3CX Live Chat Review 2023: Det bedste WordPress Live Chat Plugin?

Følgende artikel hjælper dig med: 3CX Live Chat Review 2023: Det bedste WordPress Live Chat Plugin?

Lad os undersøge de mange fordele ved 3CX live chat plugin til WordPress. Men før vi begynder, lad os definere, hvad live chat til WordPress virkelig er.

Hvad er Live Chat til WordPress

Hvis du er en digital virksomhed, der er opsat på at give dine kunder en mere nem og effektiv metode til at oprette forbindelse, vha. 3CX Live Chat er en no-brainer.

Pluginnet integreres nemt med dit WordPress-websted, som beskrevet i næste afsnit, og giver dig mulighed for at chatte med dit publikum i realtid for at besvare deres spørgsmål.

Generelt er live chat-software ideel for alle organisationer, da det giver dem mulighed for at komme helt tæt på deres publikum, identificere de problemer, de oplever, og løse dem for at øge brandloyalitet, troværdighed og tilfredshedsscore.

Selvom der er snesevis af plugins at vælge imellem, Jeg vil anbefale den bedste (3CX) så du kan komme i gang med det samme. Nedenfor er nogle af de mest imponerende funktioner ved dette plugin:

 • Gennem 3CX kommunikationsløsning kan du nemt skifte fra online chat til opkald (eller videoopkald), når live chat ikke er nok til at løse et problem, eller du ønsker at lukke et salg.
 • Live chats kan også besvares fra 3CX mobil- eller desktop-apps (iOS eller Android).
 • Chats kan tildeles en bestemt agent, eller en gruppe af agenter kan besvare dem.
 • Den samme grænseflade kan bruges til at besvare både livechat- og Facebook-beskeder

Derudover har 3CX mere end 1,9 millioner downloads på verdensplan, og det fulde kommunikationsprogram 3CX FREE er tilgængeligt uden abonnementsgebyrer.

Nu hvor du har et fantastisk live chat plugin til WordPress, lad os vende tilbage til emnet ved hånden.

Vigtigheden af ​​et Live Chat-plugin

Live chat-kapacitet er afgørende på dagens marked, og i betragtning af, at hvert mærke konkurrerer om at give den bedste kundeoplevelse til deres publikum, skal du have live chat for at skille dig ud.

Udover at være en sjov funktion, giver live chat virksomheder en række væsentlige og uundværlige fordele. Live chat, for eksempel, udvikler en kultur af interaktioner og involvering og adskiller en virksomhed.

. Dit brands kundeoplevelse vil blive væsentligt forbedret af denne funktion. Livechat giver dig dog følgende fordele ud over det:

 1. Dette WordPress-konverteringsplugin øger kundernes engagement.
 2. Forbedrer kundeoplevelsen
 3. Opkøber og indsætter kunder
 4. Skab et forhold mellem dine agenter og dine kunder
 5. Dine kunder vil bruge mindre tid på at gentage sig selv
 6. Øger produktiviteten hos dit kundeserviceteam
 7. Support tilgængelig 24/7
 8. Forbedre din konkurrencefordel

I betragtning af de førnævnte fordele er jeg sikker på, at størstedelen af ​​iværksætterpublikummet er ivrige efter at få fingrene i dette plugin, så her er alt, hvad de behøver at vide for at erhverve det til deres virksomhed.

Hvad handler 3CX om?

3CX handler om problemfri kundekommunikation, forbedring af dit leadantal, engagere dine forbrugereenkel integration og ubesværet bygge bro mellem publikum og brand.

Overvej en forbruger, der har brug for hurtig adgang til dit brand for at få support med et produkt eller en tjeneste, han for nylig har købt.

Pluginnet vil spille en afgørende rolle i forbindelse med at forbinde denne bruger med din salgsrepræsentant, kundeservicerepræsentant eller den, der er ansvarlig for at håndtere sådanne klager.

🔥 Anbefalede:  Sådan indlæses produkter efter SKU i Magento 2

Desuden, hvis det interne personale ikke er i stand til at løse en kundes spørgsmål via chat, giver plugin’et effektiv hjælp til at starte et lyd- eller videoopkald med kunden for at adressere hans/hendes bekymring i større dybde.

Derudover løfter konfigurationen og installationen af ​​dette fremragende plugin integrationsproceduren til et helt nyt niveau.

En oversigt over funktionerne i 3CX Live Chat

I 2019 købte 3CX det tidligere WP Live Chat Support plugin, og det er nu 3CX Live Chat.

En af de ting, der mest adskiller 3CX Live Chat fra andre live chat-udbydere, er evnen til at konvertere en live chat til et opkald eller videochat med den fulde 3CX-tjeneste, og det kommer helt uden omkostninger. Kunden kan klikke på opkaldsmuligheden direkte fra chatboksen, og opkaldet vil blive foretaget via nettet, hvilket medfører ingen ekstra omkostninger. det kommer helt uden omkostninger.

Du vil også have en stor fleksibilitet i, hvordan du kommunikerer med dine kunder. For eksempel, hvis du bruger Facebook-beskeder eller forretnings-SMS, kan du inkludere dem i dit 3CX-system, så du kan centralisere alle dine kommunikationskanaler gennem én enkelt grænseflade.

Der er yderligere muligheder, der gør det muligt at tildele agenter til forskellige grupper, og indgående chats kan dirigeres til bestemte agenter eller grupper.

Der er også flere mindre muligheder, såsom muligheden for at tilpasse udseendet af din chatboks og vælge, hvilke sider den skal vises på.

ANDRE CHATFUNKTIONER

 • Fuldt tilpasselig chatboks
 • Fuld anonymitet for dine besøgende
 • Opret brugerdefinerede offlinemeddelelsesformularer og gem beskeder offline
 • Få adgang til historiske live chat-optegnelser
 • Se mistede livechats
 • Kompatibel med alle caching plugins (live chat vindue indlæst via Ajax)
 • Aktiver/deaktiver lyd, når der modtages en ny livechatbesked
 • Forbyd besøgende fra at chatte med dig baseret på IP-adresse
 • Hurtige svar (indsæt et foruddefineret svar i din live chatboks): Kommer snart
 • Tilføj dit firmalogo til live chatvinduet
 • Tilføj dit billede til live chat-vinduet
 • Inkluder/ekskluder livechatten fra at blive vist på bestemte sider
 • Vælg, hvornår du vil acceptere chats

Hands-On med 3CX Live Chat

Det er tid til at prøve 3CX Live Chat plugin, og jeg vil vise dig, hvordan det er at bruge det.

1. Tilmeld dig 3CX StartUP

 1. Lad os komme igang! For det første, tilmeld dig din gratis StartUP-konto og udfyld kontooplysningerne.
 2. Det næste trin er at tilføje dine brugere eller agenter, som du gerne vil have adgang til systemet for at besvare dine chatbeskeder og bruge de andre funktioner, der tilbydes. Brug rullemenuen til at gøre andre brugere til ledere, receptionister eller standardbrugere.
 3. Vælg nu om du vil tilslutte en SIP Trunk. Dette ville blive brugt til at foretage indgående og udgående opkald. Hvis du kun bruger systemet til intern kommunikation og Live Chat, skal du blot klikke på ‘Næste’
 4. Nu kan du begynde at opsætte din live chat ved at vælge muligheden ‘Ja’ og vælge, om du har et WordPress-websted eller ej. Indtast dit websteds URL og klik på ‘Indstil’
 1. Download WordPress-pluginnet, og kopier derefter 3CX Talk-URL’en og gem det til et senere trin. 3CX Talk-linket er det, der bruges til at linke din hjemmeside til din StartUP-konto. Det skaber broen, der bærer chats, opkald og videoopkald. Alt dette fra brugernes browsere, hvilket betyder, at der ikke er behov for et telefonnummer at ringe til. Klik på ‘Næste’
 2. Det er det! Du er tilmeldt. Brug knappen ‘Login’ til at logge ind på din dedikerede 3CX-webklient, hvor alle dine tilpasnings- og chatbeskeder vil være placeret.
🔥 Anbefalede:  Vil du gemme Youtube-shorts? Det er nemmere end du tror

2. Tilpas din Live Chat

Nu kan du konfigurere indstillingerne for plugin’et for at bestemme, hvordan det vil opføre sig på dit websted.

Din 3CX Live Chat-boble og funktionalitet kan redigeres og tilpasses direkte fra webklienten. Ændringer træder i kraft med det samme, så det er hurtigt og nemt at opdatere dine præferencer på et senere tidspunkt.

 1. For at konfigurere livechat, så opkald og beskeder kan besvares fra webklienten, skal du gå til “Kontorindstillinger > Tale og chat” og klikke på blyantikonet.
 2. Din hjemmesideadresse vil allerede være udfyldt fra guideprocessen, men du kan ændre denne, hvis det er nødvendigt.
 3. Feltet “Destination” viser, hvor live chatbeskeder eller opkald vil blive sendt. For at ændre “Destinationen”, naviger til “Kontorindstillinger > Opkaldsdirigering” og vælg din destination. Som standard vil livechatten dirigeres til en ringegruppe. For mere information om ringgrupper, se Kom godt i gang guide.
 4. Under sektionen “Chatindstillinger” skal du bruge rullemenuen til at vælge, hvilke oplysninger besøgende skal give dig.
 5. Brug alternativknapperne til at vælge, om du vil tillade “Kun chat”, “Telefon og chat” eller “Video, telefon og chat”.
 6. Hvis du vil have muligheden for “Ring til os” skal vises med det samme på chatboblen, skal du bruge radioknappen til at vise eller skjule muligheden.
 7. Vælg mellem et af de 3 foruddefinerede temaer under “Stilindstillinger” eller vælg “Tilpas”. For den sidste mulighed skal du klikke på hver af farvefliserne og bruge pop op-farvevælgeren eller indtaste dine RGB-numre.
 8. Brug forhåndsvisningen af ​​chatboblen til at interagere og teste funktionaliteten. Hvis du er tilfreds, skal du klikke på “Gem” øverst på siden.

3. Aktiver Live Chat på dit websted

 1. Log ind på administrationspanelet på dit WordPress-websted
 2. Naviger til “Plugins” og klik på “Tilføj nyt” øverst på siden
 3. Klik på “Upload plugin” øverst og vælg den fil, du downloadede under tilmeldingsprocessen. Du kan også få dette fra webklienten i “Kontorindstillinger > Voice & Chat” og klik på ‘i’-ikonet ved siden af ​​blyantikonet. Klik derefter på “Installer nu”
 4. Når det er installeret, skal du klikke på “3CX Live Chat NextGen” i sidebjælken
 1. Indsæt den URL, du kopierede tidligere. Den kan findes igen i webklienten i “Kontorindstillinger > Voice & Chat” under “Information”-feltet eller i den e-mail, der blev sendt under opsætningsprocessen.
 2. Sæt enten kryds i feltet for at vise chatten på alle sider, eller brug afkrydsningsfelterne nedenfor til at vælge individuelle sider. Klik til sidst på “Gem ændringer”.

Bemærk: I øjeblikket understøtter WordPress-plugin’et kun én live chat-URL pr. websted. Multi-chat boble-understøttelse vil snart blive frigivet. I mellemtiden, hvis der kræves flere muligheder for live chat, skal du blot indsætte de forskellige kodestykker på de sider, du har brug for.

4. Svar på chats

Om du bruger 3CX eller blot dit WordPress-websted, vil afgøre, hvordan du reagerer på chats. 3CX tilbyder dog flere muligheder:

 • Du kan administrere chats og stemme-/videoopkald fra din browser ved hjælp af denne webapp (uden for dit WordPress-dashboard) på din hostede 3CX-instans
 • Android og iOS apps
 • Et skrivebordsprogram til Windows

5. Webklient

3CX Web Client er nem at bruge og kombinerer alle de funktioner, du har brug for til effektivt at kommunikere, samarbejde og forbinde med kolleger, partnere og kunder, direkte fra din browser eller fra den oprindelige Windows- og macOS-desktop-app. Fra denne ene grænseflade kan du nemt foretage opkald, se status for kolleger, holde en videokonference og kommunikere med kunder via tale, live chat, Facebook-beskeder og SMS/MMS.

 1. Gå til “Din brugerkonto på dit nye 3CX-system” e-mail.
 2. Klik på din webklient-URL, f.eks. https://mycompany.3cx.com/webclient/
 3. Log ind med legitimationsoplysningerne i din e-mail eller med din Google-konto.
🔥 Anbefalede:  Dynamite Jobs Review: Kan det hjælpe dig med at finde en fantastisk fjernkoncert?

Hvis du har mistet din velkomstmail, kan du få den sendt igen via smartphone-appen (iOS eller Android).

6. Mobile Apps

Chats kan besvares på farten ved hjælp af mobilapps. Installationen er enkel – du skal bare downloade appen og derefter scanne QR-koden fra webklienten.

Du vil derefter være i stand til at administrere dine chats på farten (og dine telefonopkald – mere om det senere).

7. Forhøjelse af livechat til opkald eller video

Som jeg nævnte tidligere, er en af ​​de unikke funktioner evnen til at integrere 3CX telefonsystemet, så du kan konvertere en live chat til et opkald eller videochat.

Ved at bruge de øverste knapper, vil dine besøgende være i stand til at gøre det med det samme fra chatvinduet.

Derefter vil agenter være i stand til at svare med det samme fra onlineapplikationen eller mobilapplikationerne.

Dette er ret sejt, fordi det giver dig mulighed for hurtigt at starte et opkald eller videochat ved kun at bruge din internetforbindelse og uden at kræve, at besøgende installerer softwaren (besøgende skal blot give deres webbrowser adgang til deres mikrofon og kamera).

Priser for 3CX Live Chat

3CX Live Chat plugin er gratis til et ubegrænset antal chats, hvilket er ret generøst i WordPress live chat-området.

3CX StartUP er gratis, og det er også gratis at hæve opkaldene. Der er altid en gratis version af 3CX tilgængelig gratis, og i øjeblikket skifter de fra at Standard 4SC er gratis til et andet tilbud kaldet 3CX GRATIS.

Hurtige links:

Sidste tanker om 3CX Live Chat Review 2023

Samlet set, 3CX Live Chat er en af ​​de mest tilpasningsdygtige live chat-løsninger til WordPress, som jeg har prøvet. I modsætning til SaaS-værktøjer modtager du din egen hostede instans. Eller du kan hoste det selv på stedet eller i skyen.

Dette giver mulighed for en stor grad af frihed og ejerskab, samt avancerede funktioner såsom opgradering af live chat-sessioner til telefon eller opkald.

3CX giver dig virkelig din egen kommunikationsserver, hvilket bidrager til en del af denne kompleksitet.

Når det er sagt, er opsætningsproceduren ikke særlig kompliceret, og da jeg først forstod, hvad der foregik, havde jeg den operationel inden for en halv time.

Generelt, hvis du ønsker ekstra fleksibilitet og support til telefon- og videochat, bør du undersøge 3CX Live Chat.