15. september Ethereum Merge truer, håb og frygt stiger

Følgende artikel hjælper dig med: 15. september Ethereum Merge truer, håb og frygt stiger

15. september Ethereum Merge truer, håb og frygt stigerVia ethereum.org

Efter bomberelaterede forsinkelser tidligere på sommeren har Ethereum annonceret, at dets meget sagnomspundne fusion vil finde sted den 15. september 2022. Den store finale følger en række vellykkede testkørsler, der starter med Ropstens testnet i juni og slutter med Goerli i august 10.

“Fletningen repræsenterer det officielle skifte til at bruge Beacon Chain som motoren for blokproduktion,” Ethereums websted siger. “Minedrift vil ikke længere være midlet til at producere gyldige blokke. I stedet påtager proof-of-stake validatorerne denne rolle og vil være ansvarlige for at behandle gyldigheden af ​​alle transaktioner og foreslå blokke.”

Ikke kun forventer eksperter, at Merge og dens resulterende proof-of-stake (PoS) model vil reducere Ethereums energiforbrug op til 99,99%, den bør også tilbyde mere cybersikkerhed og skalerbarhedsløsninger. “Ifølge medstifter Vitalik Buterin, vil Ethereum så være i stand til at håndtere 100.000 transaktioner i sekundet (TPS) via andet lags løsninger,” Datadrevet investor sagde. “Til sammenligning, i sin nuværende form, administrerer den smarte kontraktplatform kun 15 TPS.”

Hele konstellationer af eksterne parter står til at klare sig på forskellige måder i henhold til deres koordinater. Indtil den 15. september satser de alle på og afdækker deres egne interesser.

Investorer har for eksempel stærke meninger i begge retninger. Finder.com har droppet en panelsamlet rapport om prisforudsigelser for ETH på kort, mellemlang og lang sigt – især som reaktion på fusionen. “Det overvældende flertal af panelet (78%) siger, at fusionen vil have en positiv indvirkning på ETHs pris,” skrev rapportens medforfattere. “Der er dog nogle formodninger om, præcis hvor lang tid det vil tage, før det har en effekt.”

🔥 Anbefalede:  Kraken CEO Jesse Powell trådte tilbage den 21. september, hvilket rejste spørgsmål

Niogtyve procent af de adspurgte sagde, at fusionens positive prispåvirkning ville være øjeblikkelig, mens 24 % forventede, at den ville tage form tre måneder efter, og 13 % sagde, at den ville ske seks måneder efter. 11 % sagde, at de var klar til at vente et helt år, selvom de sidste 22 % sagde, at der overhovedet ikke ville ske noget.

15. september Ethereum Merge truer, håb og frygt stigerVia Unsplash.

CoinDesk rapporterer, at ETH’s pris er steget, efterhånden som fusionen nærmer sig. “Investorer kan satse på fremtidige udbytter for Lidos staked ether (stETH) token og Rockets rETH gennem Voltz,” skrev de. “På pressetidspunktet var de fleste handlende på disse to puljer det, der er kendt som variable takers (VT’er), hvilket betyder, at de skifter en fast rente til en variabel rente, idet de tror, ​​at indsatsudbyttet vil fordobles til 8 %.”

Voltz medstifter og administrerende direktør Simon Jones sagde, at den høje andel af VT’er “antyder, at langt de fleste forventer variable satser [staking yields] at stige betydeligt fra hvor de er i dag.”

Selv da nævnte CoinDesk dog forbehold som ETHs sårbarhed over for marginmangel og stigende USD-renter fra både Fed. Dekrypter rapporterer om ETH-prisændringer i 24-timers vinduer. Alt er højere oktan mellem nu og 15. september.

Minearbejdere vil på den anden side miste deres indtægtskilde – selvom de har været med til at bygge blockchainen. Bloomberg rapporterede den 6. august, at “et voksende antal fraktioner lægger planer for gafler, der vil kopiere den nuværende software og, med et par justeringer, fortsætte med at køre den gamle version af Ethereum ved hjælp af minearbejdere.” Fordeling af netværket betyder ikke at tage dette på hagen, men at skabe en selvstændig fremtid.

🔥 Anbefalede:  Gaspriserne stiger igen

EthereumPOW leder flokken under Hongcai “Chandler” Guo, “som plejede at være en stor Ethereum-minearbejder i Kina, men nu er semi-pensioneret og bor i nærheden af ​​San Francisco,” skrev Bloomberg. Han har 60 udviklere, der arbejder på gaflen efter opfordring fra flere virksomheder, der fremstiller mineudstyr. Deres første store opgave er at deaktivere sværhedsbomben.

Gafler er en funktionel del af decentraliseret beslutningstagning. En blockchain kan fordele sig i flere varianter (som Bitcoin Cash, Bitcoin Gold og endda Ethereum Classic.) Adoption af app-udviklere, investorer og flere afgør, hvem der vinder. Tron (PoS) blockchain-grundlægger Justin Sun lovede i en besked til Bloomberg, at hans Poloniex-børs vil understøtte forked proof-of-work Ethereum-tokens.

“Jeg forventer ikke, at Ethereum virkelig bliver væsentligt skadet af en anden gaffel,” sagde Ethereum-grundlæggeren Vitalik Buterin i et nyligt webinar. “Generelt har mit indtryk fra stort set alle, jeg taler med i Ethereum-økosystemet, været fuldstændig støttende for indsatsen til bevis-af-indsats, og økosystemet har været ret forenet omkring det.”

I en Twitter tråd efterfølgende opsamlet af det populære nyhedsbrev TLDR Crypto, rejste Blake West, en tidligere Coinbase-ingeniør, der fortsatte med at grundlægge DeFi-kreditprotokol Goldfinch, nogle interessante spørgsmål om, hvorvidt Ethereums udviklede sig ud over punktet med idiotsikker forgrening.

Via Unsplash.

“Det var før stablecoins,” skrev West. “Nu kan PoW-tilhængerne bygge alt, hvad de vil, og intet af det vil betyde noget, medmindre Circle (virksomheden bag USDC) støtter det. Hvilket er nødder. Jeg tvivler på, at Circle overhovedet ville have denne magt. Men det kommer ud af det faktum, at USDC knytter sig til den virkelige verden.”

Hvorfor vender det altid tilbage til dig, Circle?

🔥 Anbefalede:  Meetanshi Magento Extensions lanceres og opdateres september [2019]

“I den virkelige verden kan du ikke ‘fordele’ staten,” fortsatte West. “Så når PoW-gaflen går live, vil forsyningen af ​​USDC – i det mindste på kæde – øjeblikkeligt fordobles. Men selvfølgelig vil dollars på Circles bankkonto ikke. Circle skal altså vælge én og kun én kæde. De valgte Proof of Stake. Og det alene dræber PoW-gaflen.”

De fleste Ethereum-tilhængere støtter PoS, men West spekulerede på, hvad der ville ske, hvis skoen var på foden. “Hvad nu hvis Circle også tilfældigvis drev verdens største PoW-minedrift?” spurgte han. “Ville de vælge PoW? Ville de forsinke PoS?”

Han udvidede tankeeksperimentet til Tiffanys nylige projekt, hvor indehavere kan præge NFT’er i bytte for IRL-juveler. “Tror du, de vil give 2 gange så mange diamanter væk bare på grund af en hård gaffel,” spurgte han og udtrykte tvivl. »De skal også vælge. Den voksende tendens til “den virkelige verden”-udlån på DeFi har det samme problem. Efterhånden som krypto bliver mere succesfuldt, bliver problemet mere forankret.”

Endnu en dag, endnu en identitetskrise for DeFi i horisonten. Denne har i det mindste en endelig dato. “Jeg overvejer stadig…” sluttede West. Måske vil hans teori trække sig videre i løbet.

Læs relaterede indlæg: