20+ topkonverterende blymagnetideer til 2023

Følgende artikel hjælper dig med: 20+ topkonverterende blymagnetideer til 2023

Hvis du har brug for blymagnetideer, er du det rigtige sted.

Hvis du har brug for en påmindelse, er en blymagnet et incitament for folk til at give dig deres kontaktoplysninger. Dette incitament er afgørende, da det sidste, nogen ønsker, er flere e-mails.

Men folk vil gerne have løsninger på deres problemer.

Så når du tilbyder en fantastisk leadmagnet, der løser et problem for din målgruppe, er det meget mere sandsynligt, at de giver dig deres e-mailadresser.

Når du har deres kontaktoplysninger, kan du holde kontakten med dem, opbygge et forhold og komme med tilbud, der får din virksomhed til at vokse.

Hvis du føler, at du ikke har tid eller penge til at lave en værdifuld blymagnet, så fortvivl ikke!

Vi dækker mange enkle og overkommelige blymagnetideer for at hjælpe dig med at få folk begejstrede for at dele deres e-mailadresser med dig.

Lad os komme igang!

4 nøgler til at skabe en kraftfuld blymagnet

At skabe en blymagnet behøver ikke at være kompliceret.

Du skal blot følge fire nemme trin, og du vil have en uimodståelig magnetidé, som du kan dele med kundeemner via Facebook-annoncer eller dit websted.

1. Fokuser på ét problem

Du kan ikke løse ethvert problem, som din målgruppe står over for med én blymagnet. Det vil ikke virke. Du vil forvirre dem. Når folk er forvirrede, handler de ikke. Og hvis de ikke griber ind, vil de ikke se, hvordan dine produkter eller tjenester gavner dem.

Så fokuser på et problem, du kan hjælpe med at løse.

2. Giv en nem gevinst

Din målgruppe ønsker at se resultater før end senere. Så skab en effektiv blymagnet, der giver dem en hurtig gevinst.

Forveksle ikke værdien af ​​gevinsten med mængden af ​​indhold, du inkluderer. Et 8-timers videokursus lyder værdifuldt, men er for meget tidsforpligtelse for en blymagnet. Gå efter noget, der umiddelbart kan handles.

3. Vær specifik

Din blymagnet har brug for en specifik løsning.

Giv læseren en trin-for-trin guide. Fokuser på kun ét problem med en hurtig gevinst, men inkluder nok detaljer, så de forstår, hvordan de får den gevinst.

Lad dem ikke hænge med en blymagnet, der ikke giver værdi eller efterlader dem forvirrede.

4. Invester i fantastisk design

Designet af din blymagnet betyder noget.

En attraktiv blymagnet glæder sine brugere og viser, at du er professionel.

Men godt design behøver ikke at være dyrt. Med værktøjer som Canva og skabeloner skabt af rigtige designere, kan du få en slankt udseende blymagnet til en minimal investering.

Med disse nøgler i tankerne, lad os se på specifikke blymagnetideer.

21 blymagneter Læsere kan ikke modstå

Selvom mulighederne nedenfor har øget leadgenerering for andre virksomheder, fungerer de muligvis ikke alle for dig.

Så mens du ser på disse leadmagnet-ideer, så tænk på dit publikum, de problemer, de står over for, og det bedste indhold til at hjælpe dem med at løse et af disse problemer.

1. Rabat

En fremragende idé med blymagnet er en engangsrabat for folk, der tilmelder sig din e-mail-liste.

Du behøver ikke give en betydelig procentdel rabat; en lille rabat fungerer godt. Mens nogle rabatter er så høje som 50%, er den mest almindelige rabat på et websted som RetailMeNot er 10-15%.

Her er et eksempel på en blymagnet fra Dr. Martens. De tilbyder abonnenter 10 % rabat på deres ordre, når de tilmelder sig e-mail-listen:

Dette er en fremragende mulighed, fordi det motiverer købere til at foretage et køb, mens det hjælper dig med leadgenerering.

2. Fysisk produktprøve

Folk kan godt lide at vide, hvad de får, før de foretager et køb. Så overvej at tilbyde en prøve af produktet.

For eksempel, Michael Hyatt tilbyder det første kapitel i sin bog gratis til brugere, der tilmelder sig Full Focus-mailinglisten.

Dette giver brugerne en chance for at prøve Michaels skrivestil, før de foretager et køb. Det hjælper også Full Focus med at udvide deres e-mail-liste.

🔥 Anbefalede:  Sådan bruger du kunstig intelligens til at skabe billeder af alt, hvad du kan forestille dig

3. Gratis forsendelse

Gratis fragt er en glimrende mulighed, hvis du sender fysiske produkter til dine kunder.

Shoppere kan ikke skændes om prisen på et produkt, men forsendelsesomkostninger forhindrer mange af dem i at foretage et køb.

Ifølge Baymard Instituttet42 % af websitebesøgende forlader indkøbskurve ved kassen på grund af “ekstra omkostninger”.

Men hvis du fjerner de ekstra forsendelsesomkostninger for kundens første ordre, er der større sandsynlighed for, at de foretager et køb.

For eksempel tilbyder indretnings- og møbelbutikken Ruma besøgende gratis fragt (og 15 % rabat) på deres første ordre, når de deler detaljer.

Dette hjælper virksomheden med at øge både deres salg og deres e-mail-abonnenter.

4. Gratis prøveversion

Gratis prøveperioder giver en potentiel kunde mulighed for at tage dit produkt eller din tjeneste en tur for at se, hvor godt det virker for dem.

Hvis det virker, køber de det, og du får en kunde.

Hvis det ikke gør det, vil du stadig have deres e-mailadresse.

På den måde kan du holde kontakten med dem for at pleje forholdet og potentielt konvertere dem til en betalende kunde senere.

Med andre ord hjælper gratis prøveperioder dig med at øge salget både nu og i fremtiden.

Som følge heraf er de meget populære leadmagnet-ideer, især i software-as-a-service-nichen (SaaS) og med produkter som medlemsprogrammer. For eksempel er her en måneds gratis prøveperiode for Microsoft 365.

Forsøget giver Microsofts kundeemner mulighed for at opleve fordelene ved den cloud-baserede programpakke samt meddelelser fra virksomhedens marketing-e-mails.

5. Skabelon

Skabeloner er blandt de mest populære blymagnetideer, fordi de giver en hurtig gevinst. De fleste brugere har brug for lidt vejledning for at starte et projekt, og skabeloner giver den vejledning.

Vismeen online platform, der hjælper dig med at designe præsentationsmaterialer, tilbyder skabeloner, du kan bruge til at bygge din virksomheds visuelle materialer som infografik eller diagrammer.

De gør nogle skabeloner gratis og reserverer andre for at lokke besøgende til at oprette en betalt konto.

6. Vejledning

Har du nogensinde oplevet frustrationen over at skulle gøre noget kompliceret og ukendt uden en trin-for-trin manual?

Hvis du har, forstår du værdien af ​​en vejledning.

Grayson Bell af iMark Interactive hørt om sine medbloggeres frustrationer over processen med at oprette et WordPress-websted, så han lavede et how-to-kursus for at hjælpe dem.

Hans gratis guide er den perfekte introduktion til hans kundeemner i salgstragten for de WordPress-supporttjenester, han tilbyder.

7. Snydeark

Et snydeark viser de væsentlige punkter at huske under en proces. Dit snydeark kan indeholde yderligere forklaringer eller detaljer for at sikre, at din målgruppe får en hurtig gevinst med deres projekter.

Billedkonsulent Anna Bey tilbyder sin målgruppe en snydeark der hjælper kvinder, der ønsker at dyrke en bestemt stil, ved, hvad de skal kigge efter, mens de shopper.

Hun fortæller dem, hvilke stoffer, farvekombinationer og modestile de skal søge. De, der er glade for hendes råd, kan købe fra hendes lille virksomhed.

8. Tjekliste

For processer, der kræver, at dine kundeemner skal gennemføre en liste over trin i en bestemt rækkefølge, er en tjekliste en glimrende mulighed. Det hjælper dem med at undgå at springe trin over, så de er mere tilbøjelige til at få en hurtig gevinst.

Tjeklister også øge deres motivation, produktivitet og selvtillid. Hver gang de refererer til en liste med dit branding, vil de huske dig.

Blogging coach Tracie Fobes forstår værdien af ​​tjeklister til leadgenerering:

Hendes tjekliste tilbyder nye bloggere og andre i affiliate marketing-området en ressource for at sikre, at de dækker alle deres baser for optimale konverteringsrater.

Desuden, når en besøgende på et websted er i Tracies e-mail marketing tragt, fortsætter hun med at dele råd og tilbud.

9. Casestudie eller hemmelig metode

Casestudier og hemmelige metoder giver dine kundeemner med indholdsmarkedsføring værdifuld information til at hjælpe dem med at definere deres mål og processer, mens de udvikler en strategi.

🔥 Anbefalede:  7 Bedste Blog Management Services til at hjælpe dig med at øge din fortjeneste

Så hvis du har casestudier fra succesrige kunder eller en metode til succes, som du sværger til, disse laver effektive blymagneter.

Disse rapporter deler ikke din specifikke proces. De deler de resultater, du fik for dine kunder og kunder, og hvorfor disse resultater betyder noget.

For eksempel Harvard Business Review tilbyder en rapport om, hvordan din virksomhed kan svinge med brancheændringer og samtidig forblive tro mod den mission, der gør din virksomhed unik.

Det giver strategisk retning til virksomhedsejere, når de prøver Harvard Business Review’s værdifulde indsigt og går ind i organisationens e-mailmarketingtragt.

10. Lydoptagelse

Lydoptagelser er gode idéer til blymagneter, hvis du er mere komfortabel med lydindhold i forhold til skrevet indhold.

Ligeledes er lydindhold gavnligt, hvis din målgruppe kan lide at lytte, mens du er på farten.

Brandstrateg og forretningscoach Hanna Fitz bruger en lyddownload til leadgenerering:

Hendes lydtræning lærer kundeemner om tankegang og at finde de rigtige kunder til deres virksomheder.

11. Video

Med stigende popularitet af videoer inden for indholdsmarkedsføring, er de fremragende leadmagnet-ideer af tre grunde:

  1. Det er en fantastisk måde at nå ud til din målgruppe.
  2. Det hjælper dem med at lære dig bedre at kende.
  3. Det øger deres tillid til dig.

Bedst sælgende forfatter Amanda Frances drager fordel af disse fordele med sin serie af penge mindset meditationsvideoer til dem, der tilmelder sig hendes e-mail-liste.

Mens Amandas serie har 11 videoer, behøver du ikke producere så mange. Én gennemarbejdet video vil fungere.

12. E-bog

E-bøger er værdifulde blymagnetideer, men husk at holde dem korte, da du vil give læseren en hurtig gevinst.

Et glimrende eksempel på en e-bogsmulighed kommer fra brancheleder, HubSpot.

Deres e-bog, , tilbyder en løsning på deres målgruppes problem.

På 46 sider er den kort nok til at læse på én gang og giver praktiske “tips til at være på forkant med den teknologiske kurve.”

13. Email Kursus

Hvis du elsker e-mail, kan et e-mail-kursus være din perfekte leadmagnet.

Som med e-bogen, giv ikke så meget indhold, at du overvælder din potentielle kunde.

Tag et kig på content marketing ekspert Meera Kothand — dronningen af ​​at skabe e-mail-kurser, der er effektive blymagneter.

Hun er en stor fan af dem, fordi de tiltrækker kundeemner, der er klar til at investere tid i deres virksomhed.

14. Webinar

Et webinar er en god idé med leadmagnet, hvis du underviser i en proces, der kræver lidt mere dybde, end du kan tilbyde i et snydeark eller en tjekliste.

De fleste webinarer varer omkring en time, så du har tid til at dykke dybere ned i dit emne.

Videoindhold øger også dine konverteringer, efterhånden som dit publikum lærer og stoler mere på dig.

Tjek ud Konverteringssæt. De er eksperter i at øge konverteringer, og det bruger et webinar som sin leadmagnet.

Først angiver du din e-mailadresse og går ind i deres salgstragt. Så lærer ConvertKits webinar dig, hvordan du opretter din egen salgstragt for at øge salget uden at være snusket eller nøjeregnende.

15. Quiz

Quizzer er sjove for slutbrugeren. Derfor BuzzFeed skaber så mange af dem.

Du kan tage den samme sjove energi og nysgerrighed og bruge den i din egen virksomhed.

For eksempel pengecoach Denise Duffield-Thomas gør det med sin Money Archetypes Quiz.

Læsere tager quizzen, og Denise e-mailer dem resultaterne sammen med mere information om, hvad hver arketype betyder, og hvordan man bruger disse oplysninger.

16. Adgang til et ressourcebibliotek

Et ressourcebibliotek er en samling af ressourcer som podcasts, webinarer, printables, e-bøger osv., som du tilbyder til folk, når de tilmelder sig din e-mail-liste.

Dette er en god mulighed, hvis du er en erfaren indholdsmarkedsfører med et stort lager af ressourcer til at tilbyde din målgruppe. Det er populært med madlavningssider med masser af opskrifter og håndværkssider med masser af mønstre.

Det kan dog også fungere godt inden for andre områder såsom digital markedsføring.

For eksempel Podcaster Amy Porterfield bruger et bibliotek af ressourcer til at opbygge sin e-mail-liste. Hendes ressourcebibliotek omfatter flere PDF-downloads og en masterclass.

🔥 Anbefalede:  Seattles minimumsløn på 15 USD driver min restaurant ud af drift

Efterhånden som Amys kundeemner lærer at opbygge en e-mail-liste, kommer de ind i hendes salgstragt og får førstehåndsoplevelse af den oplevelse, de kunne give deres eget publikum.

De kan også ende med at købe hende Digitalt Kursusakademi.

17. Adgang til et Facebook-fællesskab

Adgang til en Facebook-fællesskab er afgørende for mange mennesker. Det giver ligesindede mulighed for at komme sammen og opbygge et fællesskab.

I dette eksempel, Supersti tilbyder kammeratskab og netværk til indholdsmarkedsførere via en Superpath Slack-kanal.

Hvis Facebook ikke er din jam, kan du bygge et fællesskab på Slack eller Discord.

18. Gratis konsultation

Konsultationer er gode til tjenesteudbydere, der arbejder med kunder, der ved, at de har brug for hjælp, men som ikke er sikre på, hvilken slags hjælp.

Men husk på tidsgrænser, hvis du tilbyder gratis konsultationer – din tid er værdifuld, så giv ikke for meget af den væk.

Finanscoach og CPA Ben Watson af Finanspolitisk flydende tilbyder en gratis konsultation for at hjælpe potentielle kunder med at beslutte, hvilke af hans tjenester der ville være mest fordelagtige.

En kaffechat er en venlig måde at rådgive en potentiel kunde på, samtidig med at de kan lære dig at kende og føle sig godt tilpas.

19. En udfordring

En udfordring kan være en sjov måde at trække folk ind på din e-mail-liste.

Igen, hold det kort og godt, da du vil have dine læsere til at bevare entusiasme og afslutte udfordringen.

Personlig udviklingscoach Calan Breckon giver Frygtudfordringen til nye e-mail-abonnenter.

På bare fem dage vil han lære dig, hvordan du kan overvinde din frygt, så du kan leve et mere eventyrligt liv.

20. Software

Hvis dit produkt eller din tjeneste involverer software, kan en gratis download eller opdatering være en god blymagnet.

Det bringer brugere ind i dit produktøkosystem, fordi de tænker på dig, hver gang de bruger softwaren.

Ydermere kan du gennem e-mail marketing opbygge et forhold, der fører til betalt brug af dit produkt eller din tjeneste.

Et godt eksempel på en softwareblymagnet er Mint’s Gratis software til pengestyring.

Når folk først bruger Mint til deres budget, er det nemmere at fortsætte med Mint til alle deres pengestyringsbehov.

21. Billeder eller grafik

Gratis stock fotos eller grafik kan være et attraktivt tilbud, da det at skabe kvalitetsfotos og grafik kan være en udfordring for nogle af os (vifter febrilsk med hånden).

Så hvis du har et talent med kameraet, og dit produkt eller din service relaterer til behovet for fotos eller grafik, kan dette være din foretrukne hovedmagnet.

Kunder kan bruge billederne på sociale medier, deres hjemmeside og andre steder, hvor de har brug for billeder for at markedsføre deres virksomhed.

Hvilken blymagnetidé vil du vælge?

At skabe den rigtige blymagnet til din virksomhed kan være skræmmende, men med vores blymagnetideer finder du masser af inspiration.

Uanset dit tilbud, handler det om at få folk på din e-mail-liste, så du kan holde kontakten med dem og opbygge et langsigtet forhold. Det er sådan, du vil skabe en succesfuld virksomhed.

Se vores liste igennem igen, og kom i gang med din blymagnet. Jo hurtigere du gør den tilgængelig for dine læsere, jo hurtigere vil du vokse din liste.