20 bedste motiverende webserier, som enhver iværksætter skal se

Følgende artikel hjælper dig med: 20 bedste motiverende webserier, som enhver iværksætter skal se

Alle kender vigtigheden af ​​motivation i livet. Enhver iværksætter leder altid efter en eller anden form for inspiration i deres liv. Forskellen på et almindeligt menneske og en iværksætter er, at en rigtig iværksætter aldrig giver op, uanset hvor hårde situationerne er. Der er flere motiverende webserie og film, der kan motivere iværksættere i deres lavpunkter.

I de sidste par år, mange inspirerende webserie er kommet op relateret til startups og iværksætteri, der vejleder og inspirerer enhver ung iværksætter på deres rejse. Tendensen til inspirerende webserie og inspirerende tv-serier og film er i disse dage rørende højder, og folk er ret afhængige af at se disse serier. Desuden er disse serier korte, underholdende og ikke meget tidskrævende, men alligevel interessante at se.

Uanset om du kan lide at læse bøger, binge webserier eller kan lide at se film, så har vi jer alle dækket! Hvis du er en web-serie person, så læs denne artikel for at finde listen over nogle fantastiske inspirerende webserier for iværksættere. En bogelsker kan læse dette – Bøger af topiværksættere. Klik her for at få listen over motiverende og forretningsbaserede film til iværksættere.

For at hjælpe iværksættere med at komme tilbage og føle sig motiverende, er her nogle anbefalinger til top motiverende webserie enhver iværksætter skal se.

20 bedste motiverende/inspirerende webserier at se –

 1. TVF kander
 2. Silicon Valley
 3. Start op
 4. Hvordan jeg tjente mine millioner
 5. Fortjenesten
 6. Shark Tank
 7. Korthus
 8. Lærlingen
 9. Kontoret
 10. Dragens hule
 11. Jakkesæt
 12. Ring hellere til Saul
 13. Apps Planet
 14. milliarder
 15. Ballere
 16. Gale Mænd
 17. Laakhon Mein Ek
 18. Arbejder mødre
 19. Beskidte penge
 20. Praktikanterne

TVF kander

IMDb – 9.2

Hvor kan man se – TVFPlay/SonyLiv

Mens man taler om serier relateret til iværksættere, hvordan kan man så ikke tale om TVF Pitchers. Det er bedste motiverende webserie på hindi for enhver førstegangsiværksætter. Serien blev lavet af en af ​​Indiens bedste onlineindholdsskabere Den virale feber (TVF). Serien udkom i 2015. Det er en Drama-Komedie serie, der primært er baseret på iværksætteri.

Historien kredser om fire unge mænd, der har typiske kontorjob i virksomheden – standard 9-5 jobs. Det store twist sker, da hovedpersonen Naveen bliver fuld og ringer til sin chef midt om natten og siger sit job op. Da han vågner næste morgen, fortryder han, hvad han gjorde, men det var det.

Han havde dog en idé om, at han har brygget i de sidste par måneder med sine to bedste venner. Han går fremad med det, står over for mange sammenbrud og tilbageslag. Han overbeviser sine venner om at forlade deres stabile virksomhedsjob, de undviger investorer, der forsøger at overvinde dem, skaber den perfekte software og nærer ego-sammenstød og venskaber. Kort sagt alt det, som en nystartet startup-stifter er bundet til at opleve.

Med dette har rejsen et interessant sæt af latterligt humoristiske one-liners og tegneseriefigurer. Det viser alle de udfordringer, grupper af mennesker står over for, når de beslutter sig for at starte en opstart. Denne webserie er et must for enhver person, der er villig til at starte deres egen virksomhed eller enhver førstegangs iværksætter.Silicon Valley

IMDb – 8.5
Hvor kan man se – Disney+ Hotstar

Silicon Valley er en amerikansk satirisk komedie tv-serie, der blev udgivet i 2014. Det er dybest set en komedieserie, der fremviser livets indre virke i Silicon Valley. Det er en af ​​de mest berømte motiverende webserie for studerende baseret på startups og unge iværksættere. Serien fokuserer på fem unge mænd, der grundlagde et startup-firma i Silicon Valley.

Showet handler om seks unge mænd, der var med til at stifte et startup-firma på trods af al den hårde konkurrence i Mekka af erhvervslivet. På trods af alle tilbageslag og problemer fortsætter de bare med at opfylde deres drøm. De seks programmører bor sammen og prøver hårdt på at gøre det stort i Silicon Valley.

Det viser, at de mennesker, der er mest kvalificerede til at få succes, er de mindst i stand til at håndtere succes. Showet er et must-watch for alle forretningsmænd og også startup-stifterne. I konferencesamtaler har Douglas Crockford ringet til Silicon Valley Serien har også vundet en masse priser for sin succes og flotte respons fra seerne.

Iværksættere skal se det, fordi det er en god lektion i, hvad der skal til for at gøre en god idé til en rentabel forretning. Alle de ting, som computerprogrammør Richard mangler, såsom et godt leder, fremragende forhandlingsevner, et støttende professionelt netværk og en troværdig mentor, kan guide spirende iværksættere.

Start op

IMDb – 8.0

Hvor kan man se – Netflix

Opstarten er en anden amerikansk tv-serie, der blev sendt første gang den 6. september 2016. Tv-serien viser fremkomsten af GenCoin, en genial, men kontroversiel teknologiidé centreret om digital valuta. Dette grove drama følger usandsynlige tech-iværksættere bag en genial idé og en magtfuld FBI-agent, der kan lave eller ødelægge dem, han kommer i kontakt med, ikke altid af de rigtige årsager.

StartUp er en webdramaserie, der foregår i Miami, Izzy Morales skaber en revolutionær, ureguleret digital valuta kaldet GenCoin. En ung bankmand ved navn Andy beslutter sig for at samarbejde med Izzy og sørger for projektet med kontanter, som Andys far er desperat efter at skjule. Trioen ender på radaren hos FBI-agenten Phil Rask, som er på sporet af Andy.

Serien har et fantastisk ensemblebesætning med Adam Brody, Edi Gathegi, Otmara Marrero, Martin Freeman, Ron Perlman, Addison Timlin og Mira Sorvino. Mens den første sæson af showet fik en blandet respons fra kritikere (33 % godkendelsesvurdering på Rotten Tomatoes), har den langsomt fået loyale fans gennem årene.Hvordan jeg tjente mine millioner

IMDb – 8.4
Hvor kan man se – CNBC.com

CNBC original, How I Made My Millions er, en must-watch webserier for iværksættere, udgivet i 2011. Serien viser dig forretningsverdenens grønne rum. Showet afslører, hvordan almindelige mennesker har taget almindelige ideer og omsat dem til ekstraordinært succesrige virksomheder. Det viser os de iværksættere, der tog en risiko, troede på deres drøm og med meget hårdt arbejde og lidt held blev millionærer.

🔥 Anbefalede:  Smobler Studios får 1,2 millioner dollars fra The Sandbox for at skabe metaverse for en god sag

Showet kredser for det meste om de virksomheder, der har krydset $1 million-grænsen. Hvordan jeg tjente mine millioner fremviser den typiske ‘American Dream’ og forsøger at vise, at hvis du har ideen, ressourcerne og viljestyrken, kan du få tingene til at ske, uanset hvor mange forhindringer der kommer.

Hvordan jeg fik mine Million-taler om de største forretningsmænd og kvinder til at afsløre, hvordan de tog almindelige ideer og gjorde dem til ekstraordinære forretninger. Showet kan vejlede iværksættere om strategier og eksekveringer. fører dig til forretningsverdenens grønne rum. Så man skal se serien for at få inspiration til at starte sin egen virksomhed op og gøre den ekstraordinær.

Fortjenesten

IMDb – 8.3
Hvor kan man se – CNBC.com

Fortjenesten er en amerikansk realitet tv-show for iværksættere havde premiere den 30. juli 2013. Den blev sendt på CNBC som en del af hver episode. The Profit fortæller, at bare det at være en succesfuld iværksætter ikke kun er en del af lykke. Det viser den rå, udfordrende og ofte grimme side af at starte egen virksomhed.

Det kredser om en virkelig forretningsmand Marcus Lemonis som har været en af ​​de største spillere i erhvervslivet. Serien viser os, hvordan forretningsmanden investerede i kæmpende virksomheder og forvandlede dem til yderst profitable ventures og til gengæld tog en procentdel af både forretning og profit. Showet er en stor inspiration og lektie for alle iværksættere.

En del af showet viser også, hvad man IKKE skal gøre som iværksætter. Showets motto understreger de tre P’er – Mennesker, proces og produkt som er det trekantede mantra om succes for enhver startup-stifter og medlemmer. Så enhver, der har brug for noget forretningsmotivation, bør gå videre og se The Profit.

Shark Tank

IMDb – 7.6
Hvor kan man se – Netflix

Shark Tank er et forretningsrelateret reality-tv-show og bedste motiverende webserie på Netflix hvor investeringssøgende iværksættere laver virksomhedspræsentationer for et panel på fem investorer aka hajer som så vælger, om de vil investere i deres virksomhed som samarbejdspartnere. Showet havde første gang premiere den 9. august 2009, som den amerikanske franchise af det internationale format Dragons’ Hule.

Her er en guide til, hvordan du henvender dig til investorer for finansiering.

Mangeårige panelmedlemmer af showet omfatter business tycoons såsom Mark Cuban, Barbara Corcoran, Kevin O’Leary, Daymond John og Lori Greiner; mens Richard Branson, Ashton Kutcher og Chris Sacca alle har optrådt som gæstehajer.

Det er en uscriptet TV-show for iværksættere hvor iværksættere fra hele verden pitcherer deres forretningsmodel for en bestyrelse af spekulanter og overbeviser dem om at investere i deres ideer. Hidtil havde hajtanken investeret i mange startups og givet milliarder af dollars som afkast til investorerne. Man kan tage noter om produktpitches, der giver genlyd hos hajerne og udløser flere tilbud.Korthus

IMDb – 8.7
Hvor kan man se – Netflix

Amerikansk politisk thriller – House of Cards er en anden bedste motiverende webserie på Netflix udgivet den 1. februar 2013. House of Cards er et godt eksempel på, hvordan du kan stable bunken til din fordel. Selvom der er noget tungt drama, hvis du vil lære at forhandle vanskelige taktikker i forretningsforbindelser, da der er mange af disse.

Majority House Whip Francis Underwood tager dig med på en lang rejse, mens han kræver sin hævn over dem, han føler sig forurettet, inklusive hans egne kabinetsmedlemmer, inklusive selve USA’s præsident. Flot, snedig, metodisk og ondskabsfuld tager Frank Underwood sammen med sin lige så manipulerende, men tvetydige kone, Claire, Washington med storm gennem at klatre op på den hierarkiske stige.

House Of Cards er et politisk show, som viser dig, at alle har et motiv og kan trække i tråde på et tidspunkt for at få, hvad de vil, selvfølgelig! Dette show motiverer dig til at bevare roen i en hård fase og håndtere forskellige møder, du har i hver fase af livet. Det lærer dig ting, der foregår bag kulisserne, som du ikke kan kontrollere, og at ting ikke sker, medmindre du får dem til at ske.

Lærlingen

IMDB-bedømmelse – 7,2/10

Hvor kan man se – bbc.co.uk

The Apprentice er en britisk reality-spilbaseret tv-serie instrueret af Mark Burnett. Det første afsnit af The Apprentice, der er modelleret efter den amerikanske original med samme navn, udkom i februar 2015 og distribueres af Fremantle og udsendes af BBC.

I historien har The Apprentice en gruppe på 20 unge iværksættere, der skal konkurrere med hinanden om en række opgaver eller forretningsrelaterede udfordringer, som er sat af Alan Sugar, en britisk forretningsmagnat. Disse forretningsfolk bør påtage sig alle de opgaver, der er afsat til dem og overleve de ugentlige fyringer, og under hele opgaverne vil Alan blive assisteret af to tætte forretningsfolk med næsten ingen involvering uden for at observere opgaverne. Til sidst ville en af ​​dem endelig fremstå som den bedste iværksætter og værdig til en præmie tilbudt af Alan.

Som du måske også føler, er The Apprentice baseret på et konkurrencepræget forretningsmiljø, der ligner det, vi står over for i vores arbejde, og vil derfor være ret motiverende en webserie for den arbejdende professionelle og spirende forretningsmand.

Kontoret

IMDB-bedømmelse – 8,9/10

Hvor kan man se – Amazon Prime Video

Kontoret, som det hedder, er baseret på et typisk kontormiljø for en almindelig papirvirksomhed. Den amerikanske tv-serie, der blev sendt i 2005, er en tilpasning af den britiske tv-serie af samme navn og gik så længe som ni sæsoner indtil videre med Randall Einhorn som den hyppigste instruktør af serien.

Webserien er som nævnt baseret på medarbejderne i en papirvirksomhed, der går under navnet, Dunder Mifflin Paper Company, og er filmet med et enkeltkamera setup med fravær af studiepublikum og et grinespor, som ellers kunne har spoleret udseendet og følelsen af ​​en dokumentar. The Office er en mockumentary, som fanger virksomhedens typiske kontormiljø og går ud over det for at udforske humoristiske og bizarre møder mellem lederen og de andre medarbejdere. Seriens historie dækker kontorepisoder og ledelsen af ​​papirfirmaet under Michael Scott, filialchef, Scranton, PA.

🔥 Anbefalede:  Lavpris pensionsordninger

Kontoret siver ind i kontormiljøet og bringer en alsidig oplevelse på en arbejdsplads, som stræber efter at tilfredsstille de spirende fagfolks nysgerrighed. Den er skudt utrolig godt med et komisk take, som vil balancere de seriøse og de afslappede episoder i vores daglige liv på et kontor.

Dragens hule

IMDB-bedømmelse – 6,8/10

Hvor kan man se – bbc.co.uk

Baseret på den japanske serie “Money no Tora”, er Dragon’s Den et britisk tv-program præsenteret af Evan Davis, ejet af Sony Pictures, og udsendt af BBC.

Showet præsenterer fem velhavende investorer, de eponyme “Dragons” i serien, som vil blive præsenteret for en række forretningsideer af de spirende iværksættere, investorer og små forretningsfolk, som de kan investere i, mens de tilbyder en andel af virksomheden til gengæld . De fem “drager” symboliserer de virkelige investorer og multimillionærer, som skal overbevises af iværksætterne om at kunne modtage de penge, de har brug for for at opfylde deres forretningsdrømme.

Jakkesæt

IMDB Rating – 8,4/10

Hvor kan man se – Netflix og Amazon Prime Video

Suits er et amerikansk juridisk drama produceret af Universal Cable Productions, der havde premiere den 23. juni 2011. Den Aaron Korsh-skabte serie er baseret på et fiktivt advokatfirma i New York City, hvor Mike Ross, en talentfuld college-dropout, vil blive tilsluttet af Harvey Specter, en af ​​New York Citys bedste advokater til at lukke sager sammen.

Mike, en ny frafalden på universitetet og løber fra en narkohandel, der er gået dårligt, vil heldigvis blive reddet af Harvey, som vil spille Mike mod de småkage-jurauddannede, afhængig af hans rå talent og fotografiske hukommelse. Selvom Mike og Harveys team virker stærkt nok, og Mike er et sandt geni, er han nødt til at lære fagets reb.

The Suits udforsker det juridiske landskab, og hvordan en friskere langsomt absorberes i det. Med den juridiske handel som eksempel, kan The Suits være en eksemplarisk serie for alle de nyuddannede og arbejdende fagfolk til at hente information fra og lære og vokse som styret af omstændighederne under vores mentorer, ofte på bekostning af at ofre vores følelser mod kold, brutal forståelse af ræsonnementet.Ring hellere til Saul

IMDB Rating – 8,8/10

Hvor kan man se – Netflix

Amerikansk krimidrama Better Call Saul er skabt af Vince Gilligan og Peter Gould og er en spin-off, prequel og efterfølger til Breaking Bad, et Albuquerque-baseret krimidrama. Better Call Saul udforsker yderligere Saul Goodmans rejse, advokaten, der medvirkede i Breaking Bad som Walter Whites forsvarsadvokat og strateg under hans agentur Better Call Saul. Den Gilligan-instruerede efterfølger tager publikum gennem Jimmy McGills rejse, en advokat, der langsomt omfavnes af grådighed og ambitioner, undertrykker sin samvittighed og bliver til Saul Goodman.

Selvom Better Call Saul ikke er en serie, der kan betegnes som en inspirerende webserie i ét åndedrag, er det et tilbageblik på de ting, som de spirende advokater og andre fagfolk ikke må give efter for at undgå, at deres liv går dårligt.

Apps Planet

IMDB Rating – 6/10

Hvor kan man se – Apple Music

Planet of the Apps, instrueret af Ryan Polito, er et en-sæsons amerikansk reality-tv-show, der blev sendt på Apple Music i 2017. Den første sæson af Planet of the Apps består af 10 afsnit, hvis kerne er historien, der kredser om rundt om i verden af ​​mobile apps.

Planet of the Apps, som det lyder, er skabt omkring en verden af ​​mobile apps, hvor hver af softwareproducenterne vil have et minut til at pitche deres ideer for at imponere rådgiverne, Jessica Alba, Gwyneth Paltrow, will.i.am og Gary Vaynerchuk, ligesom elevatorpladser.

Showet er helt klart en afspejling af, hvad vi har i den moderne verden af ​​spil, reklame, IT, medier, business, virksomheder eller andre industrier, hvor medarbejderne knap får et minut til at vinde deres chefers opmærksomhed ved deres rene hårde arbejde, innovativitet og dedikation.milliarder

IMDB Rating – 8,4/10

Hvor kan man se – Disney+Hotstar

Billions er amerikansk webserie, skabt af Brian Koppelman, David Levien og Andrew Ross Sorkin, der fokuserer på magtpolitikken i New Yorks high-finance-verden.

Milliarder bringer den kloge og kyndige amerikanske advokat Chuck Rhoades og den ambitiøse, geniale hedgefondskonge Bobby “Axe” Axelrod sammen i en kamp gennemblødt af klogskab, magt og indflydelse for at overliste hinanden med milliarder på spil.

Milliarder, som en serie, er et komplekst drama om magtpolitik, som ikke er ukendt for os i den nuværende verden, vi lever i, og som huser de nuværende sektorer, vi arbejder i. Det er faktisk en af ​​de bedste forretningswebserier, hvis en iværksætter undervejs overveje en at se.

Ballere

IMDB Rating – 7,6/10

Hvor kan du se – www.hbo.com

En amerikansk tv-serie med komedie-drama skabt af Stephen Levinson, Ballers havde premiere i 2015 på det amerikanske kabel-tv-netværk, HBO. Ballers er skabt med Spencer Strasmore, Dwayne Johnson, en pensioneret NFL-spiller, i centrum, som skal påtage sig den nye rolle, som en finansiel manager for de andre NFL-spillere.

Ballspillere udforsker sportsindustrien og det skiftende forløb i ens jobliv, hvor man er nødt til at omfavne enhver mulighed, der måtte krydse deres vej, og udnytte dem med succes til hans/hendes fordel. Tv-serien er en enestående webserie, der skal hjælpe fremtidige iværksættere og professionelle professionelle til tilpasse sig de skiftende jobprofiler og miljøer i nutidens evigt foranderlige verden.

Gale Mænd

IMDB Rating – 8,6/10

Hvor kan man se – Amazon Prime Video

Mad Men er et amerikansk periodedrama, som foregår i begyndelsen af ​​1960’erne og kredser om New Yorks mest eftertragtede reklamebureauer. Mad Men, skabt af Matthew Weiner og produceret af Lionsgate Television, skildrer tiden mellem marts 1960 og november 1970 i den fiktive fortælling og blev første gang sendt på kabelnetværket AMC i 2007.

Historien om Mad Men er baseret på det fiktive Sterling Cooper-reklamebureau Madison Avenue på Manhattan, New York City, og senere på Sterling Cooper Draper Pryce. Mad Men kredser om Don Draper, den talentfulde, uberegnelige og mystiske kreative direktør for Sterling Cooper, som har et misundelsesværdigt ry og et kreativt geni, som i sidste ende skulle være grundlæggeren af ​​Sterling Cooper Draper Pryce.

🔥 Anbefalede:  12 bedste webudviklingscertificeringer (gratis og betalt)

Mad Men, som et drama, er fremragende vævet rundt i verden af ​​en karismatisk reklamechef, Don, der tiltræder en ny stilling, hvor han risikerer at miste sit hårdt tjente ry. Går smukt på tværs af de skiftende virksomheder og mentale fakulteter, blander stemninger og samfund og viser usikkerheden i joblivet og forgængeligheden af ​​vores omdømme i det. Det er uden tvivl en inspirerende webserie for arbejdende professionelle og iværksættere og spirende fagfolk.

Laakhon Mein Ek

IMDB-bedømmelse – 8,2/10

Hvor kan man se – Amazon Prime Video

Laakhon Mein Ek er en indisk tv-serie skabt af Biswa Kalyan Rath og produceret af OML Production, som havde premiere i 2017 på Amazon Prime.

Amazon Prime Videos originale serie hjælper os med at visualisere kampene for Aakash, hovedpersonen i serien, som er en teenagestuderende fra Raipur og sendes til Genius Infinity til coaching i Visakhapatnam for at forberede sig til IIT-eksamenen.

Den første del af serien var en vellykket kørsel overordnet og blev efterfulgt af sæson 2, som blev udgivet den 12. april 2019, og handlede om Dr. Shreya, som bliver nødt til at kæmpe med regeringen for sundhedsplejen i Sitlapur Village.

Både første og anden del af serien udforsker mentale spændinger og drages mod en fælles fjende, frygt. Det er frygt, som hovedpersonerne havde overvundet for at give styrke til at fortsætte modigt mod alle odds, hvad enten det er en personlig eller en social sag, og det er uden tvivl en af ​​de mest motiverende webserier skabt i løbet af det sidste årti.

Arbejder mødre

IMDB Rating – 7,6/10

Hvor kan man se – Netflix

Workin’ Moms er en canadisk sitcom skabt af Catherine Reitman og har arbejdende mødre i kernen af ​​fortællingen. Sitcom, der først blev sendt på CBC Television i 2017, fokuserer på fire arbejdende mødres liv fra Toronto, Canada, som forsøger at jonglere deres karriere med deres familier og kærlighedsliv.

Netflix-serien, Workin’ Moms er ikke kun en inspirerende webserie for kvinderne, men også for mændene, som lever deres moderne liv, hvor de skal fortsætte med at fokusere på deres job sammen med at give deres familier og deres liv et lige så stort fokus. generel.

Beskidte penge

IMDB-bedømmelse – 8,1/10

Hvor kan man se – Netflix

Dirty Money er en original Netflix-webserie, der består af forskellige historier, som alle er næsten en time lange, og som er beregnet til at afsløre grådighed, korruption og kriminalitet, der spreder sig verden over.

Dirty Money, som titlen afspejler, er en samling historier baseret på erhvervelse af penge gennem en sti, der er udslettet af grådighed, korruption og kriminalitet. Serien, der drives af Netflix, er ikke en motiverende webserie ved første øjekast, men en informativ serie, der giver nutidens arbejdende professionelle viden om, hvordan tingene normalt er heldige, når penge kommer i spil.

Praktikanterne

IMDB-bedømmelse – 6,8/10

Hvor kan man se – Netflix

The Interns er en hindi-webserie baseret på tre praktikanters liv, som er instrueret af Anant Singh. Serien byder sit publikum velkommen i livet for de tre unge praktikanter i Digital Diva og fokuserer ikke kun på deres praktikophold, men skildrer, hvordan de optræder uden for det i deres respektive liv.

Alle praktikanterne er kvinder og bliver nødt til at samle mod, vid og opfindsomhed for at gennemføre deres praktikophold med succes. Serien, selvom den har været centreret omkring tre unge kvindelige praktikanters liv, afspejler alle de nye praktikanter og spirende fagfolk, som har brug for at komme ud med glans, uanset hvor hårdt det ser ud til at være.Konklusion

Håber du kunne lide ovenstående liste over forretningsrelaterede motiverende webserier for iværksættere. Lad os vide dine kommentarer.

Disse serier kan inspirere dig, motivere dig og hjælpe dig med at give en kickstart til dit liv. Det kan også give dig et boost til din karriere. Men når du kommer til virkeligheden, vil alle disse shows kun være følelsesmæssig støtte og energibooster. I slutningen af ​​dagen skal du arbejde hårdt for at få det ønskede resultat. Bliv ved med at stræbe, fortsæt med at travle, fortsæt. Tro på dig selv. Anstreng dig for at få det ønskede resultat. Indtil da, fortsæt med at læse sådanne artikler for at vide mere om sådanne interessante emner.