretning og evnen til at udvide bevidstheden til målgruppen.

Sælgere bliver nødt til at oprette en konto på webstedet, før de lægger produkter på deres websted.

Når du har fået godkendt din ansøgning, modtager du en række køberanmodninger fra dem, der er interesserede i at købe dit produkt.

Hvad er fordelene, der følger med Amazon Review Trader-websteder?

Der er mange fordele ved at bruge Amazon Review Trader Sites.

Den største fordel er, at du vil være i stand til at øge mængden af ​​trafik til dit websted, generere mere salg og øge din fortjeneste gennem anmeldelser.

Jo flere anmeldelser du akkumulerer, jo større vil virksomheden vokse, da den vil blive anbefalet til dem, der leder efter et bestemt produkt.

Det giver også dine købere mulighed for at erhverve produkter til en stærkt nedsat pris, eller endda gratis, hvilket betyder, at både køber og sælger drager fordel.

De bedste Amazon Review Trader-websteder

Amazon Review Trader Websites kan hjælpe dig med at vokse din virksomhed ved at give dig mulighed for hurtigt at nå ud til et større publikum.

🔥 Anbefalede:  Hvorfor dine sociale profiler ikke er nok

Men med så mange Amazon Review Trader-websteder tilgængelige at vælge imellem, er det afgørende, at du vælger den, der vil hjælpe din virksomhed med at vokse og udvide i overensstemmelse med dine egne mål og krav.

Det siger sig selv, at der er Amazon Review-sider, der er bedre end andre.

Derfor har vi samlet de bedste, som du bør vælge imellem for at træffe en velinformeret beslutning.

Her er de bedste Amazon Review Trader Websites som du bør overveje at bruge:

1. AMZ RC

AMZ RC er en eksklusiv anmeldelsesside, der er ideel til sælgere, der ønsker at udvide deres vækst på Amazon og sociale medier.

Dette skyldes, at det kan etablere ubegrænsede kampagner, hvilket betyder, at købere på Amazon og din målgruppe på sociale medier vil være i stand til at se dit produkt hurtigere.

Det bruges ikke så ofte som andre muligheder på denne liste, men dets evne til at hjælpe dig med at vokse i troværdighed og omdømme på sociale medier er noget, der er sjældent blandt Amazon Review Trader-websteder.

En stor fordel ved AMZ RC er, at de tilbyder rimelige priser, hvilket gør det til en fantastisk mulighed for dem med et budget, såsom mindre virksomheder.

2. Deal Go! Gå! Gå!

Deal Go! Gå! Gå! er en af ​​de nyeste sider, du kan vælge, men den har fået et enormt populært ry på så kort tid.

Hvad har fået Deal Go! Gå! Gå! sådan et godt valg er antallet af rabatter, som det tilbyder til sine sælgere og købere.

Købere kan tilføje op til 10 varer og kan godkendes med det samme, hvor de fleste varer giver en rabat på mellem 50 og 99 %, og nogle er endda gratis.

De dækker også en bred vifte af industrier, herunder babypleje, elektronik og hjem blandt mange andre, og udvider ofte deres sortiment.

3. Elite Deal Club

Den tredje anbefaling er Elite Deal Clubsom har specialiseret sig i at tilbyde billige produkter til sælgere.

Der er hundredvis af produkter på tilbud hver dag, lige fra elektronik til legetøj, hvilket gør det til en fantastisk mulighed for alle slags sælgere.

Elite Deal Club kan prale af nogle af de bedste rabatter af alle de anbefalede sider på denne liste, hvilket har gjort dem til en af ​​de mest brugte muligheder.

Med rabatter fra 50 til 100 % rabat er Elite Deal Club en gratis tjeneste at bruge, der kan prale af en bred vifte af fordele.

4. ETEK By

Den fjerde anbefaling er ETEK bysom har specialiseret sig i elektronik, boligforbedring og udendørsudstyr, hvilket gør det til det bedste valg for købere og sælgere, der ønsker, der har en stor interesse for teknologi.

De varer, der sælges, er alle en del af deres mærkes mærke ETEK City, og de tilbyder et ETEKCitizen-program, der giver købere og sælgere mulighed for at modtage freebies, rabatter og kampagner.

ETEK City er opdelt i fire separate produktkategorier, som er:

  • Aktivt liv
  • Sund livsstil
  • Praktisk levevis
  • Smart livsstil

Kunderne får en fantastisk shoppingoplevelse takket være deres hjemmeside, som er nem at bruge, mens deres hurtige levering gør deres service yderst bekvem.

5. Hjemmetesterklub

Den næste mulighed er Hjemmetesterklub, som er et nyere websted, der hurtigt har vundet troværdighed og popularitet takket være dets evne til at sælge enhver ekstra Amazon-aktie, du måtte have. Sælgere tilmelder sig blot en gratis konto og er i stand til at bruge platformen til en gratis 10-dages prøveperiode for at se, om det er det rigtige for dem.

🔥 Anbefalede:  Sådan sælger du på Instagram uden et websted [Brief Strategy]

Home Tester Club er 100 % i overensstemmelse med Amazons politikker, hvilket betyder, at forhandlere nemt kan tilføje produkter med kampagner. Med tilbud i en række forskellige brancher, især køkkenudstyr, er Home Tester Club et godt valg for dem med produkter, der relaterer til hjemmet.

6. Hop Send

En anden mulighed for dig at overveje er Hop Sendsom er en af ​​de bedste muligheder på denne liste takket være dens evne til at tilbyde handlende og købere fantastiske tilbud på alle slags produkter.

I modsætning til de fleste alternativer har de ingen gratis tilbud, men de stærkt nedsatte valg er tæt på gratis, da du kan få produkter med op til 90 % rabat.

En stor fordel ved Jump Send er, at der er en række e-bøger og PDF-downloads, der forklarer, hvordan du kan bruge det effektivt, hvilket gør det til et vidunderligt valg for begyndere, der er skræmt af handelswebsteder.

7. Snagshout

Vores syvende anbefaling er Snagshout hvilket er et andet enormt populært valg, og som du måske er stødt på.

Denne popularitet er takket være, hvor nemt det er, da strukturen på siden er tilgængelig for alle brugere.

Det er også et af de ældre websteder, hvilket betyder, at det er blevet prøvet og testet af tusindvis af brugere gennem årene.

Snagshout-teamet udsender regelmæssigt nyhedsbreve til forhandlere med detaljer om nye produkter, der kommer ind, hvilket gør det nemt at udvælge, hvilke der er bedst for dig.

Ulempen ved Snagshout er, at forhandlere kun er i stand til at samle maksimalt tre produkter ad gangen.

Det er et godt valg for handlende takket være evnen til at få mange anmeldelser pr. produkt.

8. VIP Power Club

Næstsidste mulighed er VIP Power Clubsom er et af de mest populære valg blandt både købere og sælgere.

Dette er takket være deres rabatsatser, der spænder mellem 20 og 99%, samtidig med at de tilbyder en bred vifte af produkter, som handlende kan vælge imellem.

Køberen vil modtage kuponkoder, så de kan anvende deres rabatter og kampagner, hvilket betyder, at dine varer vil modtage en yderligere kampagne til dit publikum.

Dette gør VIP Power Club til en af ​​de mest troværdige muligheder og er et af de bedste valg at gå med.

9. Vipon

Den sidste anbefaling er Viponsom er et af de ældste websteder på denne liste og har opnået et positivt omdømme og troværdighed over tid.

De giver en bred vifte af Amazon-kuponer, der giver købere og sælgere mellem 50 og 100 % rabat på forskellige produkter.

At deltage i Vipon koster ikke noget og er ideelt for købere og sælgere til at anmelde alle mulige produkter. Du kan prøve 20 produkter ad gangen.

Husk på, at hver køber eller sælger skal godkende anmodninger individuelt, hvilket gør det til en tidskrævende proces, samtidig med at de kører efter en “først til mølle”-strategi.

Efter at forhandleren har testet produktet, har de to uger til at gennemgå produktet og kan ansøge om at få flere produkter prøvet.

🔥 Anbefalede:  10 bedste digitale marketingplugins til WordPress 2023

At blive verificeret af Amazon-anmeldelser

Så hvordan kan du blive verificeret af Amazon Anmeldelser lovligt?

Der er mange muligheder tilgængelige for dig, som giver dig mulighed for at bruge Amazon Anmeldelser og få dine produkter solgt hurtigere.

Her er nogle af de bedste måder, du kan blive verificeret af Amazon Review:

Oprettelse af en effektiv e-mailliste

Den første mulighed, du kan følge, er at oprette en effektiv e-mail-liste.

Dette vil tage noget tid at etablere, men du kan bruge masser af marketingværktøjer, der kan hjælpe med at fremskynde processen.

Sørg for, at du har samlet masser af e-mailadresser, der vil gøre dig i stand til at køre en effektiv marketingkampagne.

Marketingkampagner vil give dine abonnenter mulighed for at vide om enhver ny udvikling eller produkter, du frigiver, samt give specielle tilbud og rabatter.

Dette er en fantastisk måde at motivere dine kunder og øge din tilbagevendende kundebase.

Dine e-mail-kampagner kan være en god base, mens du etablerer og opretter din egen hjemmeside.

Det betyder, at du kan fokusere på din e-mail-liste og sociale mediekanaler i mellemtiden.

Udnyttelse af fora

Den anden mulighed, du kan fokusere på, er at udnytte fora. Hvad dette betyder, er at engagere sig med din målgruppe for at etablere en kundebase.

At vide og forstå, hvad din målkunde ønsker af dit produkt eller din tjeneste, er et godt sted at starte, når det kommer til at udvikle dit produkt.

Du kan hoppe ind i nogle Subreddits på Reddit, hvor deltagerne engagerer sig i specifikke emner.

Sørg for, at du målretter mod de rigtige fora og diskussioner, så dit produkt er relevant for målgruppen.

Dette vil til gengæld opbygge dit omdømme og troværdighed.

Brug af kundeservice

Den tredje mulighed, du har, er at bruge kundeservice. Du kan gøre dette ved hjælp af Amazons Application Program Interface, kendt som API.

Det er, når sælgere tilbydes tredjepartsværktøjer af Amazon, som kan hjælpe med at sende e-mails automatisk og dermed booste dine anmeldelser og generere mere trafik og salg.

Konklusion

Generelt kan nye sælgere have svært ved at få masser af kundeanmeldelser, men du vil opdage, at antallet af anmeldelser vil vokse med tiden og i sidste ende kan generere et godt antal salg.

Anmeldelseswebsteder kan være meget nyttige, da de kan hjælpe med at generere anmeldelser til dit websted inden for en kortere tid og kan give dig mulighed for at generere mere salg og dermed mere indkomst.

Amazon-anmeldelseswebsteder giver dig mulighed for at flytte dine produkter hurtigere, hvilket betyder, at du også kan udvikle din organiske trafik, tjene penge hurtigere og samtidig sikre, at du driver din forretning lovligt.

Amazon Review Trader Sites