16 bedste websteder til at finde lukkede butikker online

Følgende artikel hjælper dig med: 16 bedste websteder til at finde lukkede butikker online

Salg af virksomhedslikvidation eller ophørssalg er indikatorer for en økonomisk krise, som yderligere tydeliggør tabet af arbejdspladser. Hver gang en virksomhed beslutter sig for at lukke sin drift, bliver den meget desperat efter at sælge ud af den allersidste vare i sit lager, og her spiller lukkede butikker en stor rolle. Det kan være en vanskelig opgave at finde lukkede butikker. I denne artikel vil vi informere dig om nogle af de bedste websteder til at finde lukkede butikker online og butikker, der går konkurs.

Hvad er en Closeout Store?

Closeout er også kendt som likvidationssalg, og likvidationssalg er en del af likvidationsprocessen. Forretningen huser sælge den overskydende varebeholdning til interesserede købere gennem lukkebutikker. Du kan finde en masse lukkede butikker online, som kan tilbyde dig de bedste tilbud.

16 bedste websteder til at finde lukkede butikker online

Closeout er et rabatsalg af overskydende beholdning via enten detailhandel eller engros. I tilfælde af lukning af virksomhed opstår der et behov, som vedrører at finde frem til sådanne lukkebutikker. Man er nødt til at finde lukkede butikker for at sælge det overskydende lager. Det er her denne liste vil hjælpe dig. Lad os starte.

1. Quicklotz

Quicklotz er blandt de 5000 hurtigst voksende virksomheder i USA, der specialiserer sig i likvidationssalg og varer. Det er velegnet til både virksomheder og individuelle købere. Virksomhedens hovedbaggrund ligger i detail- og engroshandel og har en erfaring på over 35 år. Kunder er placeret forskellige steder globalt.

Holdet har stor erfaring med kulturelle relationer, rejser, internationale regler og forskrifter osv. og har hjulpet mange butikker, der er gået konkurs, med at likvidere deres overskydende varelager. Virksomheden handler på den internationale arena hvilket ikke er nemt og kræver mange forbindelser. Quicklotz-ledere har stærke relationer i mange kontinenter og lande som Europa, Mellemøsten, Afrika, Asien, Australien og selvfølgelig Syd- og Nordamerika.

2. Direkte Likvidation

Der er tilfælde, hvor en stor forhandler lukker sin lokale butik. Direkte likvidation hjælper dig med at finde udsalg og afhente nedsatte produkter. Besparelser fra direkte likvidation kan være så store som 90 %. Der er mange likvidatorer på hjemmesiden, såsom Target, Walmart og Lowe’s, og du kan finde lister selv fra Amazon Liquidators.

Du kan finde produkter fra globale mærker som f.eks Æble, HP, Lenovo, Samsung, LG osv. Du modtager dine forsendelser hurtigt, fordi de er placeret seks bekvemme steder i hele USA og Canada. Man kan finde hundredvis af produkter lige fra elektronik til hvidevarer.

3. Afvikling af stormagasiner

Department Store Liquidations likviderer overskydende varer og overskydende varelager. Du kan finde produkter fra closeouts, hyldetræk og likvideringer og overlager og disse produkter kan købes med enten lastbil, palle eller som en enkelt vare. Det er baseret i USA, men sender sine produkter rundt om i verden.

Det sælger likvidationsprodukter til eBay auktionsholdere, byttemøder, eksportører, loppemarkedsleverandører osv. Håndterings- og forsendelsesprocessen håndteres af dem for at sende produkterne direkte til dit dørtrin effektivt og uden meget besvær. Produkterne kan spænde fra tøj, sportsartikler, håndtasker, kosmetik, møbler, elektriske apparater mv.

🔥 Anbefalede:  Alternativ til Magento 2 forældede metoder til indlæsning, lagring og sletning

4. Vælg kilde

The Select Source har været i branchen i over 15 år og har leveret en kvalitetsoplevelse til både købere og sælgere. Denne online markedsplads er specialiseret i renoverede og brugte produkter, der likvideres af andre butikker. Du kan finde produkter fra en bred vifte af kategorier. Kunderne kan købe enkeltvarer samt paller og hele vognlæs.

Betalingerne udføres via PayPal gør det til en sikker kanal, men sørg for, at ikke alle varer kan sendes til udlandet, så tænk dig om, før du byder på en vare. Det bringer sælgere og købere sammen for at lette et problemfrit handelsmiljø.

5. Liquidation.com

Onlinemarkedspladsen beskæftiger sig med ophørssalg, likvidationssalg og salg af varebeholdninger i butikker, der går konkurs. Du kan købe inventar enten med lastbil eller i en lille pakke. Liquidation.com tilbyder likvidation salg på tværs af seks primære kategorier det er værktøj og maskiner, computere og netværk, smykker og ure, tøj og tilbehør, forbrugerelektronik og husholdningsartikler og belysning.

Du kan søge efter det nærmeste ophørsudsalg fra søgefeltet. Eksportsektionen indeholder varer, der er tilgængelige for eksport, hvis man er en international køber. Hjemmesiden informerer også om de lokationer, hvor den opererer, hvoraf nogle er Plainfield, Garland, Las Vegas, Brampton, Phoenix og Hebron.

Læs også: The Best Likvidation Website USA: The Ultimate List

6. TopTenEngros

Hos TopTenWholesale kan du finde store detailkæder og deres likvidationssalg. Dette er et af de bedste websteder til at finde lukkede butikker online, da det tilbyder et stort udvalg af produkter som f.eks CBD produkter, smykker, beklædning, håndtasker og forbrugerelektronik. Man kan endda finde paller og lastbiler fra Walmart Liquidations.

Online virksomhedslikvidationssiden har en verdensomspændende tilstedeværelse og er med hovedkontor i Los Angeles men de fysiske repræsentationer er placeret i Kina, Indien, Bangladesh, Colombia, Mexico, Filippinerne og Vietnam, hvilket betyder, at du vil finde gode tilbud uanset din placering. Du kan spare meget på engroskøb af de produkter, der tilbydes af verificerede engrosleverandører. Hjemmesiden hjælper dig med at finde verificerede engrosleverandører.

7. Discount grossister

Discount Wholesalers har været branchens førende inden for closeout-industrien siden 1999. Det køber og sælger bjærgningsprodukter, overlager, closeouts osv. Alle kan købe fra Discount-grossister, uanset om det er en stor virksomhed eller en individuel køber. Du kan finde et stort udvalg af produkter såsom skønhedsartikler, papirprodukter, husholdningsartikler og almindelige varer til den bedste pris.

Der er ingen grund til at oprette en konto for at handle med dem, og det kan du modtage ordren inden for to dage efter betalingen er modtaget. Det giver dig mulighed for at inspicere produkter og merchandise, før du foretager det endelige køb, de dedikerede salgsrepræsentanter er tilgængelige for at besvare de spørgsmål, du måtte have.

8. B-aktier

B-Stock betragtes som den førende likvidationsplatform for slutsalg. Det har direkte forbindelser med store USA-baserede detailhandlere såsom Best Buy, Lowe’s, OfficeMax, Seats, Amazon, GameStop og Walmart. Når disse store detailhandlere har overskydende lagerbeholdning eller returnerer lager, angiver de denne mængde på B-lager.

🔥 Anbefalede:  15 bedste ulige job-apps, der betaler op til $400 om dagen

På dens hjemmeside kan du finde de forhandlere, hvorfra du vil købe likviderede aktier. Alle partistørrelser er tilgængelige uden mellemled mellem processerne. Den dedikerede kundeservice hjælper dig med dine spørgsmål. Listerne er hovedsageligt baseret i USA, Tyskland og Canada.

9. Bluelots

Bluelots er en online likvidationsside, der fokuserer på at levere beholdning ved at sælge likviderede aktier. Betalingen accepteres gennem alle større ruter såsom kreditkort, debetkort og PayPal. Forhandlere kan købe varebeholdninger med profitable marginer men siden giver ikke mulighed for returnering og ombytning af den allerede solgte vare.

Den online markedsplads anses for at være en af ​​de bedste websteder til at finde lukkede butikker online forbinder forskellige virksomheder. Mange store detailhandlere sælger deres overskydende beholdning til denne berømte markedsplads. Det hjælper forskellige virksomheder med at ekspandere og giver dem nem adgang til en utrolig beholdning. Forsendelsesprocessen på Bluelots er en smule langsommere end dens konkurrenter, men fast forsendelse anvendes på hvert eneste auktionerede produkt.

10. Bulq

Bulq er blandt de mest betroede og rentable måder at skaffe likvidation af beholdning på. Det blev startet i år 2004 ved at sælge inventar ud af en garage. Det har en stor gruppe af store detailhandlere og har hjulpet mange butikker, der går konkurs med at sælge overskydende varelager, og det har også leveret, hvad det lovede.

Hjemmesiden har en app, der er kompatibel med både Android og iOS. Betalingen kan foretages fra forskellige ruter såsom kreditkort og PayPal. Bulq tilbyder ikke returnering og ombytning. Det tilbyder en problemfri forsendelsesoplevelse og dedikeret kundesupport. Anmeldelserne af virksomheden er også gode, så du kan stole på Bulq uden meget omtanke.

Læs også: Hvorfor er AliExpress så billig? Er det det værd?

11. American Merchandise Liquidators

American Merchandise Liquidators blev grundlagt i år 1992 og er en engrosleverandør af afslutninger, overlagervarer og kunderetur. Du kan finde merchandise fra førende stormagasiner og producenter. Dets kunder og produkter er placeret i USA og mange forskellige dele af verden.

Du får mange muligheder, såsom slut snart, mest populære, hotte tilbud osv., der hjælper dig med at finde de bedste tilbud. Fra en stor spand af fortegnelser, nogle få opslag er kun for individuelle kunder kun. Online-likvidationssiden bringer en række tjenester og produkter under ét hoved. AML fokuserer på at opbygge langsigtede forretningsrelationer med sine deltagere.

12. Bud på restaurantudstyr

Restaurant Equipment Bid er en online markedsplads for restaurantudstyr og møbler. På denne hjemmeside, auktionerne begynder ved kun $1 hvilket betyder, at hver genstands auktion starter 99 % under udsalgsprisen. Nye varer tilføjes ofte, og de tilbudte rabatter er simpelthen fantastiske. Markedspladsen er en tidlig aktør inden for salg af restaurant- og foodserviceudstyr.

Restaurant Equipment Bid har relationer med mange berømte restauranter og food service operatører, og disse langsigtede kunder forsyner dem med store mængder udstyr til at videresælge til interesserede købere. Siden har ikke andre produkter end restaurantudstyret.

🔥 Anbefalede:  10+ Bedste Facebook-profilseere i 2023

13. Teknlikvidatorer

Grundlagt i år 1999, regnes Techliquidators som den største online markedsplads til at købe bulklikvidationer af nye, returnerede og brugte forbrugerelektronik og teknologiske produkter. Det specialiserer sig udelukkende i teknologisk og elektronisk udstyr. På auktionerne kan du støde på en række produkter lige fra mobiltelefoner til husholdningsapparater.

Køberne får udleveret mulighed for at søge efter placering så forsendelsesomkostningerne kan reduceres. Produkterne sælges som de er, og der gives ingen driftsgaranti til køberne, hvilket bliver en stor ulempe. Dette websted er blandt de bedste websteder til at finde lukkede butikker online.

14. Liquidationusa.com

Virksomheden blev grundlagt i år 2004. Det har specialiseret sig i distribution af produkter og engros. Liquidationusa.com opererer i forskellige dele af verden, såsom Latinamerika, Asien, Afrika og Europa. Virksomheden eksporterer en beholdning af tøj, tasker, tilbehør, babyartikler, cykler og sportsartikler.

Det leverer varer til din hoveddør problemfrit, og du får påmindelser om nye ankomster og nye tilbud. Du får hele informationen om dit produkt på kategorisiden. Man skal tage en aftale for at besøge salgslokalet på Liquidationusa.com og du kan bestille din tid via e-mail, ring eller via WhatsApp.

15. Viatrading

Det blev grundlagt i 2002 i West Los Angeles. I starten fokuserede Viatrading på at købe overskydende merchandise fra markedet og videresælge det gennem b2c- og detailkanaler. Virksomheden henvender sig til næsten alle slags videresalgsvirksomheder. Du behøver ikke en virksomhedslicens for at handle med denne lukkebutik. Også, der er ingen minimum ordrebeløb.

Det opererer i mange dele af verden, såsom Mexico, Mellemamerika, Canada, Afrika, Asien, Mellemøsten og Europa. Virksomheden har gode forretningsforbindelser med mange større varehuse og e-handelsforhandlere. Viatrading har det bredeste udvalg af varer såsom merchandise, møbler, kosmetik, tøj, fjernsyn osv.

Læs også: Opinion Outpost Review: Tag undersøgelser, tjen penge

16. BoxFox

BoxFox er en B2B-markedsplads for små detailhandlere, der ønsker at sælge deres overskydende beholdning til autoriserede forhandlere. Købere afgiver bud gennem auktionsplatformen for at sikre, at de får den bedste pris. Du har mulighed for at afvise eller acceptere det vindende bud, når det passer dig. Du kan finde et stort udvalg af produkter såsom sko, ure, tøj, lydenheder og det væsentlige til trekking. Den har en apple-kompatibel app til brugere. Her er tusindvis af forhandlere forbundet med tusindvis af købere. Køber betaler her forsendelsesomkostningerne for ordrerne.

Vi håber, at denne artikel om bedste websteder til at finde lukkede butikker online hjulpet dig ved at levere en liste over websteder, hvorfra du kan finde lukkede butikker i dit lokalområde. Fortsæt med at læse MoneyMint for mere sådant indhold.