21 måder at få gratis Amazon-gavekort i 2023

Følgende artikel hjælper dig med: 21 måder at få gratis Amazon-gavekort i 2023

Leder du efter gratis Amazon-gavekort? I dette indlæg viser jeg dig 21 smarte måder at få gratis Amazon-gavekort i Canada og USA.

Det tager ikke lang tid at begynde at se resultaterne fra de strategier, jeg bruger til at generere de gratis gavekort, jeg bruger til at handle online og i butikken.

Faktisk er tilmeldingsbonusserne alene på nogle af disse gratis apps og websteder nok til at begynde at låse dine gratis Amazon-gavekortkoder op med det samme.

Få gratis Amazon-gavekort fra belønningswebsteder

Tilmeld dig Get-Paid-To (GPT)-websteder, der belønner dig for at udføre nemme, tankeløse opgaver. Disse websteder tilbyder nogle af de enkleste måder at tjene penge online.

1. Swagbucks

Swagbucks er et af de mest populære GPT-websteder for at tjene belønninger ved at bruge din telefon og i din fritid. De betaler dig for at gennemføre undersøgelser, spille spil, se videoer, surfe på internettet og meget mere.

Du kan indløse dine point til forskellige gratis gavekort, herunder Amazon-gavekort. Der er også muligheder for at udbetale din indtjening som PayPal-kontanter.

Klik her for at tilmelde dig Swagbucks og få en bonus på $5, som du kan indløse til din gratis Amazon-gavekortkode.

Relaterede: Swagbucks anmeldelse.

2. Undersøgelsesjunkie

Survey Junkie topper min liste over legitime undersøgelseswebsteder for at tjene penge. De tilbyder en overflod af betalte online undersøgelser, så du ikke hurtigt løber tør for muligheder for at få gratis gavekort.

Siden har over 10 millioner medlemmer, som har tjent millioner af dollars til dato.

Du kan indløse din indtjening med det samme som kontanter via PayPal eller til e-gavekort og via bankoverførsel (USA).

Tilmeld dig Survey Junkie.

3. Pinecone Research

Pinecone Research drives af Nielsen, et populært markedsundersøgelsesfirma. Når du tilmelder dig deres panel og deltager i undersøgelser eller produkttest, optjener du point, der kan indløses på flere måder:

  • Gavekort: Amazon, Walmart, Starbucks og iTunes
  • PayPal kontanter
  • Kontrollere
  • Forudbetalt virtuelt visum

Til $3 pr. undersøgelse tager det ikke lang tid at begynde at indløse dine gratis Amazon-gavekort. Tjek min Pinecone Research anmeldelse for flere detaljer om, hvordan webstedet fungerer.

Deltag i Pinecone Research.

Gratis Amazon-gavekort gennem Cash Back-apps og websteder

Cash back-apps betaler dig generelt for at handle. Du gør din rutineindkøb online eller i butikken, og disse apps belønner dig med kontanter eller belønningspoint.

For de apps, der giver point, har du mulighed for at indløse dine point til forskellige gavekort, inklusive Amazons.

For de apps, der betaler dig kontant, kan du blot bruge de tjente penge til at købe gratis gavekort på Amazon.com.

4. Rakuten (Ebates)

Rakuten, tidligere kendt som Ebates, er et af de ældste websteder til at tjene penge tilbage, når du handler online på Amazon og 750+ andre forhandlere.

🔥 Anbefalede:  Nvidia debuterer Portal: Prelude RTX, og du kan spille det gratis

For at få belønninger, besøg Rakuten, se efter din foretrukne forhandler og klik for at shoppe.

Rakuten krediterer automatisk din konto med cash back (alt fra 0,50% til så højt som 30%), og de sender dig en check med posten, eller du kan udbetale med PayPal.

Jeg bruger nogle gange min Rakuten-udbetaling til at købe de Amazon-gavekort, jeg bruger til min online-shopping på Amazon.

Tilmeld dig Rakuten (op til $30 bonus efter at have foretaget dit første køb til en værdi af $30 eller mere)

5. Installer MobileXpression-appen

Installer Mobilexpression-appen, og lad den være installeret i en uge for at kvalificere dig til et gratis Amazon-gavekort på $5. Så enkelt er det!

Hvis du vælger at lade appen være installeret i mere end en uge, modtager du ugentlige kreditter, som du kan indløse til endnu flere gratis gavekort.

Efter 90 dages aktivt medlemskab donerer de et træ på dine vegne til Trees for the Future.

Download MobileXpression iPhone eller Android.

6. Kasse 51

Checkout 51 er mit valg cashback-app til indkøb af dagligvarer. Appen kommer med tonsvis af nye rabattilbud hver uge (kontant tilbage så højt som 30%), og du kan generelt handle i enhver butik for at drage fordel af tilbudene.

Tag et billede af din kvittering, og upload det ved hjælp af appen for at få dine penge tilbage. Du kan indløse dine kontante belønninger, når din saldo når $20 eller mere, og de sender dig en check med posten.

Lær mere om Checkout 51 i denne anmeldelse.

Få gratis Amazon-gavekort fra online undersøgelseswebsteder

Disse online undersøgelsessider er gratis at deltage og vil belønne dig for at give din mening om de produkter og tjenester, der tilbydes af populære mærker og forhandlere.

Undersøgelser vil ikke gøre dig rig, men de kan give dig det undvigende gratis Amazon-gavekort.

7. Ipsos i-Say

i-Say er en velkendt opinionsside, der administreres af Ipsos, et globalt markedsundersøgelsesfirma. Du optjener i-Say-point, når du tager undersøgelser, afstemninger og deltager i deres loyalitetsprogram.

Fra 500 point ($5), kan du indløse dine point til:

  • Amazon gavekort
  • Starbucks gavekort
  • iTunes gavekort
  • PayPal kontanter
  • Visa forudbetalte kort

Tilmeld dig Ipsos i-Say

8. Præmieoprører

Prize Rebel har betalt sine 9 millioner medlemmer mere end $18 millioner i juni 2019 og er tilgængelig i flere lande.

Måder at optjene point på webstedet omfatter at tage undersøgelser, se videoer, deltage i konkurrencer og udføre andre simple opgaver. Du kan indløse dine point til Amazon-gavekort fra $2! Og de bliver ofte diskonteret dybt.

For eksempel kan et Amazon-gavekort på $5 gå til 370 point i stedet for de almindelige 500 point.

🔥 Anbefalede:  Stilguide til de laboratorieskabte forlovelsesringe

Klik her for at deltage i PrizeRebel, og du kan også læse min anmeldelse.

9. Toluna

Del dine meninger med brands gennem Toluna og få udbetalt gavekort. Toluna er tilgængelig i Canada og USA

Deres undersøgelser tager mellem 15-20 minutter, og du kan tjene op til 50.000 point pr. undersøgelse.

Indløs nemt dine point til gavekort eller PayPal-kontanter.

Slut dig til Toluna Canada.

10. Maru Stemme

Maru Voice var tidligere kendt som Angus Reid Forum og er baseret i Canada. Medlemskabskrav for webstedet er canadisk bopæl og mindst 18 år.

Du kan optjene point på webstedet ved at tage undersøgelser til en værdi af $1 til $3 hver og indløse dem til Amazon e-gavekort eller kontanter.

Slut dig til Maru Voice.

11. Harris meningsmåling online

Som navnet siger, handler Harris Poll Online om at gennemføre undersøgelser og meningsmålinger online og blive betalt for at gøre det. Derudover kan du også vinde pengepræmier i deres pengetrækninger og lodtrækninger.

Indløs nemt dine HIPoints til Amazon-gavekort fra $10. Du kan læse vores anmeldelse af Harris Poll.

Deltag i Harris Poll Online.

12. Meningsforpost

Opinion Outpost handler om undersøgelser. De betaler dig op til $5 pr. gennemført undersøgelse og $0,50 for hver ven, du henviser.

Indløs nemt dine point til gratis Amazon-gavekort, der starter ved $5, eller vælg PayPal-kontanter med en minimumsudbetalingstærskel på $10.

Tilmeld dig Opinion Outpost.

13. InstaGC

InstaGC fungerer på samme måde som Swagbucks. Medlemmer bliver betalt for at gennemføre undersøgelser, se videoer, shoppe online og surfe på internettet.

Vil du indløse dine point til øjeblikkelige gavekort? InstaGC står for netop det. Du kan vælge mellem over 340 gavekortmuligheder, inklusive Amazon.

14. Daglige belønninger

I lighed med Swagbucks tilbyder Daily Rewards flere muligheder for at blive betalt i gavekort. Det er nemt at optjene kontante belønninger, når du giver din mening om et emne, handler online, surfer på internettet eller endda ser videoer.

Virksomheden har betalt millioner i kontanter til medlemmer og har en A+-rating hos Better Business Bureau. Du kan indløse indtjening via PayPal, når din saldo når $30 eller mere, og sætte den på et Amazon-gavekort.

15. Drop App

Drop er tilgængelig i Canada og USA og krediterer automatisk din konto med cashback-point, når du bruger dit tilknyttede kredit- eller betalingskort til at foretage køb i dine yndlingsbutikker.

For at komme i gang skal du downloade appen for at modtage en bonus på $5, efter du har linket dit første kort (ingen kampagnekode påkrævet).

1.000 point svarer til $1, og du kan indløse dine point til et Amazon-gavekort, der starter ved $25 eller 25.000 point.

Gratis Amazon-gavekort fra Amazon (ingen undersøgelser)

Du kan få gratis gavekort fra Amazon direkte, hvis du følger disse tips.

🔥 Anbefalede:  Gratis $20 øjeblikkeligt: ​​17 måder at tjene 20 dollars hurtigt på

16. Mekanisk Turk

Amazon MTurk er en platform, hvor du kan udføre simple opgaver (mikroopgaver) for penge.

Dybest set hjælper du Amazon med opgaver som dataindtastning, transskription og undersøgelser, og de betaler dig med PayPal eller et Amazon-gavekort.

17. Amazon-kampagnetilbud

På bestemte tidspunkter af året tilbyder Amazon sine kunder muligheder for at optjene gratis kreditter.

For eksempel, under den seneste Prime Day, kunne du have tjent $10 i gratis kredit for at downloade Amazon-appen og yderligere $10, efter du har foretaget dit første køb gennem appen.

Vær på udkig efter den slags kampagnetilbud, hvis du har Prime-medlemskab.

18. Amazon Trade-In

Byt din uønskede kindle, tablet, bøger eller videospil ind, og modtag et Amazon.com-gavekort. Amazon betaler for fragt, og der er ingen gebyrer.

Du kan også sælge dine ubrugte ting på Amazons online markedsplads og blive betalt.

19. Genindlæs dit Amazon-gavekort

Når du genindlæser din Amazon-gavekortsaldo med $100 eller mere, kan en $5 eller $10 bonus blive anvendt på din konto på samme tid. Bemærk, at dette tilbud ikke altid er tilgængeligt.

Andre måder at få gratis Amazon-gavekort på

20. Microsoft Rewards

Dette er en ekstra strategi for at få gratis Amazon-gavekortkoder i USA, Canada og flere andre lande.

Du optjener point for at surfe på nettet ved at bruge Bing-søgemaskinen, tage quizzer, gennemføre daglige tilbud, og når du køber apps og spil.

Indløs nemt dine point til gavekort.

21. Bonus: KOHO forudbetalt kort

Brug det gratis KOHO-kort, når du foretager køb online, og tjen op til 5 % kontant tilbage. Når du tilmelder dig, får du en bonus på $20, som du kan sætte til et Amazon-gavekort, hvis du tilmelder dig her og foretager dit første køb (kampagnekode CASHBACK).

KOHO er kun tilgængelig i Canada.

Relaterede indlæg:

Afsluttende tanker

Der er tonsvis af Google-søgninger fra folk, der søger at få gratis Amazon-gavekort ved at bruge gavekort-kodegeneratorer.

Disse er ikke gode, og du bør ikke spilde din tid. Prøv i stedet nogle af de legitime strategier, der er beskrevet i dette indlæg, for at komme i gang.