14 bedste steder at sælge brugte lærebøger for kontanter i Canada i 2023

Følgende artikel hjælper dig med: 14 bedste steder at sælge brugte lærebøger for kontanter i Canada i 2023

Hvis du har brugt noget tid på universitetet, ved du, hvor meget lærebøger koster. Det er skøre priser. Og hvis du er som de fleste studerende, vil du gerne af med så mange lærebøger som muligt i slutningen af ​​semesteret.

Nogle gange kan du sælge dine brugte lærebøger til klassekammerater eller andre studerende. Andre gange vil du gerne tjene mere og sælge din bog online.

Du har en del muligheder tilgængelige, når du er klar til at sælge dine brugte lærebøger for kontanter. Der er adskillige hjemmesider og steder, som du kan bruge til at sælge dine uønskede lærebøger, men hvilke vil give dig den bedst mulige pris?

Denne artikel vil give de bedste steder at sælge lærebøger i Canada i 2023.

Bedste steder at sælge brugte lærebøger online

Hvorfor give dine gamle lærebøger til dine venner eller skoler, når du tjener nogle ekstra penge?

At sælge dine bøger online er en bekvem og ligetil måde at slippe af med dine gamle lærebøger og tjene nogle penge ved siden af.

Nedenfor lister vi forskellige måder at sælge lærebøger i Canada på online og gennem venner og få flest penge tilbage.

1. Andet Bind

Andet Bind er et fantastisk sted at sælge college lærebøger online og få nogle penge.

Onlineplatformen giver dig forhåndspriser på alle dine bøger i stedet for at du skal vente på, at virksomhederne giver deres tilbud. Dette gør det meget nemt og bekvemt at sælge store bøger hurtigt.

Med Second Bind kan du sælge alle slags bøger, herunder:

 • Lærebøger på universiteter og universiteter
 • Handelsskolebøger
 • Gymnasiebøger
 • Selvhjælpsbøger
 • Medicinske bøger og andre professionelle bøger

Processen er enkel:

 • Indtast dit ISBN, og klik på knappen Sælg lærebøger på hjemmesiden.
 • Indtast nogle oplysninger om dine bøger.
 • Udskriv din forsendelsesetiket for at sende dem ind gratis.

Når de modtager bøgerne, betaler de dig. Du kan modtage betaling via PayPal, check eller e-mailoverførsel inden for samme dag efter modtagelse af forsendelsen.

2. Bogkraft

Bog Power er et af de bedste steder at sælge bøger online. Med adgang til en enkel, intuitiv grænseflade er Book Power et fantastisk sted at liste dine lærebøger gratis.

Book Power arbejder med elever på alle uddannelsesniveauer, fra børnehave til efterskole.

Siden tilbyder en standard forsendelsesmulighed, der kan opgraderes til hurtigere forsendelse eller leveringsbekræftelse.

Book Power giver dig fordelen ved at sælge dine bøger online i et brugervenligt miljø med bonussen ved at få dem sendt til dig uden ekstra omkostninger.

Du vil blive betalt hurtigt, normalt inden for 24 timer efter at have modtaget et accepteret tilbud.

3. SellMyTextBooks.org

Sælg mine lærebøgeret datterselskab af Sell My Books Canada Inc., er en online markedsplads for lærebøger, der giver eleverne mulighed for at sælge deres gamle lærebøger og købe brugte bøger til nedsatte priser.

Det er en af ​​de nemmeste måder at forvandle dine gamle bøger til kontanter uden at skulle håndtere besværet med at møde købere eller prutte om priser.

Det koster ikke noget at sælge dine bøger, og du kan modtage op til 50 % af den oprindelige pris.

Processen er enkel. Du logger på hjemmesiden og indtaster lærebogens ISBN for at modtage et øjeblikkeligt tilbud.

Du sender derefter bogen/bøgerne gratis ved hjælp af en kurerservice og modtager betaling tre dage efter, at bøgerne ankommer og har bestået inspektionen.

4. Lærebog Smart

Lærebog Smart er en lille familieejet virksomhed baseret i Canada, der gør det nemt at sælge universitets lærebøger for kontanter.

Med hurtig betalingsbehandling, gratis forsendelse og en tilbagekøbsprisgaranti er der ingen bedre måde at sælge dine brugte lærebøger på end gennem Textbook Smart.

På få minutter kan du oprette en konto på Textbook Smart og liste dine bøger til salg.

Og hvis du har brug for hjælp undervejs, kan du hurtigt kontakte deres venlige supportteam gennem live chat-funktionen på deres hjemmeside.

5. Bogsøger

Bogsøger er et af de mest betroede websteder i Canada til at købe og sælge bøger online.

🔥 Anbefalede:  3 Bedste VPN til rejser i 2023 (gratis og premium)

Denne online markedsplads giver dig mulighed for at liste dine uønskede bøger til salg og matche dem med købere til de bedste priser.

Med deres gratis fragtlabel kan du trygt sende dine bøger og få betalt via check eller PayPal.

De køber alle slags bøger. Og selvom de har specialiseret sig i lærebøger på universiteter og universiteter, byder de også velkommen til skønlitteratur, faglitteratur, specialbøger og alt derimellem.

Indtast blot dit ISBN for at se, om de i øjeblikket køber en bestemt bog. Du kan også bruge webstedet gratis til at gennemse, hvad folk sælger eller efterlade boganmeldelser.

6. Amazon

Jeg er sikker på, at du nok ved det Amazon er den største e-handelsbutik globalt, men vidste du, at de også køber brugte lærebøger?

Amazon er et fantastisk sted at sælge dine gamle bøger og tjene nogle ekstra penge!

De har et indbytteprogram, der udbetaler alt fra $5 til $200 afhængigt af, hvilken bog du sender dem, og hvilken stand den er i.

Det er vigtigt at bemærke, at de kun accepterer bøger i perfekt stand, så sørg for at læse deres retningslinjer, før du sender noget ind.

Hvis du vil have den bedste pris for dine lærebøger, skal du tage professionelle billeder af dine lærebøger og uploade dem til Amazons indbytteside.

Dette vil give potentielle købere mulighed for at se præcis, hvor god (eller dårlig) din bog er.

Du kan også bruge afsnittet “Tilføj en note” på indbytningssiden, når du sender dine bøger til at fremhæve dele af bogen, der ikke er i perfekt stand, så køberen ved, hvad de får.

7. AbeBooks

Uanset om du er studerende, der ønsker at tjene nogle ekstra penge, eller en kunstsamler, der prøver at rydde nogle titler fra din hylde, AbeBooks er stedet at tage hen, når du vil sælge brugte lærebøger og samleobjekter i Canada.

Det er nemt at sælge dine brugte lærebøger på AbeBooks. Det første trin er at oprette en konto og fuldføre sælgeransøgningen.

For et månedligt abonnementsgebyr på $25/måned og et 8% kommissionsgebyr på alle salg, får du adgang til millioner af unikke besøgende, der dagligt søger efter bøger og andre produkter.

For at finde den bedste pris på AbeBooks for dine lærebøger skal du indtaste dit ISBN i søgefeltet for at bestemme, hvor meget andre sælgere opkræver for din lærebog.

Husk også, at AbeBooks ikke kun er for universitetsstuderende, der ønsker at sælge lærebøger.

Du kan angive andre genstande til salg, såsom kunst, samleobjekter, tegneserier og sjældne bøger.

8. eBay Bookfinder

eBay er et af de bedste steder at sælge brugte lærebøger. Den har en bred rækkevidde, og mange bruger den som deres første stop, når de skal købe noget.

For at komme i gang med at sælge på eBay skal du oprette en konto, indtaste din lærebog ISNB, uploade billeder, oprette en auktion og vente på, at interesserede købere kommer til dig for at komme i gang med at sælge på eBay.

Ulempen med eBay er, at du skal sende alt ud manuelt, hvilket betyder, at du bliver nødt til at afsætte noget forsendelsestid og dække udgifterne.

For at få en idé om, hvor meget du kan få for din lærebog, skal du gå til Bogfinder-siden.

Indtast dine oplysninger, og det vil give links til alle lignende bøger, der er til salg på forskellige websteder som Amazon og eBay.

Den indeholder endda oplysninger om, hvor meget bogen sælges for på hvert websted, så du ved, om du får en god handel eller ej.

9. Barnes og Noble

Du kan også sælge dine brugte lærebøger online igennem Barnes og Noblesom tilbyder et tilbagekøbsprogram til universitetsstuderende.

Derudover tilbyder de flere forsendelsesmuligheder, inklusive gratis standardforsendelse.

Virksomheden accepterer forskellige formater af lærebøger, herunder hardcover og softcover bøger, bare de er i god stand.

Den eneste ulempe er, at de bøger, du sælger, skal være mindst $10 værd.

Og selvom webstedet tilbyder en pengene-tilbage-garanti på sine brugte lærebøger, er det beløb, der er angivet for hver bog, ikke garanteret.

🔥 Anbefalede:  8 Strategies for Doubling Your Search Traffic with White Hat SEO

10. Bogbyte

Bog Byte er en af ​​de bedste lærebogstilbagekøbssider, der betaler dig hurtigt og har ingen skjulte gebyrer.

De specialiserer sig i at tilbagekøbe alle typer bøger, inklusive collegebøger, universitetsbøger, medicinske bøger, sygeplejebøger og tekniske bøger.

Du kan bruge deres søgemaskine til tilbagekøb af lærebøger til at bestemme, hvor mange penge du kan tjene på at sælge dine brugte lærebøger online.

Du får et gratis tilbud med det samme uden nogen forpligtelse eller forpligtelse til overhovedet at sælge.

Hvis du beslutter dig for at sælge dem dine lærebøger, tilbyder de en række betalingsmetoder, herunder PayPal og bankoverførsel.

For at begynde at sælge dine brugte lærebøger på Book Byte skal du indtaste ISBN’erne for din lærebog i søgefeltet på deres hjemmeside.

Indtast derefter dit navn og din e-mailadresse, så de kan kontakte dig direkte, hvis de har spørgsmål om din bogs stand eller om de detaljer, du har givet dem til ISBN-søgningen.

Hvor kan man sælge lærebøger i nærheden af ​​dig

At sælge lærebøger online er blevet nemmere end nogensinde, med lokale og internationale online boghandlere, der tilbyder fantastiske priser for din samling.

Men hvis du foretrækker at sælge dine lærebøger personligt, så er der andre muligheder at udforske.

11. Din College Boghandel

Din college boghandel er det mest bekvemme sted at sælge dine brugte lærebøger tilbage for kontanter i Canada. Du kan gå ind i boghandlen med dine brugte bøger og få nogle penge på stedet.

Men når du sælger tilbage til din universitetsboghandel, er der en god chance for, at du får færre penge, end hvis du skulle sælge dine lærebøger et andet sted.

Dette skyldes, at din collegeboghandel bliver nødt til at videresælge bøgerne senere med fortjeneste. Og hvis de giver dig for mange penge til din bog, tjener de måske ikke nok fortjeneste senere hen.

Og i de fleste tilfælde vil boghandlen kun købe de lærebøger tilbage, der i øjeblikket er nødvendige for kurser på din skole.

Så husk disse to ting, hvis du beslutter dig for at sælge dine bøger i din collegeboghandel.

Men hvis du har brug for kontanter, kan det være en god mulighed, da du kan modtage betaling med det samme.

12. Facebook Marketplace

Hvis du har brug for kontanter og har et par lærebøger liggende, kan du overveje at sælge dem på Facebooks markedsplads.

Du vil sandsynligvis få top dollar for dine bøger, og det vil også være meget mere praktisk.

At sælge brugte lærebøger på Facebook Marketplace er lige så nemt som at oprette en Facebook-konto, poste et billede af din bog og sætte prisen.

Men husk på, at det kan tage tid at finde en køber, da de fleste mennesker ikke lurer særlig ofte rundt på Facebooks markedsplads, når de søger at købe lærebøger.

Fordelen ved Facebook Marketplace er, at du har mere kontrol over din salgspris og hvor meget du kan få fra lærebogen.

Derfor er det vigtigt at vide, hvor meget din bog er værd, før du lister den.

En hjemmeside som BookScouter giver dig mulighed for at søge i en omfattende database med onlinebøger for at få en idé om, hvad du skal sælge din bog for.

En anden side at tjekke ud er Chegg som lader dig se, hvor meget din bog er værd, før du sælger den.

Indtast dit ISBN, og Chegg vil fortælle dig, hvad det er værd på nærliggende lærebogstilbagekøbssteder.

13. Kijiji

Kijiji er en canadisk version af den populære hjemmeside Craigslist. Det ejes af eBay og giver brugerne mulighed for at sende klassificerede annoncer gratis. Det er et af de bedste steder at sælge lærebøger online i Canada.

Du kan sælge lærebøger online på Kijiji gratis gennem rubrikannoncesektionen.

Webstedet er lokaliseret i mange større byer i Canada. Det er relativt nemt at bruge og et godt alternativ, hvis du ikke har haft held med at sælge på Facebook Marketplace.

Uanset om du sælger online eller personligt, så sørg altid for at tjekke andre annoncer og priser, før du sætter din pris.

🔥 Anbefalede:  WordPress vs Webflow: Hvilken er den bedste CMS-platform for dig?

Du kan bruge Kijiji-søgefunktionen til at se andre bøger, som sælgere har anført på Kijiji.

14. Sælg til andre studerende

At sælge lærebøger til andre studerende er normalt den bedste måde at tjene penge tilbage på, som du har brugt på bøger.

Hvis du sælger dine lærebøger tilbage til boghandlen eller via en online markedsplads, kan du få en brøkdel af, hvad du har betalt for dem, men hvis du sælger dem til en anden studerende, kan du få nogle penge tæt på udsalgsprisen, lige så længe din lærebog er i ny stand.

Derfor skal du altid passe godt på dine bøger!

Det betyder, at du ikke skal fremhæve passager overdrevent eller skrive i dem, da dette vil reducere din bogs videresalgsværdi markant. Det betyder også ikke at sælge en lærebog med ødelagte indbindinger eller sider.

Sådan sælger du lærebøger for flest penge

Overvej følgende faktorer for at hjælpe dig med at tjene flest mulige penge, når du sælger dine brugte lærebøger.

Rengør dine lærebøger

Det er vigtigt at rydde op i dine bøger, før du forsøger at sælge dem. Selvom du sælger brugte bøger, vil du gerne have, at de ser bedst ud for potentielle købere.

Rengør dine bøger, så de ser bedst ud. Brug en fnugrulle til at fjerne støv fra omslagene og siderne. Tør hardcovers af med en fugtig klud, og sørg for at tørre dem grundigt.

Beskyt dem

Lærebøger er dyre, og du kan sælge dem for mange penge. Så det er vigtigt at beskytte dem mod skader, for at sikre, at du sælger dem til den bedste pris senere.

Den bedste måde at beskytte dine lærebøger mod skader er at sikre dem korrekt i din taske eller at få et omslag til dem.

Tag flotte billeder

Fotografering er en stor del af bogsalgsprocessen. Højkvalitetsbilleder af dine bøger hjælper dem med at sælge hurtigere og for flere penge.

Tænk over det: Når du gennemser sider med bøger på et e-handelswebsted eller en genbrugsbutik-app, vælger du dem, der ser tiltalende ud.

Hvis en bog ser attraktiv ud på sit billede, er der større sandsynlighed for, at du køber den, selvom du aldrig har hørt om forfatteren eller læst nogen anmeldelser.

Du kan prøve disse tips til at tage bedre billeder:

 • Brug naturligt lys – Flash forårsager blænding, hvilket får billeder til at se mindre attraktive ud.
 • Brug en hvid baggrund – undgå at tage billeder på tæpper eller andre farverige baggrunde.
 • Sørg for, at dit billede er i fokus – slørede billeder gør det sværere for købere at vurdere din lærebogs tilstand.
 • Placer din lærebog på en hård overflade – undgå at tage billeder på sengetøj eller puder, da de kan forvrænge billeder og få bøger til at virke skæve.

Konklusion

At sælge dine lærebøger for kontanter er en af ​​de nemmeste måder at modtage penge for dine gamle bøger.

Vi anbefaler, at du sælger dine lærebøger direkte til andre studerende, da du kan få kontanter tæt på udsalgsprisen.

Hvis du ikke kan finde en ven at sælge dine bøger til, så bør du overveje at gå online.

Der er en række forskellige online platforme, hvor du kan sælge dine lærebøger online på platforme som Second Bind eller AbeBooks.

Du bliver betalt anonymt, og du skal ingen steder hen. Men hvis du ikke har travlt, kan salg på Kijiji være den bedre mulighed, da du kan bede lidt mere om dine lærebøger.

Table of Contents