15 bedste ChatGPT-plugins, du bør bruge lige nu

Følgende artikel hjælper dig med: 15 bedste ChatGPT-plugins, du bør bruge lige nu

Open AI’s populære chatbot, ChatGPT understøtter nu plugins. Brugere kan nu integrere plugins for at bruge yderligere funktioner i ChatGPT. Plugins-funktionen er i øjeblikket tilgængelig for ChatGPT Plus-medlemmer. Du kan aktivere det fra menuen Indstillinger og tilføje relevante plugins til din ChatGPT-konto.

I øjeblikket har ChatGPT begrænsede plugins, men mange flere plugins vil blive tilføjet i de kommende måneder. Open AI vil også invitere tredjepartsudviklere til at oprette nye plugins. Når det er sagt, lad os se de bedste ChatGPT-plugins, du kan bruge lige nu.

Bedste ChatGPT-plugins, du bør bruge lige nu

Internettet har et utal af plugins til ChatGPT-brugere. Du kan finde plugins til forskellige opgaver. Her er nogle af de bedste ChatGPT-plugins til brug i 2023.

1. Spørg Perfekt

At skrive den perfekte prompt er nøglen til at få fremragende, kreative og relevante svar. Men ikke alle kan lave den passende ChatGPT-prompt til hvert spørgsmål. Heldigvis er Prompt Perfect her for at hjælpe dig!

Med Prompt Perfect kan du skrive perfekte ChatGPT-prompter, der genererer resultater i topkvalitet. Det kan automatisk oprette prompter for næsten hvert emne. Du kan begynde at bruge pluginnet ved at skrive det “Perfekte” søgeord før ethvert spørgsmål. Det vil derefter omskrive prompten og vente på, at ChatGPT svarer.

2. Åbn tabel

Open Table, restaurantteknologivirksomheden har også indgået partnerskab med ChatGPT. Pluginnet gør det muligt for ChatGPT-brugere at få nærliggende restauranter eller forslag til madlevering og også foretage reservationer. Du skal indtaste dato, klokkeslæt og sted, som du ønsker at reservere. ChatGPT og Open Table vil foreslå ideer og give dig mulighed for at fuldføre reservationen uden at gå andre steder hen.

3. Wolfram

Wolframs integration med ChatGPT er lyksalighed for dataanalytikere, studerende og forskere. Du kan nu løse komplekse problemer, analysere diagrammer, visualisere data og få adgang til realtidsdata. Med denne kombination kan ChatGPT udføre ikke-trivielle beregninger og give information, som den ellers ikke vil give. For eksempel kan den fortælle dato og klokkeslæt i realtid, når den er integreret med Wolfram.

🔥 Anbefalede:  Er FeaturePoints lovlige? En omfattende gennemgang

4. Zapier

Zapier er en af ​​de mest populære arbejdsrumsapplikationer. Dens integration med ChatGPT giver brugerne mulighed for at interagere med over 5000 arbejdsapps som Gmail, Docs, Spreadsheets, Hubspot, Salesforce osv. Du kan automatisere opgaver og organisere arbejdsgange uden at skulle skifte til en anden app. Det giver dig mulighed for at udarbejde e-mails, tjekke medarbejderbeskeder på Slack, sende e-mails og meget mere ved hjælp af en enkelt ChatGPT-kommando.

5. Kajak

Hvis du er en rejseentusiast, vil du nyde at bruge ChatGPT med kajak. Kajak giver dig mulighed for at planlægge rejser, bestille billetter og få personlige rejseforslag i ChatGPT. Platformen beder om dine personlige oplysninger, rejseinteresser, datoer, du planlægger at rejse, og rejsepræferencer. Derefter foreslås relevante rejsemuligheder med links til at afslutte din rejse ved at fuldføre reservationerne.

6. Link-læser

Link Reader-pluginnet gør det muligt for ChatGPT at læse indhold fra forskellige links. Du skal installere pluginnet, aktivere det og indtaste URL’er, hvorfra du ønsker information. Pluginnet vil læse informationen og udføre forskellige handlinger. For eksempel kan den læse teksten og analysere, oversætte, fortolke eller opsummere den. Pluginnet kan læse links, websider, dokumenter, billeder, PDF’er osv.

7. Tal

Hvis du er interesseret i at lære nye sprog, kan ChatGPT være din sprogvejleder. Speak-pluginnet giver dig mulighed for at indtaste tekst og lærer, hvordan du siger det på forskellige sprog. Det er et oversættelsesværktøj, der oversætter og forklarer teksten på forskellige sprog. Du kan bruge det til at lære et nyt sprog fra bunden, inklusive grammatik, tider, verber, sætningsdannelse osv.

8. Der er en AI til det

At søge efter et AI-værktøj, når du vil udføre din opgave, er tidskrævende. Heldigvis gør ChatGPTs integration med værktøjet “Der er en AI til det” det nemt for brugerne at finde ethvert AI-værktøj på internettet. Det har en enorm database til AI-værktøjer for hver kategori.

🔥 Anbefalede:  Kunstig intelligenss rolle i betalingsteknologi.

Du skal blot bede ChatGPT om at foreslå et værktøj til XYZ. Det vil præsentere en liste på din skærm med links til værktøjet. Vælg det værktøj, der opfylder dine krav, og begynd at bruge det. For eksempel vil jeg have et værktøj til at konvertere et billede i fra jpg til jpeg-format.

9. Instacart

ChatGPT kan foreslå opskrifter med tilberedningstrinene, men det kan ikke fortælle dig, hvor du skal få ingredienserne fra. Med Instacart er dette problem løst. Når ChatGPT foreslår en opskrift, kan du straks gå til Instacart-plugin og købe ingredienserne. Pluginnet fører dig til Instacart-hovedsiden, hvor du kan shoppe de ingredienser, du vil købe, og få dem leveret lige til døren.

10. MixerBox OnePlayer

Hvis du er afhængig af at lytte til musik, mens du arbejder, spiser eller rejser, er MixerBox OnePlayer-plugin’et værd at prøve. Dette plugin sammensætter en musikafspilningsliste baseret på brugerens præference og deler links til sangene. For eksempel, hvis du beder ChatGPT om at foreslå de fem bedste romantiske Bollywood-sange i 2023, vil det give en liste over sangene med links til at lytte til sangene.

11. Vis mig

Vis mig-værktøjet er et praktisk plugin til brugere, der søger at skabe visuelle diagrammer ud fra tekstbaserede koncepter. Værktøjet tager begreber fra læseren og repræsenterer dem i form af et diagram eller en tabel. Det kan skabe visuelle repræsentationer til dit næste forretningsmøde, kommende projektoversigt eller et skoleemne.

12. Ligesom

LikeWise er en podcastanbefalingsapp. Du kan bruge LikeWise i chatGPT til at få podcastforslag baseret på dit humør, kunstnere og genrer. Det vil også dele links til de apps, hvor du kan lytte til podcasten. Du kan klikke på linket for at begynde at lytte til podcasts. Husk, nogle podcasts kan være betalt, mens andre vil være gratis at lytte til.

🔥 Anbefalede:  Trin-for-trin guide til oprettelse af forretnings-e-mail ved hjælp af ZohoMail

13. Verdensnyheder

Vi ved alle, at ChatGPTs træningsdata sidst blev opdateret i 2021. Så det er umuligt at få de seneste nyheder og informationer fra chatbotten. Men World News plug-in overvinder denne ChatGPT-begrænsning. Pluginnet giver ChatGPT mulighed for at generere de seneste nyheder fra enhver region i verden på forskellige sprog. Det giver også kildelinks til at læse hele nyhedsartiklen.

14. Skak

Vil du udfordre din hjerne eller dræbe din fritid? Hvorfor ikke udfordre AI’en og spille et spil skak? Skak-plugin’et giver brugerne mulighed for at spille skak mod computeren. Du kan vælge sværhedsgrad og spille flere skakrunder med dette ChatGPT-plugin.

15. Skift

Change-pluginnet deler information om non-profit-organisationer i dit lokalområde eller på verdensplan. Det surfer på internettet for at lære om non-profit organisationer og lister dem op. Den deler også en kort beskrivelse for hver non-profit organisation. Du kan også få information om placeringen, og hvordan du understøtter den.