7 marketingstrategier for mobilapps til at øge dine app-downloads

Følgende artikel hjælper dig med: 7 marketingstrategier for mobilapps til at øge dine app-downloads

For eksempel besidder en person et alsidigt talent såsom sang, dans, akademikere, mimik osv. Alligevel er de en indadvendt og offentliggør ikke deres talent. Så man kan nogle gange føle, at et sådant talent, der ikke fanger offentlighedens opmærksomhed eller ikke hjælper med at få ros og påskønnelse, ville være nytteløst. Dette synspunkt kan endda være forkert, da skjult talent kan skabe magi når som helst.

Marketingstrategier for mobilapps for at øge dine app-downloads

Desuden bliver det lettere at opnå succes og popularitet, når talent udstilles offentligt.

Folk undrer sig måske over, hvad forholdet mellem marketing og skjult talent er. Nå, for ikke at forvirre dig mere, så lad mig gøre pointen klart. Hvis færdigheden udstilles og fremvises godt, opnår den enorm succes, svarende til app-marketing. En perfekt bygget applikation, der imødekommer alle brugernes behov, ville lykkes, hvis den markedsføres godt. Derfor kommer her udtrykket “Mobile App Marketing”, som jeg har forsøgt at forklare så længe.

Med enkle ord betyder Mobile App Marketing de tricks og teknikker, der bruges til at tiltrække og få maksimale brugere. Den består af flere faktorer, såsom Mobile Search Engine Optimization (SEO), App Store Optimization (ASO) osv. I denne artikel er vi her for at give dig detaljeret information om bedste praksis, der kan bruges til markedsføring af mobilapplikationer og derfor øge dine applikationsdownloads. Jeg forsikrer dig om, at disse Mobile App Marketing Strategier også vil booste din kundetiltrækning, konvertering og vedligeholdelse.

Marketingstrategier for mobilapps

Fang opmærksomhed gennem visuel grafik og ikoner

Den første og vigtigste ting, der kræves for at fange offentlighedens opmærksomhed, er de bedste applikationsikoner og billeder, der beskriver din applikation. Applikationsikonet skal være nemt at gøre de besøgende bekendt med, attraktivt, unikt og ligetil. Ikonet skaber det første indtryk, når brugere søger efter passende applikationer, der opfylder deres behov. Du bør undersøge og kende konkurrenternes ikoner for at skille dig ud og forblive på markedet. Prøv at bruge minimal tekst i applikationen.

🔥 Anbefalede:  7 bedste gratis SEO-værktøjer til at hjælpe din forskning

Derudover skal de skærmbilleder eller billeder, du bruger til at give oplysninger om din applikation, være perfekte og op til markering for at markedsføre nyhederne. Dine billeder eller billeder skal være af høj kvalitet og booste kundens opmærksomhed. Hvad der mere kan gøres, er at dele billederne og videoerne på sociale medier og andre online platforme for mere synlighed.

Brug udtalelser og vurderinger uden fejl

Så lad mig fortælle dig om fakta relateret til vidnesbyrdene. Udtalelser hjælper dig med at øge konverteringsraterne med 34 %. Derudover bliver app-priser og anmeldelser taget i betragtning af 79 % af befolkningen. Derfor fortæller disse data os vigtigheden af ​​udtalelser og vurderinger. Udtalelser tilføjer sociale beviser om dit produkt eller din applikation.

Fordelene ved vurderinger er:

Det øger din troværdighed, ASO og organiske download. En ting, du skal huske på, er, at du ikke går efter negative anmeldelser. I stedet kan du motivere folk til at skrive anmeldelser for dig, og til gengæld kan du give dem premium-fordele.

Udnyttelse af kommunikationskanaler i mobilen

Da det hele handler om markedsføringsstrategier for mobile applikationer, kan mobile applikationer bedst markedsføres ved hjælp af mobile kommunikationskanaler såsom notification push. Videresend beskeder på sociale medier. Brug af kommunikationskanaler betyder, at brugere kan dele applikationslinket eller informationen med deres venner, familie eller slægtninge via beskedapplikationer for at få offentlighedens opmærksomhed. Når vi får et skub fra vores kendte og kære, bliver vi hurtigt overbevist om at bruge og tro på potentialet i applikationen.

At føle sig sikret er et must

Kunder skal føle sig sikre, når de kører din applikation. For hvis der kommer et advarselsskilt angående risiko, kan det påvirke troværdigheden. For at få dem til at føle sig trygge skal softwareudviklerne købe kodesigneringscertifikatet, der vil give ejerens autentificerede identitet. Kodesigneringscertifikat sikrer slutbrugere, at software/app er sikker at downloade. Således vil denne funktion tilføje sikkerhed og sikkerhed for kunderne. Det er blevet obligatorisk i dag at bruge sådanne funktioner for at vinde offentlighedens tillid.

🔥 Anbefalede:  Forretnings skrivekursus

Gå efter Content Marketing

Med passende applikationsfunktioner skal du også markedsføre det godt baseret på indholdsstrategier. Indhold kan være i enhver form. Det kan være blogs, artikler, vlogs eller ethvert andet medie, der skaber opmærksomhed og bringer kunder til din applikation. Content marketing er blevet meget vigtigt nu om dage, når vi taler om digital markedsføring. Derfor er det essentielt at have passende indhold til din hjemmeside eller ethvert andet kommunikationsmedie for at booste din SEO og ASO.

Affiliate marketing

Når et websted bringer flere kunder og downloads til din applikation via klikbare, er det kendt som affiliate marketing. Affiliate marketing kan skabe enorme indtægter, hvis websteder er effektive nok til at linke til din ansøgning. Sørg derfor for, at din ansøgning er relateret til mange websteder eller kan blive højt rangeret.

Der er behov for løbende analyser og forbedringer

Du får resultater én gang, og hvis du tjekker, om du følger dine standarder. Derfor er det nødvendigt at analysere dine resultater og bringe ændringer i overensstemmelse hermed løbende. Du kan kende dine Key Performance Indicators for at hjælpe dig med at opnå maksimale resultater. For eksempel, hvis downloads er dit primære mål, bør du kende de platforme, via hvilke du får de bedste downloads. Næste gang kan du fokusere mere på sådanne medier. Dette kan også kaldes at kende de rigtige målinger.

Du kan endda bringe flere ændringer og eksperimentere med resultatet for at nå dine mål. Du kan få ændringer i applikationens prismodel for at kende prisens elasticitet i forhold til applikationsefterspørgsel. Forskellige prisniveaueksperimenter kan nogle gange medføre betydelige forskelle, som vi kan se på offentlighedens adfærd.

🔥 Anbefalede:  De 6 bedste websteder til at lære om sund kost

Konklusion

Fortæl os de vigtigste takeaways fra ovenstående tips og tricks. Markedsføring af dit produkt eller din applikation er ikke en mulighed, men en tvang. Derfor vil disse tips og tricks hjælpe dig med at tiltrække trafik til din applikation. Content marketing, branding, prissætning og sikkerhed kan være afgørende for at øge downloads eller produktomtale. Det afhænger igen af ​​den nuværende fase af produktet på markedet. Derfor kan du smøge ærmerne op, da du er velinformeret om alle de afgørende krav til markedsføring af mobilapplikationer.

Table of Contents