9 bedste aktiescreenere til indiske investorer

Følgende artikel hjælper dig med: 9 bedste aktiescreenere til indiske investorer

I dagens verden er det ikke nok at tjene penge. Vi arbejder alle meget hårdt for at tjene penge, men disse penge alene er måske ikke nok til at opfylde alle dine økonomiske mål. Du skal være i stand til at skabe flere indkomstkilder for at leve et behageligt og lykkeligt liv. Det ville hjælpe, hvis du fandt en måde at få dine penge til at fungere for dig. Penge på din bankkonto kan ikke vokse. Derfor er det vigtigt at investere dine penge. Investering kan defineres som et aktiv, der har evnen til at generere velstand over tid. Når penge investeres fornuftigt, kan de vokse og hjælpe dig med at opfylde alle dine økonomiske behov.

I Indien har en investor flere muligheder at vælge imellem. Nogle mennesker tror stadig på traditionelle investeringsmetoder som fast ejendom og guld. Mens nutidens investorer er mere tiltrukket af aktier og aktier. Investeringer foretaget i stabile virksomheder, der har potentiale til at vokse over tid, kan vise sig at være yderst gavnlige for investorerne.

Der er dog over 6800 virksomheder, der er noteret på det indiske aktiemarked. At vælge en passende virksomhed fra disse virksomheder kan være en stor udfordring for investorer. Det er fysisk umuligt at læse den enkelte virksomheds økonomi, og derfor har vi aktiescreenere. Stock Screeners er praktiske værktøjer, der spiller en stor rolle i at hjælpe investorer med at træffe de rigtige beslutninger.

I denne artikel har vi listet de bedste aktiescreenere, der er tilgængelige for indiske investorer.

Hvad er en aktiescreener?

En aktiescreener er et vidunderligt værktøj, der hjælper investorer og handlende med at finde aktier af god kvalitet fra en pakke aktier. En screener filtrerer i det væsentlige aktier fra baseret på visse brugerdefinerede kriterier. De fleste aktiescreenere giver vurderinger og målinger, som hjælper med at lette beslutningstagningen for investorer. Der er grundlæggende screenere, tekniske screenere og også screenere, der er en kombination af begge.

Det ville hjælpe, hvis du huskede på, at en aktiescreener på ingen måde kan forudsige fremtiden for en virksomhed. Den viser kun en virksomheds tidligere præstationer, og hvor den står i forhold til sine peer-virksomheder.

En god aktiescreener bør i det væsentlige bestå af følgende elementer.

 • En screeningsplatform, der hjælper med at finde virksomheder ud fra bestemte kriterier
 • Database over virksomheder
 • Sæt af regler

Nogle aktiescreenere er gratis at bruge, mens nogle screenere kan betale et abonnementsgebyr. For begyndere kan gratis aktiescreenere være yderst hjælpsomme.

9 bedste aktiescreenere til indiske investorer

Her er nogle af de bedste aktiescreenere, der bruges af indiske investorer.

🔥 Anbefalede:  Uetisk markedsføring: 9 marketingstrategier, der kan skade dig

1) Screener.in

Screener.in er en gratis og nem at bruge hjemmeside, der kan bruges til at udføre fundamental aktieanalyse. Det kan bruges til at læse, analysere og bortfiltrere virksomheder baseret på nogle få målinger. Det har en enorm database over virksomheder og kan vise virksomhedens præstationer de seneste 10-12 år. Den branche, som virksomheden arbejder i, den lager P/E, markedsværdi og bogført værdi detaljer om virksomheden er tilgængelige for brugere at se. Desuden er rapporterne på denne hjemmeside interaktive, lette at læse og begyndervenlige.

Denne hjemmeside har Query Builder-værktøjet, der forenkler søgeprocessen ved at bringe specifikt anmodede data ud fra hjemmesidens database. Resultaterne kan tilpasses fuldt ud, og skærmen kan gemmes til fremtidig brug.

Bedste funktioner

 • Gratis let at bruge værktøj, der kommer med en forespørgselsbygger
 • Årlige og kvartalsvise resultater leveres.
 • Liste over fordele og ulemper ved en virksomhed
 • En mulighed for at oprette din egen aktieskærm
 • Pengestrømsanalyse
 • Seneste nyheder og meddelelser fra virksomheden
 • Peer to peer sammenligning

Besøg nu

2) Stor terning

Capital Cube er en af ​​de største aktiescreenere, der er tilgængelige til brug. Denne platform er lavet af AnalytixInsights, som er en AI-virksomhed, der transformerer data til viden. Capital Cube leverer virksomhedsanalyse sammen med porteføljeevaluering, fundamental forskning og screeningsværktøjer for over 40.000 globale aktier. Det gør beslutningstagning let for investorer ved at give en dybdegående analyse af en virksomheds tidligere præstationer, indtjening og gæld, udbyttestyrke og egenkapital og præstation i sammenligning med peers.

Det bedste ved Capital Cube er, at det giver brugerne mulighed for at søge og finde virksomheder baseret på meget naturlige søgetermer. F.eks; du kan finde virksomheder, der er gældfri ved blot at skrive ind “gældfrie virksomheder”. Sammen med aktieanalyse og aktiescreening tilbyder denne platform også ETF-forskning og ETF-handel.

Bedste funktioner

 • Dybdegående analyse af virksomheder
 • Søgning kan udføres ved hjælp af naturlige søgetermer
 • En stor database, der dækker 40.000 globale aktier
 • Peer to peer sammenligning

Besøg nu

3) Investing.com

Investing.com er en af ​​de bedste aktiescreenere, der er tilgængelige for indiske investorer. Det kan bruges til at udføre grundlæggende forskning såvel som teknisk forskning. Denne platform kan bruges af både begyndere og eksperter. Hele listen over virksomheder, der handler på både NSE og BSE, kan findes her.

Investing.com gør det muligt for brugere at bruge en lang række filtre, som kan være nyttige til aktiescreening. Nogle af disse filtre er nøgletal, udbytte, fundamentale forhold, pris og volumen. Dette websted giver også diagrammer og kurser sammen med og de seneste nyheder relateret til virksomheden, levende aktiemarkedsdata og meget mere nyttig information til investorer. Det er et af de bedste websteder at holde øje med, hvis du vil følge top-down-tilgangen.

🔥 Anbefalede:  Meetanshi samarbejder med Breeze for at tilbyde lynhurtige løsninger

Læs også: Hvad er Nifty og Sensex? Grundlæggende om aktiemarkedet for begyndere

Bedste funktioner

 • Kan bruges til grundlæggende såvel som teknisk forskning
 • Det er gratis at bruge
 • Mulighed for at oprette din egen skærm online
 • Mulighed for at downloade resultater til offline brug

Besøg nu

4) MoneyWorks4Me

MoneyWorks4Me er endnu en kraftfuld aktiescreener, der giver en dybdegående virksomhedsanalyse. Det er en betalt tjeneste, der leverer værdiindikatorer, indsats- og prisindikatorscreenere og konkurrentfiltre. Resultaterne vises ved hjælp af farvekoder, og de er som følger.

Den grønne farve indikerer, at aktierne er meget gode, gul er for moderate aktier, og rød indikerer, at aktien ikke er dine penge værd. Denne platform giver virksomhedens fuldstændige tidligere præstationer, og alle dens finansielle optegnelser er tilgængelige for brugerne.

Bedste funktioner

 • Det giver et betalt beslutningsværktøj
 • En færdiglavet forskningsrapport leveres, som kan bruges til at analysere bestandens fremtid.
 • Der tilbydes også investeringsforeningsanalyse og porteføljeforvaltere.
 • Detaljer om forretningsmodellen og dens værdiansættelse er tilgængelige.

Besøg nu

5) Ticker Tape

Ticker Tape er en anden enkel og nem at bruge aktiescreener, som i høj grad forenkler din aktiescreeningsproces. Det, der får den til at skille sig ud fra resten, er, at den giver meget mere over 120 filtre som markedsværdi, sektor, lukkekurs osv. til at filtrere aktier fra. Uanset om du er ny til at investere eller er en veteranhandler, kan denne hjemmeside bruges. Webstedets grænseflade er ekstremt nem at bruge, og i modsætning til andre screenere kan alle disse filtre kun anvendes på en enkelt fane. De leverede resultater er også meget nemme at tilpasse.

Bedste funktioner

 • Over 120 filtre til at filtrere aktier fra
 • Brugervenlig grænseflade
 • Let tilpasselige resultater

Besøg nu

6) Trendlyne

Trendlyne er et andet nyttigt websted, der giver aktiemarkedsanalyser, forskningsrapporter, aktieadvarsler og trending forretningsnyheder. Denne hjemmeside kan bruges til begge dele grundlæggende og teknisk analyse. Det er obligatorisk at registrere dig på hjemmesiden, før du kan bruge den. Det har gratis såvel som betalte tjenester. Trendlyne er i bund og grund en forespørgselsbaseret screener.

Bedste funktioner

 • En af de mest populære brugerskabte screenere
 • Fundamental og teknisk analyse kan leveres
 • Forespørgselsbaseret screener
 • Mulighed for at gemme skærmen til senere brug

Besøg nu

7) Stockflare

Stockflare er en platform, der hjælper investorer med at analysere individuelle aktier og aktiemarkedet som helhed. Det er en gratis platform, der hjælper med at finde aktier til investors individuelle porteføljer. Det giver 100-vis af metrics til at screene aktier fra over 40.000 globale enheder. Dataene om virksomheder, der nemt kan leveres af Stockflare, kan let forstås selv af begyndere. Aktier på denne platform er vurderet i henhold til markedsværdiansættelse, værdiansættelse og forretningsmålinger.

🔥 Anbefalede:  Sådan tilsidesættes udvidelsesfil i tema i Magento 2

Bedste funktioner

 • Stockflare er en gratis og nem at bruge platform
 • Den er tilgængelig selv som en app
 • Data på denne hjemmeside er yderst velorganiseret
 • Det har en enorm database over virksomheder

Besøg nu

8) Topstockforskning

Topstockresearch er en ekstremt kraftfuld aktiescreener, der kan bruges til omfattende tekniske analyser. Denne platform er ikke særlig brugervenlig, da den kræver en klar forståelse af diagrammer og mønstre. Topstockresearch kan dog være yderst gavnlig for veteraninvestorer og handlende. Denne platform giver en detaljeret analyse af en virksomheds tidligere resultater og alle dens finansielle rapporter til dens brugere.

Bedste funktioner

 • Topstockreasearch giver en detaljeret tutorial for begyndere til at forstå den tekniske analyse af aktier.
 • Registrerede brugere kan gemme søgeresultater.
 • En overvågningsliste facilitet er til rådighed.
 • Avancerede tekniske screenere leveres.

Besøg nu

9) Equity Boss

Equity Boss er en af ​​Indiens førende aktieanalyseplatforme, der hjælper investorer med at identificere de bedste aktier ved hjælp af en rating- og graderingsmotor. Denne platform giver en unik karakter til hver aktie baseret på dens konsistens og markedsydelse over en periode på 5-10 år. Det hjælper investorer ved at give dem handlekraftig indsigt i investeringer og letanvendelige økonomiske analyser om en virksomhed. Desuden er denne platform gratis at bruge og begyndervenlig. EB-karaktererne gør det meget nemmere for investorer at træffe investeringsbeslutninger.

Bedste funktioner

 • EB-karaktererne er som følger
 • Fremragende outperformer på markedet
 • God markedsperformand
 • Dårlige underperformere på markedet
 • Graderingssystemet gør det nemt at identificere aktier af god kvalitet med ét blik.
 • Gratis platform
 • Giver handlekraftig investeringsrådgivning til investorer

Besøg nu

Dette er nogle af de mest populære og bedste aktiescreenere, der bruges af indiske investorer. Men bortset fra disse er der flere andre aktieanalyseplatforme, som nemt kan bruges af investorer. Nogle af dem er Google Finance, Edelweisses, Equity Master og Chart link Screener.

Ved at bruge en af ​​disse screenere kan investorer skabe en passende strategi for deres investeringer.

Table of Contents