2023 Køb på Alibaba Guide: Sådan får du lave priser og nem forsendelse

Følgende artikel hjælper dig med: 2023 Køb på Alibaba Guide: Sådan får du lave priser og nem forsendelse

Alibaba er stedet at gå hen, når man leder efter leverandører af private label-produkter i Kina. På overfladen virker det relativt ligetil at bruge Alibaba. Men hvordan finder du pålidelige leverandører, forhandler med dem og får dine produkter sendt? I denne artikel vil vi dække alle disse ting.

Alibaba er den største e-handelsvirksomhed i verden – ja, endda større end Amazon. Dette er mest på grund af en e-handelsside i Kina, som Alibaba ejer, kaldet Taobao. Alibaba ejer dog også Alibaba.com, som er en leverandøroversigt over fabrikker, hovedsagelig placeret i Kina. Alibaba er den største hjemmeside, som de fleste importører bruger til at begynde at lede efter produkter (inklusive mig selv!)

Alibaba ejer også Aliexpress.com, som giver udlændinge mulighed for at købe billige produkter fra Kina. Det er den vigtigste forskel mellem Alibaba og Aliexpress – Alibaba er til at købe mange produkter til din virksomhed, Aliexpress er til at købe et eller to produkter til dit personlige brug.

Kan du aflevere skib fra Alibaba?

De fleste leverandører på Alibaba vil have, at du køber en Minimum Order Quantity (MOQ) på mindst $500 eller mere. Derfor er Alibaba ikke særlig god til drop-shippers.

Hvis du vil aflevere skib, er det bedre at bruge Alibabas søsterside, AliExpress.

Du kan også tjekke vores artikel om, hvordan vi bruger AliExpress til at validere produkter, før de lanceres på Amazon.

Er Alibaba sikkert?

Det spørgsmål, jeg nok hører mest om Alibaba, er: “Er det sikkert at bruge?” Alibaba er utroligt sikkert, hvis du følger nogle grundlæggende forholdsregler (se nedenfor). Det største problem, du vil støde på, er produkter af dårlig kvalitet, som jeg vil behandle nedenfor.

Dette er nogle af de grundlæggende forholdsregler, du skal følge, når du køber på Alibaba:

 • Bekræft deres eksporthistorik ved hjælp af et værktøj som Jungle Scout’s Supplier Database.
 • Bestil kun fra kinesiske virksomheder.
 • Køb kun hos guldleverandører.
 • Betal via Trade Assurance eller PayPal, når du kan. Det er normalt at betale via bankoverførsler for større ordrer, men sørg altid for, at modtagerens navn stemmer overens med firmanavnet.
 • Bestil små i starten og øg gradvist din ordrestørrelse.
🔥 Anbefalede:  Ultimativ guide til at tjene penge på at vende domænenavne

Før jeg sender penge til en leverandør i Kina, verificerer jeg altid denne leverandørs eksporthistorik ved hjælp af Jungle Scouts leverandørdatabase. Dette er et tilknyttet link, men Jungle Scout er den billigste og mest komplette mulighed for at se leverandørimportregistreringer. Du kan se alle forsendelser, som leverandøren har eksporteret til Amerika. Du kan endda se, hvilke fabrikker dine konkurrenter køber fra. Hvis du kan se, at en leverandør foretager kontinuerlig eksport til andre virksomheder, er chancerne ret sikre på, at de er en legitim leverandør.

Jungle Scout giver dig mulighed for at se den virkelige eksporthistorie for næsten enhver kinesisk leverandør.

Du vil sikre dig, at den virksomhed, du sender til, matcher deres Alibaba-handelsnavn og Jungle Scout-leverandørdatabasenavnet – hvis en leverandør pludselig beder dig om at sende betaling til en person i Nigeria, bør dette være et rødt flag!

Eksklusivt tilbud! Få 70 % rabat i dag

Ingen kuponkode nødvendig. Rabat anvendes automatisk.

Få 70 % rabat

Hvis du bestiller fra Alibaba, så længe du følger nogle normale forholdsregler, vil du næsten helt sikkert altid modtage dine produkter. I næsten ti års brug af Alibaba har jeg bestilt produkter for millioner af dollars fra snesevis af leverandører, og jeg er aldrig blevet snydt.

Nu, den advarsel, jeg nævnte med hensyn til kvalitet. At modtage produkter af ringere kvalitet i Kina er en meget stor bekymring, når du bestiller på Alibaba. Stereotyper er nogle gange sande, og stereotypen “Made In China”-produkter vil være sand for dig, hvis du ikke følger nogle ret nemme best practices. Når du læser for at bestille produkter, skal du gennemgå vores artikel nedenfor om at sikre kvalitetsprodukter.

Relateret læsning: Sådan laver du en kvalitetsinspektion, og hvorfor du har brug for en

🔥 Anbefalede:  Hvor vigtig er FBA for succes på Amazon?

Hvilke typer produkter er bedst at købe på Alibaba?

Du leder sandsynligvis efter at finde på Alibaba, fordi du vil finde produkter til at sælge via Amazon eller din egen hjemmeside.

Der er fabrikker i Kina, der sælger næsten alle tænkelige produkter, og du finder dem alle på Alibaba. Det betyder ikke, at du skal importere hver enkelt produkttype.

Jeg fokuserer personligt på store og tunge emner og ofte med ret lav efterspørgsel. Jeg kalder denne metode for kakerlakmetoden (fuld blogartikel). Det er ikke den eneste måde at finde produkter på, men det virker for mig.

Som en generel regel, jo enklere produktet er, desto færre kvalitetsproblemer vil du løbe ind i. For eksempel er en tabel meget enkel. Et hoverboard er meget kompliceret. Hvis du ikke kan forstå præcis, hvordan et produkt fungerer, øger du sandsynligheden for, at du løber ind i problemer.

Der er et par produktkategorier, du gerne vil undgå, specifikt som ny importør. Det er babyprodukter, forbrugsvarer, elektronik og elektriske artikler. Alle disse har en masse importrestriktioner og/eller farer forbundet med dem.

Guldleverandører vs ikke-guldleverandører på Alibaba

På Alibaba er der to typer leverandører: Guldleverandører og ikke-guldleverandører.

Guldleverandører Gratis ubekræftede medlemmer

Citat til henvendelser i beskedboks Med det samme Ingen
Tal med købere på Trade Manager Ja Ingen
Adgang til købers kontakter Fuld adgang Ingen
Modtag anbefalede henvendelser Ja Ingen
Indstil foretrukne forespørgsler Ja Ingen

Denne tabel ovenfor viser de fordele, det har for leverandørerne at være guldleverandør på Alibaba.

En guldleverandør betaler en præmie for øget rangering, marketingtjenester osv., og Alibaba udfører en vis begrænset identitetsverifikation af disse leverandører. Vær dog opmærksom på, at bare fordi en leverandør er guldleverandør på Alibaba, betyder det ikke, at denne leverandør har produkter af god kvalitet. Det giver dog en indikation af, at denne leverandør er en legitim og investeret leverandør.

Jeg forsøger personligt kun at arbejde med guldleverandører som en filtermekanisme, men igen, husk det en guldleverandør betyder ikke, at de er en fremragende leverandør.

Hvis du finder en leverandør på Alibaba, der ikke er Guld, men som har præcis det produkt, du ønsker, og ellers ser godt ud, bør du ikke afvise dem helt. I stedet skal du bare undersøge dem lidt mere, dvs. gennemgå deres importregistreringer, sikre dig, at deres firmanavn stemmer overens med betalingsnavnet osv.

Fabrikker vs handelsvirksomheder på Alibaba

Leverandører på Alibaba kommer også i form af handelsvirksomheder og fabrikker.

En handelsvirksomhed fremstiller ikke de produkter, de producerer og har generelt lidt højere priser, men også lidt mere ensartet kvalitet og et større produktudvalg. Fabrikker har lidt lavere priser og mere begrænset udvalg og mere uforudsigelig kvalitet.

Hverken er godt eller dårligt i sagens natur, men kender forskellene mellem disse typer leverandører.

Sådan finder du gode leverandører på Alibaba

Før du overhovedet bekymrer dig om MOQ og fragtomkostninger, skal du først finde den rigtige leverandør. For at lede efter leverandører på Alibaba skal du først oprette en konto. Hvis du ikke har en registreret virksomhed, skal du ikke bekymre dig. Du kan indsætte hvad du vil som firmanavn.

Når din konto er oprettet, er den næste ting at finde ud af, hvilket produkt du vil søge efter. Når du ved, hvad det er, skal du gå videre og søge efter det på Alibaba. Dit ultimative mål, når du leder efter leverandører, bør være at finde 3 til 5 potentielle leverandører, kontakte dem og få pristilbud på dit produkt.

Det første jeg gør, når jeg starter en søgning, er at få mine resultater sorteret efter leverandør, ikke efter produkt (hvilket Alibaba vil gøre som standard). Ellers vil de øverste søgeresultater blive domineret af kun en eller to leverandører. Se billedet nedenfor.

Du bør sortere efter leverandører, ikke efter produkter, når du søger på Alibaba.

Du vil lede efter leverandører, der har produkter, der ligner det, du leder efter. Husk, at mange leverandører simpelthen stjæler billeder af vestlige mærkers produkter. Jeg leder gerne efter tegn på, at fotografierne er autentiske, som f.eks

 • Tegn på, at billedet er taget i Kina (dvs. kinesere eller kinesere skriver på billedet)
 • Virksomhedens vandmærke på billedet
 • Fotos i gennemsnitlig kvalitet (de fleste leverandører tager ikke billeder i detailkvalitet)

Du kan også tjekke Supplier Blacklist for at sikre dig, at den virksomhed, du har at gøre med, ikke er blandt de anerkendte dårlige leverandører.

Sådan kontakter du leverandører på Alibaba

At finde den rigtige leverandør involverer både dygtighed og held. Sørg for at lave en hurtig Google-søgning om virksomheden. Se efter røde flag ved at tilføje ordene fup, advarseleller pas på i søgefeltet.

Bortset fra dette kan leverandører på Alibaba være meget kræsne med, hvilke købere de vælger at arbejde med.

Du vil se leverandøren på søgeresultatsiden. Du vil næsten altid se, at denne responsrate er langt lavere end 100 %. Alibaba-leverandører vil ofte blot ignorere mange køberanmodninger.

Denne leverandør besvarer kun 77 % af de henvendelser, de får.

Der er flere måder at øge sandsynligheden for, at en leverandør svarer dig. Overvej at stille følgende spørgsmål:

 • Ved du præcis, hvilke produkter du leder efter? Eller fisker du efter et helt katalog og prisliste? Spørg kun om detaljer vedrørende ét specifikt produkt.
 • Er du klar, kortfattet og præcis? Eller skal din leverandør tænke meget på at besvare din e-mail, hvilket især er svært for en ikke-modersmålsmand? Stil klare spørgsmål i punktopstillinger.
 • Hvilket land er du fra? Visse lande er mere ønskværdige for leverandører, såsom lande, hvor leverandøren i øjeblikket ikke gør forretninger. Din leverandør kan se, hvilket land du sender e-mail fra via Alibaba.
 • Er du en stor køber med fysiske butikker?

Det vigtigste, du kan gøre for at forbedre din kommunikation med leverandører, er at bede om din leverandørs WeChat ID. Kineserne arbejder mest gennem WeChat og ikke via e-mail. Du vil forbedre din succesrate, hvis du kan få deres WeChat ID og tale med dem via WeChat.

Husk på, at de fleste, som du vil kommunikere med i en virksomhed, er yngre universitetsuddannede med rimeligt engelsk, men lidt teknisk viden om dine produkter og ofte meget lidt autoritet. Du har ikke at gøre med fabriksejeren eller lederen det meste af tiden.

Sådan får og bruger du WeChat som udlænding

Hvis du er seriøs omkring import fra Kina, skal du have WeChat. WeChat er mest populært brugt til meddelelser (de fleste kinesere bruger det udelukkende til meddelelser, endda mere end sms’er), men det har også en funktion, der ligner Facebooks tidslinje.

Ja, der er nogle bekymringer om privatliv og censur ved at bruge en Kina-baseret app som WeChat, men dette påvirker hovedsagelig Kina-baserede brugere.

For at downloade WeChat skal du downloade det, hvor du end downloader apps (det er som udgangspunkt kun en mobilapp). Du bliver nødt til at få en anden med WeChat til at give dig en invitation – spørg en ven eller få din leverandør til at give dig invitationen.

Mit mål er bare at få et svar. Jeg undgår at nævne MOQ’er, som kan skræmme en leverandør. Det er nemt for en leverandør blot at ignorere en indledende e-mail. Men når først en leverandør faktisk har svaret dig, er det svært at ignorere fremtidige e-mails. Hvis de føjer dig til WeChat, er det næsten umuligt for dem at ignorere dig.

Den store firewall

Kinesisk censur er udbredt og kan påvirke dine e-mails i at komme igennem.

Den store firewall blokerer adgangen til almindelige tjenester som Google (inklusive Gmail), Whatsapp, Facebook og Dropbox. Undgå at bruge links til disse tjenester.

Desuden er internettet i Kina meget langsomt, og store vedhæftede filer kan tage meget lang tid at downloade.

I betragtning af e-mails uforudsigelighed er det bedst at bruge WeChat, når det er muligt.

Sådan forhandler du med Alibaba-leverandører

Nøglen til at forhandle med leverandører er at bestemme dit ønskede produkt.

Medmindre du kender dit produkt ekstremt godt og omkostningerne ved at fremstille det (meget få mennesker gør), er din absolut eneste måde at vide den fair pris på dit produkt at modtage konkurrerende tilbud, hvorfor du skal kontakte flere leverandører.

Du bør på dette tidspunkt begynde at modtage priser fra dine leverandører. Hvis de spørger dig, hvor meget du vil importere, så lad dem vide dit ideelle ordrebeløb (vær optimist, men lov ikke månen) i stedet for det individuelle ordrebeløb.

Tabulér priserne på mindst fem leverandører i et regneark

Pas på leverandører, der har meget lave priser i forhold til andre. Normalt er der en hake ved dette. Typiske fangster inkluderer:

 • Forsendelsesbetingelser er EXW i modsætning til FOB, hvilket gør det meget dyrere.
 • Materialet er af en meget lavere kvalitet, fx 150 denier stof i stedet for 600 denier stof.
 • De tager kun imod ekstremt store ordrer.

Når du sammenligner æbler med æbler, dvs. du ved, at hver leverandør citerer et produkt, der er fremstillet af lignende materialer og med lignende forsendelsesbetingelser, så spørg de andre leverandører, om de kan matche det laveste tilbud. Der er en fristelse til at lyve og sige “Din konkurrent Ningbo Saddles tilbød mig disse sadler for $24”, mens de faktisk tilbød dem til dig for $34. Din leverandør vil lugte dig, og du mister troværdighed. Der er ikke så meget plads til prisforhandlinger i Kina, som der var tidligere. En 10% prisrabat er ofte enorm.

På dette tidspunkt vil du sandsynligvis have to eller tre leverandører med sammenlignelige priser og sammenlignelige produkter. Du ønsker at finde en leverandør, der kan imødekomme din mindre ordrestørrelse.

Forsendelsesbetingelser: Hvad er forskellen mellem EXW, FOB og CIF?

Når du indhenter tilbud, skal du være meget opmærksom på forsendelsesbetingelserne. Disse er især vigtige, hvis du sender dine varer via søfragt.

Der er tre almindelige forsendelsesvilkår, der i det væsentlige bestemmer, hvem der betaler for forsendelse:

 • EXW (Dyrest for dig): Du skal betale for fragtomkostningerne direkte fra din leverandørs fabrik til din ønskede destination. I bund og grund betaler du omkostningerne til kinesisk landtransport og søfragt.
 • FOB (Mest almindelige): Din leverandør betaler for forsendelse fra deres fabrik til den nærmeste kinesiske havn. Du betaler for søfragten, men din leverandør betaler for indlandstransporten i Kina.
 • CIF (Mindst dyrt for dig): Din leverandør betaler for omkostningerne ved kinesisk indlandstransport og søfragt til din ønskede havn.

Læs mere i vores artikel Alt om forsendelsesbetingelser.

Sådan forhandler du lave minimumsordremængder (MOQ)

Når jeg først lancerer et produkt, forsøger jeg at få så lavt minimum ordremængde (MOQ) som muligt. Hver leverandør vil have en MOQ, som virkelig er en minimumsordre. Normalt er det omkring $2500 til $5000. På en første ordre er MOQ’en ret fleksibel, hvis du dog forhandler.

For mig, på min første ordre, kan jeg godt lide at bestille $500 til $1000 af en vare og den på Amazon og derefter fortsætte til en større ordre. Igen, for din første ordre vil de fleste leverandører være villige til at sende et så lille beløb. Jeg beskriver disse til mine leverandører som et “få prøver”.

De færreste leverandører kan sige nej til at få udbetalt penge til dem fuldt ud.

Brug af importposter til at finde og undersøge leverandører og Snoop-konkurrenter

En af de bedste ting, en importør kan gøre, er at bruge importregistreringer til at hjælpe dem med at finde produkter til import og dyrlæge leverandører.

Jungle Scout giver dig mulighed for at se den virkelige eksporthistorie for næsten enhver kinesisk leverandør.

Som nævnt er import- og eksportposter i Amerika offentlig information, men regeringen katalogiserer eller giver ikke let adgang til disse oplysninger. Der er dog værktøjer, der giver dig mulighed for nemt at søge i denne information, den mest populære og billigste er Jungle Scout (andre inkluderer Import Genius og Panjiva).

Disse værktøjer giver dig mulighed for at:

 • Find ud af, hvilken kinesisk leverandør en konkurrent bruger (fantastisk til at finde produkter)
 • Se, hvor meget en leverandør eksporterer
 • Find ud af, hvilke leverandører der eksporterer specifikke produkter

Se vores artikel A Secret Weapon for Doing Supplier Research

Sådan bestiller og betaler du på Alibaba

Når du har valgt en leverandør, og de har accepteret at sende din ønskede mængde, er du klar til at betale for og sende din ordre.

De fleste leverandører vil sende dig noget, der hedder en proformafaktura, som bare er et fancy ord for en faktura.

Hvis din ordre er mindre (under $5000 eller deromkring), skal du bruge Alibabas Trade Assurance eller PayPal. Dette vil mere eller mindre garantere, at dine varer bliver afsendt, men vil ikke give dig kvalitetsgarantier (på trods af hvad Alibaba hævder). Når dine ordrer bliver større, vil de fleste leverandører forvente et depositum på 30 % via bankoverførsel og de resterende 70 % betaling, når varerne er klar. Leverandører kan typisk ikke lide PayPal, medmindre det er til mindre ordrer.

Bestil flere prøver i stedet for én prøve

Din første prøve vil normalt være det bedste kvalitetsprodukt, du vil modtage.

Mange bøger og hjemmesider siger, at du altid skal bestille en enkelt prøve fra en leverandør og inspicere den for kvalitet. Der er nogle problemer med at gøre det på denne måde:

 • Din første prøve er garanteret af god kvalitet. dvs. du får den “gyldne prøve”.
 • Fragtomkostningerne for at få en enkelt prøve er uhyrligt høje, og forsendelse af prøver koster måske ikke meget mere
 • En prøve giver dig ingen chance for at prøve at sælge varen på Amazon, eBay osv.

Derfor anbefaler jeg altid folk at bestille mindst 10 af en vare, hvis det er muligt i starten. Dette giver dig i det mindste en chance for at sælge varerne på eBay eller Amazon. Hvis du importerer en prøve og sælger den den allerførste dag på Amazon, har du måske simpelthen været heldig. At sælge ti er en langt bedre prøvestørrelse.

Sådan sender du dine produkter fra Kina

Hvis det er første gang, du bestiller fra Kina, er det ofte bedst bare at bede din leverandør om at arrangere forsendelse og tilføje gebyrerne til fakturaen.

Hvis du sender under 200 lbs, skal du sende det via luften med en kurer som UPS, FedEx eller DHL. Forvent at betale $6 til $15 pr. pund med et minimumsgebyr på $75 eller deromkring. Det er nemt at sende luft, og du fortæller stort set bare din leverandør, hvilken adresse du vil have dine varer sendt til.

Hvis du sender over 200 lbs, vil du gerne gå via søfragt, hvilket kan være en del sværere at organisere, og du skal bruge en speditør til at hjælpe dig med at organisere. Det er dog kun vanskeligt de første par gange, så bliv ikke for skræmt. Tjek vores blogindlæg i fulde længde om, hvordan du sender via søfragt.

Hvis dine varer sendes til USA og er vurderet til under $800, vil der ikke blive opkrævet told på grund af USA’s meget generøse regler.

Hvis du sender dine produkter til Amazon FBA-varehuse, så tjek vores artikel Sådan sender du dine varer fra Kina til Amazon FBA.

Hvorfor er forsendelse fra Alibaba og Kina så dyrt?

Forsendelse af varer fra Kina kan samlet set være meget dyrt på grund af afstanden. Samlet set er forsendelse via fly fra Kina meget dyrt, men ret hurtigt. Forsendelse via havet er ret billigt, men meget langsomt (typisk 30 til 60 dage).

Hvis en vare er under 5 lbs, kan den faktisk sendes ganske billigt fra Kina, men meget langsomt ved at bruge noget, der hedder ePacket.

Hvis din vare er tungere, kan du normalt forvente at betale omkring $6-15 pr. pund med et minimum på $75 eller deromkring.

Sådan gennemgår du din forsendelse for problemer

Hvis du har fået din ordre sendt via luften, bør den ankomme inden for 3-10 hverdage. Hvis det er via havet, vil dette være mere som 30 til 60 dage. Når din forsendelse ankommer, er her nogle ting at inspicere, som kan være diskussionspunkter for fremtidige ordrer:

 • Kvalitet. Er produktet den kvalitet, du forventer? Brug og misbrug produktet i et stykke tid. Holder den som den skal? Hvis ikke, så husk, at du sandsynligvis har modtaget deres bedste kvalitetsprøver, og kvaliteten forventes kun at være den samme eller formindske på fremtidige ordrer.
 • Emballage: Er emballagen tilstrækkelig til at sende til din kunde? Eller blev alt samlet i én kasse, og du skal købe alle nye forsendelseskasser? Hvis det er tilfældet, skal du anmode om, at dine varer pakkes ind i fremtidige ordrer.
 • Instruktioner. Kom den med instruktioner (hvis relevant)? Hvis ikke, har din leverandør instruktioner? Hvis de ikke gør det, bør du begynde at skabe eller nogle og inkludere dem i dit produkt.
 • Er din vare mærket med “Made in China” et sted på æsken? Hvis ikke, bør du anmode om dette ved næste ordre, da det er et lovkrav

Når du har modtaget din ordre, skal du sende en e-mail til din leverandør for at fortælle dem, at du har modtaget alt, men at du ikke har haft mulighed for at gennemgå produkterne endnu, og lade dem vide, at du vil kontakte dem snart for at diskutere tingene og forhåbentlig gøre en anden ordre. Der er ingen hast med at gøre ovenstående. Ligesom i dating er det nogle gange en god strategi at spille hårdt at få.

Sådan køber du engros fra Alibaba

Mens der er virksomheder i Alibaba, der tillader købere at købe så få som én vare, er denne e-handelsgigant primært designet til grossister. I modsætning til detailhandlere køber grossister i løs vægt og sælger generelt ikke til slutbrugere.

Her er en hurtig oversigt over trinene til succesfuldt at købe engros fra Alibaba.

Bestem det nøjagtige produkt, du ønsker at købe engros. Find først en niche, og find derefter de præcise produkter, du vil købe. Vær særlig opmærksom på produktets specifikationer, kvalitet og egenskaber.

Søg efter de rigtige leverandører og forhandle med dem. Det sidste du har brug for er at skulle håndtere en svindler. Når du har fundet en pålidelig leverandør, er det tid til at tale om vigtige faktorer såsom MOQ, produktkvalitet og fremstillingstid.

Spørg efter prøver. Tag ikke deres ord for det. Billeder er lette at manipulere, og du vil blive presset hårdt på at finde en leverandør, der vil give deres egne produkter dårligt til potentielle kunder. Når du beder om en prøve, skal du sørge for at overveje ikke kun produktet, men også hvordan det er pakket.

Betal dine leverandører. Heldigvis for grossister frigiver Alibaba ikke betalingen uden et go-signal fra din side om, at du har modtaget produkterne i god stand. Du kan altid betale leverandører privat, men det skal du gøre på eget ansvar. Hvis du allerede har etableret et godt forhold til dem, så ville det ikke være det store problem.

Alternativer til Alibaba

Der findes flere alternativer til Alibaba, selvom ingen er nær så udtømmende som Alibaba. Vi har et indlæg, der viser 10 Alibaba-alternativer til dig. Nogle af disse muligheder omfatter:

 • 1688: Dette er den kinesiske engrosversion af Alibaba til kinesiske købere. Brug Google Oversæt, hvis du ikke ved, hvordan man taler kinesisk.
 • Globale kilder: Ikke så udtømmende som Alibaba og har flere Hongkong-handelsselskaber. Kvaliteten af ​​leverandøren skæver dog højere.
 • AliExpress: Hvis du vil have et lille antal produkter, er AliExpress en god mulighed, selvom du betaler lidt højere priser.

Konklusion

Dette dækker det meste af det grundlæggende ved at bruge Alibaba til at finde leverandører og produkter. Hvis du vil have en mere dybdegående guide til at starte en import- og private label-virksomhed, anbefaler jeg kraftigt, at du tjekker vores megaguide om, hvordan du importerer fra Kina.

Tror du, at Alibaba stadig er et godt sted at finde leverandører? Fortæl mig nedenfor eller del andre spørgsmål, du har om at købe fra Alibaba.