75 Sport du kan starte i alle aldre

Følgende artikel hjælper dig med: 75 Sport du kan starte i alle aldre

75 sportsgrene du kan starte på alle aldre.jpg

Lær om 75 sportsgrene, du kan starte i alle aldre. Uanset om du er en gammel nørder eller en ung tulipan, så lær om dine muligheder for fysisk aktivitet. Der er ikke noget bedre end at få motion drysset med masser af sjov.

1. Bueskydning! Denne kræver et åbent rum og minimalt udstyr og vaskulær styrke. Bare en god hånd-øje koordination! Du kan lege med maling og stump pilespids, hvis faktiske pile virker for skræmmende.

@hiteshchoudhary

2. Badminton er sjovt, selvom du ikke kender reglerne. To personer, to ketchere og en birdie giver dig et spil. Du behøver ikke engang virkelig nettet. Bare kom ind i konkurrencetankegangen og lob birdien frem og tilbage for en god træning.

3. Skak er den ultimative indendørs sport. Du kan forblive konkurrencedygtig, spænde din hjernemuskulatur og spille i al slags vejr. Vind, vind, vind. Gør det ultrakonkurrencedygtigt ved at sætte tidsbegrænsninger på bevægelser.

4. Bordtennis kan få dine fødder til at bevæge sig og dine arme til at knække, men er relativt lavt belastende og let at spille for sjov. Du kan spille spillet på dit spisebord, hvis du ikke vil investere i et ordentligt bordtennisbord.

5. Volleyball kan spilles med eller uden net. Lær at støde, volley, spike og serve. Nu kan du kaste bolden rundt med vennerne eller øve dig mod væggen. Du kan også bruge en beachball, hvis du er i klemme eller ønsker en bold, der sparer plads i din bagage.

6. Basketball. Du behøver ikke et stort hold for at lære boldøvelser eller skyde bøjler. Alt du behøver er en bold med luft i og et åbent sind til at lære. Spil HORSE med en ven, hvis du gerne vil spille for at vinde. Hver kurv tjener et bogstav, og den første, der staver HORSE, vinder.

7. Jonglere. Du kan lære at jonglere med hvad som helst. Husholdningsartikler medfølger. Tag nogle æbler op (du kan måske ikke spise dem efter) og jongler væk. Start med to elementer og se, hvor mange du kan tilføje.

8. Rytmisk gymnastik kan virke som en sport for yngre børn, men det kan være en sjov måde at inkorporere bevægelse og dans på. Luk døren, hvis du har brug for det, og bare hav det sjovt!

9. Airhockey er en fantastisk familieaktivitet for at få den konkurrencedygtige energi til at flyde. Et bord kan være dyrt, men det betaler sig mange gange med alt det sjove. Opret almindelige turneringer og sæt ryggen til, når du spiller.

10. Langrend er en heldagssport med lav effekt, som hele familien kan nyde. En solrig dag i sneen kan holde vinterblusen væk. Se på brugte ski til voksende børn for at holde omkostningerne nede. En bonus ved denne sport er, at et liftkort ofte ikke er nødvendigt.

@8 øjeblikke

11. Boldhockey behøver egentlig kun et par pinde og en bold. Net kan være opdigtet af din fantasi. Man kan også spille denne solo for at lære bold- og pindehåndteringsevner.

12. Kickboxing kræver meget lidt udstyr, og de fleste øvelser kan udføres i low-impact variationer. Får du ikke puder og handsker, kan du skyggebokse og arbejde med teknik alene. Intet slag nødvendigt.

13. Cykling har en engangsomkostning ved at købe en cykel, og hjelme skal udskiftes hvert par år. Ellers er det stort set gratis. Det har lav effekt og nemt at gøre sammen med andre. Tag familien med gennem forstæderne eller på en lokal cykelsti til parken.

14. Trailridning er en dyrere sport, men giver mange belønninger. Uanset om du vil deltage regelmæssigt eller tage familien med en gang om året under en ferie, kan de fleste gøre det, og næsten alle vil nyde!

15. Cornhole kan virke som en baggårdsfest, men det kræver masser af hånd-øje-koordination. Hvis du ikke vil bygge en kasse, skal du tegne tuscher med kridt.

16. Capture the flag kan spilles med kun en håndfuld mennesker, og tilføjer de variationer, din gruppe har brug for for at have det sjovt og spille sikkert. Vælg at bære flagene på din person eller skjul dem på din side af banen.

17. Frisbee kan spilles stationært eller på en mere intens spillebane, som ultimativ frisbee. Dette gør det til en fantastisk sport for en bred vifte af mennesker. Du kan også lege med andres præferencer i tankerne, sende lettere kast til børn eller sværere til eventyrlystne fædre.

18. Tennis er en fantastisk træning og kræver minimalt udstyr. Hvis du bor i en by, er der sandsynligvis domstole rundt om dig. Et rør med tennisbolde og en billig ketcher kan være en god investering til et sjovt spil. Du kan spille med to til fire personer og gøre spillet så intenst eller lavt indtryk, som du ønsker.

19. Brydning er en undergrundssport, som ikke mange overvejer at tage op. Det lærer meget om selvkontrol og strategi. Du kan begynde at bryde og øve dig med én partner, arbejde på din styrke og spille inden for dine grænser. Der kræves intet udstyr udover en måtte.

20. Vandpolo er en kontakt, holdsport, der spilles i en pool med en bold. Hvis du vil spille en mindre intens version, kan du leje en pool med en gruppe og spille en touch-version med floaties. At træne i vand belaster dine led mindre end at gøre det uden for vandet.

@overide

21. Banesvømning er en fantastisk form for low impact cardio. Det er også en god måde at tømme hovedet og fokusere på din krop, for du kan ikke høre nogen andre i vandet. Alt du behøver er en badedragt, med badehætte og beskyttelsesbriller som valgfrit. De fleste samfundscentre tilbyder offentlige svømmebaner til overkommelige priser.

22. Snesko er en sjov vintersport, der kræver mere energi, end de fleste tror. Du vil finde dig selv svedig og træt ved slutningen af ​​din tur, velvidende at du havde en god træning. Dette er især godt for børn, der måske har svært ved at gå gennem dyb sne.

23. Bowling er en fantastisk familie- eller venneaktivitet. At spille i et hold skaber en fantastisk følelse af teamwork, men spillet er simpelt nok, der vil sandsynligvis ikke være en usund mængde konkurrence. Fordi bowling foregår indendørs, er det en fantastisk måde at forblive aktiv på, hvis du bor i et nordligt klima, men ikke kan deltage i vintersport.

24. Kano- og kajaksejlads er en fantastisk trænings- og styrkeopbygger for dine arme. Det kan gøres det meste af året, hvis du er en person, der er i al slags vejr. Disse vandfartøjer kan ofte lejes til ret overkommelige priser og kræver lidt instruktion for at lære at bruge dem.

25. Skøjteløb kan både udføres udendørs og i indendørs skøjtebaner. Hvis du ikke ønsker at køre hurtigt eller være konkurrencedygtig, kan brugte skøjter være alt, hvad du behøver. På en dejlig dag kan man nemt skate flere kilometer på en frossen kanal eller vandvej, hvilket kan sidestille en masse forbrændte kalorier. Sørg for at samle sammen!

26. Skeet-skydning eller målskydning er sjove måder at øve præcision og bevidsthed på. Våbensikkerhed er i højsædet, når du lærer disse sportsgrene, så kan du gå med venner og se, hvem der har det bedste skud. Skeet-skydning foregår udendørs og involverer at ramme et bevægeligt mål, mens skydning kan udføres indendørs.

27. Øksekast ses ikke altid som en konventionel sport, men som en nyhedsaktivitet. Når det er sagt, når du først har lært hvordan, kan du nemt sætte et mål op i din have og arbejde på din præcision og armstyrke. Bare sørg for, at der ikke er nogen i nærheden, hvis du går glip af.

28. Yoga kan virke kedeligt, men det giver en masse fordele, især for sindet. Du kan bruge yoga til at strække eller styrke, eller blot praktisere mere mindfulness i din dag. Dette er en fantastisk aktivitet for familier, da det kan gøres uden udstyr og kan lære børn værdien af ​​stille tid.

29. Konkurrencedygtig spisning! Ja, det er klassificeret som en sport!! Hvis du elsker hotdogs eller at spise hurtigt, er denne her noget for dig. Det er måske ikke en livslang sport, men det kunne bestemt være et mål at arbejde hen imod og noget at træne efter. Alle disse faktorer får dig ind i sportstankegangen, og det er det, der tæller!

30. Krabbefodbold er en sjov sport at spille med børn, eller at holde dem beskæftiget, når du har brug for lidt tid for dig selv. Spillere sætter sig på alle fire med ansigtet opad og går som krabber. De kan bruge deres lemmer til at sparke bolden og følge fodboldreglerne, når de spiller.

31. Kroket kan spilles i haven alene eller i grupper. Det nødvendige udstyr er en hammer, en bold og et par wickets. Denne sport spilles normalt med flere mennesker, men du kan også nyde det tekniske ved den alene eller i mindre grupper.

@katie analyserer

32. Løb kan være hårdt for dine led, så undgå dette, hvis du har knirkende knogler. Når det så er sagt, kan et par gode løbesko og en blødere løbeflade eliminere en masse potentielle skader. Start langsomt ud, hvis du er ny til at løbe og sæt realistiske mål. Løb med en ven for at hjælpe med at holde dig ansvarlig.

33. Når du er i tvivl, så dans det ud! Dans er en fantastisk træning. Du kan freestyle eller skabe og lære en rutine. Du kan deltage i Zumba-undervisning eller danse alene derhjemme. Mulighederne er uendelige, og alle kan danse.

34. Dock Dog er en sport, der involverer menneskets bedste ven. Dette kan betragtes som en holdsport, fordi du bruger lige så meget tid på træning, som din hund gør. I to kan øve til konkurrence eller bare deltage i sporten for sjov. Du skal have adgang til vand og din hunds yndlingslegetøj.

35. Diskgolf involverer spillet golf, med en frisbee i stedet for. Dette spil er langsomt tempo og involverer masser af gåture. Du kan opsætte dine egne mål og tilpasse sværhedsgraden til de spillere, du er sammen med. Sørg for, at alle har deres egen frisbee i en anden farve!

36. Kan du huske dodgeball? Dette er en super nem sport at spille, selv med begrænsede personer og udstyr. To bolde og fire personer burde være nok til at starte et livligt spil. Bare vær forsigtig med ikke at rette bolden mod nogens ansigt!

37. Fodbold baseball er et utroligt sjovt spil, som kan ændres, hvis du ikke har nok spillere til at lave hold. Få en spiller til at sparke bolden, og prøv at sikre, at de ikke kommer rundt om baserne, før du fanger bolden eller slutter dig til dem på en base. Baser kan laves af fiktive markører, så du kan spille dette spil hvor som helst, så længe du har en bold.

38. Softball er en anden sport, der kan startes i alle aldre. At spille ikke-konkurrencemæssigt er sjovt og kræver lidt udstyr eller færdigheder. Spillet er ikke alt for teknisk, så du behøver ikke være bekymret for at lære en masse regler. Bare tag fat i et bat og hold øje med bolden.

39. Vandski er for dem med et behov for adrenalin. Du tager fat i et håndtag og står på ski på vandet bag en båd. Du kan gå hurtigt og have det sjovt, men du kan også skade dig selv, hvis du falder for hårdt. Overvej at starte denne sport, hvis du stadig er i den hoppende fase af dit liv.

40. Foursquare er en velkendt reminiscens fra barndommen. Alt hvad du behøver er en bold, en 10’x10′ grund og fire eller flere personer. Du kan cykle ekstra spillere ind eller bare fortsætte med at spille, selvom du fanger eller kaster bolden ud af banen. Dette spil har lav effekt og er en fantastisk måde at teambuilde på.

41. Hestepolo er en sport, der består af polo og ridning. Det kræver evnen til at multitaske, at kunne styre sin hest og samtidig få bolden ned på banen med en hammer. Dette er en god sport at lære, hvis du er dedikeret til at tage dig tid. Tidligere rideerfaring vil være en fordel.

@mappingmegantravel

42. Denne sport vil helt sikkert efterlade din ægtefælle glad for dine eventyr. Ekstrem strygning involverer at tage strygebrætter til ekstreme, fjerntliggende steder og stryge dine skjorter og tøj! Denne sport har flere fordele, inklusive det faktum, at du bruger husholdningsartikler, du allerede har, samt sparer på renseri.

43. Octopush er en version af hockey, der spilles under vand. Du skubber pucken rundt med en stok, som du ville gøre i hockey, men det ekstra pres ved at være under vandet gør spillet mere udfordrende. Pucken vil ofte skifte besiddelse, når spillere kommer efter luft, men spillet er alligevel sjovt! Børn kunne prøve denne ved at bruge deres minipinde i poolen i baghaven.

44. Osterulning, ellers kendt som det mest intense streg, du nogensinde har deltaget i. sporten involverer at skubbe en enorm rulle ost ned ad en bakke. Hjulet får et forspring på et sekund, og så følger man det ned ad bakken. Hovedformålet synes at være at indhente osten, som er sværere end det lyder. Overvej dette som en fuld træning, når du også har skubbet osten tilbage op ad bakken.

45. Mossnorkling er en underjordisk sport med mesterskaber afholdt i Wales. Sporten går ud på at “svømme” gennem en 55′ mose af tørvemos. Deltagerne må snorkle og svømmefødder, men de må ikke bruge traditionelle svømmemetoder. Så du kan kun sparke dig igennem mosen. Den hurtigste til at komme igennem er vinderen. Held og lykke!

46. Har du hørt om skovhugger-verdensmesterskabet? Det kan i sig selv være en bedrift, men aktiviteter af skovhuggertypen vil helt sikkert blive betragtet som en sport og kan være en fantastisk måde at forbrænde energi på en nyttig måde. Prøv at hugge noget træ eller rulle en træstamme fra et sted til et andet for at se, om du er klar til opgaven.

47. Har du eller dit barn altid været besat af heste? Hobbyhorsing kunne være en løsning på det. Denne sport involverer springmønstre eller dressurprøver svarende til dem i ridesporten, men deltageren er til fods og holder en hobbyhest i stedet for. Denne sport er meget billigere end at ride på rigtige heste, er sandsynligvis sikrere og ligner en fantastisk træning!

48. Spikeball er en sjov ny sport, som du vil se folk spille i hytter eller på stranden. Det er ligesom en miniatureudgave af volleyball, bortset fra at du spiller med færre spillere, og nettet er en flad cirkel, der sidder på jorden. Holdene skiftes til at volley bolden frem og tilbage og derefter spidse den på nettet. Hvis det andet hold ikke returnerer bolden, scorer det første hold et point.

49. Ride-on plæneklipper racing er en løbemulighed for dem, der bor i landet og måske har adgang til at køre på plæneklippere, de ikke behøver for rent faktisk at slå deres græsplæner. Denne sport er intens, men relativt sikker. Tag en gruppe venner sammen og spænd en hjelm på, find en grusvej, og du er klar til at gå!

50. Hækkeløb involverer at løbe en vis distance på en bane, mens du samtidig hopper over forhindringer, der er jævnt fordelte. Denne sport kombinerer hurtighed og smidighed for at se, hvem den hurtigste konkurrent er. Tag dette op, hvis du har smidige led og ikke er bange for at falde en eller to gange.

@quinoal

51. Jetski-racing lyder ikke som om det ville være en sport, men hvorfor ikke? Tag din Sea-Doos med ud om sommeren, og kør et løb med dine venner. Sæt start og slut, sørg for at have en sikker vej og gør en dag ud af det. Sørg for, at taberen skal sætte Sea-Doos tilbage på traileren sidst på dagen!

52. Kabaddi er en unik form for tag, hvori der er to hold. Holdene skiftes til at sende nogen ind på det andet holds halvdel. Det er meningen, at denne person skal tagge så mange spillere på det andet hold som muligt uden at trække vejret. For at bevise, at de ikke trækker vejret, synger de et ord (normalt Kabaddi) igen og igen, mens de mærker andre. De, der er tagget, forlader feltet.

53. Plænebowling spilles ved at kaste bolde langs plænen og forsøge at få dem så tæt på en anden stationær bold som muligt. Dette kan spilles med så mange personer, du vil, og du kan vælge dine egne regler, hvis du vil.

54. Longboarding er den nye skateboarding. Longboards er større end skateboards. Du kan vælge at konkurrere i løb, eller blot lære at deltage i denne sport for sjov eller transport. Longboarding kan også udføres i en gruppe, bare sørg for, at alle ved, hvordan de skal bruge deres bremser.

55. Længdespring er en atletiksport, som består i at løbe et par længder ned ad en bane og hoppe i en sandkasse. Der kræves masser af teknik og færdigheder for at blive god til dette. Fordelen er, at der er en blød landing, så selvom du falder, kommer du sandsynligvis ikke til at skade dig selv… i det mindste slemt.

56. Horse Versus Man Marathon er en populær sport i Wales. Den fede del er, at du kan konkurrere til fods, på cykel eller på hest. Marathonet er 22 miles langt, som blev designet til at bestride ideen om, at mennesker kan holde trit med en hest over lange afstande. Vær forberedt på at lægge masser af træning til denne, over lang distance og anderledes terræn.

57. Du har hørt om thumb-wars, det er jeg sikker på. Men har du hørt eller tåbrydning? Sporten involverer to personer, der forbinder fødder og forsøger at fange den andens tå. Dette er en fantastisk sport, hvis du kan lide minimal kontakt og ikke har noget imod at røre en andens fod med din egen.

58. Pudekampe er en fast soveplads, men det viser sig, at de også er en sport. Denne er nem nok at sætte nogle regler for og have en konkurrenceaften med familien. Da du højst sandsynligt har fået puder liggende. Hold op, eller hav en en mod en konkurrence. Se, hvem der først kan knække en pude, eller gør det til en regel, at ingen fjer må flyve. Verden er din østers… pude?

@allentaylorjr

59. Cykelbold er en sport, der involverer fire spillere, der spiller fodbold … på cykler. Der er specifikt udstyr til dette spil, men du kan sagtens lege med en almindelig cykel og bold. Overhold de samme regler som fodbold, og prøv at score disse mål!

60. Cardboard tube fighting league. Det lyder som en for børnene eller for drengene, når deres veninder ikke er i nærheden. Tag nogle toiletpapir- og køkkenrulle-rør, og lav dig selv et sværd ud af dem. Måske lav et par sværd… for jeg tvivler på, at de holder. Nu kan du kæmpe mod dine venner med dem. Dette virker som den ideelle sport at deltage i i alle aldre.

61. Newcomb bold, aka ikke tabe den. Dette spil involverer at kaste en bold frem og tilbage og vente på, at begge hold taber den. Hvis du ikke har nok folk til at danne hold, kan du spille mod de andre med dig og gøre det til en “hver mand for sig selv” slags konkurrence. Eller du kan spille et venskabsspil som i Friends, hvor du bare ikke taber bolden i timevis.

62. Archery tag er et spil, der ligner paintball, men involverer stumpe pile i stedet for paintballs. Deltagerne ruster sig af sikkerhedsmæssige årsager og spreder sig ud på en bane for at gemme sig for modstanderholdet eller andre spillere. De skyder derefter pile mod hinanden, indtil den ene side taber. Dette spil er sjovt at spille her og der, men vil kræve en vis økonomisk forpligtelse, hvis du gerne vil spille regelmæssigt.

63. Parkour virker risikabelt, men kan faktisk udføres meget sikkert, mens det stadig er sjovt. Når du lærer at lave parkour, skal du starte langsomt og arbejde dig op. Hvis noget virker for stor en risiko, skal du simpelthen ikke prøve bedriften. Man behøver ikke at hoppe fra højhus til højhus for at blive god til parkour.

64. Duevæddeløb blev opfundet for at finde en brug for fuglene, så mange finder irriterende. Denne sport indebærer at eje en due, træne den til at vende tilbage til et sted, og så har duen fuldført den rute hurtigere end alle de andre duer. Tror du, du er skåret ud af det? Denne kan virkelig tilmeldes i alle aldre, da duen flyver alt.

65. Kombineret kørsel er en anden heste-involveret sport. Det går ud på at koble en til fire heste til en vogn og køre den gennem tre faser. Der er ofte to personer i vognen, en fører hestene med tøjler og en anden kaster deres vægt for at hjælpe med at vende vognen. De tre faser er dressur, langrend og en forhindringsbane af kegler. Dette er en sport med høj intensitet, men det er meget sjovt.

66. En fantastisk sport at prøve, hvis du leder efter en seriøs udfordring, er quadrathlon. Dette består af fire faser: svømning, kajaksejlads, cykling og løb. Du kan vælge mellem sprint, kort eller lang distance. På denne måde kan du præstere inden for dine grænser. Sporten kræver også lidt udstyr.

67. Rulleskøjteløb er en sjov udendørs sport, der kræver lidt udholdenhed og styrke for at komme i gang. Der er masser af beskyttelsesudstyr tilgængelige for at hjælpe dig med at forblive så sikker som muligt, når du kører med rulleskøjter.

68. Synkronsvømning er en fantastisk træning, mens du arbejder i et team for at skabe en smuk præstation. Dans i vand mindsker påvirkningen, hvilket gør det lettere for leddene, hvis du er bekymret for skader.

69. Sjippetov virker måske ikke som en traditionel sport, men det kan være meget konkurrencepræget. Sæt mål for dig selv, konkurrer med venner, eller deltag i faktiske konkurrencer. Denne sport er fantastisk cardio og vil træne dine benmuskler meget. Invester i et godt reb til glad overspringning.

70. Shuffleboard er en holdsport, der involverer at sende en vægtet puck langs en resultattavle ved hjælp af din kropsvægt og en pind til at skubbe disken. Sticken hjælper med at mindske påvirkningen af ​​sporten, hvilket gør det lettere at spille end nogle andre, hvis du har et begrænset bevægelsesområde eller ønsker en sport med lav effekt.

@joshstyle

71. Aquajogging involverer at løbe i en vandmasse. Du er forpligtet til at holde en oprejst stilling, mens du gør det. Sporten er oprindeligt designet til ældre eller til patienter under genoptræning, da den er mindre belastende for kroppen. Det er nu en meget konkurrencedygtig sport. Sporten foregår overvejende i en pool, og der bæres specielle bælter for at opretholde en oprejst stilling.

72. Biribol er den akvatiske version af volleyball. Det blev opfundet i Brasilien. Det spilles normalt i en pulje med bestemte dimensioner, men kan sagtens spilles hjemme eller i en lokal pulje med net. Hvert hold består af to til fire spillere, der bruger en bold lidt mindre end en traditionel volleyball.

73. Crossfit kan startes i alle aldre. Sporten involverer træning med høj intensitet, der udføres hurtigt, normalt i tre runder af tre øvelser. Find en fitness- eller crossfit-kammerat, der værdsætter sikkerhed og god form. På den måde sikrer du, at du kan nyde sporten på den sundest mulige måde.

74. Kopstabling lyder måske som et festspil, men det er en rigtig sport. Sporten går ud på at stable kopper i en bestemt rækkefølge. Specielle kopper og vægtmåtter bruges til at time stableaktiviteterne. Man kan spille i en hold-, solo- eller stafetstil.

75. Cyclo-cross er vintercykelløb! Forestil dig at køre på din cykel gennem sne. Det er denne sport. Løbeløb består af en bane, der strækker sig over et par miles, og deltagerne går i løkker på banen flere gange. Banen indeholder varieret terræn, hvor 10 % af de fleste baner kræver, at rytteren står af. Dette er en relativt intens sport, men kan være rigtig sjov for den ivrige cykelrytter, der ønsker at forbedre deres spil.

@dajax

Derek Slater

🔥 Anbefalede:  Sociale medier for virksomhedsejere: Du skal gøre disse 13 ting