19 Højest betalende kundeservicejob

Følgende artikel hjælper dig med: 19 Højest betalende kundeservicejob

Kundeservice er et stort felt. Det involverer agenter, repræsentanter, koordinatorer, specialister, ledere og andet! At gøre kundeservice til en del af din karriere kræver derfor både mennesker og servicekompetencer. Der er mange kundeserviceroller, der kan tjene dig et anstændigt beløb hver måned. Fremragende kommunikationsevner og evnen til at håndtere kunder er nøglerne til at yde den bedste service til dine kunder. I denne artikel vil vi dække nogle af de bedst betalte kundeservicejob.

19 Højest betalende kundeservicejob

Som kundeservicemedarbejder skal du være i stand til effektivt at håndtere klager, behandle ordrer og besvare forespørgsler fra dine kunder. Dette kan være det perfekte job for dig med tilstrækkelig selvtillid og gode kommunikationsevner. Lad os begynde vores liste.

1. Call Center Agent

Foto af Yan Krukau på Pexels

Dette job giver dig mulighed for at arbejde hjemmefra, eller du kan vælge at arbejde fra selve et callcenter. Placeringen er ligegyldig, for alt du skal gøre er at besvare telefonopkald og e-mail-forespørgsler fra kunderne.

Den gennemsnitlige årsløn for en callcenteragent er $27.664. For at tjene så stort et beløb skal du være tålmodig nok til at håndtere masser af kundeopkald som en professionel. Det er her dine fremragende problemløsnings- og kommunikationsevner kommer i brug.

2. Help Desk Analytiker

Foto af Desola Lanre-Ologun på Unsplash

Hvis du er en it-professionel på udkig efter højtlønnede kundeservicejob, skal du overveje at være helpdesk-analytiker. En helpdesk-analytiker skal løse hardware- og softwareproblemer for deres kunder og interne medarbejdere.

Denne rolle giver fleksibilitet til at løse problemer gennem e-mail, telefonopkald, live chat eller person-til-person interaktion. I gennemsnit tjener en helpdesk-analytiker $22,86 i timen.

3. Social Media Customer Care Associate

Foto af cottonbro studio på Pexels

Vi er alle midt i en revolution på sociale medier. Alt bliver digitaliseret, og virksomhederne begynder hele tiden at have en tilstedeværelse på de sociale medier. På grund af dette sender mange kunder deres spørgsmål og forespørgsler via sociale medieplatforme som Instagram og Facebook.

En kundeplejemedarbejder på sociale medier skal besvare disse forespørgsler ved at overvåge organisationens sociale mediekonto og eskalere problemerne til lederen, når det er nødvendigt. Deres gennemsnitlige årsløn er $34.482.

4. Tosproget kundeservicerepræsentant

Foto af Antoni Shkraba på Pexels

En tosproget kundeservicemedarbejder er ansat til at besvare kundeopkald på et sprog, de foretrækker og forstår. De skal give kunderne den nødvendige information og løse kundeforespørgsler og klager på forskellige produkter og tjenester.

Deres andre roller og ansvar omfatter:

  • Opkrævning af betalinger og behandling af fakturaer.
  • Indsamling af feedback.
  • Udførelse af feedback fra kunder.
  • Opfyldelse af månedlige og årlige salgsmål.
  • Indhentning af opkaldshistorik efter behov.

I gennemsnit tjener en tosproget kundeservicemedarbejder $14 i timen. Hvis du ser frem til at blive en tosproget kundeservicemedarbejder, bør du have en fremragende beherskelse af forskellige sprog.

5. Kontokoordinator

Foto af Gustavo Fring på Pexels

Din søgen efter de bedst betalte job inden for kundeservice slutter her. Hvis du er en meget organiseret person med multitasking færdigheder, er du perfekt til dette job. Som kontokoordinator skal du håndtere forskellige kunder, lave forskellige marketingkampagner, designe salgsforslag og hjælpe med at skabe reklamemateriale.

Selvom det er et af de højtbetalte kundeservicejob i 2022, er det ikke let at få fat i denne stilling. Du kan med succes blive en kontokoordinator, hvis du har mestret evnen til tidsstyring, kommunikation, grundlæggende computerviden og praktisk erfaring med CRM software.

🔥 Anbefalede:  Sådan konverteres PNG til JPG i Magento 2

Arbejdet for en kontokoordinator er lidt kompliceret, fordi de konstant skal håndtere filer og kontrakter. Den gennemsnitlige årsløn for en kontokoordinator i USA er $43.573.

6. Patientplejekoordinator

Foto af Matthias Zomer

Du kan være patientbehandlingskoordinator, hvis du er i gang med din uddannelse inden for det medicinske område. Hospitaler, medicinske centre, rehabiliteringscentre, sundhedsbureauer og forsikringsselskaber leverer de bedste kundeservicejob som patientbehandlingskoordinatorer.

Deres arbejde er at planlægge møder, besvare spørgsmål før besøg, få forhåndsgodkendelser og sikre overholdelse af professionelle standarder. Det anses for at være et af de højest betalte kundeservicejob, fordi den gennemsnitlige årsløn for en patientplejekoordinator er $43.120.

Læs også: 15 bedst betalende job i Electric Utilities Central

7. Client Relations Specialist

Foto af Pavel Danilyuk på Pexels

Hovedmotivet for at ansætte en kunderelationsspecialist er at fastholde kunderne og opretholde et sundt og langsigtet forhold til dem. En kunderelationsspecialist sikrer, at kunderne er tilfredse med virksomhedens produkt og service.

De tager kundefeedback for at hjælpe med at forbedre organisationen og håndtere kundeforespørgsler enten gennem telefonopkald, e-mails, undersøgelser, personlig interaktion eller ved at svare på online kundeanmeldelser. Den årlige gennemsnitlige løn for en kundeforholdsspecialist er $43.956.

8. Front Desk Associate

Foto af Helena Lopes på Pexels

Vidste du, at dine stærke interpersonelle færdigheder kan give dig højtlønnede kundeservicejob over hele verden? Ja! Du hørte det rigtigt. Din evne til at håndtere personlig kommunikation og telefonkommunikation er en meget værdifuld færdighed, der kan give dig en receptionsposition i en velrenommeret virksomhed. Du vil have en typisk 40-timers arbejdstid om ugen, og din gennemsnitlige årsløn vil være omkring $31.110.

9. Kundeservicerepræsentant

Foto af MART PRODUCTION på Pexels

En kundeservicerepræsentant (også forkortet som CSR) er en person, der beskæftiger sig med alle slags ting som at interagere med kunder, behandle ordrer, løse problemer og give information om alle produkter og tjenester i en organisation.

Alle disse roller og ansvarsområder varetages af en person kaldet CSR, og den gennemsnitlige årsløn for en kundeservicerepræsentant er $35.850.

10. Stewardesse

Foto af Mohammad Arrahmanur på Unsplash

Den gennemsnitlige årsløn for en stewardesse er $41.719. Efterspørgslen efter stewardessejob har været stigende gennem årene, og ifølge statistik, stewardessejob vil se en vækst på 30 % fra 2020 til 2030. Stewardesser har en variabel arbejdsplan, herunder weekender, helligdage, aftener og endda nathold. Men med sådan en overvældende løn er disse mindre ulemper det værd.

11. Repræsentant for medlemsservice

Foto af RODNAE Productions på Pexels

Hvis du er villig til at være medlemssælger, skal du være opmærksom på de opgaver, du skal udføre i det daglige. Hvis du er i stand til at tale med folk, håndtere deres problemer og opretholde et ordentligt forhold til dem, er du berettiget til at være medlemsservicerepræsentant.

Større roller og ansvar i denne stilling omfatter løsning af kundeklager, løsning af betalingsrelaterede problemer, opretholdelse af et positivt arbejdsmiljø, balancering af et kasseapparat og meget mere.

Deres årlige gennemsnitsløn er $55.503. En medlemsservicerepræsentants rolle er at informere folk om medlemsgebyret, dets fordele og den komplette procedure for at ansøge om det.

12. Bankkasserer

Foto af Sora Shimazaki på Pexels

En banktæller hjælper kunder med at gennemføre kunders finansielle transaktioner og hjælpe med at træffe beslutninger relateret til sikkerheden og sikkerheden for deres hårdt tjente penge. De er ansvarlige for at hilse på kunderne og få dem til at føle sig godt tilpas. De laver ca $28.000.

🔥 Anbefalede:  22 højest betalende sidekampe (Ultimate 2023-guide)

Ingen bank kan med succes køre uden den konstante involvering af en bankkasse. Bankkasserer får højt betalt, fordi det arbejde, de udfører, er intenst og kræver meget tålmodighed og hårdt arbejde. Hvis du vil være banktæller, bør du vide, hvordan du foretager indbetalinger, håndterer hævninger, udsteder postanvisninger og forsøger ikke at skælde ud eller opføre dig dårligt med irriterende patienter.

Læs også: De 15 højest betalende jernbanejob

13. Teknisk supportrepræsentant

Foto af Tima Miroshnichenko på Pexels

Dine tekniske færdigheder og evne til at håndtere mennesker kan nemt skaffe dig et job i en teknisk supportrolle. Hvis du har en universitetsgrad, certificering eller uddannelse, er du berettiget til at yde teknisk assistance og svar på brugernes spørgsmål.

Det bedste ved at være teknisk supportrepræsentant er, at du også kan arbejde eksternt, fordi virksomheder for det meste hyrer hjemmerådgivere. Deres gennemsnitlige årsløn er ca $35.027.

14. Concierge

Foto af cottonbro studio på Pexels

Som en concierge bliver du betalt for at forbedre din kundes oplevelse og opretholde et sundt og langsigtet forhold til dem. De fleste hoteller, restauranter, transport og andre serviceudbydere hyrer concierge til at reservere reservationer, forklare virksomheders fordele og politikker, foreslå aktiviteter og arrangere transport for gæster. Den gennemsnitlige årsløn for en concierge er $34.023. De kan også arbejde hjemmefra og hjælpe via telefon, e-mail eller tekstbeskeder.

15. Medicinsk receptionist

Foto af Cedric Fauntleroy

At være en medicinsk receptionist betragtes som et af de højt betalende kundeservicejob i 2022, fordi efterspørgslen er stor i medicinske butikker og hospitaler. Når du er lægereceptionist, omfatter dine roller at besvare telefonopkald, planlægge tider, tjekke patienterne og meget mere. Ikke kun dette, men du skal også sørge for, at patienterne har det godt på hospitalet.

At være lægereceptionist er ikke nogen let opgave, du skal konstant besvare telefonerne, foretage de nødvendige forespørgsler til patienterne, hilse på dem og hjælpe dem i overensstemmelse hermed.

Hvis du har stærke organisatoriske evner, stærke verbale og skriftlige kommunikationsevner, kan arbejde selvstændigt eller som et team og besidder eksterne interpersonelle kommunikationsevner, så kan du søge job som medicinsk receptionist. Deres årlige gennemsnitsløn er $38.580.

16. Customer Engagement Repræsentant

Foto af MART PRODUCTION på Pexels

En kundeplejerepræsentant overvåger og besvarer indgående tekstbeskeder, engagerer sig med brugere på sociale medier, giver oplysninger til eksisterende og potentielle kunder og eskalerer kundeklager til lederen, når det er nødvendigt.

Hvis du har enestående skriveevne og en god forståelse af grammatik og meddelelser, så bør du prøve at søge et job som repræsentant for kundeengagement. Deres gennemsnitlige løn er $19 i timen.

17. Servicerådgiver

Foto af Antoni Shkraba på Pexels

En servicerådgiver er en person, der fungerer som formidler mellem kunderne og serviceteknikerne. Hvis en kunde ikke er tilfreds med det produkt eller den service, som organisationen leverer, kan de nemt kontakte kundeservice eller serviceteknikere for at få hjælp. Servicerådgiveren hjælper dem med at planlægge vedligeholdelses- og serviceaftaler.

De opbygger stærke relationer til kunderne, så de kan rådgive om, hvad der er bedst for dem i forhold til rengøring, reparationer, forsikringer, vedligeholdelse osv. Andre roller og ansvarsområder for en servicerådgiver omfatter gennemførelse af økonomiske transaktioner og håndtering af administrative opgaver.

🔥 Anbefalede:  Sådan validerer du din forretningsidé: 7 nøgletrin til at låse op for succes

Den årlige gennemsnitsløn for en servicerådgiver er $43.336og de arbejder generelt for et autoforhandlerservicecenter.

18. Receptionist

Foto af Tom Official på Pexels

En receptionist sidder i virksomhedens reception og skal hilse, dirigere og byde besøgende velkommen. Receptionister er en af ​​årsagerne til, at enhver organisation fungerer gnidningsløst, fordi de konstant administrerer optegnelser, hilser besøgende, kører forskellige ærinder og opretholder professionelle forhold til eksisterende kunder og potentielle kunder.

Hvis du ved, hvordan du straks og effektivt håndterer nødsituationer, multitasker og har stresshåndteringsevner, kan du søge et receptionistjob. Gennemsnitslønnen for en receptionist er ca $33.000.

Læs også: Top 27 ikke-kundeservicejob uden en grad

19. Kundeservicekoordinator

Foto af Anna Shvets på Pexels

Virksomheder hyrer kundeservicekoordinatorer til at sikre, om de tildelte opgaver bliver udført til tiden eller ej. De formodes at holde styr på ordrebehandling, spore leverancer, løse kundeproblemer og koordinere tjenester.

Du bør søge denne rolle, hvis du har fremragende kommunikationsevner, telefonfærdigheder, stresshåndteringsevner og evnen til at multitaske. Den gennemsnitlige årsløn for en kundeservicekoordinator er $43.040.

Kundeservice spiller en stor rolle i beslutningen om en virksomheds succes. Hovedmotivet for enhver virksomhed er at tilfredsstille sine kunder ved at løse alle deres spørgsmål og problemer. Dette er grunden til, at virksomheder investerer så meget i at styrke deres kundeserviceteam. Disse højest betalende kundeservicejob kan hjælpe dig med at tjene godt, med fleksibiliteten til enten at arbejde hjemmefra eller arbejde fra kontormuligheder.

FAQ

Her er nogle af de ofte stillede spørgsmål om kundeservicejob.

Q1. Hvad er trinene for at få et højtbetalt kundeservicejob?

Her er ting, du skal gøre for at få et godt betalt kundeservicejob.

1. Vis dine bløde færdigheder så meget som muligt

2. Bliv klar til samtale

3. Søg efter virksomheder, der ønsker en kundeserviceagent.

4. Giv samtalen for at sikre jobbet.

Q2. Skal du overveje at være kundeservicemedarbejder? Er det en god karrierevej?

Ja, at være kundeserviceagent er en god karrierevej, men kun hvis du har de nødvendige færdigheder. Det giver dog fleksibilitet og betaler en god sum penge. Så hvis du prøver at være kundeserviceagent, så gå efter det.

Q3. Hvad er årsagerne til, at forbrugerservice er en god karrierevej?

At være kundeserviceagent vil åbne en verden fuld af muligheder og spænding for dig. Det er en meget lukrativ industri, der tilbyder tonsvis af vækstmuligheder. Du mestrer dine bløde færdigheder og kommer til at møde en masse nye mennesker. Kundeservicejob kan også udføres som en sidepress for at supplere din almindelige indkomst.