8 Hootsuite-alternativer, som du bør udforske i 2023

Følgende artikel hjælper dig med: 8 Hootsuite-alternativer, som du bør udforske i 2023

Her er en hurtig liste over de fantastiske Hootsuite-alternativer, vi gennemgår nedenfor:

 1. Sendbar
 2. AgoraPulse
 3. Buffer
 4. Spire Social
 5. Social omf
 6. SocialPilot
 7. SocialBee
 8. Zoho Social

Verden er vågnet til de sociale mediers magt, som forklarer den omfattende brug af sociale medier af både enkeltpersoner og virksomheder i vores daglige liv.

Uanset om det er fra komforten af ​​vores hjem eller kontor eller endda på farten, har de fleste af os adgang til sociale netværkssider. Og denne øgede brug af sociale medier kan tilskrives den betydelige stigning i brugen af ​​smartphones og internet over hele kloden.

Desuden er vores tilstedeværelse på sociale medier ikke begrænset til kun én hjemmeside. Mange har for eksempel en profil på Facebook, Twitter, Instagram og LinkedIn.

Så det bliver svært at håndtere så mange sociale mediekonti, hvilket betyder, at der er en chance for, at nogle sociale medieprofiler ikke opdateres regelmæssigt.

Det er derfor, du har brug for et omfattende værktøj til administration af sociale medier, såsom Hootsuite. Disse værktøjer gør det relativt nemt at håndtere flere sociale netværkskonti, profiler eller endda virksomhedssider.

De største fordele, som Hootsuite tilbyder, er, at det har en brugervenlig webgrænseflade, uden at du behøver at installere nogen software, og du kan administrere sociale medieprofiler i flere streams fra et enkelt dashboard.

Det giver dig også mulighed for at planlægge dine beskeder og udgive dem på dine foretrukne tidspunkter, få detaljerede analyserapporter om dine kampagner, få flere likes og følgere og meget mere. Hootsuite tilbyder også fleksibilitet med hensyn til priser, da du kan benytte dens gratis plan eller en af ​​premium-planerne.

Men er der andre markedsføringsløsninger på sociale medier, som kan bruges i stedet for Hootsuite. Nå, lad os tage et kig på nogle af alternativerne til Hootsuite i denne artikel.

Målet er at gennemgå funktionerne, fordele og ulemper ved forskellige populære og yderst effektive SMM-værktøjer, som er gode konkurrenter til Hootsuite.

Øverst på listen er Sendible. Alt om denne service skriger kvalitet og enestående brugeroplevelse. Sendible tilbyder dig en bred vifte af funktioner, der kommer med fremragende brugervenlighed og vigtigst af alt, giver dig mulighed for at administrere dine sociale mediekampagner og daglige opgaver med lethed, hastighed og nøjagtighed. Platformen har en smart og intuitiv brugergrænseflade, som er sindssygt nem at bruge og navigere rundt i.

Fordele ved Sendible.com

 1. Integration med alle vigtige sociale netværk (Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Google+, Pinterest) og blogs (Medium, WordPress, Blogger.com). Innovativt sæt af Instagram værktøjer.
 2. Gør det nemt at holde din sociale mediekalender beskæftiget med en RSS Feed-plakat, indholdsforslag, indbygget indholdsbibliotek og nem adgang til designværktøjet, Canva.
 3. Masseplanlægning af indhold med billeder via upload af en CSV-fil.
 4. Har praktiske automatiseringsværktøjer, der driver engagement og øger din følgerskare på Twitter og Instagram.
 5. Visuelt forbløffende og præcise rapporter, der kan oprettes på 15 minutter eller mindre, plus muligheden for at oprette tilpassede rapporter med dit logo og de moduler, du har brug for.
 6. Brugertilladelser og teamworkflows er nemme at konfigurere.
 7. Mobilapp tilgængelig til iOS og Android.

Ulemper ved Sendible.com

 1. Ingen gratis plan, men en 14-dages prøveperiode er tilgængelig
 2. Geografisk søgeordsovervågning er ikke altid nøjagtig

Sendible.com-planer og priser

Prøv Sendible med denne 30 dages GRATIS prøveperiode

Har du stadig brug for at overbevise? Læs vores Sendible anmeldelse for at finde ud af mere.

AgoraPulse

AgoraPulse giver dig mulighed for at administrere alle dine opslag eller beskeder på sociale medier fra ét sted. Det gør den ved at bruge en indbakke på sociale medier, som ligner en e-mail-indbakke, der også kan beholde alle dine gamle samtaler.

Derudover kan du nemt synkronisere dine sociale mediekonti i realtid og få opdateringer om alle like, tweets eller kommentarer, du kan modtage. Dette giver dig mulighed for at svare på det, gennemgå alt filtreret indhold, tildele eller tagge i hurtig tid og komme til indbakke nul inden for et par minutter hver dag.

Du kan også overvåge dine fremskridt og din målgruppes engagement gennem de forbløffende tilpassede rapporter, som stilles til rådighed for dig i PowerPoint-format med fantastisk grafik.

Pepsi, Yahoo, PlayStation, McDonald’s, Volkswagen, Nivea og flere.

AgoraPulse tilbyder følgende fire planer:

De tilbyder også en begrænset gratis konto, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til 3 sociale konti for en enkelt bruger, med en håndfuld planlagte indlæg og grundlæggende rapportering.

Du kan også bruge deres 100 % ingen spørgsmål-stillede refusionspolitik til at annullere dine månedlige abonnementer til enhver tid.

 • Det giver dig mulighed for at administrere Instagram, Facebook, Twitter og så videre.
 • Analyserapporterne er ekstremt nemme at forstå på grund af brugen af ​​fantastisk grafik.
 • Det giver dig mulighed for automatisk at kategorisere dit publikum (hvem engagerer sig mest, hvem sender beskeder om dig mest og så videre) automatisk gennem kvalifikationsmærker eller manuelt ved at tagge dine brugere.

Prøv AgoraPulse med denne 30 dages GRATIS prøveperiode

🔥 Anbefalede:  Syv virksomheder, der hyrer nybegyndere fra hjemmet

Buffer

Med Buffer kan du smart planlægge dit indhold på tværs af en lang række sociale medier ved at bruge den virtuelle kø.

Du kan med andre ord nemt tilføje dine opslag i form af artikler, nyheder, videoer, billeder og mere til køen, uanset om du er hjemme, på kontoret eller på farten. Du kan derefter forskyde posteringstider for indholdet efter din bekvemmelighed.

Faktisk deler Buffer-appen dine opslag med din målgruppe på de bedst mulige tidspunkter i løbet af dagen, hvilket giver den den bedst mulige chance for at blive bemærket.

For at gøre det muligt for dig at opnå en sådan ensartet planlægning tilbyder Buffer dig også browserudvidelser (til Google Chrome) og mobilapps (til iOS og Android).

Og det tiltrækker ikke kun trafik til dine profiler på sociale medier, men giver dig også værdifulde rapporter og indsigt, der hjælper dig med at forstå effekten af ​​dine indlæg på dit publikum.

Business Insider, Fortune, About.com og så videre.

Buffer tilbyder utrolige lag af skalerbarhed til dine behov, som kan ændre sig, efterhånden som du vokser. For brugere, der har 3 eller færre sociale kanaler at administrere, kan du vælge den gratis konto eller enten ‘Essentials’ eller ‘Teams’ betalte pakker, der tilbyder yderligere tjenester og funktioner.

Du kan vælge op til 10 kanaler til disse to premium-pakker, og prisen stiger, efterhånden som du tilføjer flere kanaler. Denne opskalering er $6 ekstra månedligt for hver ekstra bruger på Essentials-pakken og $12 ekstra månedligt for hver ekstra bruger på Team-pakken.

For over ti brugere giver agenturpakkerne den bedste værdi for pengene og kan skalere op så langt, som du har brug for for din virksomhed. Når du vælger den bedste pakke, der passer til dine behov, kan du vælge det antal kanaler, du har brug for, din faktureringspræference (årlig/månedlig) og sammenligne pakkerne.

 • Det giver dig mulighed for at administrere Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Pinterest og mere.
 • Du får mulighed for at poste indhold til dine sociale medieprofiler eller sider uden at skulle planlægge dem individuelt.
 • Buffer giver dig mulighed for at skabe dine egne billeder (ved hjælp af Pablo), som har den perfekte størrelse og format til Instagram, Facebook, Twitter og Pinterest.
 • Buffer understøtter RSS-feedintegration med alle dens planer.

Ulemper

 • Buffer viser ikke meddelelser om modtagne direkte beskeder eller kommentarer til indlæg.

Spire Social

Dette værktøj udstyrer dig med et rent dashboard til at skalere din marketingindsats på sociale medier på en organiseret måde.

Du kan bruge dens samlede indbakke til at have alle dine sociale mediebeskeder under en enkelt stream, spore og deltage i samtaler og forblive engageret i dit publikum. Det giver dig også mulighed for at opdele din arbejdsbyrde ved at uddelegere forskellige SMM-opgaver til dine teammedlemmer.

Og teamet kan nemt samarbejde med live-aktivitetsopdateringer, hvilket sikrer, at der ikke er nogen meddelelseskollision i realtid (ingen duplikerede indlæg fra to medlemmer på samme tid).

Desuden hjælper dette SMM-værktøj dig med at holde dig ajour med dine aktiviteter på sociale medier på tværs af alle dine profiler ved at analysere resultaterne af din indsats med ugentlige rapporter. Du kan endda overvåge de forskellige søgeordssøgninger, der udføres.

Dette giver dig mulighed for at måle din præstation med forenklede analyserapporter, der indeholder letforståelige data. Du kan også få fat i ubegrænsede præsentationsklare rapporter uden ekstra omkostninger, som kan eksporteres til PDF- eller CSV-format.

Dove, Hyatt, PepsiCo, UPS, Stanford University og mere.

Sprout Social giver dig tre forskellige planer, nemlig standard, professionel og avanceret, med priser fra så lave som $199,00 pr. bruger pr. måned.

De detaljerede priser for hver plan er som nedenfor:

 • Standard – $249,00 pr. måned plus $199/måned for hver ekstra bruger
 • Professionel – $399,00 pr. måned plus $299/måned for hver ekstra bruger
 • Avanceret – $499,00 per måned plus $349/måned for hver ekstra bruger

Du kan til enhver tid ændre eller annullere din plan, alt efter din bekvemmelighed. Tilpassede pakker er også tilgængelige til krav på virksomhedsniveau.

Hvert niveau, der bevæger sig op på skalaen, tilbyder alle funktionerne i niveauet nedenfor med et væld af yderligere funktioner. De er alle tilgængelige til at sammenligne, når du vurderer priserne på webstedet.

 • Det giver dig mulighed for at administrere Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn og så videre.
 • Sprout Social giver dig mulighed for at tilføje tilpassede logoer til analyserapporterne, hvilket er nyttigt for bureauer, der skal indsende sådanne rapporter til deres kunder.
 • Du kan prøve dets funktioner i den første gratis prøveperiode på 30 dage.
 • Med Sprout Social kan du bruge de yderst effektive sociale CRM-værktøjer, herunder delte kunderegistre og avancerede planlægningsværktøjer (for eksempel ViralPost).
 • Adgang til chatbots og automatiseringsværktøjer
 • Gennemfør Twitter-feedbackundersøgelser, og indsaml data, der er specifikke for opslagstyper og søgeord.

 • Det understøtter ikke administration af Facebook-grupper, LinkedIn-grupper eller Pinterest.

SocialOomph

Dette værktøj blev lanceret primært med fokus på at øge produktivitetsløsninger gennem effektiv styring af Twitter.

🔥 Anbefalede:  12 tips til at udgive din første bog som iværksætter

Derfor var det tidligere kendt som TweetLater.com. Men langsomt og støt begyndte det også at se på at forbedre den overordnede produktivitet af forskellige sociale mediesider og skiftede navn til SocialOomph.

Til Twitter tilbyder SocialOomph en bred vifte af funktioner, herunder:

 • Søgeordssøgninger,
 • Digital Marketing (DM) indbakke oprydning,
 • Sporing af omtaler og retweets,
 • Tweet via mail, og
 • Følger de mennesker, der følger dig.

Derudover er det for alle sociale medieplatforme, der understøttes af SocialOomph, muligt at planlægge opslag, spore kvalitetsprofiler (sammen med chancen for at følge dem) og overvåge aktiviteter på sociale medier.

Det giver dig endda mulighed for at planlægge blogindlæg fra ubegrænsede blogs. Og dens auto-responder-funktion sikrer, at du forbliver engageret i dit publikum på dine profiler.

SocialOomph giver dig muligheden for at få flere SMM-tjenester gratis eller købe forskellige forbedrede produktivitetstjenester til dine platforme.

Også betalinger for professionelle konti kan foretages månedligt eller årligt, og de tilbyder en 30 dages gratis prøveperiode på den største ‘Business Suite’-pakke.

Premium-pakkerne spænder fra $15 til $55 pr. måned, med en rabatpris tilgængelig, når du betaler årligt.

 • Det giver dig mulighed for at administrere LinkedIn, Facebook, Twitter, Pinterest og mere. Derudover kan du administrere Tumblr, blogs, RSS-feeds, Discord, Plurk og App.net.
 • Det hjælper dig med at holde dig fri af spam gennem avanceret DM-administration.

 • På grund af dets første fokus på Twitter, er mange af de avancerede funktioner kun beregnet til den sociale medieplatform.
 • Kan være lidt kompliceret at sætte op i starten.

Social pilot

SocialPilot tilbyder en bred vifte af funktioner, herunder planlægning og publicering af indhold, overvågning af aktivitet på sociale medier, analyse af præstationsmålinger og styring af teamsamarbejder.

En af de vigtigste fordele ved SocialPilot i forhold til Hootsuite er dens brugervenlige grænseflade og dashboard, som er intuitivt og nemt at navigere. Platformen tilbyder en række tilpasningsmuligheder, herunder muligheden for at oprette brugerdefinerede indlægstyper, tilføje flere konti på sociale medier og automatisere indholdsudgivelse på tværs af flere kanaler.

En anden fordel ved SocialPilot er dens konkurrencedygtige priser. For en pakke, der understøtter op til 30 sociale konti og 6 brugere, kan du forvente at betale omkring $100 pr. måned, eller $85 pr. måned, når den betales årligt.

For en lignende størrelse pakke på Hootsuite, der understøtter 5 brugere på tværs af 35 sociale konti, skal du have deres top-end Enterprise-plan og forvente at betale over $700 pr. måned.

SocialPilots analyse- og rapporteringsmuligheder er også ret avancerede, hvilket kan hjælpe dig med at få indsigt i dine sociale mediers ydeevne og optimere din marketingindsats i overensstemmelse hermed. De er måske ikke helt så avancerede som Hootsuite dog. Platformen giver detaljerede rapporter om engagementsrater, publikumsdemografi og andre nøglemålinger.

SocialPilot tilbyder en gratis 14 dages prøveperiode på alle deres pakker, og du kan skalere din pakke op eller ned afhængigt af dine skiftende behov. Prisen for de fire premium-pakker er som følger:

 • Professionel – $25,50 pr. måned for årlig fakturering, $30 for månedlig fakturering
 • Lille team – $42,50 pr. måned for årlig fakturering, $50 for månedlig fakturering
 • Agentur – $85,00 pr. måned for årlig fakturering, $100 for månedlig fakturering
 • Agency+ – $170,00 pr. måned for årlig fakturering, $200 for månedlig fakturering

 • Med SocialPilot er det muligt at administrere Pinterest, Twitter, TikTok, Facebook, LinkedIn, FourSquare, YouTube, Instagram, Tumblr, Glassdoor og mange flere.
 • Kan integrere og importere dine designs fra Canva
 • SocialPilot bruger tredjeparts app Zapier til at integrere med mange andre apps
 • SocialPilot har en praktisk browserudvidelse
 • Avanceret RSS Feed Integration & Publishing
 • White Label instrumentbræt

 • De tilbyder ikke rulleplanlægning.
 • Ingen telefonsupport

SocialBee

SocialBee tilbyder en omfattende række værktøjer til styring af sociale mediekonti, med særligt fokus på planlægning, oprettelse og publicering af indhold på tværs af dine feeds.

En af nøglefunktionerne ved SocialBee er evnen til at arbejde med indholdskategorier. Når du udgiver, kan du planlægge, at indhold skal skubbes som en enkeltstående del eller tilføjes til en af ​​dine forudbestemte kategorier. Du kan vælge, hvornår indhold udgives afhængigt af deres kategori og endda planlægge udløbsdatoer for indhold, som du kun ønsker tilgængeligt i et bestemt tidsrum. Dette er praktisk, når du kører, for eksempel en begrænset kampagne eller månedlig konkurrence.

SocialBee er integreret med mange værktøjer såsom Zapier og Quuu for også at give rigelige funktioner til at skabe og distribuere indhold. Der er endda en praktisk Chrome-browserudvidelse, du kan bruge til at planlægge direkte fra din browser.

SocialBee startede som et planlægningsværktøj, og som sådan er det her det udmærker sig, selvom det måske ikke tilbyder nogle af de overvågnings- eller lyttefunktioner, du ville få med andre Hootsuite-alternativer.

SocialBee tilbyder en række pakker til standardbrugere og en række større pakker til konti på bureauniveau.

Standardpakkerne er som følger:

Standardpakkerne er rettet mod enkeltpersoner eller små virksomheder, der kræver mellem 1 til 3 brugere og et begrænset udvalg af sociale konti. Der er tre af disse pakker tilgængelige:

 • Bootstrap – $15,80 pr. måned, der faktureres årligt, eller $19 pr. måned
 • Accelerer – $32,50 pr. måned, der faktureres årligt, eller $39 pr. måned
 • Pro – $65,80 pr. måned faktureret årligt, eller $79 pr. måned
🔥 Anbefalede:  Sådan starter du en podcast og faktisk tjener penge på dit show

Der er fire bureauplaner tilgængelige:

Pakkerne på bureauniveau er rettet mod mellemstore og store virksomheder, der har brug for flere brugere og administrerer et større udvalg af sociale konti med plads til at skalere. De fire agenturplaner er:
 • Pro25 – $65,80 pr. måned, der faktureres årligt, eller $79 pr. måned
 • Pro50 – $124,10 pr. måned, der faktureres årligt, eller $149 pr. måned
 • Pro100 – $232,50 pr. måned, der faktureres årligt, eller $279 pr. måned
 • Pro150 – $315,80 pr. måned, der faktureres årligt, eller $379 pr. måned

 • Du kan administrere Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, LinkedIn, YouTube og mere.
 • Understøtter TikTok-videoplanlægning
 • AI Caption Generator
 • Flere arbejdsområder for at holde projekter og brandarbejde adskilt
 • Fantastiske værktøjer til at planlægge, skabe og kategorisere indhold
 • Kan planlægge i bulk eller via RSS-feed-funktion
 • Analytisk suite med op til 2 års historiske data
 • Gratis prøveversion tilgængelig på alle pakker

 • Det tilbyder ikke en social indbakke
 • Ingen overvågningsfunktioner

Zoho Social

Zoho er en virksomhed, der tilbyder mange forskellige produkter for at hjælpe med at strømline mange online processer for virksomheder af enhver størrelse. Fra administration af dine bøger til optimering af supporttjenester eller CRM-løsninger. De tilbyder også en platform kaldet Zoho Social, som er et omfattende sæt værktøjer til styring, overvågning og planlægning af indhold fra flere sociale mediekonti.

Mens Zoho Social for det meste er rettet mod mellemstore til store virksomheder, der administrerer flere brands, er deres pakker til mindre virksomheder også meget konkurrencedygtige.

Du får meget for pengene på selv Standard- og Professional-virksomhedspakkerne. Mens nogle andre produkter er vokset fra at være gode til én specifik ting (som social oomph) og måske mangler nogle andre tilbud, er Zoho ret godt udstyret.

Der er værktøjer til at planlægge, overvåge feeds, analysere klienter og ydeevne af indhold, integrationer med tredjepartsapps som Canva og en lang række andre funktioner.

Et område, hvor Zoho Social imidlertid mangler, er, at de ikke har en indbygget RSS-feedintegration.

Der er også kun et begrænset antal mærker og teammedlemmer, der kommer som standard for hver af pakkerne. Selv agenturpakkerne understøtter kun 5 teammedlemmer og op til 20 brands på standardudbuddet. Du kan øge antallet af medlemmer og mærker mod en ekstra månedlig pris for hver ekstra tilføjet.

Det er et omfattende værktøj, der tilbydes, men prisen kan hurtigt stige for store virksomheder, der har brug for at tilføje flere brugere eller brands.

Zoho Social tilbyder en række forskellige pakker til virksomheder i forskellige størrelser og større pakker til løsninger på bureauniveau.

Business-pakkerne er:

 • Standard – $10 pr. måned faktureret årligt, eller $15 pr. måned
 • Professionel – $30 pr. måned, der faktureres årligt, eller $40 pr. måned
 • Premium – $40 pr. måned, der faktureres årligt, eller $65 pr. måned

Pakkerne på agenturniveau er:

 • Agentur – $230 pr. måned, der faktureres årligt, eller $320 pr. måned
 • Agency Plus – $330 pr. måned faktureret årligt, eller $460 pr. måned

På hver anden pakke end ‘Standard’-pakken kan du tilføje ekstra brugere til en pris af $10 pr. bruger pr. måned.

På hver anden pakke end ‘Standard’-pakken kan du tilføje ekstra mærker til en pris, der varierer mellem $14,50 til $76 pr. måned pr. mærke, afhængigt af din basispakke.

 • Omfattende løsning til publicering, overvågning, analyser og samarbejde på tværs af mange sociale mediekonti.
 • Fortæller dig det bedste tidspunkt at poste for optimal rækkevidde og engagement
 • Facebook og LinkedIn Lead Ads
 • Lytte dashboard

 • Data på lytte-dashboard er ikke altid nøjagtige
 • Understøtter kun få brugere, selv på toppakkerne som standard, medmindre du vil betale mere hver måned for at tilføje brugere.

Det er klart, at der er mange gode Hootsuite-alternativer, som kan spare dig for en masse tid og kan resultere i bedre engagement, mens du administrerer flere konti på sociale medier.

Social Booster fremstår dog som den bedste mulighed blandt denne liste over SMM-værktøjer på grund af dens unikke funktioner, såsom 500 gratis Twitter-følgere, 24×7 kundesupport og muligheden for at køre annoncer direkte fra dashboardet, ud over standard SMM funktionaliteter for private og virksomheder.

Hvis du har brugt eller i øjeblikket bruger nogen af ​​de ovennævnte SMM-værktøjer, bedes du dele dine værdifulde erfaringer i kommentarfeltet nedenfor.

De følgende to faner ændrer indholdet nedenfor.

Mit navn er Jamie Spencer, og jeg har brugt de sidste 10 år på at bygge penge på at tjene blogs. Efter at være blevet træt af de 9-5, pendling og aldrig set min familie besluttede jeg, at jeg ville lave nogle ændringer og lancerede min første blog. Siden da har jeg lanceret masser af succesrige nicheblogs, og efter at have solgt min survivalist-blog besluttede jeg at lære andre mennesker, hvordan man gør det samme.