5 Amazon-advarsler, der vil ændre den måde, du administrerer negativ feedback, beholdning og salg på

Følgende artikel hjælper dig med: 5 Amazon-advarsler, der vil ændre den måde, du administrerer negativ feedback, beholdning og salg på

På overfladen er salg på Amazon en ligetil proces.

  • Du sender dine varer til Amazons lager.
  • Folk køber dine produkter
  • Amazon håndtag al forsendelse og opfyldelse
  • Amazon betaler du penge baseret på, hvad du solgte.

Lyder simpelt ikke? Men som med enhver online forretning, sker der meget mere under kølerhjelmen som de fleste ikke vil fortælle dig om.

For eksempel…

Hvis du nu bare har 1 eller 2 produkter til salg er det nemt at administrere din Amazon-konto. Men efter du er startet sælger over 5 produkterkan tingene begynde at blive komplicerede, MEDMINDRE du bruger de rigtige Amazon-automatiseringsværktøjer til overvåge din konto.

Lige nu sælger vi over 480 SKU’er i vores netbutik, men kun 50 eller deromkring varer på Amazon. Og selv ved 50 produkter er det smertefuld til manuelt at tjekke op på hvert produkt med jævne mellemrum.

Sådan administrerer vi vores konto.

Få mit gratis minikursus om, hvordan du starter en succesfuld e-handelsbutik

Er du interesseret i at skabe en stærkt, forsvarligt mærke for dine produkter? Hvis ja, sammensætter jeg en omfattende ressourcepakke det vil hjælpe dig starte din egen netbutik helt fra bunden. Sørg for at få fat i den, før du tager afsted!

Få automatiske feedback-advarsler

For det første, hvis du sælger mere end 5 produkter, bør du investere i en kontoovervågningsværktøj. Som et minimum skal du vide det når nogen efterlader negativ produktfeedback eller negativ sælgerfeedback så du kan handle med det samme.

Uden software til kontoovervågningvil du blive tvunget til at kontrollere dine produkter manuelt med jævne mellemrum.

Kan du nu få ved at overvåge dine produkter manuelt i 1-5 lister? Sandsynligvis…

Men mere end det, og du vil enten gå amok eller lade tingene glide igennem sprækkerne.

Lige nu bruger jeg et værktøj kaldet Feedback Whiz til at sende mig automatiske Amazon-advarsler så jeg vil bruge eksempler i hele dette indlæg.

Håndtering af kundefeedback er afgørende når du vokser en Amazon-virksomhed. Du skal vide det hver gang nogen efterlader en anmeldelse på ethvert produkt, uanset om det er positivt eller negativt.

Lige nu har jeg Feedback Whiz sat op til at sende mig en e-mail, hver gang nogen efterlader mig en anmeldelse af BÅDE produkter og sælgerfeedback.

🔥 Anbefalede:  Sådan bruger du forbrugerpsykologi og prissætning af tankespil til at øge salget

Sådan ser en negativ feedback-e-mail-advarsel ud.

Af disse e-mails filtrerer jeg “negative anmeldelser” fra i en separat mappe og vær særlig opmærksom på anmeldelser, der er 2 eller lavere.

Hver gang jeg ser en negativ anmeldelse i min indbakke, Jeg tager affære STRAKS.

Her er min proces.

Først logger jeg på til Seller Central og prøv at matche anmeldelsen med køberen.

Amazon har skjult de fleste købsoplysninger gennem årene fra sælgere, men du kan nogle gange finde ud af, hvem køberen er ud fra deres navn og kommentar.

Herfra plejer jeg kontakte kunden og prøv at gøre tingene rigtigt. I sjældne tilfælde er jeg i stand til at forvandle en dårlig anmeldelse til en god, og jeg sørger for, at den kunden går ikke vred.

Nogle gange forlader kunder ved et uheld negative produktanmeldelser som sælgerfeedback. Disse anmeldelser kan nemt fjernes ved at kontakte Amazon direkte.

Overvåg dine afkast

Det er også vigtigt at overvåge dit afkast fordi en perlerække af ryg mod ryg retur kan føre til en suspension.

Specifikt bør du kigge efter afkast, hvor “Produktet var ikke som beskrevet”.

Hvis du ser en række afkast af denne grund, du skal til bunds i det. Når alt kommer til alt, kan du have sendt et dårligt parti produkt til Amazon, som skulle fjernes med det samme.

Nogle gange, din produktlisten skal justeres for at gøre beskrivelsen mere klar.

Overvåg dine beholdningsniveauer

I lighed med at administrere din feedback er det nemt at vedligeholde dit lager i Amazons lager, hvis du kun har få varer til salg. Men når du komme mere end 5 produkterbliver lagerstyring problematisk.

Nogle gange en stor stigning i salget kan sætte dig ud af lager, og det skal du være opmærksom på dine lagerniveauer på Amazon.

Hvordan overvåger jeg mit lager?

Amazon tilbyder muligheden for at sende dig advarsler om lageropfyldning når du når en vis grænse.

For at konfigurere Amazon-genopfyldningsadvarsler skal du først klikke på “Fanen Beholdning” og vælg “Administrer FBA-beholdning”.

Klik derefter på “FBA inventar”vælg et produkt og tryk derefter “Indstil genopfyldningsadvarsler”.

Herfra kan du indstille dine FBA-genfyldningsadvarselstærskler til hvad du vil.

Overvåg købsboksen

En af de uheldige aspekter ved at sælge på Amazon er at skulle håndtere flykaprere.

🔥 Anbefalede:  KWFinder vs Semrush – Hvilket SEO-værktøj skal du vælge?

Selvom du er mærkeregistreret og er den eneste producent af dit produkt, kan en anden sælger teknisk set sælge under din fortegnelse, underbyder dig i pris og stjæle købskassen. Dette er kendt som kapring.

Hvis du sælger private label og ved, at du er den eneste person, der tilbyder dit produkt, du bør overvåge købsboksen for din fortegnelse.

Ideelt set bør du have købsboksen 100 % af tiden. Hvis du ikke gør det, betyder det, at du muligvis har en flykaprer eller en piggybacker på din fortegnelse, som skal fjernes.

FeedbackWhiz vil overvåge alle dine fortegnelser og advare dig, når dette sker.

Overvåg dine Amazon-fortegnelser

Nogle gange vil Amazon ændre tilfældigt punkterne i din fortegnelse UDEN din tilladelse. Andre gange kan en flykaprer få adgang til dine produktlister og begynde at foretage ændringer.

Faktisk har jeg lagt mærke til mystiske ændringer i listen mere og mere i det seneste år. Som et resultat har jeg Feedback Whiz til at sende mig en e-mail hver gang noget ændres overhovedet med min fortegnelse.

Dette inkluderer overvågning af min konto for flykaprere og EVENTUELLE ændringer af punktopstillinger, titler, beskrivelse osv…

Som resultat, Jeg ved det med det samme når nogen har hoppet på min liste, og når nogen ordsprog ændrer sig.

For nylig skrev jeg et meget omfattende indlæg om, hvordan man kører rentable Amazon-sponsorerede annoncekampagner.

Som en succesfuld Amazon-sælger vil du være byder på tiere eller endda hundredvis af søgeord pr. produkt og du skal overvåge din søgeordseffektivitet for at bevare et højt annonceafkast.

For at holde styr på mine søgeordskampagner bruger jeg et værktøj kaldet Ignite

Ignite er Amazon reklamesoftware, der giver dig mulighed for hurtigt at evaluere effektiviteten af ​​dine kampagner og modtage skræddersyede advarsler for at du kan handle.

Fordi Ignite konstant overvåger din annonceringskonto og søgeordsbud, kan den opdage uregelmæssigheder og giver dig besked, når du skal ændre dine bud eller byde på nye søgeord til dine fortegnelser.

Her er et eksempel af Ignites seneste anbefalinger til mine Amazon-produkter.

Konklusion

Bare fordi du har en masse produkter til salg på Amazon betyder ikke at du skal ansætte et stort team.

Ved at udnytte alarmbaserede værktøjer ligesom Feedback Whiz og Ignite, kan du drastisk skære ned på mængden af ​​tid du bruger på at overvåge dine fortegnelser manuelt.

🔥 Anbefalede:  Er Booking.com lovligt? (Pas på før reservation)

Hvorvidt du skal betale for automatiseringssoftware afhænger af dit budget og afvejning mellem omkostninger og funktionalitet.

Hvis du har meget lidt salg på Amazon, disse værktøjer er sandsynligvis ikke nødvendige og du kan overvåge dine fortegnelser manuelt.

Men hvis du sælger i store mængder, så er køb af software en no brainer.

Klik her for at tilmelde dig en gratis prøveversion af Feedback Whiz

Klik her for at prøve Ignite

Klar til at blive seriøs med at starte en online-forretning?

Hvis du virkelig overvejer at starte din egen online virksomhed, så skal du tjekke mit gratis minikursus på Sådan opretter du en niche-onlinebutik i 5 nemme trin.

På dette 6-dages minikursus afslører jeg de skridt, som min kone og jeg tog for at tjene 100 tusind dollars i løbet af blot et år. Det bedste af det hele er, at det er gratis, og du vil modtage ugentlige e-handelstips og strategier!

Relaterede indlæg i Amazon-sælgerværktøjer

Om Steve Chou

Steve Chou er en meget anerkendt influencer inden for e-handel og har undervist tusindvis af studerende hvordan man effektivt sælger fysiske produkter online over på ProfitableOnlineStore.com.

Hans blog, MyWifeQuitHerJob.comhar været omtalt i Forbes, Inc, The New York Times, Entrepreneur og MSNBC.

Han er også en medvirkende forfatter for BigCommerce, Klaviyo, ManyChat, Printful, Privy, CXL, Ecommerce Fuel, GlockApps, Privy, Social Media Examiner, Web Designer Depot, Sumo og andre førende virksomhedspublikationer.

Derudover driver han et populært e-handel podcastMin kone sagde sit job op, som er en top 25 marketingshow på alle Apple Podcasts.

For at holde sig ajour med alle de seneste e-handelstrends driver Steve en 7-cifret e-handelsbutikBumblebeeLinens.com, med sin kone og sætter på en årlige e-handelskonference hedder Sælgertopmødet.

Steve har både en bachelor- og en kandidatgrad i elektroteknik fra Stanford University. På trods af hovedfaget i elektroteknik, brugte han en god del af sin kandidatuddannelse på at studere iværksætteri og mekanikken i at drive små virksomheder.