7+ Bedste Airbnb-værktøjer til værter

Følgende artikel hjælper dig med: 7+ Bedste Airbnb-værktøjer til værter

Der er tilgængelige Airbnb-værktøjer til at hjælpe med at administrere dine ejendomme. Mange ejendomsadministratorer og Airbnb-værter er overvældet over valgene og ved ikke, hvilke værktøjer de skal investere i.

Uden automatiseringsværktøjer vil du spilde værdifuld tid på at udføre hverdagslige opgaver manuelt, og det vil være udfordrende at vokse din udlejningsvirksomhed.

Men det er også vigtigt at få de rigtige værktøjer til at maksimere din omsætning og strømline dine processer.

Hvis du er usikker på, hvilke Airbnb-værktøjer og -systemer der passer til dig, vil dette indlæg vise dig de syv nøgleområder i din virksomhed, du skal automatisere og bedste Airbnb-værktøjer til værter.

Derfor bør du automatisere administrationen af ​​din lejebolig

Mange Airbnb-værter bliver afskrækket af de forudgående omkostninger ved automatiseringsværktøjer og apps og gør derfor alt manuelt for at spare penge. Men automatisering af din lejebolig har nogle uvurderlige fordele.

Spare tid

Du vil bruge timer på de gentagne opgaver, det kræver at drive en Airbnb, og din tid er penge. Men ved at frigøre tid brugt på meddelelser, check-in, markedsføring og prissætning, vil du have mere tid til at fokusere på din gæsteoplevelse og se på andre investeringsmuligheder for at udvide din portefølje.

Og det er ikke kun dig, der sparer værdifuld tid; dine gæster vil spare tid ved at tjekke ind, få svar på spørgsmål og lære om din Airbnb. Gæsterne får en mere strømlinet oplevelse, hvilket betyder bedre anmeldelser.

Minimer fejl

Der er en enorm risiko for menneskelige fejl, når du administrerer en Airbnb. En af de store er priserne. Uden et automatiseret prissætningsværktøj er der større sandsynlighed for, at du går glip af højere overnatningspriser, hvilket betyder, at du ikke maksimerer din fortjeneste.

Der er også plads til fejl i check-in-processen, gæstebeskeder og administration af flere ejendomme. Jo mere du kan automatisere, jo mindre plads er der til fejl.

Forbedre gæsteoplevelsen

Airbnb-gæster leder efter bekvemmelighed, og en automatiseret proces giver dem en hurtigere check-in og en forbedret oplevelse på din feriebolig.

Hvis du f.eks. installerer en smart lås og har automatisk check-in, behøver gæsterne ikke at vente på, at du dukker op for at lukke dem ind. Eller hvis du har en gæstebog, som de automatisk modtager, når de reserverer, vil de har alle de oplysninger, de har brug for, lige ved hånden.

Jo bedre oplevelse du kan give gæsterne, jo bedre anmeldelser vil de efterlade. Bedre anmeldelser betyder flere bookinger, hvilket hjælper med at booste omsætningen på din lejebolig.

Forøg ROI

Nogle automatiseringsværktøjer hjælper dig med at spare på omkostningerne. For eksempel kan automatiseret markedsføring og SEO spare dig for hundredvis på annoncer og marketingfirmaer. Andre værktøjer vil hjælpe dig med at øge omsætningen; som et smart prissætningsværktøj.

🔥 Anbefalede:  Sådan får du logo-URL, alt-tekst, logohøjde og -bredde i Magento 2

I begge tilfælde vil du være i stand til at øge dit investeringsafkast, hvilket vil opveje den pris, du betaler på forhånd for dine nye automatiseringsværktøjer.

Der er tonsvis af Airbnb-professionelle hostingværktøjer på markedet, og det kan være lidt overvældende at prøve at finde ud af, hvilke der er det værd. Overordnet set er der syv nøgleområder, du skal automatisere for bedre at kunne administrere din ferieudlejningsejendom.

Airbnb Markedsundersøgelse

Som Airbnb-vært eller -administrator kan du angive dine ejendomme på Airbnb og forvente, at reservationerne vil rulle ind. Men i et så overfyldt marked skal du bruge meget mere på markedsføringen.

For at få din virksomhed til at vokse og være på forkant med dine lokale konkurrenter, skal du være på forkant med de seneste branchetrends og forskning.

Heldigvis er der værktøjer, der gør det meget nemmere. Uanset om du vil undersøge nye investeringsmuligheder eller finde ud af, hvad andre Airbnb’er opkræver i dit område, er Airbnb markedsundersøgelsesværktøjer et must.

Nogle af de mest populære markedsundersøgelsesværktøjer inkluderer:

 • AirDNA
 • Alle Værelser
 • Gennemsigtig

Vi anbefaler: AirDNA

AirDNA er et dataanalyseværktøj, der giver dig data om Airbnb-udlejning i bestemte områder. Du kan bruge det til at se, hvad dine konkurrenter opkræver, deres belægningsprocent og sæsonbestemte tendenser.

Dynamisk prisfastsættelse

Hvis du ikke bruger et dynamisk prisfastsættelsesværktøj, har du sandsynligvis en fast sats for din Airbnb, som ikke ændres. Automatiske prisapps giver dig dog mulighed for at indstille den allerbedste overnatningspris for din leje baseret på sæsonbestemte begivenheder, efterspørgsel og mere.

Alle større hoteller ændrer deres overnatningspriser baseret på årstiden og markedsudsving, fordi det er den bedste måde at maksimere belægningen på. At have et dynamisk prisfastsættelsesværktøj gør dette for dig og fjerner gætværket fra prisfastsættelsen.

Der er et par smarte prissætningsværktøjer på markedet, herunder:

 • Styrehus
 • PriceLabs
 • Ud over prissætning

Vi anbefaler: PriceLabs

PriceLabs er et brugervenligt værtsværktøj, der automatisk indstiller din prissætning. Du får total kontrol over minimums- og maksimumsprissæt, men den bruger vigtige markedsdata og -tendenser til at sikre, at du får den bedste pris for din leje året rundt.

Automatiseret beskeder

Når din belægning begynder at stige, vil du begynde at håndtere mange flere beskeder fra potentielle gæster og nuværende gæster.

At sende vigtig information til gæster og besvare forespørgsler manuelt tager en masse unødvendig tid og bliver kedeligt. Ved at bruge automatiske beskeder får gæsterne svar hurtigere, og du sparer tid på at svare.

For eksempel kan du opsætte automatiske beskeder til at gå ud til gæster, der bestiller med vigtige oplysninger om indtjekningstider, parkering mv.

Du kan også gemme skabeloner til brug, når du får lignende forespørgsler fra potentielle gæster, der leder efter mere information om dit lejemål.

Du kan konfigurere automatiske beskeder direkte på din Airbnb-konto, men der er nogle fantastiske administrationsværktøjer, der inkluderer automatisk beskedudsendelse som standard, herunder:

 • iGMS
 • Los
 • Værtsværktøjer
 • Tryk på Bliv
🔥 Anbefalede:  Top 13 popup-brugstilfælde til at øge konverteringer

Vi anbefaler: Værtsværktøjer

Værtsværktøjer har tonsvis af beskedskabeloner, du kan gemme og tilpasse til din Airbnb-fortegnelse. Dette gør det meget nemmere at besvare potentielle gæsteforespørgsler og kan automatiseres, så beskeder udsendes automatisk.

Det har også nogle andre funktioner, der gør det til en alt-i-en platform, herunder dynamisk prissætning og kalendersynkronisering.

Online gæstebøger

Gæstebøger er et fantastisk Airbnb-værktøj til at dele vigtige oplysninger med gæster. Du kan inkludere dine husregler, WiFi-oplysninger, apparattip og lokale attraktioner.

Mange værter inkluderer en fysisk gæstebog i deres ejendom, men disse har tendens til at blive ignoreret. Derudover har gæster ikke adgang til oplysningerne før de tjekker ind.

Kun gæstebøger giver gæster mulighed for at blive fortrolig med din ejendom og lokalområdet, før de kommer til ejendommen. Du får færre spørgsmål, og gæsterne vil elske den indsats, du har lagt i at give dem al den information, de har brug for.

Det er utrolig nemt at oprette en online guidebog til dine gæster, som du kan sende automatisk efter hver booking. Nogle af de bedste værktøjer til at oprette en inkluderer:

 • Tryk på Bliv
 • Værtfuldt
 • Du er velkommen

Vi anbefaler: Tryk på Stay

Touch Stay er et nemt værktøj til at skabe en fantastisk online gæstebog til at sende til gæster. Du kan inkludere oplysninger om indtjekning, lokale attraktioner, husregler og meget mere. Touch Stay har nogle fantastiske skabeloner, så du ikke behøver at være designer for at få din gæstebog til at se fantastisk ud, og den har forskellige kategorier for at sikre, at alle dine vigtige oplysninger er inkluderet.

Airbnb Management Software

Hvis du har din korttidsudlejningsejendom opført på flere bookingsider, har du brug for den bedste Airbnb-administrationssoftware. Dette giver dig en central placering til at kontrollere din fortegnelse på tværs af flere platforme, så du kan synkronisere kalendere, priser, gæstebøger og mere.

De fleste kanaladministratorer kommer med en række funktioner, så du behøver ikke flere apps for at køre din Airbnb. Forskellen kommer i prissætning og funktionalitet. Nogle af de dyrere administrationssystemer er virkelig alt-i-én-løsninger til priser, bookinger, beskeder, kalenderstyring og meget mere.

Selvom disse nogle gange kan være lidt dyre for værter med en enkelt Airbnb-fortegnelse, er administrationssoftware en fantastisk mulighed for Airbnb-ejendomsforvaltere, der administrerer flere fortegnelser på tværs af flere platforme.

Nogle af de øverste ledelsesværktøjer inkluderer:

Vi anbefaler: Din Porter (nu Guesty For Hosts)

Din Porter er for nylig blevet erhvervet af Guesty og er nu Guesty for Hosts. Your Porter er en alt-i-én ferieudlejningssoftwareplatform, der inkluderer en kanalmanager, webstedsbygger, automatiseret meddelelser og markedsføring.

Værktøjer til Airbnb SEO

Airbnb-platformen er bare en stor søgemaskine, ligesom Google. Potentielle gæster bruger søgeord og filtre til at finde Airbnbs i det rigtige område med de faciliteter, de ønsker.

🔥 Anbefalede:  Den ultimative guide til EBC og Amazon A+ indhold [2023]

For at din fortegnelse kan placeres på side ét, skal du perfektionere din on-page SEO (søgemaskineoptimering). Airbnb har en algoritme, der bestemmer, hvilke opslag der skal rangeres, og de kriterier, den bruger, ændrer sig altid.

Selvom vi ikke ved præcis hvilke kriterier platformen bruger, er der værktøjer, der kan hjælpe drastisk med at forbedre din SEO og hjælpe dig med at dukke op i flere søgninger.

Nogle af de bedste SEO-værktøjer til at undersøge for din fortegnelse inkluderer:

 • RankBreeze
 • AirDNA
 • Alle Værelser

Nøgleudveksling og sikkerhed

Flere og flere Airbnb’er skifter til smarte låse, der giver gæster mulighed for automatisk at tjekke ind og åbne deres ferieejendom uden en fysisk nøgle.

At have en smart lås betyder, at du ikke behøver at være til stede for at tjekke gæster ind, og du behøver ikke bekymre dig om, at nøgler bliver væk eller stjålet. Du kan også ændre adgangskoden mellem gæster og give dit rengøringsteam deres egen kode, så du ved præcis, hvem der har været på din ejendom og hvornår.

Hvis du endnu ikke har opgraderet til en smart lås, bør denne stå øverst på din forbedringsliste, og dine gæster vil takke dig for det. Her er nogle af de bedste låse på markedet:

 • Operto
 • Yale forsikre
 • Yale nextTouch
 • August Smart Lock

Vi dækkede en masse Airbnb-værktøjer til værter i denne guide, men for mange er det ikke i budgettet at bruge dem alle. Hvis du lige er startet med din Airbnb, og du spekulerer på, hvilke professionelle værktøjer og tjenester der passer til dig, så start med disse for at få det bedste afkast:

Når du har disse på plads, kan du begynde at bygge din tech-stack op og automatisere flere områder af din Airbnb-udlejningsvirksomhed.

Overvejer du at blive ejendomsadministrator?

At drive en ferieudlejningsvirksomhed er en lukrativ måde at tjene penge på, så længe du har værktøjerne på plads til at automatisere processer og forbedre Airbnb-oplevelsen.

Men disse værktøjer er endnu vigtigere for Airbnbs ejendomsadministratorer. Uden dedikerede værktøjer på plads til at administrere flere fortegnelser på tværs af forskellige platforme, vil du spilde utallige timer og begå fejl, der koster ejendomsejere penge.