20 millioner Optimisme-poletter stjålet på grund af forkert adresse

Følgende artikel hjælper dig med: 20 millioner Optimisme-poletter stjålet på grund af forkert adresse

20 millioner Optimisme-poletter stjålet på grund af forkert adresse

Ethereum-skaleringsløsning Optimism har mistet 20 millioner OP-tokens Optimisme-tokens (ca. $15 millioner), efter Wintermute forsynede Optimism-teamet med en dårlig wallet-adresse på eller omkring den 30. maj. En hacker fik adgang til de overførte midler og har allerede overført 1 million tokens til en anden konto.

Hvordan skete det?

Optimisme Fonden søgte Wintermutes hjælp til at levere likviditetstilførselstjenester, hvor Fondens Partnerfond ydede et midlertidigt tilskud på 20 millioner OP-tokens. På denne måde kunne brugere, der anskaffer OP, få en mere jævn oplevelse.

Mens Wintermute gav en adresse til tokens, og to testtransaktioner blev udført før den endelige overførsel af midler, var der nogle tekniske problemer. I stedet for at levere en tegnebog med flere signaturer, leverede Wintermute en Ethereum-adresse “som de endnu ikke havde implementeret til Optimism (L2)”, ifølge Optimism Foundations udmelding. “Desværre var en angriber i stand til at implementere multisig til L2 med forskellige initialiseringsparametre, før gendannelsesoperationen blev afsluttet og tog kontrol over de 20 millioner OP-tokens.”

Kort sagt forhindrede hackeren Wintermutes gendannelsesoperation, brugte udnyttelsen og beholdt adgangen til midlerne. Siden hacket har de allerede solgt 1 million tokens.

Hvad nu?

Wintermute meddelte, at de ville købe tokens, da adressen sælger dem.

Selskabets administrerende direktør Evgeny Gaevoy har indrømmet Wintermute “ha[s] lavede en stor fejl” og har sendt en besked til hackeren. Hvis de vælger at returnere fonden og sende dem tilbage til Optimisme, er de villige til at behandle hele situationen som “en hvid hat udnyttelse.”

Meddelelsen lyder: “Desuden har den måde, angrebet er blevet udført på, været ret imponerende, og vi kan endda overveje konsulentmuligheder eller andre former for samarbejde i fremtiden. Vi er også tilfredse med scenariet, hvor de resterende 19 millioner tokens returneres til [the] Optimisme tegnebog:

🔥 Anbefalede:  Stabilitet AI frigiver en ny model kaldet SDXL Beta

0x2501c477d0a35545a387aa4a3eee4292a9a8b3f0

Du har en uge til at overveje at være en hvid hat. I tilfælde af at ovenstående ikke sker, er vi 100 % forpligtet til at returnere alle midlerne, spore den eller de personer, der er ansvarlige for udnyttelsen, fuldstændigt doxxe dem og levere dem til det tilsvarende juridiske system.”

Det er endnu ikke besluttet, hvad der skal ske i fremtiden. Mens Optimism Foundation kan genoprette midlerne via Hard Fork, overlader det beslutningen til samfundet.

I princippet kan en netværksopgradering udføres for at standse bevægelsen af ​​de OP-tokens, som ikke allerede er blevet overført eller solgt.

Vi vil ikke tage dette skridt på nuværende tidspunkt på grund af den præcedens, det ville skabe. Optimisme er et tilladelsesløst netværk og opførte sig efter hensigten.

— Optimisme (✨🔴_🔴✨) (@optimismPBC) 8. juni 2022

Mens Optimism blockchain tilbyder en økologisk opgradering til Ethereum, generelt at sænke gaspriserne og den økologiske påvirkning ved at samle transaktioner sammen, ser det ud til, at OP-tokenet er kommet dårligt fra start. Efter nyheden har OP-tokens pris oplevet et massivt fald i dag og har mistet 16,78% af sin værdi og handles i øjeblikket til $0,829.

Læs relaterede indlæg:

Table of Contents