15 Macrame-ideer at lave og sælge

Følgende artikel hjælper dig med: 15 Macrame-ideer at lave og sælge

Macrame nyder i øjeblikket en genopblussen. Det knudebindende håndværk, der var populært i halvfjerdserne, giver masser af muligheder for listige virksomhedsejere.

En del af stigningen i popularitet har at gøre med de bohemiske indretningsstile, der cirkulerer på Pinterest og indretningsblogs. Men det er også et meget praktisk håndværk at lære, da det primært kun går ud på at binde reb eller andre fibre i unikke mønstre. Og med blot nogle få basismaterialer, som du kan få i en håndværks- eller byggemarked, kan du lave en række produkter, der er klar til at bære, vises i dit hjem eller sælges til andre online eller på lokale markeder.

Hvis du leder efter macrame-ideer til din smarte virksomhed, er her 15 typer produkter, du skal overveje.Macrame-ideer til små håndlavede virksomheder

Vægophæng

Hvis du vil være rigtig kreativ med farver, mønstre og teksturer, kan vægophæng være den perfekte mulighed. Disse er grundlæggende 3D-vægkunst, der kan omfatte alle forskellige slags reb og fibre. Du kan holde fast i et grundlæggende knudemønster eller endda prøve at skabe et genkendeligt billede.

Hængende planteholdere

Hængeplanter kan være en god måde at live et rum op på. Og macrame giver en perfekt metode til at holde disse planter på plads. Du skal blot oprette en række knuder, der holder en plantekasse og derefter binde materialet ovenover, så det nemt kan hvile på en overliggende krog.

Fremstil poser

I disse dage leder tonsvis af mennesker efter nemme måder at fjerne affald på, såsom plastikposer. Du kan levere en miljøvenlig løsning ved at binde bæredygtige reb eller fibre sammen for at skabe genanvendelige produktposer, som folk kan tage med sig til købmanden.

🔥 Anbefalede:  7 måder Googles PaLM 2 vil gøre sin Bard AI bedre

Punge

For dem, der leder efter macrame-ideer, der er mere stilfulde, kan du tilføje nogle ekstra farver eller knudrede teksturer for at skabe en taske, der tilbyder en unik og mindeværdig stil.

Smykker

Hvis du vil lave små macrame-stykker, skal du lave enkle smykker som knudrede halskæder, armbånd eller endda øreringe, der er lavet til at ligne fjer. Dette er især nyttigt for dem, der ønsker at sælge produkter online, da små varer er nemme at sende.

bælter

Macrame er også velegnet til bælter, da du nemt kan skabe et langt mønster fyldt med knuder, der giver både stil og holdbarhed. Du kan fastgøre et spænde for enden eller endda bare have bæltebindet til at lukke.

Sandaler

En anden mode-relaterede produkter, du kan fastgøre reb eller fibre til bunden af ​​sandaler og derefter oprette en lille serie af knuder til at holde den øverste del af sandalerne på plads. Dette produkt er perfekt til sommeren eller dem, der sælger rundt på populære feriedestinationer.

Krukkehængere

I hjemmet kan nogle kunder gerne starte små urtehaver i deres køkken eller hænge små fyrfadslys rundt på deres terrasse. Små glaskrukker giver det perfekte redskab til disse mål, og enkle macrame-ophæng kan give kunderne mulighed for nemt at placere disse glas rundt om i deres hjem eller have.

Ornamenter

Hvis du vil skabe noget lille og dekorativt, så overvej at lave macrame-pynt. Disse kan være formet som pærer eller endda mini vægbeklædninger, der bare er lavet til at blive placeret på et træ i løbet af ferien. Hold dig til grundlæggende fibre til ferieindretning i bohemestil, eller tilføj et par festlige detaljer for at appellere til et bredt publikum.

🔥 Anbefalede:  Derfor er jeg næsten klar til at skifte til AMD GPU'er til streaming

Garland

På samme måde kan du skabe guirlande, der passer til feriedekorationer eller til at pynte på en række særlige begivenheder. Med macrame kan du få guirlanden til at lave en slags frynser i bunden, så stykket bliver et rigtigt omdrejningspunkt.

Gardiner

For dem, der ønsker at skabe større hjemmeprodukter, kan macrame være en effektiv måde at skabe draperier på. Du kan tilbyde enkle designs, der er rent dekorative, eller parre din kreation med et solidt stof for at give et mere funktionelt gardin.

Coasters

Hvis du vil holde dig til en mindre skala, kan du lave macrame-mønstre, der er runde eller endda frynsede. Dette gør det til den perfekte løsning til at skabe coaster-sæt, der matcher retro eller naturligt inspireret boligindretning.

Lysarmaturer

Macrame kan også bruges til at skabe statement-lysekroner og lysarmaturer. Som udgangspunkt kan du lave knuder, der går i en cirkel rundt om lyset. Så kan du enten sælge den dekorative funktion eller integrere den i en lampe eller en egentlig lysarmatur, der er fuldstændig selvstændig.

Hængekøjer

Macrame har altid været en populær metode til at skabe hængekøjer. Den knudrede struktur giver både komfort og holdbarhed. Hvis du går denne vej, kan det være en fordel at sælge lokalt, da disse produkter har tendens til at være en smule større. Du kan dog også sælge netop den stofsektion, der passer på eksisterende baser.

Kamerastropper

Hvis du vil holde dig til mindre ting, er macrame perfekt til at skabe stærke kameraremme til DSLR’er. Skab unikke mønstre, der klæder kameraer lidt op til fotografer. Du kan også bruge dette til kamerataskestropper.

🔥 Anbefalede:  12 rentable håndværk at lave og sælge