47 mest betroede websteder til at tjene penge (ingen investering nødvendig)

Følgende artikel hjælper dig med: 47 mest betroede websteder til at tjene penge (ingen investering nødvendig)

I dag vil jeg udforske de bedste pengeskabende websteder. Det er meget få af os, der føler, at vi tjener penge. At tjene mere kan hjælpe dig med at betale gæld, komme på sporet til pensionering, eller du kan simpelthen diversificere dine indkomstkilder.

Der er tonsvis af apps og websteder, hvor du kan begynde at tjene penge på deltid.

De måder, du kan tjene ekstra penge på, er temmelig varieret, alt fra online shopping, udfyldelse af undersøgelser og spil, levering af dagligvarer – endda at tabe dig! Hvis du vil tjene penge i din fritid, kan du finde noget, der passer til din tidsplan og interesser.

Men med så mange muligheder, hvem stoler du på? Lad os se på flere pålidelige websteder, som vi har undersøgt:

Hvad er de mest betroede websteder til at tjene penge?

Lad os starte med at se på mine tre bedste forslag. Den anden er splinterny, og den forvandler næsten alle hjemmesider til et websted, der tjener penge, ved hjælp af cashback-belønninger.

1. Brandede undersøgelser

Branded Surveys giver folk en nem og sjov måde at tjene penge på eller få gavekort hjemmefra.

Alt du skal gøre er at give indsigt i en række forskellige emner, såsom beskæftigelse, fritidsaktiviteter og rejser. Når du har tilmeldt dig og udfyldt din profil, kan du begynde at tage undersøgelser, der er opført på dit dashboard.

Når hver undersøgelse viser, hvor lang tid det tager og dens pointværdi, kan du nemt beslutte, hvilke undersøgelser du vil tage. Alt du skal gøre så er at svare ærligt og præcist på spørgsmålene – pointene vises på din konto, når de er godkendt.

Det har aldrig været nemmere at tage undersøgelser med Branded Surveys! Kom godt i gang med Branded Surveys eller læs hele vores anmeldelse af Branded Surveys.

2. DollarSprout-belønninger

Med DollarSprout Rewards kan brugere modtage øjeblikkelige cashback-belønninger, mens de handler online. Den brugervenlige browserudvidelse fungerer med både Chrome- og Safari-browsere og advarer brugerne om eventuelle besparelser, der tilbydes af over 15.000 forhandlere i deres netværk, og anvender automatisk de bedste kuponer, når de gennemfører transaktioner.

Belønninger udsendes hver måned via PayPal, når din saldo når $5 eller mere.

DollarSprout tilbyder komplet privatliv, da det aldrig deler brugerdata med forhandlere og er kompatibelt med andre cashback-kort for at maksimere besparelser.

Aktivering er hurtig og ubesværet – det eneste, der kræves, er et klik på “Aktiver”-knappen, når du handler. Deres hjemmeside indeholder også en FAQ-sektion for dem, der har spørgsmål om, hvordan DollarSprout fungerer, eller hvordan man kontakter kundeservice.

Samlet set præsenterer DollarSprout Rewards en nem og bekvem måde at tjene penge tilbage på onlinekøb – uden omkostninger! Kom i gang med at akkumulere belønninger i dag.

3. Honninggevinst

Honeygain er en fantastisk måde at tjene passiv indkomst på med din internettjeneste. Ved at forbinde flere enheder kan du udnytte internetbåndbredden til at udføre små opgaver for virksomheder, der betaler for det.

Med Honeygain behøver du ikke bekymre dig om at give personlige oplysninger væk eller aktivt administrere appen, da den kører i baggrunden. Ifølge deres hjemmeside kan brugere potentielt tjene op til $55 om måneden med tjenesten; dog rapporterer de fleste brugere mindre gevinster.

Appen er tilgængelig til MacOS, Windows, Android og Linux-enheder, og tilmelding vil endda give dig en ekstra $5 bonus.

Tjen penge på at gå, læse, shoppe og bare være dig – lav indsats

Disse apps betaler dig for at gøre de ting, der allerede er en del af din daglige rutine. Du kan ikke bede om en mere ubesværet indkomst, og nogle af disse apps kan også hjælpe dig med at forbedre dine vaner.

4.Sweatcoin

Hvis du nyder den store udendørs og forbliver aktiv, vil du elske Sweatcoin. Denne app sporer og verificerer hvert udendørs skridt, du tager, ved hjælp af din telefons accelerometre og GPS-placering. Du vil tjene valuta eller Sweatcoins for hvert trin. Hvad kunne være bedre end at tjene penge og komme i form?

5. ShopKick

ShopKick belønner dig for at handle i dine yndlingsbutikker. Du kan optjene gavekort på flere måder, herunder ved at scanne varer i butikken, købe med et linket kort, foretage onlinekøb og meget mere.

Det er super nemt at optjene point eller “spark” for at indløse dine yndlingsgavekort. For alle de forbrugere, der elsker at shoppe, er dette appen for dig.

6. iBotta

Inden du begiver dig ud på en shoppingtur, skal du downloade iBotta for at få cashback på dine køb. Når du har købt en kvalificerende vare, skal du tage et billede af din kvittering og få ekstra cashback med det samme.

Du kan tjene cashback på varer lige fra kosmetik til dagligvarer. Hvem ønsker ikke at tjene ekstra penge på ting, de allerede køber?

7. Mine Points

MyPoints er en anden app, der giver dig mulighed for at optjene cashback for køb. De tilbyder kuponkoder til topforhandlere som Amazon, Walmart, Apple, Target og Groupon.

Når du har tilmeldt dig, skal du bruge deres hjemmeside til at finde kuponkoder til ting, du har brug for. Begynd derefter at tjene op til 40 % cashback hos deres 2.000 deltagende forhandlere – din belønningsudbetaling via PayPal eller en række gavekort.

8. SundLøn

Ønsker du at tabe et par kilo? HealthyWage kan holde dig ansvarlig for et vægttabsmål og give dig en pæn udbetaling. Du kan lave en vægttabsudfordring for dig selv og dine venner, familie, kolleger eller en anden gruppe.

Alle, der forpligter sig til udfordringen, betaler et adgangsgebyr, og de, der opnår et vægttab på 6 %, deler pengene (minus administrationsgebyret på 25 %). Uanset om du er motiveret af frygten for at miste penge eller håbet om at tjene penge, det er et smart bud!

Tjen penge fra dit hjem, din bil osv. – Lav til middel indsats

Du har sikkert flere ting i dit hjem eller garage, der samler støv. Hvorfor ikke sætte dem i arbejde med at tjene penge for dig?

🔥 Anbefalede:  7 måder at investere i fast ejendom uden at købe ejendom

9. Nabo

Har du et ekstra værelse eller garage? Lej den ud til dine naboer på Neighbor.com. Som nabovært vil du tjene penge ved at gemme ting til andre ved at bruge den plads, du allerede har? Det kan være et lille skab eller en hel garage. Du bestemmer også, hvordan lejeren vil få adgang til rummet, så de behøver ikke nødvendigvis en nøgle.

Du vil kun være ansvarlig for at angive din plads, filtrere svar i appen og planlægge indflytningen. Folkene på Neighbor.com formodes at håndtere alle de juridiske og proceduremæssige detaljer.

10. Væskevogn

Hvis du ejer en lastbil fra 2001 eller nyere, kan du låne den ud på Fluid Truck til låntagere, der betaler for privilegiet.

Med en gennemsnitlig indtjening på $10.000 om året for en pickup-lastbil – og op til $20.040 om året for en 20 fods eller større kassevogn – kan dette være en stor passiv indkomststrøm for enhver lastbilejer.

Fluid Market tilbyder forsikringsbeskyttelse til lastbilejere og dyrlæger, før de giver dem adgang til dit køretøj.

11. Turo

Hvis du ejer en bil, du ikke bruger så tit, kan du tjene ekstra penge ved at leje den ud gennem Turo.

Denne side matcher bilejere med låntagere, og du kan tjene op til $600 om måneden ved at lade rejsende køre din bil. Din bil skal have færre end 130.000 miles (medmindre du låner en specialbil eller en klassisk bil) og opfylde forsikrings- og vedligeholdelseskrav.

Turo har en rejsescreeningsproces og tilbyder en speciel forsikring, der hjælper med at beskytte dig. Du kan aflevere din bil i lufthavnen eller møde en chauffør på et forudvalgt sted for yderligere sikkerhed.

12. Airbnb

Uanset om du har et ledigt værelse eller et ledigt hjem, kan du tjene penge ved at leje det ud til rejsende på Airbnb.

Du kan liste din plads gratis og indstille dine egne lejegebyrer (selvom siden også kan hjælpe dig med at bestemme den rigtige pris). Dit månedlige potentiale kan være op til $1.000 eller mere, afhængigt af hvor ofte du er vært for rejsende og din placering.

Relaterede: Sådan tjener du ekstra penge ved at leje dine ting ud

Tjen penge på disse websteder fra fotografering, rådgivning osv. – Middel til høj indsats

Disse er mere som traditionelle deltidsjob, men internettet og mobilforbindelsen har gjort dem meget nemmere at finde (og få betalt for)!

13. Feltagent

Denne mystery shopping-app giver dig mulighed for at tjene penge ved at bruge din smartphone til at indsamle billeder og videoer fra forhandlere og andre steder. Først skal du downloade appen og derefter oprette en agentprofil.

Dernæst kan du vælge forskellige job i dit lokalsamfund. Hvis du vælger et job, skal du fuldføre din mission inden for to timer. Når din mission er fuldført, vil din indtjening automatisk blive sat ind på din konto.

14. Foap

Med de teknologiske fremskridt kan enhver være fotograf med et enkelt klik på deres smartphone. Hvis du har smukke billeder og videoer på din telefon, kan du tjene penge med Foap.

Alt du skal gøre er at uploade dine billeder eller videoer til appen, og så vil brands og bureauer tilkendegive deres interesse. Hvis de beslutter sig for at købe dit billede, vil Foap dele overskuddet med dig 50/50.

Foap er en fantastisk måde at forvandle dine billeder til dollars.

15. Dreamstime

Når du tilmelder dig Dreamstime-fællesskabet, kan du sælge dine billeder, lydfiler og videoklip.

Blogs, virksomheder og enkeltpersoner vil købe de billeder, der passer bedst til deres behov, så fokuser på billeder og klip, der kan appellere til et bredt publikum. Tjek deres fremhævede temaer og kategorier for ideer.

For hver transaktion modtager du en omsætningsandel på 25-50% med mulighed for bonusser. Dreamstime kræver, at du kun indsender dit originale værk uden stødende indhold. Hvorfor ikke tjene nogle ekstra penge med dine mediefærdigheder?

Relaterede: Bedste apps med passiv indkomst

Tjen penge gennem mikrohandlinger: undersøgelser, anmeldelser osv. – lav indsats

Hvis du rutinemæssigt bruger tid på at scrolle gennem din telefon eller surfe online, så kan disse apps og websteder gøre nedetiden lukrativ.

Disse muligheder vil betale dig for interaktioner, hvilket gør det meget sjovere at dræbe tid i skoleafhentningslinjen.

16. Swagbucks

Shop, se videoer, besvar undersøgelser, find gode tilbud og tjen belønninger med Swagbucks. Du kan derefter bruge dine point til at tjene penge tilbage eller gavekort hos dine foretrukne forhandlere.

Grundlæggende tjener du penge for at gøre de ting, du allerede gør online. Du kan indløse til gavekort fra Amazon, Walmart og mere.

17. Meningsforpost

Opinion Outpost er en anden undersøgelsesside, der betaler dig for din mening om virksomhedens produkter og tjenester. Du kan bruge deres aktive dashboard eller modtage e-mails med undersøgelsestilbud. (Læs vores anmeldelse af Opinion Outpost.)

18. Undersøgelsesjunkie

Du vil besvare et par profilspørgsmål på denne betalte undersøgelsesside, når du tilmelder dig og derefter gennemføre undersøgelser, som du er berettiget til.

Optjen point for hver gennemført undersøgelse, som kan indløses til PayPal-kontanter eller gavekort til forskellige forhandlere. Survey Junkie er endnu et sted, hvor du kan blive betalt for at give din mening til kende i din fritid!

19. InboxDollars

InboxDollars er en betalt undersøgelsesside, der giver dig en chance for at tjene rigtige penge under din nedetid ved at tage undersøgelser, spille spil, læse e-mails, udføre internetsøgninger eller se korte videoer. (Læs vores InboxDollars anmeldelse.)

20. PrisRebel

Du kan begynde at tjene Amazon-gavekort og PayPal-kontanter på mindre end 5 minutter! PrizeRebel tilbyder medlemmer en række forskellige måder at tjene belønninger på ved at gennemføre undersøgelser, tilbud og se videoer.

Du kan gennemføre dine undersøgelser fra dit skrivebord eller din telefon uden begrænsninger for, hvor meget du kan tjene.

21. iPoll

iPoll er et online-fællesskab, der belønner dig for at dele din mening om produkter og tjenester.

Alt du skal gøre er at besvare et par spørgsmål om de produkter, steder og tjenester, du besøger eller bruger hver dag. Du kan ikke kun tjene gavekort til dine yndlingsmærker, men du vil også vinde en kvartalsvis præmie på $10.000.

🔥 Anbefalede:  Nvidia har muligvis endnu en monster-GPU på vej, og prisen kan være uhyrlig

22. Google Opinion Rewards

Google Opinion Rewards giver din Google Play-kredit til at udfylde hurtige undersøgelser på din telefon. Alt du skal gøre er at downloade appen, og Google Opinion Rewards sender dig en undersøgelse hver uge.

Hvis du ønsker at gennemføre flere undersøgelser, kan du øge din frekvens. Hver gang en ny undersøgelse er tilgængelig, sender din telefon dig en advarsel.

23. Fejlspil

Hvis du er en ivrig gamer, er Mistplay måske stedet for dig at tjene nogle ekstra lommepenge. Du spiller spil på deres app og får belønninger for at gøre det.

Appen bruger data i spillene og Machine Learning til at anbefale de bedste spil til sine brugere. Hvis du prøver dette loyalitetsprogram, vil du slutte dig til over 3 millioner brugere verden over, som tjener penge ved at spille spil.

Tjen penge ved at køre – høj indsats

At få mennesker og ting fra punkt A til punkt B er en stor forretning, og du kan få en del af det. Mens Uber og Lyft er de mest kendte måder at tjene penge på ved at køre dit køretøj, findes der mange andre muligheder.

25. Uber

Med Uber kan du tjene penge på at køre folk til deres ønskede destinationer. Kunder downloader blot appen for at anmode om en tur.

Du vil derefter modtage en advarsel på din telefon, når nogen anmoder om en tur. Hvis du foretrækker at køre alene, kan du prøve Uber Eats. I stedet for at hente folk, leverer du mad direkte til kundernes døre.

Lønnen kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen, stedet og rejsehyppigheden.

26. Lyft

I lighed med Uber er Lyft en rideshare-app. Mange chauffører, der arbejder med Uber, arbejder også med Lyft.

Dette giver chauffører mulighed for at øge deres ture og overskud. Hver app har forskellige markedsandele afhængigt af, hvilken by du bor i. Du vil måske udforske begge muligheder for at maksimere de penge, du tjener på vejen.

Lønninger kan variere afhængigt af sted, tidspunkt og hyppighed af forlystelser.

27. Amazon Flex

Amazon flex giver dig mulighed for at levere pakker i din bil. Du kan vælge dine timer og køre i din fritid.

Du vil bruge din telefon til at navigere din rute og levere alle pakker til Amazon-kunder. Amazon oplyser, at du kan tjene alt fra $18 til $25 i timen.

28. DoorDash

DoorDash er Uber for levering af mad. Dashers leverer restaurantlevering til spisesteder, der ikke har deres egne chauffører.

Du skal være over 18 år, have en smartphone (for at få adgang til appen) og have din egen transport for at tilmelde dig. (Og dit køretøj behøver ikke at være en bil. Hvis du bor i en by, der kan cykles, kan du være en Dasher på din cykel.)

Afhængigt af hvor hårdt du trænger, kan du tjene så meget som $15-$25/time eller mere som en Dasher.

29. Skibt

Denne dag-til-medlemskab-baserede dagligvareleveringsservice er en fremragende måde for alle, der nyder dagligvareindkøb, at tjene op til $22 i timen i ekstra kontanter.

Shipt-medarbejdere, kendt som Shoppers, indstiller serviceområdet i deres by og tilmelder sig leveringsvinduer, når de er tilgængelige til at køre. Appen tilbyder ordrer til én shopper ad gangen for et 60-sekunders vindue pr. shopper.

Hvis du ikke gør krav på en tilbudt ordre, går den videre til den næste tilgængelige Shopper. Du tjener $5 plus 7,5% af den samlede ordre, plus eventuelle tips.

30. Instacart

Denne leveringstjeneste for dagligvarer er tilgængelig i tusindvis af amerikanske byer. Når du tilmelder dig som Instacart-shopper, bestemmer du, om du vil være shopper i butikken eller fuld-service.

In-store shoppere samler kun ordrer sammen, mens full-service shoppere også leverer ordrerne. Full-service shoppere er uafhængige entreprenører, mens shoppere i butikker er deltidsansatte.

Glassdoor-data rapporterer priser på $7-$20 i timen for full-service shoppere.

31. Kango

Kango er en Uber til børn-app, der er baseret i San Francisco. Når forældre skal have deres børn fra skole til en svømmetime og ikke kan køre selv, kan de planlægge en tur med Kango.

Af indlysende årsager skal Kango-chauffører bestå en omfattende præ-screeningsproces, herunder et baggrundstjek, fingeraftryk, DMV-tjek, køretøjsinspektion, to referencer, et personligt interview og komplet personlig træning.

Hvis du beslutter dig for at køre med Kango, kan du tjene op til $35 i timen.

Tjen penge på at sælge dine ting på disse websteder – lav til medium indsats

Mens eBay, Craigslist og endda Facebook-grupper alle eksisterer for alle, der ønsker at aflaste varer, de ejer, har disse muligheder en tendens til at være ret arbejdskrævende snarere end en deltidskoncert.

Følgende websteder gør det meget nemmere at sælge dine ting.

32. Mercari

Ved at kalde sig “The Selling App” har Mercari gjort det super enkelt at sælge stort set alt uden at skulle bekymre sig om et møde med din køber.

Du skal blot liste dine varer, og når du har en køber, modtager du en forsendelsesetiket i din e-mail. Fortegnelser er gratis, og Mercari tager et fast salgsgebyr på 10 %, når salget afsluttes.

33. OfferUp

Denne mobile markedsplads for lokale købere og sælgere er som en sikrere og nemmere version af Craigslist. Du kan lægge en vare til salg på OfferUps app (til iOS og Android) og modtage øjeblikkelige beskeder fra potentielle købere gennem appen.

Du behøver ikke at dele nogen personlige oplysninger, mens du forhandler med købere. Derudover arbejder brugerbedømmelserne, TruYou-identitetsbekræftelsen og forhåndsscreenede mødesteder for fællesskabet, som er foreslået af appen, for at hjælpe dig med at føle dig tryg og sikker under salg.

Find deltidsjob på disse websteder

Hvis du er interesseret i at udføre mere traditionelt deltidsarbejde, har den digitale verden dig også dækket. Her er nogle af de bedste apps og websteder til at finde freelancearbejde uden for arbejdstiden.

34. Stadig

Steady er stedet, hvor du finder de bedste side-hustles. Denne app samler tusindvis af koncertmuligheder og hjælper med at fjerne rod. Ikke spild tid på dårlige jobs. Begynd at tjene penge hurtigt med Steady.

Vil du have flere detaljer? Læs hele vores anmeldelse af Steady.

35. Fiverr

Fiverr er et websted dedikeret til at forbinde mennesker med talentfulde individer for at få tingene gjort.

🔥 Anbefalede:  Netflixs "Binge Scale" fortæller dig, hvilke shows der er mest gribende

Vi har alle talenter, og nogle af dem kan være ret salgbare. Nogle af de fremhævede Fivver-koncerter inkluderer at tegne en illustration, designe logoer, skabe onlineindhold, give en stemme til en Podcast-intro og meget mere.

Som du kunne forvente, starter koncerter ved $5. Tricket til at tjene mere er at tilbyde mersalg. Lyt til podcast-afsnittet med en succesfuld Fiverr-skaber.

36. Rover

Hvis du er en hundelsker, kan du tjene en pæn sideindkomst gennem Rover’s liste over tjenester.

Der er en række muligheder, såsom huspasning, kæledyr drop-in, doggy daycare, hundeluftning og kæledyrspension. Du kan tjene op til $1.000 om måneden, og nyde tiden med nogle firbenede venner.

Sådan tjener du ekstra penge på at passe hunde.

37. Upwork

Freelanceskribenter, designere, webudviklere, konsulenter, oversættere og analytikere (blandt andre kategorier) kan finde nye kunder på Upwork.

Når du har afsluttet din profil, vil webstedet fremhæve ideelle jobs til dine færdigheder. Ansættelse, fakturering og betaling foregår via siden. Det betyder, at du kan fokusere på at tjene penge i stedet for at jagte kunder eller betalinger.

38. Care.com

Dette websted matcher potentielle babysittere og barnepiger, kæledyrspassere, ældreplejere, undervisere og rengøringsassistenter med lokale kunder. Du kan finde en stilling, der passer til din tidsplan og hjælper dig med at passe på andre.

39. Sitterby

Sittercity er en markedsplads for at matche babysittere, kæledyrspassere og barnepiger til familier, der har brug for pleje.

Med en mobilapp til både iOS og Android kan du få øjeblikkelige notifikationer om nye job og kontakte potentielle kunder på farten.

Sådan starter du en babysittervirksomhed.

40. Assistentkamp

Hvis du har fremragende organisatoriske og administrative færdigheder, kan denne hjemmeside hjælpe dig med at finde kunder til at ansætte dig som en virtuel assistent.

Med en række ressourcer til både VA’er og virksomhedsejere vil siden sørge for, at du og din klient får mest muligt ud af dit virtuelle assistentarbejde.

Her er vores bud på, hvordan du finder virtuelle assistentjob, du kan udføre hjemmefra.

41. Handy

Uanset om du er rengøringsassistent på olympisk niveau eller kvarterets håndværker til at ordne alt under solen, kan Handy hjælpe dig med at forbinde dig med kunder, der vil betale for din ekspertise.

Du kan tjene op til 22 USD i timen som rengøringsassistent og op til 45 USD i timen som handyman. Du skal dog have betalt erfaring for at ansøge.

42. Dolly

Hvis du ejer en lastbil eller trailer, eller blot har de nødvendige muskler, kan du enten blive en Dolly Helper (hvor du stiller køretøjet til rådighed) eller en Dolly Hand (hvor du hjælper med at løfte og bære).

Du kan hjælpe med alt fra fuldskala flytninger i byen ned til butiksleveringer eller transport af varer til eller fra lagerenheder. Hjælpere tjener $30/time, og hænder tjener $15/time.

Hjemmesider med flere pengeskabende ideer

Ud over disse pengeskabende hjemmesider er der altid flere ideer til at finde gode deltidsmuligheder. Følgende websteder tilbyder nogle fremragende forslag til at finde et godt deltidsjob, der passer til dit liv og din tidsplan.

43. Side Hustle Nation

Dette fællesskab af deltidsiværksættere tilbyder ideer og støtte til at hjælpe dig med at forstærke din indtjening. Der er indlæg med hundredvis af forslag til, hvordan du kan begynde at tjene ekstra penge ved siden af.

44. Side Hustle Skole

Dette websted drives af Chris Guillebeau, New York Times bestsellerforfatter af . Tjek hans 50 bedste ideer til sidehustle – som hver også er diskuteret i dybden på hans podcast.

45. SideHusl

Hvis du ikke er sikker på, hvilken slags side-jas du vil lave, vil det være godt givet ud at bruge en time eller to på at udforske SideHusl.

Dette websted undersøger, anmelder og vurderer mere end 250 online platforme, der giver dig mulighed for at tjene penge, uanset om du søger at arbejde, leje dine ting ud eller sælge noget. Hver anmeldelse giver dig en fornemmelse af, hvor mange penge du kan forvente at tjene, samt hvilke småt du har brug for at vide.

46. ​​Kollegiets investor

College Investor ønsker at hjælpe studerende og nyuddannede med at tage kontrol over deres penge. De giver information om at undslippe studielånsgæld, investere, tjene mere og spare mere.

Siden giver også en omfattende liste over mere end 50 måder at tjene penge hurtigt i din fritid gennem sideløb.

47. Side Hustle-serien af ​​Budgets Are Sexy

J. Money, bloggeren bag Budgets Are Sexy, har sammensat en utrolig serie med mere end 70 førstepersonsbeskrivelser af ægte side-jag.

Disse travlheder spænder fra det sublime (at spille julemand, smagsprøve) til det latterlige (ormetælling, luseplukning), men de kan alle være gode måder at tjene penge på.

Table of Contents