15 Passive indkomstkilder | Bedste måder at begynde at tjene på i dag

Følgende artikel hjælper dig med: 15 Passive indkomstkilder | Bedste måder at begynde at tjene på i dag

Folk forveksler passiv indkomst med de penge, man tjener ved blot at sidde i ro og mag. Selvom en del af det er sandt, er det en misvisende definition. Passiv indkomst er en indtægtskilde, der ikke er direkte bundet til din tid. For eksempel tjener en medarbejder penge ved at lægge 40 timer om ugen på et kontor. Hver dag, de beslutter sig for ikke at arbejde, medfører et fradrag i deres løn. Hvad hvis du kunne tjene uden at lægge faste timer løbende? Noget som at dyrke et træ kræver indledende arbejde for at sikre, at det er sundt og bærer frugt i sidste ende.

Så passiv indkomst er en form for indkomstkilde, hvor du, når du har sat alt op, kan lade kilden stå på autopilot med minimale afbrydelser. Så hvad er nogle måder at tjene passiv indkomst på? Lad os se på de mest populære passive indkomstkilder, som du kan begynde at arbejde på i dag og potentielt tjene en pæn sum penge med en dedikeret indsats. Giver det mening?

Passive indkomstkilder at tjene på i 2023

Investering
Indholdsoprettelse
Youtube
Sociale medier
Blogs
Affiliate marketing
Podcasts
Sælg digitale produkter
Videresælge detailprodukter
Undervisning
Sælg billeder
Google AdSense
Salgssedler

Investering

Investering betyder, at du sætter dine penge i forskellige finansielle instrumenter for at tjene penge på grund af renter eller værdistigning. Du starter med at vælge alternativet til at investere i krypto, FD’er, investeringsforeninger, aktier osv. Afhængigt af din indkomst og risikovillighed kan du vælge en kanal til at investere og tjene en passiv indkomst. Det største problem med denne mulighed er, at du har brug for penge for at komme i gang. Der er også en chance for at miste alle dine midler i tilfælde af tab eller et markedsnedbrud. Den sikreste investeringsmulighed med moderat indkomstpotentiale er SIP, hvor du investerer dine penge i en flok topvirksomheder for at generere sikker indkomst. Visse kanaler som bestande kræver konstant overvågning og jonglering omkring dem. Du kan vælge en kanal baseret på din bekvemmelighedsfaktor og hvor meget tid du er villig til at investere.

Indholdsoprettelse

Indholdsoprettelse er en af ​​de mest blomstrende muligheder for indkomststrøm. Folk bruger det også som en ordentlig og eneste indtægtskilde. Men hvis du ikke har tid, med begrænsede timer, kan du bygge et indholdsbibliotek for at tjene uden at skulle blive ved med at skabe indhold. Der er flere platforme, hvor du kan oprette indhold og sigte mod forskellige indholdsformater – videoer, lyd, tekster osv.

Youtube

YouTube involverer at skabe videobaseret indhold. Du kan vælge en niche og begynde at skabe indhold. Pengene kommer dog ikke med det samme. Det tager omkring 1000 abonnenter og 4000 setimer at begynde at blive betalt. Men når først din kanal opfanger trafikken, kan du tjene selv med reduceret tidsallokering. Indkomsten starter fra så lavt som 100 $ (8000 INR) og kan op til lakhs, efterhånden som din kanal vokser. Det tager 3-4 år for nogle mennesker at begynde at tjene, mens nogle kanaler boomer inden for få måneder. Kerneideen er at tilbyde værdifuldt indhold, der enten uddanner eller underholder publikum.

🔥 Anbefalede:  De 12 bedste gratis Evernote-skabeloner til kreative forfattere


Indholdsskabelse på sociale medier kan omfatte både video- og billedformater. Du starter med at vælge en ønsket social medieplatform for at opbygge et publikum. Det gør du igen ved at tilbyde værdifuldt indhold. Når du har opbygget publikum, kan du tjene penge på dem på flere måder. Det kan være ved at sælge digitale produkter, sponsorater osv. Hver platform har et dedikeret indholdsformat og algoritmer. Du skal forstå publikum, deres behov og deres algoritmer for at overleve i den konkurrenceprægede industri for indholdsskabelse.

Blogs

Blogs har været en fantastisk måde at tjene passiv indkomst på i evigheder. Hvis du tror, ​​du kan skrive om en bestemt niche, så bør du vælge at blogge. Du skal købe et domæne og bygge en hjemmeside. Det ville ikke koste dig meget. Men hvis du vil have billigere alternativer, kan du starte på platforme som Medium, hvor det er nemmere at komme i gang. Du vil dog være afhængig af en tredjeparts hjemmeside for brugeroplysninger, og også indkomstpotentialet reduceres. Med en ordentlig hjemmeside kan du udnytte Google Adsense til at tjene. Samarbejde eller betalte sponsorater fungerer også som en god indtægtskilde til blogging.

Affiliate marketing

Affiliate marketing er at promovere en persons produkt til gengæld for at tjene en kommission. Nu kræver denne en publikumsopbygning i form af et fællesskab eller en gruppe af mennesker, der køber fra din anbefaling. Du tjener en lille procentdel, afhængig af produktet og vilkårene, for hvert køb. Nu betaler nogle virksomheder for hver henvisning, mens andre betaler for hvert køb. For produkter med en abonnementsmodel kan man tjene en konsekvent kommission, så længe forbrugeren bliver hos virksomheden. Hvis du har et godt netværk til at sælge tilknyttede produkter, kan du begynde at tjene hurtigt.

Podcasts

Podcasten er en lydbaseret kanal til oprettelse af indhold. Her opretter du lydbaseret indhold for at underholde eller uddanne dit publikum. Start med at vælge platformen til at uploade og starte din podcast, som kan være Apple, Spotify, Google eller en hvilken som helst anden ønsket. Igen er hovedformålet at opbygge et publikum, der kan tjene penge med tiden for at tjene en passiv indkomst. Ligesom andre kanaler til oprettelse af indhold tager det tid at tjene penge på dine podcasts. Du skal opbygge en stærk og loyal publikumsbase.

Sælg digitale produkter

At sælge digitale produkter er en måde at tjene en passiv indkomst på såvel som den mest populære måde at tjene penge på dit publikum. Ofte skaber mange indholdsskabere nogle digitale produkter for at tjene en passiv indkomst ved siden af. Det kræver en engangsindsats og bliver betalt for hvert salg. For eksempel, hvis du skriver en e-bog i en niche, hvor du har ekspertise. Så hver gang bogen sælger, tjener du uden at skulle sælge aktivt. Du har måske brug for løbende forfremmelse for at skabe efterspørgsel og opmærksomhed, men ikke desto mindre er det en fantastisk måde at tjene på uden at skulle slide dig selv hele tiden. Nu kan du beskæftige dig med fire hovedkategorier:

  1. Info produkter: Infoprodukter omfatter e-bøger eller andet ressourcemateriale i digitalt format for at uddanne publikum. Du bliver nødt til at starte med at bestemme kerneemnerne for infoproduktet – hvad vil du tale om? Derefter, efter færdiggørelsen af ​​oprettelsen af ​​infoproduktet, beslutter du dig for en platform for at sælge dit infoprodukt. Det er tilrådeligt at oprette en hjemmeside og sælge produkter for at undgå kommissionsnedskæringer.
  2. Kurser: Du kan sælge kurser på mange platforme såsom Udemy. Se efter nicher, hvor du kan tilføje værdi for publikum og skabe et kursus. Bestem pris for dit kursus, som folk vil være villige til at betale. Marker endelig dit produkt, hvilket er afgørende for, at hvert digitalt produkt kan informere og motivere målgruppen.
  3. Skabeloner: Du kan oprette og sælge skabeloner på Gumroad og andre platforme for at tjene penge. For eksempel er der skabeloner til budgetfordeling, førskoleindkøb, mejeriskrivning og meget mere. Du skal blot analysere kundernes/publikums behov og skabe et produkt. En ting at bemærke, tredjeparts-apps som Gumroad skærer provisionsgebyrer for hvert salg.
🔥 Anbefalede:  7 bedste AI-billedgeneratorer juli 2023 (gratis og betalt)

Videresælge detailprodukter

At videresælge eller vende produkter med en fortjenstmargen er en fantastisk måde at tjene en passiv indkomst på. Du vil starte med at bestemme markedet og målgruppen, som du vil sælge til. Herefter færdiggør du produkter og leverandører til indkøb og salg af disse varer. Nu er dette en aktiv indkomstkilde. Hvis du ønsker at konvertere det til passiv indkomst, kan du oprette en dedikeret hjemmeside for nem bestilling og salg uden besvær. På denne måde vil du sætte systemer på plads og kan tjene passiv indkomst.

Undervisning

En anden mulighed, som mange studerende og gifte eller ugifte husmødre vælger, er undervisning eller vejledning. Du kan undervise børnene i lokalområdet afhængigt af dine uddannelsesmæssige kvalifikationer. Det kræver en begrænset 4-5 timer om dagen og betaler rigtig godt. Dette kræver dog en direkte tidsinvestering. Du tjener kun, så længe du underviser, hvilket holder dig hooked på jobbet og ikke giver meget fleksibilitet. Så i stedet kan du vælge platforme, der giver dig mulighed for at optage og afholde foredrag.

Sælg billeder

Du kan blive betalt for at klikke, uploade og sælge dine billeder. Nogle websteder betaler dig for at uploade og hjælper dig med at sælge dine billeder som lagerbilleder. Så hvis du klikker på billeder af god kvalitet, kan du tjene en biindkomst ved at sælge billeder. Du behøver ikke løbende at opdatere og uploade billeder. I stedet, når du først har lagt det på den respektive hjemmeside, kan du tjene det hver gang nogen køber og bruger billedet.

Du kan sælge billeder (animerede eller ej) på mange websteder, såsom Canva, Adobe Stock, Crestock, Fotolia, Freepik osv. Du tjener omkring 40% royalties på billederne, afhængigt af platformen. Nogle platforme tilbyder en fast rate på f.eks. $2,5 pr. download af billedet. Disse tal udvikler sig, og indkomstpotentialet varierer. Afhængigt af platformen og den slags billeder, du uploader, kan det variere.

🔥 Anbefalede:  Power of influencer-partnerskaber: Hvordan man identificerer og arbejder med influencers

Google AdSense

Google Adsense er de annoncer, du ser på Google og YouTube. For hvert klik tjener indholdsskaberen på denne side en indkomst. Nu kan du tjene en indtægt fra Google AdSense ved at oprette indhold på YouTube, skrive blogs eller drive et websted. Google Adsense viser annoncer sammen med dit indhold. Hvis folk klikker på den eller foretager køb via den pågældende annonce, tjener du for hver visning eller køb.Salgssedler

At sælge noter er en af ​​de nemmeste måder at tjene penge på, især som universitets- eller gymnasieelev. Hvis du allerede har dine noter, er alt du skal gøre at flette og kompilere dem til en omfattende og nyttig ressource. Du skal dog holde en anstændig pris for disse og finde studerende, der køber disse sedler. Generelt er det lettere på gymnasier på grund af en identisk pensum på tværs af universiteter. På denne måde kan du tjene passiv indkomst ved at oprette sedler én gang og sælge dem år efter år.

Så med alle disse kilder kan du begynde tidligt for at tjene penge ved siden af ​​og gradvist tjene penge nok til at opretholde basale behov. Mange mennesker stoler på disse som deres levekilde. Hvis du starter tidligt eller ved siden af, kan det være fantastisk at prøve flere ting for at forfølge dem senere i fremtiden.

Konklusion

Så hvilken af ​​alle disse skal du vælge? Selvfølgelig betyder interesse for et bestemt felt meget. Udover det, se på disse tre faktorer for at beslutte, hvilket felt du skal gå ind i: indkomstpotentiale, adgangsbarriere og vedligeholdelse. Giver feltet dig penge nok til at opretholde dine behov og dine indkomstmål? Er det nemmere at komme i gang? Vil jeg være i stand til at fortsætte dette i det lange løb i fremtiden? Hvis svaret på alle disse er ja, så kan du vælge en indkomstkilde for at komme i gang. En ting at huske er, at du kun kan tjene penge ved at give værdi. Uanset hvor let eller svært det er at starte, eller hvor meget du tjener, vil du ikke holde længe, ​​hvis du ikke giver værdi.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den bedste passive indkomstkilde?

De bedste passive indkomstkilder omfatter:

  • Investering
  • Indholdsoprettelse
  • Youtube
  • Blogs
  • Podcasts
  • Google AdSense

Hvad er affiliate marketing?

Affiliate marketing er at promovere en persons produkt til gengæld for at tjene en kommission. Du tjener en lille procentdel, afhængig af produktet og vilkårene, for hvert køb.

Hvor kan jeg sælge billeder online?

Du kan sælge billeder (animerede eller ej) på mange websteder, såsom Canva, Adobe Stock, Crestock, Fotolia, Freepik osv.

Table of Contents