6 annonceindtægtsmodeller i appen, der tjener millioner

Følgende artikel hjælper dig med: 6 annonceindtægtsmodeller i appen, der tjener millioner

Dette indlæg blev senest opdateret den 18. januar 2023

Vi er alle bekendt med app store-konceptet. En profitabel niche fyldt med hundreder og tusinder af brugere, der er villige til at downloade app efter app i håb om at finde det næste virale hit. Som app-udgiver er dit mål at tjene penge på din applikation og gøre den passive tid brugt af brugere til en rentabel ressource. I dette blogindlæg vil jeg opdele 6 af de mest populære annonceindtægtsmodeller i appen, der bruges af mobiludgivere i dag.

Klassisk annoncering i appen

In-App Advertising (IAA) er den mest populære og ligetil mobile app-annonceringsindtægtsmodel. For virkelig at fungere under en ren in-app-annonceringsmodel, bør din app være gratis uden abonnementspakker.

Det er en god idé at teste dette af inden for rammerne for annoncer i appen afhængigt af de typer annoncer, du kører, og hvor regelmæssigt de bliver vist i appen.

Når det kommer til spilapps, integreres annoncer i appen i spil på bestemte tidspunkter under gameplay som en ekstra indtægtsstrøm ved at tilbyde annonceplaceringer til mærker, der byder mest.

Spillere foretager mange køb i appen i disse dage med gennemsnittet. antal transaktioner pr. bruger, der vokser på tværs af alle genrer, inklusive væddeløb, sport og action.

Få mere at vide om annoncer i appen her.

Belønnede annoncer

Hvis du vil lokke flere brugere til at bruge din app, så overvej at bruge belønnede videoannoncer. Dette annonceformat fungerer bedst, når det kommer til mobilspilapps.

Hvordan fungerer videoannoncer med belønning?

Brugere får belønningstilbud for at se annoncerne under spilsessionen. Brugeren starter belønningsannoncen ved at trykke på en knap og se den i sin helhed, og derefter modtager de belønningen.

🔥 Anbefalede:  Hvordan Allrecipies.com får mere end 52 millioner månedlige besøgende som et fællesskabsdrevet fødevaremærke

For at lokke spillere til at se hele annoncen, er belønninger afgørende. Belønningen er normalt et ekstra liv eller premium gaming kits eller gratis premium videoer inde i appen.

Relateret læsning: https://www.monetizemore.com/blog/rewarded-ads-practices-mobile-apps/

Indbringer videoannoncer med belønning flere penge?

Med hensyn til eCPM yder videoannoncer, der ikke er dæmpet, bedre end dæmpede videoannoncer med 2,03 USD.

I videoannoncer med belønning resulterer det i et eCPM-boost på 4,20 USD, hvis du ikke tillader spillere at springe annoncer over.

På trods af det faktum, at belønnede videoannoncer er bedst egnede til visse genrer, ser 90 % af alle brugere ikke en belønnet videoannonce helt.

Spilbare annoncer

Afspilbare annoncer er interaktive videoannonceformater, der giver brugerne mulighed for at få en kort forhåndsvisning af din app, før en person beslutter sig for at downloade den. De er bedst brugt, når det kommer til promovering af mobilspil, der giver brugerne en kort smagsprøve på det faktiske spil.

Annoncenetværk, der understøtter spilbare, tilbyder spiludgivere større indtægtsfordele end dem, der ikke gør. Afspilbare annoncer er ekstremt effektive, når det kommer til at få brugere til at klikke sig igennem, da de har tre gange bedre CTR end annoncer, der kun er video.

Når afspilbare annoncer vises, klikker spillere på dem hurtigere end andre annoncer, uanset om de er statiske eller video.

Relateret læsning: https://www.monetizemore.com/blog/what-are-playable-ads-google

Betalte downloads skal frigøres fra annoncer

Overvej dette, hvis du stadig er bekymret for at tvinge annoncer til dine brugere, men stadig ikke er overbevist om, at du kan opkræve dem et månedligt, kvartalsvist eller årligt abonnementsgebyr:

  • Der kunne være en betalt app uden annoncer og en gratis app med annoncer. I stedet for at betale et abonnementsgebyr for en løbende tjeneste, kan brugerne vælge den betalte version og betale et enkelt downloadgebyr i app-butikken.
  • Brugere downloader den gratis version og genererer annoncevisninger, hvilket er endnu en gevinst for app-udgivere.
🔥 Anbefalede:  Sådan tjener du penge med det samme gratis online (20 legitime måder)

App abonnementsmodel

Det er ikke for sent, hvis du er bekymret for, at en del af din app-brugerbase vil stoppe med at bruge den på grund af annoncerne. I så fald er det bedst at opsætte en hybrid abonnements- og annonceindtægtsmodel.

Dette virker som en charme. Se bare på YouTube Premiums abonnementsmodel, som giver brugerne mulighed for at betale en pris for en tilføjelsesfri version.

Din app er gratis at downloade og bruge, men den viser annoncer. Hvis dine brugere foretrækker at undgå annoncer, mens de bruger din app, er det bedst at tilbyde dem et abonnement på en annoncefri app.

For udgivere er det det perfekte scenarie for udgivere, fordi du tjener penge på hver appbruger på den ene eller anden måde – gennem betalte abonnenter eller visninger.

Freemium app-model

Freemium-modellen ligner annonceindtægtsmodellen i appen, der er forklaret ovenfor.

Udover at give mulighed for at fjerne annoncer ved at abonnere, leverer du også en freemium-model, hvor betalte brugere får eksklusive funktioner og en helt reklamefri app. For eksempel: Spotify Premium Model. For apps, hvor brugerne har brug for lidt ekstra incitament for at undgå annoncer, fungerer freemium-modellen perfekt.

Relateret læsning: https://www.monetizemore.com/blog/make-money-mobile-app-monetization/

Er du klar til at tredoble din annonceomsætning i appen?

Takeaways:

  • Din apps omsætning kan maksimeres ved at vælge den rigtige annonceindtægtsmodel i appen.
  • Der er flere rentable måder at tjene penge på en app med annoncering i appen.
  • Hver annonceindtægtsmodel i appen har sine egne fordele og ulemper.

Uanset om du er en helt ny mobilapp-udgiver eller en person, der har været på det i årevis, er den ene ting, der er sikker at sige, at din tilgang til annoncering i appen sandsynligvis ikke er hugget i sten. Du kan være sikker på, at reklamelandskabet fortsætter med at udvikle sig hurtigt, og du bliver nødt til at fortsætte med at udvikle dig med det for at forblive rentabel i forhold til konkurrence og andre udfordringer.

🔥 Anbefalede:  31 bedste og legitime job, der betaler $40 i timen uden en grad

Den bedste model afhænger af dine mål som udvikler eller udgiver. Hvis du forsøger at maksimere din indtjening, vil du sandsynligvis undersøge alle muligheder og justere dem baseret på, hvad der er mest effektivt og tiltrækker dit publikum.

Har du brug for lidt vejledning om implementering af den perfekte annonceindtægtsmodel i appen til din app?

MonetizeMores AdOps-eksperter er her for at hjælpe dig med at implementere de bedste annonceindtægtsmodeller i appen til din app.