[2023] Sellics + Perpetua anmeldelse: Priser og produktdetaljer

Følgende artikel hjælper dig med: [2023] Sellics + Perpetua anmeldelse: Priser og produktdetaljer

PPC-annoncer kan hurtigt tære på din fortjenstmargen, hvis de ikke håndteres korrekt. Der er forskellige Amazon-sælgerværktøjer, men Sellics har en af ​​de mest avancerede PPC-kampagneautomatiseringer, så du kan slappe af ved at vide, at pålidelig software forhindrer dig i at bruge mere, end du behøver.

I denne artikel gennemgår vi priserne og funktionerne i Sellics + Perpetua, hvem det er til, og om det er prisen værd.

Få 90 % rabat på din første måned eller 20 % rabat på alle årsabonnementer

Indtast EcomCrew90 (for nye abonnenter) eller EcomCrew20 ved kassen.

Få din rabat

En oversigt over Sellics og Perpetua

Sellics er et alt-i-et Amazon-sælgerværktøj, der hjælper tredjepartssælgere med

 • PPC kampagner
 • Konkurrentforskning
 • Listeoptimering
 • Gennemgå ledelse
 • Lagerstyring
 • Produktforskning

Dens mest bemærkelsesværdige funktion er dog PPC-styring, og det har været mange sælgeres go-to PPC-automatiseringsværktøj.

Sellics har eksisteret siden 2014, og i april 2022 blev det opkøbt af Perpetua, en virksomhed, der er specialiseret i optimering af e-handelsannoncer ved hjælp af AI-automatisering. Perpetua understøtter Amazon, Walmart, Target og Instacart. I skrivende stund arbejder de to stadig på at integrere deres funktioner.

Sellics + Perpetua-priser

Hvor meget du betaler for Sellics afhænger af dit årlige salg på Amazon. Det starter ved $57 pr. måned for $0 i salg.

Efter overtagelsen viser Sellics’ officielle websted dog et nyt prisniveau baseret på månedlige annonceudgifter. Dette er den samme pris, som Perpetua har på sit websted.

Disse nye priser er højere end den oprindelige prissætning, men virksomheden forsikrede, at Sellics-kontoindehavere ikke skal betale mere for tiden, mens de to værktøjer stadig arbejder på integrationer.

🔥 Anbefalede:  Sådan rettes TikTok kunne ikke afspille videofejl

Sellics fordele og ulemper

Fordele

 • PPC-kampagneautomatisering, som forventes at blive styrket yderligere efter partnerskabet med Perpetua
 • Advarer sælgere af negative anmeldelser om at adressere dem i overensstemmelse hermed
 • Mulighed for at køre Google Shopping
 • Responsiv kundeservice
 • Brugerdefinerbare dashboards
 • Har gratis prøveversion

Ulemper

 • Data er begrænset til de seneste to måneder, hvilket er ufordelagtigt for sæsonprodukter
 • Begrænset til ni markedspladser: USA, Canada, Mexico, Tyskland, Storbritannien, Frankrig, Italien, Spanien og Indien
 • Dyrere sammenlignet med konkurrenterne

Sellics funktioner

I skrivende stund er Sellics og Perpetua stadig ved at finde ud af, hvordan de kan kombinere deres funktioner for bedst muligt at gavne deres brugere. Så indtil videre kan brugere af begge software stadig ikke få adgang til funktionerne i den anden.

Her er de mest bemærkelsesværdige funktioner i Sellics for Amazon-tredjepartssælgere:

Sellics Profit Management

Med et overblik viser Sellics dig, hvor meget dit samlede salg, omkostninger og fortjeneste er. Det opdeler endda salget i organisk og PPC-salg. Den tager også hensyn til dine COGS, FBA-gebyrer, annonceudgifter osv., for at beregne fortjenesten nøjagtigt.

Søgeordsforskning

Sellics’ søgeordsundersøgelsesværktøj gør det nemmere at optimere eller oprette fortegnelser. Du kan søge på nøgleord eller på ASIN, og der er også mulighed for at vælge, hvilken markedsplads databasen vil blive taget.

Sellics tilbyder også en gratis version kaldet Sonar. Det inkluderer kun de søgeord, for hvilke ASIN’et er placeret på den første side af Amazon under den seneste databaseopdatering. Den viser dog kun søgevolumen som søjler, dvs. i forhold til andre søgeord.

Anmeldelsesledelse

Ni ud af ti Amazon-kunder tjekker anmeldelser, så det er vigtigt at behandle negative anmeldelser med det samme. Sellics’ anmeldelsesstyringsværktøj giver et overblik over, hvor mange anmeldelser, der blev sendt, og de stjernebedømmelser, der er givet. Det inkluderer også en fane for spørgsmål, der er lagt ud på listen.

🔥 Anbefalede:  Sassy Wink Academy anmeldelse: Ærlig feedback fra en studerende

Benchmarker

Benchmarker-funktionen opretter en rapport, der sammenligner din annonceydelse og KPI’er med dine konkurrenters. Dette gør det muligt for sælgere at se det store billede og planlægge at forbedre deres annoncer og salgsresultater.

PPC Management

Den bedste funktion Sellics har at tilbyde, og hvad den er mest kendt for, er dens PPC-automatisering. Vi har brugt det til vores eget e-handelsmærke i årevis, og det gør peeling, stick og blokeringsmetoden nemmere at implementere.

Relateret podcast: E224: Brug af Sellics til PPC Management og mere med Franz Jordan, Sellics grundlægger

Sellics giver dig mulighed for at angive regler, betingelser, tærskler og handlinger, så du kan være sikker på, at du ikke betaler for at køre ineffektive søgeord i din kampagne. For eksempel kan du indstille søgeordsbuddet til at stige med 20 % efter 20 klik, hvis AcoS er under 18 %.

For at lære mere om, hvordan vi bruger Sellics til at automatisere vores PPC-kampagner, så tjek vores Sellics Amazon PPC Guide.

Sellics Alternativer

Hvis du mener, at Sellics ikke er noget for dig, er her et par lignende værktøjer at overveje:

Junglespejder

Jungle Scout er fantastisk til søgeords- og produktforskning, men blegner i forhold til Sellics, når det kommer til PPC-styring. Jungle Scout har dog en ny funktion kaldet Advertising Analytics, der hjælper sælgere med at evaluere deres PPC-kampagner.

Helium 10

Et andet populært alt-i-et Amazon-sælgerværktøj, Helium 10, tilbyder værktøjer til at spionere på konkurrenter, refusionsstyring og produkttrendforskning. Hvis dit fokus er på at finde din næste bestseller, er dette et nemt værktøj at anbefale.

🔥 Anbefalede:  Obsbot Tiny 4K anmeldelse: et veldesignet og AI-forbedret webcam

Teikametri

Sellics er bedst kendt for sin PPC-styring, som Teikametrics også er specialiseret i. Teikametrics er en AI-drevet reklameløsning, som også kan bruges på andre sider som Walmart.

Afsluttende tanker

Sellics er et godt alt-i-et Amazon-sælgerværktøj. Det er allerede en stjerne i PPC-kampagner, selv før det blev opkøbt af Perpetua, og nu hvor disse to platforme snart vil blive integreret, kan vi forvente mere fra Sellics.

Få 90 % rabat på din første måned eller 20 % rabat på alle årsabonnementer

Indtast EcomCrew90 (for nye abonnenter) eller EcomCrew20 ved kassen.

Få din rabat