3 AdSense-tip til e-handelswebsteder

Følgende artikel hjælper dig med: 3 AdSense-tip til e-handelswebsteder

Dette indlæg blev senest opdateret den 18. januar 2023

Indtægtsmodellen for en e-handelsside er typisk baseret på direkte eller affilierede salgsindtægter for de produkter, de promoverer. Imidlertid undlader e-handelswebsteder ofte at tjene penge på værdifuld annonceplads og giver afkald på yderligere indtægtspotentiale.

En enkel måde at begynde at tjene annonceindtægter på er at inkorporere Google Adsense i dit websteds indhold. Nedenfor har vi listet nogle grundlæggende tips om, hvordan man hjælper med at maksimere Adsense-indtægterne på e-handelswebsteder.

1) Vær brugervenlig

Vær ligetil over for dine brugere og bring dem til den relevante side med de produktoplysninger, de har brug for.

 • Sørg for, at hjemmesiden er brugbar nok, og at grænsefladen er nem at navigere.
 • Få din kundes tillid ved at placere dine politikker såsom returpolitik, hvor de nemt kan læse dem.
 • Giv dem den nemme købsproces, hvilket betyder færre skridt at tage, men sørg for, at du har indsamlet tilstrækkelige data til at behandle transaktionen.
 • Gør så vidt muligt registreringsportalen valgfri i stedet for obligatorisk, ellers kan brugerne opgive processen.

Vær endelig opmærksom på, at brugere hader ventetid, når de køber online. Undersøgelser viser, at en ud af fire brugere vil forlade et websted, hvis siden indlæses på 4 sekunder. Kend din sidehastighed, og hvordan du forbedrer den ved at bruge Sidehastighedsværktøjet: http://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/. Ikke overbevist? Spørg Amazon. Ifølge deres forskning kunne et sekunds forsinkelse koste dem 1,6 milliarder dollars i salg om året.

2) Gå mobil

Nettet bevæger sig kraftigt mod mobil. Millennials tjekker deres telefon, før de sover, og det er det første, de tager fat i, når de vågner. Webstedsejere har nu brug for mobilklare webstedsdesign. Nedenfor har vi listet et par flere tips til at gøre din e-handelsside både brugervenlig og attraktiv på små skærme.

 • Prioriter det indhold, som brugerne har mest brug for, ved at bruge punkttegn og komprimere billeder for hurtigere browsing.
 • Minimer rulning og behold lodret navigation, ikke vandret navigation. Begræns dine links, så brugerne ikke omdirigeres fra de sider, der vises.
 • Design for synlighed. Lav en kontrast af farver mellem baggrund og tekst for at sikre, at indholdet ses med det samme. Indholdet skal så vidt muligt læses tydeligt uden at zoome ind eller ud.
 • Siden skal fungere på alle mobile enheder. Nogle flash-plugins virker muligvis ikke på nogle mobile OS, så se efter at bruge alternativer såsom HTML5.
 • Hold brugerne på samme sted, når du skifter orientering.
 • Giv dine brugere en problemfri og samlet oplevelse på tværs af alle enheder. Giv dem de samme oplysninger og de vigtigste nøglefunktioner
 • Brug mobile omdirigeringer, da dette øger kundeoplevelsen
 • Gør det endelig nemt for dig at konvertere dit kundeemne til et salg. Reducer trinene i at gennemføre transaktionerne. Hold formularen kort og antallet af felter på et minimum, men fokuser på information, der vil hjælpe konvertering.
 • For bedre at forstå dine brugeres aktivitet anbefaler vi at bruge Google Analytics. Dette vil hjælpe dig med at forstå din salgstragt og i sidste ende få dig til at give en bedre oplevelse.
🔥 Anbefalede:  Sådan opretter du en stærkere adgangskode, der sikrer din konto

3) Gør brug af 3-tiers forretningsniveau

For nogle nybegyndere til e-handel tror du måske, at den eneste måde at få et salg på er ved at sælge dit hovedprodukt. Det er kun et aspekt af 3-lags forretningsmodellen med e-handel.

 • Det første niveau er at indsætte egenannoncer, der hjælper dig med at presse på for konvertering. Disse annoncer hjælper med at promovere dine produkter og kommunikere dem til brugeren.
 • Det andet niveau er indtægtsgenerering gennem Doubleclick for Publishers. Hermed tjener Google penge på visningerne ved at vise de relevante annoncer til de brugere, som vil betale pr. visning/per klik.
 • Det sidste er dit direkte salg – som er din produktlinje.

Lær, hvordan du optimerer dit e-handelswebsted og konverterer mere trafik med den rigtige Google Ad Manager-opsætning! Tilmeld dig en begynderkonto hos MonetizeMore i dag!