17 rigtige måder at tjene ekstra penge hjemmefra og online i Canada 2023

Følgende artikel hjælper dig med: 17 rigtige måder at tjene ekstra penge hjemmefra og online i Canada 2023

Hvis du har studset din hjerne om, hvordan du tjene penge på at arbejde hjemmefra og online i Canada og USA, er denne liste over kreative sideløb for dig. Der er så mange rigtige måder at tjene ekstra indkomst på, når du har brug for det.

Uanset om du har brug for at tjene penge hurtigt for at betale gæld eller opfylde et specifikt økonomisk behov, eller du blot leder efter pengeskabende ideer, der giver en fast indkomst og kan erstatte dit 9-5 dages job, er der noget for enhver smag.

At tjene ekstra penge ved at bruge online- og arbejde hjemmefra kan ændre dit liv på så mange positive måder. Du kan:

 • Spar til pension
 • Betal gæld og stop med at leve lønseddel til lønseddel
 • Vælg at blive din egen chef
 • Diversificer dine indkomstkilder, stress af og forbedre din livskvalitet
 • Tag en tiltrængt ferie
 • Hjælp andre
 • Gem til dit barns fremtidige universitetsuddannelse
 • Tjen penge overalt i verden og bliv lokationsuafhængig

Denne liste er ikke beregnet til at sælge dig bliv rig-hurtig-ordninger. For at tjene ekstra penge behøver du ikke nødvendigvis tidligere erfaring, men du skal gøre en indsats.

Så spænd op og kom med for at se, hvordan du kan tjene penge på at arbejde onlinehjemmefra og med en del- eller fuldtidssidekoncert.

Relaterede: Sådan tjener du PayPal-penge hurtigt

Hvis du har en internetforbindelse, en bærbar/desktop og kan arbejde med en mus, kan du påtage dig et eller en kombination af disse lovlige arbejde hjemmefra og tjene rigtige penge.

Onlineøkonomien er enorm, og i de fleste tilfælde er den nødvendige investering for at deltage minimal. Du kan tjene penge blot ved at bruge din telefon.

Nedenfor er strategier for, hvordan man tjener penge online i Canada.

1. Start en profitabel blog

En blog er en af ​​de nemmeste måder at nå ud til en stor målgruppe eller et stort marked. Din blog kan være struktureret til at give gratis information om, at folk leder efter og/eller sælger nyttige produkter. Det er så nemt at starte en blog i disse dage med webhosting så billigt som $5,25 CAD eller $3,95 USD pr. måned.

Jeg har sammensat en nem og gratis trin-for-trin guide, du kan følge for at oprette din blog på 30 minutter.

Der er mange måder at tjene penge på din blog, herunder annoncer, affiliate marketing og sponsorerede indlæg. Du kan tjene $1.000 pr. måned med din blog, og der kræves ingen tidligere erfaring.

At starte en blog bør betragtes som en langsigtet erhvervsinvestering, da det kræver en kontinuerlig indsats i starten.

2. Deltage i markedsundersøgelser

At besvare online-undersøgelser er en måde at tjene penge online. Selvom der er mange svindelundersøgelser på internettet, er de bedst betalte undersøgelsessider på min liste værd at deltage.

Undersøgelsesjunkie: Denne undersøgelsesside er en af ​​de højest betalende, hvor medlemmer får flere muligheder for at tjene penge. Tilmeld dig her.

Brandede undersøgelser: Denne Canada-baserede belønningsside betaler dig for at besvare undersøgelser og udføre andre simple opgaver. Deltag i Branded Surveys (+ 100 bonuspoint).

Swagbucks: Gennemfør undersøgelser og tjen penge. De har betalt medlemmer mere end $815 millioner til dato. Få en tilmeldingsbonus på $5.

Pinecone Research: Du kan tjene $3 til $5 pr. undersøgelse med dette websted. Tilmeld dig her.

Ipsos i-Say: Optjen belønninger, når du gennemfører undersøgelser. Tilmeld dig Ipsos i-Say.

Livspunkter: Begynd at tjene penge med det samme, når du tilmelder dig ved at udfylde korte undersøgelser. Tilmeld dig her.

🔥 Anbefalede:  Sådan finder du en følelse af tilhørsforhold til dit sociale velvære online

Mine Points: Denne belønningsside kan bruges til at tjene penge i Canada. Tjen penge ved at deltage i undersøgelser eller shoppingtilbud online, plus en tilmeldingsbonus efter dit første køb på $20. Amerikanere kan tilmelde sig søstersiden Inbox Dollars.

Du kan indløse dine belønninger ved hjælp af PayPal-kontanter eller gavekort fra populære forhandlere som Amazon, Starbucks, Target, Walmart, Best Buy, iTunes og andre.

Tellwut: Dette er en anden undersøgelsesside, der betaler dig for at udføre simple opgaver. Deltag her gratis.

3. Bliv korrekturlæser

Har du øje for at fange stave- eller grammatikfejl, der findes i ethvert skrift? Hvis ja, kan korrekturlæsning være en koncert for dig at tjene penge online.

Korrekturlæsere kan arbejde hvor som helst i verden. Vil du rejse og tjene penge, mens du er på den anden side af jorden? En korrekturvirksomhed bliver ved med at tjene penge, så længe du har adgang til internettet.

Caitlyn fra Proofreading Anywhere tjente over 43.000 dollars på et år som korrekturlæser, og nu lærer hun andre, hvordan man kommer i gang. Tilmeld dig det bedst bedømte kursus.

Selvom du kun gør dette til en sideoptræden, kan det være umagen værd, når du har de rigtige værktøjer.

4. Brug Cash Back Shopping Apps

Brug cash back shopping apps til at tjene penge, når du bruger på dagligvarer og andre varer. De bedste cashback-apps kan belønne dig med op til 35 % i cash back. De er gratis og nemme at bruge, og alt hvad du behøver er en telefon, tablet eller computer.

KOHO: Tjen penge tilbage på alle dine udgifter, når du betaler med debet (kontant) ved hjælp af KOHO-appen og -kortet. Den gratis KOHO-app er tilgængelig for canadiere og betaler op til 5% kontant tilbage ved køb. Tilmeld dig en velkomstbonus på $20 (brug kampagnekode PENGE TILBAGE).

Du kan også tjekke min komplette KOHO anmeldelse. Bonussen krediteres din konto efter dit første køb med kortet. Bemærk, at KOHO kun er tilgængelig i Canada.

Rakuten: Tjen penge tilbage med blot et klik, når du handler online i mere end 3.000 butikker. Tilmeld dig her for en $30 bonus efter dit første køb på $30 eller mere. Du kan udbetale din indtjening via PayPal.

Ampli: Tilgængelig i Canada. Nye cashback-tilbud er tilgængelige hver uge. Udbetaling, når du har en saldo på $15 eller mere. Du kan læse min Ampli anmeldelse for flere detaljer.

Andre cashback-apps, du kan prøve, er Caddle, Ibotta, Receipt Hog og Paribus (US).

5. Sælg produkter online

Du kan sælge produkter online til et verdensomspændende marked. Det er ligetil at oprette en online butik eller shoppe gennem Shopify på blot et par timer. Shopify har alt hvad du behøver for at få en e-handelsbutik op at køre på ingen tid.

De produkter du sælger online behøver du ikke selv at lave. Du kan oprette din butik med virtuelle produkter og få dem sendt direkte til kunden gennem dropshipping. I det væsentlige har du ingen beholdning. Kundeservice, forsendelse, returnering osv. administreres af producenten.

Hvis du er kreativ og har en hobby med at lave kunst og kunsthåndværk, kan du også sælge dine håndlavede kreationer (f.eks. printables) på Shopify eller Etsy.

Kom godt i gang med Shopify inden for få minutter.

6. Automatiser din investering

Hvor meget kan du tjene, når du automatisk investerer din reservepenge?

Vent ikke til du har store summer at investere i. Automatiske investeringsapps kan hjælpe dig med at investere eller gemme dine penge uden at påvirke din livsstil.

🔥 Anbefalede:  YNAB Canada anmeldelse: Bedste betalte budgetapp i 2023

Når du har flere midler at investere ($500 og mere), overvej at bruge robotrådgivere som Wealthsimple (få en kontant bonus) for at forenkle investeringsprocessen og spare på gebyrer.

Moka (tidligere Mylo) (Canada): Brug denne app til at investere din ekstra ændring i lavpris-ETF’er og begynde at opbygge rigdom. Tilmeld dig hos Mylo og modtag en $5 bonus. Du kan også læse min detaljerede Moka anmeldelse.

Ciffer (USA): Denne app analyserer dit forbrug og sparer automatisk penge på dine vegne. Du kan også tjekke den populære Acorns-app i USA

Investering er en af ​​de bedste måder at generere passiv indkomst på.

7. Lej din bil ud eller aflever madordrer

Du kan nemt leje din bil ud på Turo i Canada og USA. Denne mulighed tilbyder en af ​​de bedste ideer til passiv indkomst, du kan bruge, hvis du har en bil, der står tomgang i din indkørsel.

Det er gratis at anføre din bil på platformen, og du tjener op til 90 % af de gebyrer, som lejer betaler. Turo tilbyder dig også en kaskoforsikring.

Alternativt kan du levere mad i din bil og tjene penge i din fritid. To af de bedste job til madleveringsapp er DoorDash og Instacart.

Her er nogle andre madleveringsjobs.

8. Tjen penge med affiliate marketing

Affiliate marketing involverer promovering af produkter leveret af andre og optjening af en kommission, når et salg er gennemført. Mens de fleste bloggere bruger deres blogs til at promovere affilierede kampagner, behøver du ikke en blog for at tjene penge på denne online mulighed.

Ikke-bloggere kan bruge sociale medier som Facebook, Pinterest, Twitter osv. til at tjene masser af penge på at promovere produkter, som folk har brug for.

9. Sælg tjenester på et freelance jobsted

Tro mig, når jeg siger, du har en færdighed, som folk er villige til at betale for. Onlinesider som Fiverr, Freelancer, 99 designs og Upwork har tusindvis af mennesker, der ønsker at betale for tjenester såsom artikelskrivning, dataindtastning, pranks, forholdsrådgivning, korrekturlæsning, pranks, voice-overs, oversættelse, logodesign, CV-skrivning, transskriptionstjenester, oprettelse af e-bøger og andre koncerter.

Du kan indstille din egen pris, og indkomstpotentialet er $5 til $1.000 pr. projekt.

10. Installer mobilapps

Hvis du er okay med at installere en app på din smartphone, der overvåger dit internetforbrug og samler data til forskning, er denne koncert noget for dig.

MobileXpression – Android / iPhone (Canada link) eller Android/iPhone (Forenede Stater) giver dig et Amazon-gavekort på $5, når du installerer appen og opbevarer den i mindst en uge. Yderligere kreditter tildeles for hver uge, du beholder appen, og kan indløses til flere gavekort.

Når du holder appen installeret i mindst tre måneder, donerer Mobilexpression et træ til Trees For Knowledge-programmet på dine vegne.

Nielsen Mobile Panel belønner dig også for at installere deres app på din telefon.

11. Bliv en virtuel assistent

Virtuelle assistenter (VA’er) spiller en væsentlig rolle i koncertens økonomi. Enkeltpersoner og virksomheder har brug for folk, der kan udføre simple onlineopgaver eksternt. VA’er betales for at levere flere tjenester, herunder administration af konti på sociale medier, bogføring, kundeservice, e-mail-administration og markedsføring, oprettelse af indhold og mere.

Gina Horkey, der tjener tusindvis af dollars hver måned som virtuel assistent, tilbyder en gratis liste over 150+ tjenester, du kan levere som virtuel assistent her. Indkomstpotentialet for denne koncert er $10.000 pr. måned.

12. Bliv engelsklærer

Adskillige virksomheder hyrer virksomheder til at undervise engelsk til børn i fremmede lande, især Kina.

🔥 Anbefalede:  6 skudsikre måder at opbygge et fællesskab på (og gøre afslappede følgere til rablende fans)

VIPKid betaler op til $22 i timen til online engelskundervisere. Alt du behøver er en computer, der har videofunktion og en internetforbindelse. Du vælger dine timer og kan arbejde hvor som helst.

Andre virksomheder, der ansætter online-vejledere, er TeachPartTime, MagicEars og QKid.

13. Arbejde som søgemaskineevaluator

Du kan arbejde hjemmefra som søgemaskine eller websøgningsevaluator. Dit job involverer at evaluere søgemaskineresultater (f.eks. Google og Bing) for at sikre, at de er relevante ud fra de specifikke søgetermer. Målet er at forbedre søgeresultaterne for brugerne.

Denne sidejagt er fleksibel og betaler i gennemsnit omkring $15 i timen. Søgeevalueringsvirksomheder omfatter Appen og Lionbridge.

Selvom denne sidejagt ikke betaler meget, er det én måde at tjene ekstra penge på.

14. Sælg Stock Photos Online

Hvis fotografering er din hobby, kan du gøre det til en pengeforretning. Websteder som Shutterstock, Deposit Photos, Getty Images og iStockPhoto giver dig mulighed for at uploade dine billeder og sælge dem for penge.

Lær mere om sælger stockfotografier.

15. Test websteder og apps

Nogle virksomheder betaler dig for at besøge et websted eller en app og give feedback.

Du skal bruge en computer eller smartphone og kan tjene $10 for hver 20 minutter, du bruger på at teste en hjemmeside eller app. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt med en live-samtale med en klient, og din betaling øges til $60.

Websteder, der tilbyder webstedstest, omfatter:

 • Brugertest ($10 til $60 pr. test)
 • TryMyUI ($10 pr. test)
 • Analyse ($10 pr. test)

16. Opret og sælg kurser online

Hvis du er ekspert på et bestemt område, kan du oprette onlinekurser, som folk tilmelder sig mod et gebyr. Populære platforme, hvor du kan sælge dit kursus er:

 • Udemy
 • Læredygtig
 • Skillshare

17. Tjen høje renter på dine opsparinger

De fleste traditionelle banker tilbyder en sparsom rente på opsparingskonti. Flyt din opsparing til en netbank, der betaler en højere rente og tjen nogle ‘rigtige’ penge.

EQ Bank tilbyder en af ​​de bedste opsparingssatser i Canada. Prøv Discover Bank i USA.

Bonus: Tjen med Amazon Mechanical Turk

The Mechanical Turk (MTurk) ejes af Amazon og er en markedsplads, hvor du kan finde alle slags mikrojobs og få løn.

Udbetaling pr. opgave er lav; dog kan du udføre flere opgaver og tjene en anstændig sum – $50 til $100 pr. måned.

Leder du efter andre travle sider for at tjene penge online i Canada? Overvej disse yderligere:

 • Start en YouTube-kanal
 • Køb og sælg domænenavne
 • Levere dataindtastningstjenester
 • Lav grafisk design
 • Sæt din opsparing på en højforrentet opsparing

Sådan tjener du penge hjemmefra i Canada

Begynd at tjene penge hjemmefra og online i Canada med disse sideløb.

Prøv et par koncerter ad gangen for at se, hvilke der passer bedst til din tidsplan og effektivt tjene penge på din fritid. De fleste af disse koncerter kræver ikke tidligere erfaring, så hvad venter du på?

Relaterede indlæg: