6 eksklusive SEO-tip fra tusindvis af 1. side-websteder

Følgende artikel hjælper dig med: 6 eksklusive SEO-tip fra tusindvis af 1. side-websteder

Har du startet en netbutikkun for at indse, at åbningsdagen kun var halvdelen af ​​kampen?

Når du har oprettet butikken, hvor lang tid tog det dig at placere dig på den første side på Google for et produkt eller et søgeord, der er vigtigt for dig?

Hvis du er som de fleste webstedsejere, er minimumstiden til at begynde at rangere et produkt med dit nye websted 12 måneder. De fleste gange kan det tage 24-36 måneder.

Og hvordan ville du have det, hvis du efter 12-36 måneder indser, at du har gjort din SEO helt forkert og skal starte helt forfra og rette op på det?

Ja det ved jeg godt. Jeg ville også blive knust.

Det er derfor, jeg bruger enormt meget tid på at undersøge mine specifikke SERP’er (Search Engine Result Pages) i stedet for at lytte til industriens “guru’er” og intetsigende vaniljemarkedsføringsråd, der kun råder mig til at “forbedre mit indhold” og “tilbyde mere værdi” uden at fortælle det. mig hvordan man gør det.

Jeg vil gerne finde ud af, hvad der virker for de søgeord, jeg skal have for at rangere på Google.

Når du tænker over det, er det alt, der betyder noget, ikke?

Du ønsker at se på, hvad der virker i din branche og din niche af søgeord. Ikke det, der virkede for nogle eksperter for fem år siden i ørkenrottens kæledyrsfoder-niche, der nu spreder upraktisk affald på højt niveau ud.

Endnu værre, mange af disse “guru’er” har ikke rangeret et websted før. De papegøjer, hvad de hører eller læser fra en anden. De har ingen reel praktisk arbejdsviden om emnet det meste af tiden.

Selvom det kan virke som et skræmmende og dyrt arbejde at undersøge dine SERP’er, Jeg analyserede, hvad der skulle til for at rangere den første side af Google inden for e-handelsnicher og vil gerne dele al den information med dig her i dag.

Det, jeg er ved at dele, er ikke min tidligere erfaring med at rangere mine websteder og teorier, som jeg tilfældigt har fundet på. Det er faktisk videnskab og fakta om, hvad der fungerer i dag.

Her er den proces, jeg gik igennem, så du ved, at det hele er lovligt:

  • Jeg valgte hundredvis af forskellige e-handelsbetingelser og inkluderet korte og lange haler, blandede modelnumre osv.
  • Jeg scannede side 1-10 på Google (i alt 100 websteder pr. søgeord) og placerede disse webadresser i en database.
  • Jeg havde nu 1.000-vis af URL’er, jeg kunne besøge og hente information fra. Ting som hvis søgeordet var i deres titeltags, hvor mange søgeord der blev brugt i deres indhold, webstedets alder, mængden af ​​backlinks til siden og mange flere variabler.

Jeg tog alle mine oplysninger og kørte dem gennem en statistisk model ved navn “Spearman rangordens korrelationskoefficient”, der fortæller mig, hvilke af ovenstående variabler, der påvirkede den første sideplacering af alle disse webadresser og søgeord.

Af de variable, der var positive, samlede jeg alle resultaterne sammen (hundredevis af søgeord, tusindvis af URL’er) i Excel og så på resultaterne på side 1, side 2, side 3 osv. pr. variabel for at bestemme, hvad der virkede.

Ret pænt, må jeg sige.

Jeg skal indrømme, at jeg i første omgang ønskede at beholde denne nyvundne fordel for mig selv.

Jeg gik endda så langt som til at lave denne type forskning i andre brancher som videregående uddannelse og lokale servicenicher.

Det, jeg fandt, er, at hver branche er anderledes og har sit eget sæt af rangeringssignaler. Således er generisk SEO-rådgivning fuldstændig værdiløs for de fleste websteder.

Her er, hvad jeg fandt ud af ved at grave i e-handel, og hvad der skal til for at rangere den første side i 2019.

🔥 Anbefalede:  USA evakuerer ikke-essentielt ambassadepersonale fra Ottawa

1) Nofollow backlinks hjælper dig med at rangere

Jeg stødte oprindeligt på dette fænomen tilbage i 2017, da jeg undersøgte backlinks til mit websted, da jeg var i stand til at flytte webstedet til toppen af ​​1. side af Google ved at bygge “nofollow”-backlinks til det.

Disse er en type backlink, som alle i SEO-industrien sagde var værdiløse og “bestå ingen værdi” år siden.

Så meget for eksperterne.

Jeg validerede senere denne konklusion i to andre casestudier i februar og marts 2019.

Her er, hvordan tallene kom ud, da jeg kørte min analyse, og Spearman-rangordenskorrelationen kom tilbage positivt på det.

Det, du ser, er gennemsnittet af antallet af nofollow-links til websteder på hver SERP ovenfor.

Læg mærke til, hvordan side 1-3 er højere (numerisk) end side 4-10? Jeg medtager endda gennemsnittet af side 2-10 og 3-10 som en overvejelse også i slutningen af ​​billedet.

Jeg siger dog ikke, at nofollow-backlinks er en magisk kugle. Bemærk side tre er højere end side et. Nofollows i sig selv vil ikke rangere dig, men de er en statistisk fordel for dig som bevist af denne undersøgelse.

Handlingspunkt for dig:

Stress ikke med kun at bygge specifikke typer links som dofollow eller nofollow. Det SEO-råd har været affald i nogen tid nu. Hvis det er muligt, skal du bygge nofollow-links for at opveje eventuelle dofollow-backlinks, du har lavet. Et godt backlink er et godt backlink, uanset hvordan det er mærket.

2) At have billeder rangerer e-handelswebsteder

Dette var overraskende for mig.

Kan du huske, da jeg fortalte dig, at jeg kørte den samme slags analyse i videregående uddannelser og lokale tjenester?

Billeder har aldrig været en indflydelsesrig faktor i disse undersøgelser.

Men det var en stor indflydelse på rangeringen af ​​e-handelswebsteder på den første side.

Det giver dog mening.

Folk vil gerne vide mere om, hvad de køber online, før de forpligter sig. Dette inkluderer billeder af produkterne og tekstindhold. Jo flere billeder du har, jo flere føler sig godt tilpas.

Og hvem er sælge online uden billeder af deres produkter? Ja, ingen.

Men det er ikke nok at have et eller to billeder.

Du skal have mere. Hvor meget mere? Så mange du kan få.

De skal også have det godt alt tekst så Google kan bestemme, hvad billederne handler om.

Handlingspunkt for dig:

Du skal have så mange billeder af dit produkt, som du kan få, med tilføjet alt-tekst. Tag disse billeder i aften og føj dem til hvert produkt.

3) 2.300+ ord er det søde sted for sider

Højere ordtal viser sig at være et signal til bedre placeringer.

Selvom jeg ikke fandt det samme datapunkt i min tidligere undersøgelse af lokale tjenester, så jeg det i min forskning om videregående uddannelse.

Her er, hvad der vises for e-handel specifikt.

Ligesom at have flere billeder, fordi forbrugerne gerne vil vide mere om, hvad de køber, hjælper mere indhold også med at nå dette mål.

Google sigter efter at hjælpe folk med at finde det, de leder efter, og det ser ud til, at de har fastslået, at e-handelswebsteder med længere ordtal passer til regningen.

Det er en god plan at lade forbrugeren vide alt, hvad du kan om produktet.

Vær beskrivende om, hvor det er lavet, medtag mulige alternative anvendelser af produktet, tal om din refusion og forsendelsesproces osv.

Højere ordantal betyder også, at der er flere chancer for at smide dine ønskede søgeord ind, som jeg taler om senere i dette indlæg.

Handlingspunkt for dig:

Lav en revision på dit websted og find ud af, hvor mange ord dine sider har på dem. Hvis du i øjeblikket ikke rangerer på 1. side, og ordtallet på dine sider er under 2.300, ville jeg begynde at tilføje mere indhold til alle de sider, du vil rangere. Ingen undskyldninger.

🔥 Anbefalede:  4 bedste TikTok-spionapps i 2023: Sådan læser du en andens TikTok-beskeder

4) Nøgleord er vigtige, men kun i de rigtige sektioner

Og nej, det er ikke titel-tagget, som mange “guru’er” vil forsøge at fortælle dig.

For næsten alle de undersøgelser, jeg har lavet, dukker H2- og H3-tagget op som de vigtigste områder for at have dine søgeord.

Opfølgende H2- og H3-tags er LI-tags, inde i SCRIPT-tags (tænk Javascript for en formular eller dropdown-menu), og som de 3 bedste sætninger, du har i dit indhold.

Det har jeg set i flere af mine tidligere studier.

Hvad der imidlertid er nyt i denne e-handelsundersøgelse, er nøgleord i NAV-tagget, der korrelerer med 1. sideplaceringer. Dette ville være din brødkrumme-navigationssektion på dit websted.

Her er, hvad jeg specifikt trak til denne e-handelsundersøgelse.

Læg mærke til sektionerne “Krop – Størrelse i Kb” og “Søgeord i brødtekst – Antal”?

Jeg bringer kun dette op, fordi i den sidste ordoptælling, nævnte jeg, at at have mere ordantal betød, at flere områder skulle glide ind i dine ønskede søgeord.

Disse to variabler hjælper med at bekræfte dette udsagn, da vi finder ud af, at side 1-websteder er større i kropsstørrelse (på grund af flere årsager) og har flere af deres ønskede søgeord i kroppen.

Handlingspunkt for dig:

Jeg fortæller dig ikke, at du skal fylde eller spamme dine søgeord på dine sider, men når du først har skrevet mere indhold for at nå dit mål for ordtal, så se på at målrette specifikke områder af din side med dine ønskede udtryk. Jeg ville være opmærksom på H2’er og H3’er, LI-tags, NAV-tags og få dine søgeord til at være en af ​​de 3 bedste sætninger på din side.

5) Planlæg en krig for at få en hvilken som helst top 5-plads

Du finder spændende trends, når du ser på tusindvis af søgemaskineresultatsider.

En tendens, jeg så tilbage i 2014 ved hjælp af SERPWoo, viser sig stadig i dag.

De topplacerede websteder for ethvert vigtigt søgeord vil ikke falde let.

Det er forfærdelige nyheder, hvis du ikke har en topplacering lige nu.

Hvis du ikke er villig til at gå i krig med din e-handel SEO planlægge, lav slet ikke SEO. Spar dine penge og gør noget andet som e-mail marketing eller sociale medier.

Helt seriøst. Det sagde jeg lige.

Hvis du ikke har de bedste koteletter til at gå i dette i det lange løb, hvorfor overhovedet gider det?

Lad mig vise dig, hvad jeg mener.

Jeg har set denne tendens, hvor de tre til fem bedste websteder sjældent rykker sig på hundredtusindvis af søgeord i løbet af de sidste fem år.

Alle andre under dem hopper rundt som børn i et uroligt hus.

Vil du lege med børnene i hoppehuset og aldrig vide, hvor dit websted dukker op hver dag? Eller vil du spille med de store drenge og sikre dig en plads i toppen og vide, at du kan stole på placeringerne for at få pengene ind?

På grund af denne konstatering skal du skærpe ind på din SEO-indsats, hvis du vil rangere. Fyrene i toppen bliver ikke let slået ned.

Her er endnu et bud på billedet ovenfor. Dette er et skærmbillede af volatilitet for e-handelswebsteder.

Volatilitet er et mål for, hvor meget kaos der sker på 1. side af Google for et søgeord. Den måler dag til dag, hvor mange websteder der kom ind og ud, flyttede op og ned osv.

Alt under 30 betragtes som roligt. Alt over 30 begynder at blive lidt mere “flygtigt”.

Ved at vide, at denne ro er en trend, bliver det svært at bryde ind i top 10, endsige top 5.

🔥 Anbefalede:  Thrive Ultimatum Review 2023: Få mere salg med tidsindstillede tilbud

Det er derfor, jeg siger, hvis du inderst inde ved, at du ikke kan konkurrere, så spar dine penge og tid og gå efter noget, du kan få et mere behageligt fodfæste i, som måske giver dig et hurtigere afkast.

Eller du kan få en fordel ved at se, hvad der virker, og lave SEO korrekt fra start ved at lave SERP-analyse med værktøjer som SERPWoo, der giver dig mulighed for at omvendt manipulere, hvad der foregår i dine specifikke nicher.

Handlingspunkt for dig:

Kan du modstå en krig? Er du overhovedet forberedt på en langsigtet kamp? Du skal sikre dig, at du er forberedt og villig til at gøre alt, hvad der skal til for at vinde disse topplaceringer i SERP’erne.

6) Backlinks tæller, men under visse betingelser

Intet aha-øjeblik her, vel?

Vi har erfaret, at backlinks hjælper med SEO for mange år siden.

Men det handler ikke om de målinger, som de fleste mennesker kaster rundt på, når det kommer til backlinks. Du ved, ting som:

  • TF (Trust Flow)
  • PR (Page Rank)
  • DA (domænemyndighed)
  • Alexa rang
  • osv. osv. osv.

Nej, det handler om, hvor relevant det websted, der linker til dig, er for indholdet på din side.

Så hvis du sælger blå Yeezys, må du hellere have et andet websted, der linker til dig, som handler om Yeezys eller sko generelt.

At få et TF-, PR-, DA- eller Alexa-link med høj autoritet vil ikke gøre så meget for dig, som et meget relevant link vil.

Selv et relevant URL-link vil slå et meget autoritativt domænelink.

Møde Slibesten; han lavede en undersøgelse om backlinks meget på samme måde som jeg lavede en undersøgelse om eCommerce SERP’er. Her er hvad han fandt:

Interessant.
Hvis du vil læse hele analysen, kan du læse Grindstones complete Twitter-storm her.

Alle disse links, der sælges på lyssky fora og rabatsider, er alle målt i højautoritetsmålinger. Målinger som høj TF, høj PR, høj DA, høj Alexa osv.

Men de rangerer ikke så godt som lavautoritet, yderst relevante links.

Og det stopper ikke der, folkens.

Disse websteder rangerer med backlinks, der næppe bruger et søgeord til anker.

Jeg lader Grindstone tage den væk igen.

Jep, næppe nogen, der rangerer, bygger links med deres søgeord i ankre. Det er brand-termer, brand-termer med et delvist søgeord eller brand-termer med en sætning for ankerryggen.

De backlinks, der hjælper websteder med at rangere i dag, er alle relevante om deres emne, og de ankre, der bruges, er brand-termer eller brand-termer med delvise termer og sætninger.

Og intet af dette ville være muligt, hvis du ikke så med dine egne SERP’er og graver i de data, som Google giver dig.

Handlingspunkt for dig:

Få flere backlinks, men kun fra andre websteder, der er yderst relevante for dig.

Læg mere arbejde i branded ankre sammen med dine søgeord, i stedet for blot at bruge søgeordsankre, du ønsker at rangere efter.

Konklusion

Jeg håber, at denne artikel har givet dig et par indsigt i, hvad der fungerer lige nu for e-handel.

Forhåbentlig kan du tage disse lektioner og anvende dem i senere år for at forstå, hvilken indsats du skal planlægge, når du rangerer dit næste websted.

Og husk, lyt ikke til generiske SEO-råd. Sørg for, at det er aktuelt og relevant for din branche.

Table of Contents