6 fleksible deltids-fjernjob (indstil din egen tidsplan)

Følgende artikel hjælper dig med: 6 fleksible deltids-fjernjob (indstil din egen tidsplan)

Velkommen tilbage til bloggen alle sammen, jeg håber, at I alle har haft en dejlig dag indtil videre! I dag vil jeg gerne dele nogle deltids-fjernjobs, der ansættes lige nu, ingen fastlagt tidsplan, du vil være i stand til at arbejde på dine egne vilkår, og bedst af alt, de fleste af disse fjernjobs er ikke-telefoni og ansætter over hele verden, så fortsæt med at læse.

WeLocalize

WeLocalize har tonsvis af deltids-fjernjob, der er kontrakt freelance-stillinger i flere lande rundt om i verden. Du vil også se, at de er på forskellige sprog, de ansætter til søgemaskinebedømmerannoncer og bedømmertolke-indholdsredaktører og mere. På deres hjemmeside skal du blot klikke på stillingstitlen for at finde mere information om deres fjernjob, såsom de stater, de ansætter i, kvalifikationer og ansøgningsproces.

Transperfekt

Transperfekt også kendt som Dataforce søger at hyre online databedømmere til at arbejde hjemmefra. Dette er et freelance-fjernjob på deltid på 10 til 20 timer om ugen. I denne rolle vil du evaluere søgemaskineresultater. Yderligere information findes på deres hjemmeside. På et grundlæggende niveau beder de om, at kandidater er fyldt 18 år og skal kunne læse og forstå engelsk for at kunne ansøge.

Tutorme

Tutorme er en online vejledningsplatform, der forbinder studerende med kvalificerede vejledere fra hele verden. At arbejde hos Tutorme har flere fordele, såsom fleksibiliteten til at arbejde hvor som helst og sætte din egen tidsplan. Derudover tilbyder Tutorme konkurrencedygtige lønsatser og giver alle de nødvendige værktøjer og ressourcer til at hjælpe vejledere med at få succes. Undervisere skal også have en pålidelig internetforbindelse, en computer med et webcam og fremragende kommunikationsevner for effektivt at undervise og interagere med eleverne.

🔥 Anbefalede:  Google forsinker udrulningen af ​​Manifest V3, browserudvidelsesplatformen til skade for annonceblokering

ICF-undersøgelsesinterviewere

ICF ansætter i øjeblikket fjernundersøgelsesinterviewere til at arbejde hjemmefra. I denne rolle vil du gennemføre sundhedsfokuserede undersøgelser. Da dette er et job, der kræver, at du bruger telefonen, bør kandidater have gode kommunikationsevner og evne til samtidig at indtaste nøgleoplysninger i deres database. Grundlæggende krav omfatter at have en gymnasial eksamen og seks måneders tidligere kundeserviceerfaring. Ideelle kandidater vil have fremragende lyttefærdigheder både skriftlige og mundtlige kommunikationsevner, der inkluderer flydende læsning, skrivning af klar telefontale og evnen til at læse et manuskript. Når du besøger hjemmesiden, vil du være i stand til at se stillingsopslag og yderligere færdigheder og krav.

Telus International

Telus International ansætter i øjeblikket en mediesøgningsanalytiker for at hjælpe med at forbedre den overordnede kvalitet og relevans af onlineindhold og forskning. Du vil søge på internettet, scanne og evaluere indhold og funktioner for at sikre dig, at tingene er nøjagtige, når de udfyldes på internettet. Dette inkluderer også at sikre, at oplysningerne er relevante for søgningen. Denne arbejde hjemmefra-rolle giver dig mulighed for at oprette din tidsplan. De leder efter spansk- og engelsktalende kandidater, der bor i USA i mindst et år og skal være fyldt 18 år. En vigtig ting at bemærke, før du begynder ansøgningsprocessen, er, at de kræver, at du har et aktivt Apple ID, fordi du skal bruge den samme e-mailadresse for at ansøge om roller i deres virksomhed. Når du besøger deres hjemmeside, er der en hurtig ansøgningsstarter nederst, hvor du kan begynde at ansøge med det samme.

Dictate Express

Dictate Express ansætter maskinskrivere, også bedre kendt som transskribenter, til at arbejde hjemmefra overalt i USA. Dette er en uafhængig entreprenørstilling, hvilket betyder, at du er ansvarlig for at administrere dine egne skatter. Du kan vælge din egen tidsplan med minimumsproduktionskravet på mindst 45 minutter om dagen. Nogle af kravene til færdigheder og udstyr inkluderer at have højhastighedsinternet, en computer med Windows 7 eller nyere, at kunne følge instruktionerne, have gode kommunikationsevner samt en USB-fodpedal. Besøg deres hjemmeside for alle detaljer og hvordan du ansøger.

🔥 Anbefalede:  Læste Google lige teksten på mit billede, og kan dette påvirke mine placeringer?

Afsluttende ord

Gå videre og ansøg i dag, hvis du har tid og ledighed til at påtage dig et deltidsjob for at tjene ekstra indkomst online. Du kan også dele denne artikel med din familie og venner, der måske leder efter et deltidsarbejde hjemmefra, hvor de kan vælge deres egen tidsplan og allerede har online-tastning, research eller analytiske færdigheder.

Hvis du leder efter flere måder at tjene penge hjemmefra som nybegynder online, så sørg for at hente min guide 20 begyndervenlige måder at tjene penge online på med 150 virksomheder, der er undersøgt, og svindelfri og kontrolleret af Dream Home Based Work.

Table of Contents