5 eksempler på mærker på Twitch, der skyder i vejret i gaming-fællesskabet

Følgende artikel hjælper dig med: 5 eksempler på mærker på Twitch, der skyder i vejret i gaming-fællesskabet

Twitch er absolut den platform, der dominerer streamingindustrien. Bare for at få en idé: efter at Amazon købte platformen i 2017, voksede Twitch til 15 millioner daglige aktive brugere.

Vi ved allerede, at spilindustrien bliver mere og mere interessant for brands, og når man arbejder sammen med skabere, kan det bogstaveligt talt betyde guld i marketingstrategier, og at det at skabe et engageret fællesskab er et af de mest kraftfulde værktøjer på sociale platforme.

Og Twitch ser ud til at omfavne det hele. Men på trods af de imponerende tal er Twitch stadig relativt uudnyttet set fra et marketingsperspektiv.

Men tro mig: mærker, der investerer i de rigtige strategier på Twitch, kan have fantastiske resultater – og dem, der allerede har indset det, har fantastiske resultater på platformen.

Lad os tage et kig på nogle eksempler på mærker på Twitch, så du kan blive inspireret.

1. Elgato

Elgato er en af ​​de mest synlige virksomheder på Twitch, der sponsorerer adskillige succesrige streamere med deres kvalitetsudstyr. Antallet af søgninger på brandet er steget meget de seneste fem år, ifølge Google Trends.

Denne stigning voksede endnu højere under COVID-19-pandemien, da de fleste mennesker var i deres huse 24/7 og brugte mere tid på spil og streaming.

Og hvad er den største strategi? Arbejder sammen med streamere og skabere på Twitch. Ved at sponsorere streamere, der reklamerer for produkter i deres livestreams (næsten dagligt), blev mærket vist til utallige tilhængere af nogen, som de stoler på og følger.

For eksempel, Alanzokaden mest fulgte brasilianske streamer på platformen med 6 millioner følgere, har et gennemsnit på 18.000 til 25.000 seere om dagen. Det er ikke svært at forestille sig resultaterne, når han dagligt promoverer produkter som Elgatos Stream Deck til sit publikum, ikke?

🔥 Anbefalede:  Bedste WordPress-plugins til SEO

2. PepsiCo

Du tror måske, at kun mærker relateret til spil kan opnå resultater på Twitch. Nå, her er et eksempel, der viser, at dette slet ikke er sandt.

PepsiCo er en verdenskendt virksomhed. Mærket sponsorerede en off-season videospil turnering med Rocket Leagueet meget berømt spil blandt streamere på platformen, især efter turneringen, der fandt sted i 2017.

Mærkets hensigt var at promovere et af dets produkter, Frisk, rettet mod et yngre publikum. I løbet af turneringen blev der udsendt flere annoncer for produktet, og der blev også udgivet en bil med Brisk-tema, så aktive turneringsspillere kunne bruge den.

Udtrykket “Take the risk, drink the Brisk” gik viralt blandt deltagerne, og brandet bruger det som et meme indtil da.

3. G Brændstof

Et andet firma, der investerede stort i en streamer, var G Fuel, et amerikansk energidrikmærke. Ninjaen meget berømt streamer, der har været aktiv på Twitch i årevis, med mere end 18 millioner følgere på platformen blev valgt til at være med i brandets marketingkampagne, med en specialudgave kun til ham.

Mellem marts og april annoncerede G Fuel nogle detaljer om lanceringen af ​​sin nye drink, og i juni var der et boom i søgningen efter streamerens drink i USA, som vi kan se i Google Trends-grafen:

Nu har mærket Ninja i sit Gamma-team af digitale influencers som PewdiePie, Byndo Gehk og endda Miss Marvel-skuespilleren Matt Lintz.

4. Nissin Lamen

Pokimane, en anden succesfuld streamer på Twitch, med over 9 millioner følgere, viste, hvor nemt det er at forberede Nissin Cup Noodles. Streameren spillede spillet League of Legends til 11.000 følgere, da hun forberedte Cup Noodles.

🔥 Anbefalede:  Draw Things, aplikacja do generowania obrazów AI na Twoim iPhonie!

Brandet konsoliderede sig selv som et brand forbundet med streamerens fællesskab og var helt sikkert i stand til at bruge dette markedsføringstiltag til at få nye potentielle kunder.

5. Kellogg’s og Tony, tigeren

Du behøver ikke nødvendigvis at arbejde med streamere for at bygge din strategi på Twitch – nogle brands vælger at bygge deres egne kanaler og lave deres eget indhold.

Det er præcis, hvad Kellogg’s (fra Frosted Flakes cereal) gjorde ved at lancere en kanal hostet af dens maskot, Tony the Tiger — at investere ikke kun i streamingstrategien, men også med virtuelle influencers (a stigende tendens der vokser med Metaverset).

Den 19. august lavede Tony sin første liveoptræden på platformen som vært. Karakteren udfordrede andre streamere som Guldhandske, BigCheeseog Chrissy at spille Fall Guys med Khleo Thomasen skuespiller, der streamer i sin fritid.

Kellogg’s var det første globale brand, der brugte Twitch til at forvandle deres maskot til en spiller, der interagerer med rigtige mennesker. Fantastisk, hva’? Dette er sandsynligvis kun begyndelsen for Tony på Twitch!

Dette er blot nogle af de mærker, der allerede har kampagne på Twitch. Resultaterne er til at tage og føle på i deres kampagner.

Jeg talte allerede her i en anden artikel om Generation Twitch (som jeg også stærkt anbefaler, at du læser for at forstå mere om personerne på platformen – og hvordan man arbejder med dem).

Hvis dit brand ønsker at opnå målgrupper som Gen Z og/eller gaming-fællesskabet, bør du bestemt overveje at investere i Twitch. For at hjælpe dig med de praktiske ting, er her nogle sidste tips til dig:

Vælg produkter, der giver mening for publikum

Lad mig give dig nogle eksempler:

Hvis dit brand er i fødevareindustrien, kan det være en god idé at bygge en kampagne med streamere, der prøver dit produkt, mens de spiller spil eller chatter med deres følgere.

🔥 Anbefalede:  Gæt hvilke indholdstyper der får flest backlinks?

Eller, hvis du har et mærke, der fremstiller computere, hvad med at vise, hvordan et spil som Fortnite, League of Legends eller Genshin Impact kan køre godt på dine computere og enheder?

Overvej at bygge din egen kanal

Som jeg viste før, nogle mærker har deres egne kanaler på platformen. Vælg et ansigt til dit brand og lav indhold! At spille videospil, chatte eller endda følge et mesterskab, mens du taler om dine egne produkter.

Samme indhold, ud over Twitch

Sidste uge, Twitch meddelte, at det afslutter sin eksklusivitetsaftale der nægtede partnere muligheden for at streame på andre tjenester.

Det betyder, at partnerstreamere nu er i stand til at streame på YouTube, Facebook Live og andre platforme – og for dig som brand og marketingmedarbejder betyder det flere steder at nå bredere målgrupper med samme skaber og indhold.

Udnyt Twitch og al den rækkevidde, det kan have, for at hjælpe dit brand med at vokse mere og mere. Tænker du allerede på, hvad du skal gøre? Jeg håber, at dit hoved allerede summer af ideer!

Og hvis du vil fortsætte med at være opdateret med marketingtrends, anbefaler jeg kraftigt, at du abonnerer på Beatet, Rock Contents interaktive nyhedsbrev. Der finder du alle de trends, der betyder noget i det digitale markedsføringslandskab. Vi ses der!