7 måder at øge trafik og salg med Content Marketing

Følgende artikel hjælper dig med: 7 måder at øge trafik og salg med Content Marketing

Mange handlende fokuserer på traditionelle marketingkampagner for at drive trafik til deres eksisterende indhold. Men at tage en mere naturlig tilgang til både at tiltrække og konvertere shoppere kan give et mærkbart løft i dit organiske salg og i dine kunders gennemsnitlige levetidsværdi. Sådanne content marketing-indsatser kan supplere og forbedre dine øvrige marketingindsatser og give et samlet salgsløft. Her er nogle eksempler på måder, hvorpå du kan udnytte indhold til at forbedre din bundlinje:

Produktoversigter

Med et valg ville mange shoppere hellere købe fra eksperter. I stedet for blot at give den samme grundlæggende produktinformation, som dine konkurrenter viser, kan du overveje at tilføje værdifuld indsigt og information i stedet. Dette vil hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden, hvis du bliver sammenlignet med andre websteder af en shopper, vil øge dine chancer for at rangere bedre i organiske søgemaskineresultater og vil hjælpe med at vise, hvorfor du giver mere værdi end store kassebutikker og deres websteder.

Indlæg og artikler

Uanset om du opretter blogindlæg, indlæg på sociale medier, artikler, pressemeddelelser eller andre dokumenter, giver du din butik flere muligheder for at tiltrække positiv opmærksomhed. Hvis du leder efter gode emner, så overvej hvilke spørgsmål dine kunder har. Hvad sender de dig en e-mail eller ringer til dig om, før du foretager et køb? Der er sandsynligvis flere forbrugere derude, der forsøger at få svar på lignende spørgsmål. Oprettelse af noget “Sådan”-baseret indhold kan tiltrække en stor skare, ligesom anbefalinger om, hvilke produkter der passer bedst til hvilke anvendelsesmuligheder. BloggingWizard har lagt en fantastisk liste over tips til at hjælpe bloggere med at skille sig ud online.

🔥 Anbefalede:  Udskrivbare bogmærker: Fejr læsningen med vores kreative udvalg

Video

Uanset om du tilføjer videoer til dine produktsider eller kører YouTube-annoncer med Google AdWords, kan video hjælpe dig med at interagere med kunder, fortælle en historie og besvare vigtige spørgsmål. Du kan bruge video til at sammenligne produkter, demonstrere dem eller endda deltage i en mere moderne trend unboxing videoer. Korrekt taggede videoer på dit websted kan hjælpe dine søgemaskiners placeringer, og kunder, der ønsker at lære om produkter, kan blive introduceret til din butik gennem videoer, som de finder, mens de søger på Google eller YouTube.

E-mails

At sende e-mails til dine historiske kunder og nyhedsbrevsabonnenter er en fantastisk måde at holde din butik “top of mind”. Disse e-mails behøver dog ikke at være begrænset til kun at nævne salg og nye produkter, som kan brænde kunderne ud. Selvom du helt sikkert kan henvise læserne til dine seneste blogindlæg, så overvej også at fortælle mere af din historie som organisation. Shoppere er mere engagerede i mærker end nogensinde, og mange forbrugere sætter pris på virksomheder, der giver tilbage til fællesskabet og interessant information og indsigt.

Billeder

Ligesom tekst og video kan korrekt taggede billeder hjælpe dine søgemaskiners placeringer. Gode ​​produktbilleder kan hjælpe kunder med at beslutte at foretage et onlinekøb. Grafik kan også bruges til at fortælle en historie. For eksempel kan infografik og produktsammenligningsdiagrammer hjælpe med at udtrykke dit budskab effektivt for at vinde folk, der ønsker at forstå deres muligheder bedre.

Oversættelser

Tilføjelse af indhold på flere sprog kan helt sikkert hjælpe dit websted med at rangere for søgeord på disse sprog. Det er også en fantastisk måde at støtte en ny kundebase, uanset om det er indenlandsk eller internationalt. Selvom tjenester som Google Translate kan levere direkte oversættelser til andre sprog, kan du overveje at tilføje håndoversat indhold til dit websted, hvis du gerne vil have det til at hjælpe dine søgemaskiners placeringer, og hvis du vil sikre dig, at oversættelserne er virkelig godt.

🔥 Anbefalede:  Sådan bruger du Amazon Giveaways til at øge salget

Brugergenereret indhold

Det er rigtigt, du behøver ikke oprette alt indholdet. Der er mange måder at få shoppere og fans til at hjælpe med nogle af de tunge løft. At gøre en ekstra indsats for at indsamle produkt- og købmandsanmeldelser er et godt eksempel. Du kan også opmuntre til deltagelse gennem sociale medieplatforme, såsom med fotokonkurrencer.

Husk på, at selvom mere indhold af høj kvalitet er godt, er ikke alt indhold ens, og indhold er kun nyttigt, når det er godt udnyttet. Det er altid bedst at sætte sig ned, lave en strategi og derefter vende tilbage for at gennemgå med jævne mellemrum for at sikre, at det fortsætter i den rigtige retning. Med tiden kan du opleve, at nogle indsatser giver flere konverteringer og andre fordele, og omfokuser din indsats derefter. For de bedste resultater skal du ikke stoppe, når du begynder at se resultater. For at holde brugerne engagerede og søgemaskiner, der promoverer dit websted organisk, og for fortsat at være på forkant med nye produkter og branchetrends, bør indholdsmarkedsføringskampagner være en del af din langsigtede marketingstrategi.