3dcart lancerer store opdateringer til temamotoren til “Mobile-First” ændringer

Følgende artikel hjælper dig med: 3dcart lancerer store opdateringer til temamotoren til “Mobile-First” ændringer

[Press Release] I dag annoncerede 3dcart, at efter HTML5-opdateringerne til sin skabelonmotor vil over 100 mobilklare, responsive temaer være tilgængelige for onlinebutikker.

https://www.youtube.com/watch?v=nMfXqS4CMCI

Ændringen udgør den største ændring af 3dcarts skabelonsystem siden platformen oprindeligt blev lanceret i 1997.

Den ombyggede butiksfrontmotor, som bogstaveligt talt har været år undervejs, inkluderer både opdateringer til e-handelsplatformens kernefunktionalitet og et komplet sæt af nye front-end-temaer baseret på HTML5-, CSS3- og jQuery-teknologierne.

“De seneste opdateringer til 3dcarts skabelonsystem giver designbureauer som os mulighed for at skabe fuldt responsive og bordløse temaer ved hjælp af de nyeste frontend-teknologier,” sagde Brian Pekarek, administrerende direktør for PSDCenter. “Vi er glade for at kunne samarbejde med 3dcart og begynde at tilbyde helt nye skabeloner på 3dcart Theme Store.”

Med den nye teknologi gør 3dcart også tilgængelig over 100 responsive og mobilvenlige temaer med de nyeste standarder for SEO og brugervenlighed, skabt af uafhængige designere og af 3dcart selv. Temaerne vil blive gjort tilgængelige for alle online butikker via 3dcart kontrolpanelet eller deres temamarkedsplads.

“Vi er på det punkt, hvor flere søgninger finder sted på mobile enheder end på stationære computere, og opdateringen til vores platform vil hjælpe onlineforhandlere med at opfylde Google og Bing mobilvenlige standarder,” siger Jimmy Rodriquez, Chief Operations Officer hos 3dcart . “Dette er en del af endnu større ændringer, der kommer med vores version 7-udgivelse senere på året, som vil sætte en ny milepæl i vores virksomheds historie.”

For mere information om 3dcart Themes, besøg https://themes.3dcart.com

🔥 Anbefalede:  5-ingrediens ahorn whisky glaserede ribben med kandiseret bacon opskrift

Designere, der ønsker at sælge temaer i 3dcart Theme Store, kan tilmelde dig som partner her.

Se PSDCenters nye 3dcart-tema “Artize” her.