18 $ i timen er hvor meget et år? Bedste tips til at tjene penge

Følgende artikel hjælper dig med: 18 $ i timen er hvor meget et år? Bedste tips til at tjene penge

Tjener du en timepris på $18? Har du nogensinde spekuleret på: $18 er hvor meget om året? Du knaser muligvis på tal for at vurdere, om din løn er god nok, især hvis det er en timeløn. Vi hjælper dig med at bestemme, hvordan du maksimerer og sparer mere af din indkomst.

Et firma har ansat dig og tilbudt dig en timeløn på 18 USD, og ​​nu spekulerer du på, hvor mange penge du vil kunne tjene med denne sats. Er det nok for dig at leve komfortabelt?

Denne artikel indeholder et scenario, hvor lønsatsen er $18 i timen. Vi bestemmer, hvor meget du kan tjene på et år, måned, uge ​​eller dag i henhold til det antal timer, du arbejder.

Vi vil også se på din løn efter skat for at vide, hvor stor indkomst du vil have for hver lønperiode.

Hvor meget er $18 i timen om året?

Du vil tjene en brutto årsløn på $37.440, hvis du arbejder på fuld tid.

Sådan regner du det ud. Gang timelønnen med det samlede antal arbejdstimer på et år. At arbejde 8 timer dagligt 5 dage om ugen giver 40 arbejdstimer.

Derefter vil du gange 40 timer om ugen med 52 uger om året, hvilket giver værdien af ​​2.080, det samlede antal timer, der arbejdes på et år.

 • 40 timer * 52 uger = 2.080 timer
 • 2080 timer * 18 USD = 37.440 USD

Hvis du kun arbejder 4 timer om ugen, skal du dividere ovenstående samlede årlige indkomst med 2, og du vil få $18.720 som din hjemmeløn som deltidsarbejder.

Vær opmærksom på, at disse tal kan gå op eller ned, alt efter om du har arbejdet ekstra og har ret til overarbejdsbetaling eller har holdt fri eller ulønnet sygemelding.

Hvor meget er 18 USD i timen årligt efter skat?

Vores indkomst er underlagt skatter og andre føderale fradrag, såsom social sikring, Medicare og forsikring. Der bliver således løbende trukket et fast beløb i din lønseddel. Den årlige hjemtagningsindkomst er nettoindkomsten, efter at skatter og andre fradrag er trukket fra bruttotallet.

Bemærk venligst, at de penge du får varierer afhængigt af din situation. Du kan få specifikke fritagelser afhængigt af din skatteklasse, personlige forhold og dit hjem eller din bopælsstat.

Og så er der skatter. Forskellige amerikanske stater anvender forskellige skattesatser; medmindre du bor et sted, der ikke pålægger statsskatter og kun skal betale for de føderale fradrag.

Til disse beregninger, lad os bestemme rækkevidden af ​​skattefradrag fra to yderpunkter: en skattefri stat som Texas og Californien med den højeste skatteprocent i USA.

Hvis du arbejder på fuld tid med $37.440 som årlig indkomst til en lønsats på $18 i timen, vil din hjemløn variere fra $30.437 til $31.788 i Californien og Texas, henholdsvis.

Tilsvarende, hvis du arbejder deltid (20 timer om ugen) til $18 i timen, divider du din årlige bruttoindkomst med 2 ($37.440), hvilket giver dig en samlet løn på $18.720. $2.489 til $2.049 vil blive trukket i skat, afhængigt af hvor du bor eller bor.

Således vil din årlige nettoløn som deltidsansat være $16.234 (Californien) til $16.671 (Texas).

🔥 Anbefalede:  Topværktøjer til effektiv indholdsdrift

Hvor meget er $18 i timen om måneden?

Hvor meget kan du tjene på en måned, hvis du arbejder fuld tid til en timepris på 18 USD? Du skal dividere den tidligere bruttoårsindkomst med 12 måneder ($37.440/12 måneder). Det vil give os et beløb på $3.120 som brutto månedlig løn.

Antag som fuldtidsansat, at du arbejder 8 timer dagligt i 5 dage om ugen til en timepris på 18 USD. Du vil derfor tjene en nettoløn fra $2.536 til $2.649, afhængigt af hvor du bor eller arbejder.

Hvis du kun arbejder 4 timer om dagen som deltidsansat, vil du få en månedlig indkomst på $1.560. Skatter varierer fra $207 i Californien til $171 i Texas, hvilket giver dig en månedlig indkomst fra $1.353 til $1.389.

Hvor meget er 18 $ timepris pr. uge?

18 USD i timeløn giver dig mulighed for at tjene omkring 720 USD om ugen før skat som fuldtidsansatte.

For at beregne din ugentlige bruttoløn skal du gange din samlede årlige indkomst ($37.440) med 52 uger (antal uger i et år), hvilket giver dig $720 som din samlede ugentlige indkomst.

Hvis du er deltidsansat og arbejder 20 i stedet for 40 timer om dagen, vil det beløb blive halveret, hvilket gør din ugentlige bruttoindkomst 360 USD.

Hvis du trækker skat fra sådanne tal, vil hjemmelønnen variere fra $585 i Californien til $611 i Texas for fuldtidsansatte. Efter fradrag vil deltidsansatte blive betalt fra $312 til $321.

Hvor meget er $18 pr. time hver anden uge?

Din indkomst hver anden uge, hvis du tjener $18 hver time, vil være $1.440 før skat, hvis du arbejder fuld tid. Ligesom vi har beregnet ugelønnen, kan din to-ugentlige løn beregnes ved at gange ugelønnen med 2 ($720/uge * 2 uger).

For en fuldtidsansat, der tjener $1.440, vil skatter reducere din indkomst hver anden uge til $1.171-$1.223.

Som deltidsansat, der arbejder 4 timer om dagen i stedet for 8, skal du bare halvere din ugentlige bruttoløn ($720/2 uger) og gange med 2 for at få din samlede ugentlige indkomst på $720. Hvis du bor eller arbejder i Californien, vil din hjemløn være $585 efter skat. Din løn vil være $611 efter skat, hvis du er Texas-baseret.

Hvor meget er $18 i timen om dagen?

Til sidst ser vi på din daglige indtjening, hvis du tjener $18 i timen. Hvis du arbejder 8 timer om dagen, kan du tjene $144 dagligt. Hvis du er deltidsansat med kun 4 timers arbejde om dagen, tjener du $72 dagligt.

Hvis du arbejder fuld tid, vil din daglige indkomst efter skat være $117 i Californien og $122 i Texas. Hvis du er deltidsansat, vil din daglige nettoløn være $62 i Californien og $64 i Texas.

Resumé – 18 USD i timen er hvor meget om året?

Her er en oversigt over, hvor meget din lønseddel vil være, hvis du arbejder fuld tid til en løn på 18 USD i timen.

19 USD i timen (fuldtid) Samlet indkomst (uden skat)
Årsløn (52 uger) $37.440
Månedsløn $3.120
Ugentlig indkomst (40 timer) $720
To-ugentlig indkomst (80 timer) $1.440
Daglig indkomst (8 timer) $144
Netto estimeret månedlig indkomst (efter skat) $2.536 til $2.649

Tips til at leve for $18 i timen

I betragtning af det faktum, at du tjener 2160 dollars hver måned efter skat.

🔥 Anbefalede:  Eruditus - Hvordan giver det ledere adgang til en overkommelig uddannelse af høj kvalitet med succes?

Sæt opnåeligt økonomiske mål. Det kunne være et kortsigtet mål som holde sig til dit budget og sparer op til en bil, eller en langsigtet en, såsom at gå på tidligt pension med et blødt redeæg.

Lav et budget og spore dine udgifter. Ingen kompensation vil være god nok, medmindre du har et realistisk budget og gode forbrugsvaner.

Du kan også tjene flere penge ved at gøre side trængsler eller tage deltidsjob.

 • Deltag i online undersøgelser for at tjene penge og gavekort. Her er nogle af de bedste sider:
  • IndbakkeDollars. Læs vores InboxDollars anmeldelse og tilmeld dig gratis, og du vil endda få en tilmeldingsbonus på $5, når du bruger dette link.
  • Swagbucks. En $5 bonus venter dig, når du Tilmelde med Swagbucks. Lær mere gennem detaljer om platformen i vores fulde Swagbucks anmeldelse.
  • Undersøgelsesjunkie. Ved at tilmelde dig en af ​​de mest populære, pålidelige og brugervenlige undersøgelseswebsteder, vil du modtage en $5 bonus og optjen point som du kan bytte til gavekort eller kontanter. Lær mere om platformen i vores Undersøgelse Junkie anmeldelse og tjene flere penge i 2022.
 • Vend genstande for profit. Hvis du er god til at finde varer med stor værdi og videresælge dem med fortjeneste, kan du tjene penge på online websteder som Craigslist, Giv slip, eBay og Amazon. Du kan også købe brugte varer eller sælge dine egne tidligere elskede eller ubrugte varer online loppemarkeder.
 • Få en job til indtastning af data. Du kan tjene penge, mens du arbejder hjemme. Grundlæggende krav omfatter skrivefærdigheder, opmærksomhed på detaljer og computer- og internetforbindelse.
 • Vær en online transkriptionist. Hvis du har en god grammatik, er meget opmærksom på detaljer og har et godt headset og pålideligt internet, kan du arbejde som transskriptionist. Her er en transskriptionsvejledning for at få dig i gang.
 • Tag din indre lærer frem. Grundskole-, mellem- og gymnasieelever og endda universitetsstuderende har brug for vejledningshjælp i engelsk og andre efterspurgte fag som matematik og naturvidenskab. Oversæt dine undervisningsevner til kontanter nu!
 • Arbejd som virtuel assistent. Arbejder hjemmefra med fleksible timer, kan du udføre dine opgaver som virtuel support for virksomhedens fuldtidsansatte. Arbejdet kan strække sig fra rutinemæssige kontorting som at besvare e-mails til at administrere chefens tidsplan.
 • Sælg dine kompetencer som freelancer. Online jobplatforme som Fiverr, Fleksjob, og Upwork kan bringe arbejdsgivere og freelancearbejdere sammen. Så angiv din profil på disse jobsider, hvis du har salgbare færdigheder som softwareudvikling, marketing, korrekturlæsning, grafisk design osv.

Begynd at investere. Invester dine penge smart, og det vil give dig dine hårdt tjente penge tilbage, hvis det ikke er rentabelt.

Alternativt kan du lave passive investeringer i aktier, obligationereller børshandlede fonde (ETF’er) og hold styr på markedsbevægelserne for at sælge og købe på det rigtige tidspunkt for at øge din indkomst. Læs vores relaterede artikler for at få dig i gang med at investere i forskellige aktiemarkedsfonde:

Hvilke job betaler $18 i timen?

Hvis du leder efter et job, der betaler 18 USD i timeløn, har vi listet nogle interessante erhverv. Sørg for at oprette et fantastisk CV at lande et af disse job.

 • Rejsende Merchandiser for dagligvareforhandlere
 • Udstillingsdekoratør
 • Crew Scheduler
 • Lager arbejder
 • Trafikkontrolflagger
 • Deltidsansatte mobilsalgsekspert
 • Sygeplejerske
 • Pizza leveringsteam
 • Aftalesætter
 • Residences Concierge
🔥 Anbefalede:  Udvid dit Amazon-spil til Walmart

Er $18 i timen godt?

18 $ i timen er en god løn. At tjene $37.440 om året vil give dig mulighed for at leve et behageligt liv, afhængigt af dit område og antallet af personer i din husstand. I nogle lande eller amerikanske stater er boligudgifter langt dyrere end i andre, hvilket gør en timeløn på 18 USD utilstrækkelig til at dække alle udgifterne.

Nogle stater pålægger lavindkomstskatter; nogle har endda ingen statsskatter. Du kan genoverveje at bo eller arbejde på disse steder. For eksempel:

 • Alaska
 • Florida
 • Nevada
 • South Dakota
 • Tennessee
 • Texas
 • Wyoming

US Fair Labor Standards Act (FLSA) fastsætter den gældende føderale mindsteløn til 7,25 dollars i timen. Hvis du tjener $19 pr. time, er det næsten tre gange det beløb, nogle borgere tjener.

Forskellige stater har deres egne påbudte mindstelønssatser lige fra minimum (Alabama) til $15,90 i District of Columbia. Så du kan være bedre stillet, hvis du genovervejer den stat, hvor du bor eller arbejder.

Kan jeg leve for $18 i timen?

Forbes rapporterede, at en årlig løn på 29.120 $ knap når op i kategorien “middelindkomst” eller middelklasse; en person skal tjene mellem $30.003 til $90.010 for at kvalificere sig. Men ifølge Bureau of Labor Statistics er 18 dollars i timen eller 720 dollars om ugen i den lave ende, i betragtning af at 1.037 dollars er den seneste ugentlig medianindkomst for en fuldtidsansat i USA.

Så ja, du kan leve af en timeløn på $18 eller $37.440 årlig indkomst, især hvis du bor solo.

Det kan dog ikke klare sig, hvis du for eksempel er den eneste indtægtskilde i en familie med fire personer, du har udestående gæld, eller du lever en livsstil med høj vedligeholdelse.

Antag, at du vil tjene ekstra penge og spare endnu mere. Du kan overveje at arbejde flere timer eller finde billigere alternativer til dine nuværende livsstilsvalg. Det kan for eksempel være muligheder at flytte til en billigere bolig eller få en lejlighed med en værelseskammerat.

Konklusion – 18 $ i timen er hvor meget om året?

At tjene 18 USD i timen svarer til en årlig bruttoindkomst på 37.440 USD. Afhængigt af hvor du bor, dine nuværende forpligtelser og hvordan du administrerer dine penge, kan dette beløb gøre det muligt for dig at leve komfortabelt.

At have et kendskab til din almindelige indtjeningsevne og begrænsninger vil tjene dig godt til at sætte økonomiske mål for at få en komfortabel tilværelse. Øverst på listen er at styre din økonomi gennem budgettering og finde måder at tjene flere penge på.

Hvis du nu undrer dig over, hvor meget andre med forskellige lønsedler hver lønperiode, så gå videre til vores andre indlæg om emnet: