8 grunde til at undgå at abonnere på Netflix

Følgende artikel hjælper dig med: 8 grunde til at undgå at abonnere på Netflix

Selvom Netflix bestemt er en fantastisk streamingtjeneste for mange mennesker, er den måske ikke den rigtige for dig. Ligesom der er faldgruber ved at klippe snoren over, er der ulemper ved at abonnere på Netflix.

Så før du hopper ombord på Netflix-hype-toget, skal du bruge et øjeblik på at overveje problemerne med streamingtjenesten. Er Netflix det værd? I denne artikel undersøger vi ulemperne ved Netflix.

MAKEUSE AF DAGENS VIDEORUL FOR AT FORTSÆTTE MED INDHOLD

1. Begrænsede regionale udvalg

Af alle ulemperne ved Netflix er én unægtelig dårlig for seerne: Antallet og kvaliteten af ​​film og tv-serier, du har adgang til, vil afhænge af, hvor du bor.

For eksempel, hvis du bor i USA, vil der uundgåeligt være tidspunkter, hvor du vil se noget, der kun er tilgængeligt på Netflix Canada eller Netflix UK. Dette sker meget sjældent, men når det sker, er det irriterende. Vi kan ikke forestille os, hvor frustrerende det er for folk uden for USA, der ønsker at se Netflix-indhold, der udelukkende er tilgængeligt i USA.

Der er selvfølgelig måder at se alt på Netflix, uanset hvor du bor, den mest almindelige metode er brugen af ​​en VPN. Selvom Netflix teoretisk slog ned på deres brug, fungerer mange betalte tjenester stadig. Vi anbefaler CyberGhost eller ExpressVPN til VPN’er, der fungerer med Netflix.

2. Netflix har et forældet bibliotek

Den anden store klage over Netflix – som har været et af dets ømme steder lige siden streamingtjenesten gik live – er, at dets bibliotek aldrig er opdateret. I disse dage er det kun Netflix-originaler, der virkelig kan betragtes som tidssvarende og trendy.

På grund af licensaftaler med tv-netværk giver det ikke mening at lade Netflix streame episoder, når de udgives på et netværk, fordi det ville dræbe ethvert incitament for folk til selv at se netværkene.

Netflix’ styrke er binge-watching, hvilket betyder, at det er godt at følge med i tv-serier, lige før næste sæson begynder at blive sendt. Det er derfor, det meste af Netflix’ bibliotek er omkring et år gammelt. Netværk er ikke villige til at lade Netflix indlæse sit bibliotek med seneste indhold.

🔥 Anbefalede:  Multi-Channel Marketing: Sådan opbygger du en succesfuld strategi

Hvorfor dog et år? For det er på det tidspunkt, hvor fuldsæsonens dvd-salg stadig er rentabelt, og det er også en af ​​grundene til, at film kommer så sent med på Netflix’ bibliotek. Udgivere begynder først at licensere med Netflix, når salget af en sæson, et program eller en film har kørt deres forløb.

3. Internetkrav

Sagen med Netflix (sammen med enhver anden streaming-app) er, at hele tjenesten er afhængig af din internetforbindelses kvalitet. Uanset om du ser YouTube, Twitch eller Netflix, kan din internetudbyder være forskellen mellem at se 240p, 720p eller 4K-videoer.

Hvis dit internet går ned, så er der ingen Netflix. Hvis folk på dit netværk ser YouTube eller spiller spil og dermed øger din båndbredde, vil Netflix stamme. Og hvis din internethastighed er dårlig, vil videokvaliteten lide. Husk, at Netflix automatisk bestemmer streamkvalitet baseret på din forbindelses tilstand. Selvfølgelig kan du stadig downloade Netflix-shows og -film, men det kommer til at tage meget ekstra tid og arbejde.

Sammenlign det med Blu-ray eller DVD: Du sætter bare disken i den rigtige afspiller, og du får den samme kvalitet hele tiden, og du kan fortsætte med at se, selvom din internetforbindelse går ud. Værdien af ​​denne pålidelighed kan ikke overvurderes.

4. Dataloftforbrug

Mens vi er på emnet internetforbindelser, så lad os ikke glemme, at datacaps er en meget reel gene at overveje, når du streamer medier – især for videoer, som kan spise mere end 1 GB/time, afhængigt af hvor meget kvalitet du kræver, når du ser film og tv-serier.

Datalofter er faktisk en alvorlig trussel mod tjenester som Netflix. Hvis du har problemer med at visualisere, hvor slemt problemet er, så overvej dette eksempel:

  • 1.000 timer ved Lav kvalitet.
  • 425 timer i standardkvalitet.
  • 100 timer i høj kvalitet.
  • 40 timer i Ultra HD-kvalitet.

Disse estimater er baseret på oplysninger om dataforbrug, der er offentliggjort på Netflix-webstedet.

Og disse tal antager, at du ikke gør andet end Netflix. Med Ultra HD ved at blive normen inden for hjemmeunderholdning, er disse tal simpelthen uacceptable. Hvis du har en begrænset internetforbindelse, skal du passe på: Netflix bruger dine data hurtigere, end du tror.

🔥 Anbefalede:  Bliv ikke offer for kliksvindel: Sådan beskytter du dig selv

Selvom du betaler for Netflix, ejer du ikke noget på det. Hvis du køber en DVD, er den din. Med Netflix forsvinder dine betalinger ud i den blå luft.

Efter et år vil du have betalt alt fra $84 til $240, afhængigt af hvilken Netflix-plan du vælger. Du har dog intet at vise til det, undtagen minderne om de tv-serier og film, du så i løbet af den tid.

Dette er en af ​​de store tragedier ved at slutte sig til streaminggenerationen. Vi ser et fald i ejerskab af underholdningsmedier, hvilket sætter dig prisgivet på indholdsudgivere og streamere.

Det værste eksempel på dette er, at streamingtjenester fjerner shows og film til enhver tid. Intet er mere irriterende end at overskue et populært program, kun for at opdage, at det er forsvundet, når du kun er halvvejs igennem.

Hvis du vil eje dit medie, så prøv at bruge et af de bedste gratis torrentsider til at downloade dit indhold.

6. Abonnementsværdi

Netflix opfordrer til binge-watching. Faktisk er det et så integreret aspekt af tjenesten, at ordet “Netflix” stort set er synonymt med “binge-watching” i disse dage. Når først du starter et show, er det virkelig svært at stoppe.

Fjernsyn er også vanedannende, men det er meget nemmere at gå væk, når et show slutter, fordi du ikke kan kontrollere, om et show kan maratonløbe.

Og det er ikke kun fordi Netflix gør det virkelig nemt at flytte fra et afsnit til det næste, selvom det spiller en stor rolle. Det er fordi Netflix er en abonnementstjeneste. Der er ingen gratis prøveversion af Netflix, og du betaler det samme, uanset hvor meget du ser, så at se mere på en måned betyder, at du vrister mere værdi ud af dit abonnement.

På den anden side, hvis du slet ikke ser meget, så er Netflix måske ikke prisen værd. Hvis du går en måned uden at se noget, så har du stort set smidt dine penge ud.

7. Tab af kanalsurfing

Dette punkt er mindre i det større billede, men stadig værd at overveje, hvis du ikke har klippet ledningen endnu: Du kan ikke surfe på kanaler og bare se, hvad der spiller. Du skal altid vælge noget, hvilket ikke altid er så nemt.

🔥 Anbefalede:  15 vinderpladser for begyndere til at score sportsskrivejob

Der findes nogle løsninger til at simulere kanalsurfing baseret på visse genrer, men selv dem har tendens til at være fyldt med fejl og/eller svinger for langt fra den ægte vare. Der er en charme ved at vide, at et show spiller live, og det har Netflix ikke.

Hvis du virkelig er i tvivl om, hvad du skal se, kan du nu se, hvad der er populært på Netflix i din region.

8. Der er masser af Netflix-alternativer

Ifølge en artikel fra Media Play Now tyder Parrot Analytics-data på, at Netflixs markedsandel er faldet siden 2021, og nåede det laveste nogensinde på 48 % globalt og 46 % amerikansk markedsandel. Disse udskæringer af forbrugerkagen gør dog stadig Netflix til den mest populære streamingtjeneste ved et langt skud.

Alligevel bliver markedet mere overfyldt. Nogle af de bedste Netflix-alternativer er dukket op i de seneste år, herunder Peacock og Paramount+. Fandango Media købte og tilførte nyt liv i Vudu, en gratis streamingtjeneste. Store medieselskaber, herunder Paramount og NBCUniversal, kæmper godt for at give Netflix en chance for pengene.

Næsten hver anden tjenesteudbyder er billigere end Netflix, og du finder endda gratis muligheder som Freevee, Tubi og Vudu. Hvis du rutinemæssigt har fundet dig selv i den “sidste dag at se på Netflix” panik, så tjek Hulu eller Peacock; du kan blive glædeligt overrasket over at opdage, at dine favoritter har fundet et nyt hjem.

Så er Netflix det værd?

Igen, lad os gentage, at vi er store fans af Netflix. Faktisk opvejer vores påskønnelse af det langt de problemer, vi måtte have. Det har sparet mange mennesker for mange penge og har gentænkt, hvad det vil sige at se tv i det 21. århundrede.

Så er Netflix pengene værd? Nå, det afhænger af dit budget, streamingpræferencer og hjemmeinternetforbindelse.

Table of Contents