17 legitime undersøgelser, der betaler kontant med det samme (PayPal og gavekort)

Følgende artikel hjælper dig med: 17 legitime undersøgelser, der betaler kontant med det samme (PayPal og gavekort)

Denne artikel dækker de bedste undersøgelser, der betaler kontant med det samme.

Elsker du at få din stemme hørt eller give din mening og feedback for at hjælpe med at forme produkter og tjenester, der tilbydes i dit samfund?

Nå, der er legitime markedsundersøgelsespaneler, der betaler dig for at besvare undersøgelser, der hjælper virksomheder med at få indsigt i nye ideer, så de kan tilbyde bedre produkter/tjenester i fremtiden.

Og du behøver ikke en stor forhåndsinvestering for at komme i gang. Alt du behøver er en internetaktiveret enhed og lidt fritid.

Betaler undersøgelser virkelig kontanter med det samme?

For at finde undersøgelser med øjeblikkelige kontantudbetalinger skal du lede efter websteder med en lav minimumsudbetalingstærskel og forskellige betalingsmuligheder for at indløse dine optjente point.

Dermed kan du nemt nå udbetalingsgrænsen uden at vente i uger eller måneder.

Bedste undersøgelser, der betaler kontant med det samme

Nedenfor er en oversigt over de højest betalende online undersøgelser, der har en lav minimumsudbetalingstærskel og tillader indløsning af belønninger for gavekort eller udbetaling via PayPal, bankoverførsel, checks og mere.

Disse sider er et godt sted at starte, hvis du ønsker at tjene penge med det samme.

1. Undersøgelsesjunkie

Survey Junkie er et af markedsundersøgelsespanelerne, hvor du kan blive betalt med undersøgelser.

Undersøgelsessiden har over 10 millioner brugere, og du kan forvente at tjene $0,2 til $3 pr. 20-30 minutters undersøgelse afhængigt af typen.

Der er en minimumsudbetalingstærskel på 1000 point, hvilket svarer til $10. Du udbetaler via PayPal eller indløser gavekort fra topforhandlere som Amazon, Starbucks, Target, iTunes og andre.

Lær mere om Survey Junkie i denne anmeldelse, eller tilmeld dig her.

2. Brandede undersøgelser

Branded Surveys er et topmarkedsundersøgelsespanel, der tilbyder undersøgelser med en øjeblikkelig kontantudbetaling til indbyggere i USA, Storbritannien og Canada.

Når du tilmelder dig, får du en velkomstbonus på 100 point og kan forvente at optjene 50-100 point for hver undersøgelse du gennemfører på siden.

Andre måder at optjene ekstra point på inkluderer afstemninger, henvisninger og daglige/ugentlige udfordringer.

Minimumsudbetalingstærsklen er $10, svarende til 1000 point. Point kan indløses til PayPal-kontanter eller Visa- og detailgavekort.

Lær mere om Branded Surveys i denne anmeldelse eller tilmeld dig her.

3. Swagbucks

Med en 4,3-stjernerating på Trustpilot og over $830+ millioner betalt til sine medlemmer, er Swagbucks-appen et fantastisk websted til at besvare undersøgelser, der betaler med det samme.

Du kan også optjene point ved at gennemføre andre aktiviteter på siden, herunder shopping online, spille spil, browse og se videoer.

100 SB-point svarer til $1. Derfor skal du tjene 1000 point for at få $10. Der er ingen minimumsudbetalingstærskel, så du kan udbetale ethvert beløb via PayPal.

🔥 Anbefalede:  6 bedste websteder med albumcover til salg i 2023 (musikere, bands og kunstnere)

Du kan også indløse point til gavekort fra Visa, Steam, Google og andre forhandlere.

Denne Swagbucks anmeldelse giver flere detaljer. Du kan tilmelde dig her for en $5 bonus.

4. PrisRebel

PrizeRebel er et af de bedste markedsundersøgelsespaneler, der tilbyder undersøgelser, der betaler dig kontant med det samme. Undersøgelsessiden er tilgængelig over hele verden med medlemmer fra 183 lande.

Du kan forvente at tjene 50 point/cent med hver 10-20 minutters undersøgelse, du udfylder på webstedet.

Point kan indløses til gavekort fra over 500 PrizeRebel-partnere, når du når en minimumsudbetalingstærskel på $2, eller til PayPal-kontanter, når du rammer $5.

Lær mere i denne PrizeRebel-anmeldelse.

5. Pinecone Research

Pinecone Research er en online undersøgelsesside ejet af Nielsen, og den er tilgængelig i Canada, USA og Storbritannien.

Siden tilbyder nogle af de bedst betalende online-undersøgelser, da du kan forvente at tjene $3 pr. 10-20 minutters undersøgelse.

Du kan også tjene op til $6 testprodukter fra Pinecone Research-partnere og maksimere din indtjening ved at deltage i konkurrencer.

Minimumsgrænsen er $3, og point kan indløses til gavekort eller udbetales via PayPal, check eller bankoverførsel.

6. Ipsos i-Say

Ipsos i-Say er en online side, der giver sine medlemmer mulighed for at blive betalt med undersøgelser. Denne undersøgelsesside er tilgængelig i 80 lande, inklusive Canada og USA, og har millioner af medlemmer.

Du kan forvente at tjene $0,45 til $1,50 pr. undersøgelse. Medlemmer kan også optjene ekstra point ved at besvare afstemninger, henvisninger, loyalitetsprogrammer og lodtrækninger.

Minimumsudbetalingstærsklen er $5, svarende til 500 point.

Pointene kan indløses til gavekort fra topmærker som Amazon og Starbucks, blandt andre, eller udbetale via PayPal, når du rammer $15.

Her er andre GPT-websteder som i-Say.

7. Toluna

Toluna er et GPT-websted, der gratis kan deltage i, tilgængelig i omkring 70 lande, inklusive USA og Canada.

Den har en 4-stjernet rating på Trustpilot og over 26M+ medlemmer. Du bliver betalt for at besvare afstemninger, tage undersøgelser og spille spil.

Det er et af de websteder, der tilbyder nogle af de højest betalende online undersøgelser, da du kan tjene 2500 til 8000 point for hver 10-25 minutters undersøgelse og få 500 bonuspoint ved tilmelding.

Minimumsudbetalingstærsklen er $5, svarende til 30.000 point. Point kan indløses til gavekort eller PayPal kontanter.

Denne Toluna anmeldelse giver flere oplysninger.

8. KashKick

Kashkick er en belønningsapp tilgængelig i Storbritannien, Canada og USA, der tilbyder undersøgelser, der betaler med det samme.

Du kan optjene ekstra point ved at se videoer, deltage i meningsmålinger, spille spil og deltage i andre sjove aktiviteter.

Appen betaler mellem $0,5 til $2 pr. undersøgelse.

Minimumsudbetalingsgrænsen er $10. Point kan indløses til gavekort, eller du kan udbetale via PayPal.

🔥 Anbefalede:  6 bedste YouTube til MP3-konvertere til brug i 2023

9. Opmålingsklub

Survey Club er et studierekrutteringsite med 16M+ medlemmer, hvor du kan blive betalt med undersøgelser.

Siden samarbejder også med forskellige forhandlere for at give medlemmer mulighed for at tjene penge tilbage med kvalificerede køb.

Medlemmer tjener $1-$2 pr. undersøgelse, hvilket gør det til et af de højest betalende undersøgelseswebsteder. Der er en minimumsudbetaling på $20, og belønninger kan indløses til gavekort fra topforhandlere eller til kontanter via check og PayPal.

Få mere at vide i denne anmeldelse af Survey Club.

10. Rakuten Insights

Tidligere kendt som AIP online-undersøgelser, Rakuten Insights er et Tokyo-baseret markedsundersøgelsespanel, der tilbyder undersøgelser, der betaler med det samme. Du kan også optjene ekstra point ved at henvise venner.

Den er tilgængelig i omkring 15 lande, herunder Japan, Storbritannien og USA. Du kan forvente at tjene $0,01 til $0,2 pr. 3-20 minutters undersøgelse.

100 point svarer til $1, og der er en minimumsudbetalingstærskel på $5, hvilket svarer til 500 point. Du kan indløse point til gavekort eller udbetale via PayPal og Venmo.

11. Opinionsbureau

Opinion Bureau, ejet af Internet Research Bureau Pvt. Ltd er en undersøgelsesside med øjeblikkelige kontantudbetalinger og betaler dig for at dele dine meninger om forskellige emner. Du kan også optjene point ved at invitere venner og besvare afstemninger.

Siden er tilgængelig i 28 lande inklusive Storbritannien, USA og Canada, og du får en velkomstbonus på $5, når du tilmelder dig siden.

Minimumsudbetalingsgrænsen er $5 til $10 afhængigt af det land, du er i, og den kan betales via PayPal eller gavekortindløsning.

12. Harris meningsmåling online

Harris Poll Online er tilgængelig i flere lande, herunder Canada og USA. Det er et af de ældste markedsundersøgelsessider, der giver sine medlemmer mulighed for at blive betalt med undersøgelser.

Du kan optjene ekstra point ved at installere software og mobilapps og deltage i fokusgrupper.

Minimumsudbetalingen er 1250 point, svarende til $10. Du kan indløse point til gavekort.

Lær mere i denne detaljerede Harris Poll Online anmeldelse.

13. IndbakkeDollarer

Inbox Dollars er et topmarkedsundersøgelsessted i USA, der giver sine medlemmer mulighed for at blive betalt for undersøgelser.

Når du tilmelder dig, tilbyder siden en velkomstbonus på $5. Du kan også optjene ekstra point for at læse e-mails, se videoer og spille spil.

Minimumsudbetalingsgrænsen er $30, som du kan udbetale via PalPal, check eller indløse point til gavekort.

14. Meningsforpost

Opinion Outpost er en undersøgelsesside tilgængelig i Canada, Tyskland og USA med over 2M+ medlemmer.

Siden tilbyder undersøgelser med øjeblikkelig kontant udbetaling, hvor du optjener point for at dele meninger om forskellige emner og produkter/tjenester.

Du kan forvente at tjene $0,50 til $5 for hver 10-15 minutters undersøgelse.

🔥 Anbefalede:  27 seneste Facebook Messenger-statistikker (2023-udgaven)

Point kan indløses til gavekort, når du rammer $3 eller udbetale via PayPal, når du når minimumsudbetalingstærsklen på $10.

15. Daglige belønninger

Daily Rewards er en topundersøgelsesside, der er tilgængelig i Canada og betaler dig for at tage undersøgelser, se videoer, spille spil, henvise venner og læse e-mails.

Det har nogle af de højest betalende online-undersøgelser, og du kan forvente at tjene $0,5 til $3 pr. undersøgelse.

Du får også en velkomstbonus og $0,5 for at udfylde en kort profilundersøgelse. Der er en minimumsbetalingstærskel på $30, og point kan indløses via PayPal.

Lær mere om denne platform i vores Daily Rewards-gennemgang.

16. Drop App

Drop er en loyalitets-pengetilbagebetalingsapp, der samarbejder med over 300 mærker for at give sine medlemmer mulighed for at optjene cashback-belønninger på kvalificerede køb.

Appen er tilgængelig for amerikanske og canadiske indbyggere og har udbetalt over $16 millioner i kontanter tilbage.

Andre måder at optjene point på på siden inkluderer undersøgelser, tilbud, arkadespil og henvisninger. Den har en minimumsindløsningsgrænse på 25 USD, og ​​du kan indløse gavekort fra topforhandlere som Amazon, Target, Adidas og mere.

Få Drop-appen og en bonus på $5 efter at have linket dit første kort.

17. Qmee

Qmee er en online platform tilgængelig i USA, Storbritannien og Canada med undersøgelser, der betaler med det samme.

Siden giver sine medlemmer mulighed for at dele deres meninger og tanker ved at besvare undersøgelser, og du kan tjene $1 pr. undersøgelse.

Andre måder at optjene ekstra point på inkluderer henvisninger, besvarelse af afstemninger og internetsøgninger.

Qmee har ingen minimumsudbetalingstærskel. Du kan indløse point til gavekort, udbetale via PayPal eller give dem ud som donationer.

Sådan tjener du penge med undersøgelser og undgår svindel

Endelig skal du sikre dig, at det undersøgelseswebsted, du tilmelder dig, er ægte, så du ikke spilder din tid på en online fidus. Undgå undersøgelser, der lover meget høje udbetalinger.

Tjek brugeranmeldelser på websteder som Trustpilot og BBB-webstedet for at se, om webstedet har nogen anerkendelser der. Igen, sørg for, at deres hjemmeside er sikker.

Du kan tilmelde dig et hvilket som helst af undersøgelseswebstederne, der er diskuteret ovenfor, for at begynde at optjene belønninger med det samme.

Relaterede:

Table of Contents