13 legitime måder at få gratis Walmart-gavekort i 2023

Følgende artikel hjælper dig med: 13 legitime måder at få gratis Walmart-gavekort i 2023

Walmart er en top shoppingdestination, og at finde en måde at tjene et gratis Walmart-gavekort på, som du kan bruge på din næste købmandsrejse, er en fantastisk måde at spare et par penge på.

Gode ​​nyheder: Der er mange aktiviteter, som du kan udføre online for at vinde et gratis Walmart-gavekort.

Denne artikel leder dig gennem topmarkedsundersøgelsespaneler og cashback-websteder, hvor du kan få gratis Walmart-gavekortkoder i år.

Sådan får du gratis Walmart-gavekort

Glem alt om gratis Walmart-gavekortgeneratorer, der kun spilder din tid.

Nedenfor er en oversigt over 13 legitime måder at få gratis Walmart-gavekort med undersøgelser og cashback-apps.

1. Undersøgelsesjunkie

Survey Junkie kan prale af et fællesskab på over 10 millioner brugere og er et gratis-til-tilmeldings-markedsundersøgelsespanel, der er tilgængeligt for amerikanske og canadiske indbyggere.

Hovedsageligt vil du optjene point ved at besvare undersøgelser for at give din mening og feedback om forskellige typer forbrugsvarer og tjenester.

Du kan forvente at tjene alt fra $0,2 til $3 pr. undersøgelse, afhængigt af dens længde og type, og de fleste undersøgelser kan tage 2-30 minutter at gennemføre.

Når du har nået minimumsudbetalingstærsklen på $10, svarende til 1000 point, kan du udbetale via PayPal eller indløse til et gratis $10 Walmart-gavekort eller gavekort fra andre topforhandlere som Target, Starbucks, Sephora,iTunes, Amazon, Steam og andre.

2. Brandede undersøgelser

Tilgængelig for brugere fra Storbritannien, USA og Canada, Branded Survey er et topmarkedsundersøgelsespanel for at få gratis Walmart-gavekort med undersøgelser.

Når du tilmelder dig, får du en velkomstbonus på 100 point og fortsætter med at samle point ved at besvare undersøgelser for at give din mening om produkter/tjenester fra brands i dit fællesskab.

Du kan også maksimere belønninger gennem henvisninger, afstemninger, loyalitetsprogrammet og daglige/ugentlige udfordringer.

Minimumsudbetalingsgrænsen er 1000 point, svarende til $10. Du kan udbetale via PayPal, indløse til et gratis $10 Walmart-gavekort eller få gavekort fra andre topforhandlere.

3. Ipsos i-Say

Ipsos i-Say er en topundersøgelsesside med millioner af medlemmer fra over 85 lande, inklusive USA og Canada, som betaler sine medlemmer for at gennemføre betalte undersøgelser.

Du kan forvente at tjene $0,45 til $1,50 pr. undersøgelse. Andre måder at maksimere belønninger på webstedet omfatter afstemninger, henvisninger, lodtrækninger og loyalitetsprogrammet.

Efter at have nået en minimumsudbetalingstærskel på $5, svarende til 500 i-Say-point, kan du indløse et gratis Walmart e-gavekort eller et gavekort fra andre topmærker.

🔥 Anbefalede:  Hvad er Canada Mortgage Stress Test, og hvordan kan du undgå det?

Du kan også udbetale via PayPal, når dine point har nået 1.530, svarende til $15.

Her er en detaljeret Ipsos i-Say anmeldelse.

4. Swagbucks

Med en 4,3 Trustpilot-anmeldelse kan Swagbucks ($5 bonus) prale af over $870+ millioner i udbetalinger til sit fællesskab af brugere, hvilket gør det til et topsted at score et gratis Walmart-gavekort.

Swagbucks-appen er tilgængelig for beboere i USA, Storbritannien og Canada og betaler dig for at besvare undersøgelser, surfe på internettet, shoppe online, se videoer og spille spil, blandt andre sjove aktiviteter.

Der er ingen minimumsudbetalingstærskel, men 100 SB-point svarer til $1.

Så når du har nået 1000 point, kan du indløse et gratis Walmart-gavekort eller gavekort fra andre topforhandlere. Du kan også anmode om PayPal-kontanter.

5. PrisRebel

PrizeRebel er et topundersøgelseswebsted, hvor du kan tjene penge på din fritid og vinde et gratis Walmart-gavekort med undersøgelser. Den er tilgængelig over hele verden med medlemmer i 183 lande.

Du optjener point med hver aktivitet, du udfører på siden, og du kan indløse dine point til gavekort fra topforhandlere, når du rammer $2 eller udbetale via PayPal, når du har optjent $5.

Tilmeld dig PrizeRebel for at komme i gang.

6. Ysense

Tidligere kendt som ClixSense, ySense er en global GPT-side, hvor du kan få gratis Walmart-gavekort med undersøgelser.

Andre måder at maksimere belønninger på inkluderer betalte tilbud, se videoer, shopping, henvisninger, mikroopgaver og den daglige tjeklistebonus.

Du kan indløse belønninger til kontanter via Payoneer, Skrill, Check, Dwolla, Tangocard og PayPal, eller få et Walmart-gavekort og gavekort fra iTunes, Barnes & Noble, Best Buy og mere.

Minimumsudbetalingstærsklen varierer fra $3-$10, afhængigt af den anvendte udbetalingsmetode.

7. LifePoints

Støttet af LightSpeed ​​er LifePoints et legitimt undersøgelseswebsted, hvor du kan tjene et gratis Walmart e-gavekort ved at besvare undersøgelser for at give din mening til kende om mærker, produkter og tjenester.

Du får en tilmeldingsbonus på 10 point og kan forvente at tjene et sted mellem 10-100 point pr. undersøgelse.

Efter at have samlet minimum 550 point, svarende til $5, kan du udbetale via PayPal, få et gratis Walmart-gavekort eller gavekort fra topforhandlere som Amazon, Special Olympics, Chipotle, Visa og andre.

Her er en detaljeret gennemgang af LifePoints.

8. Rakuten

Rakuten er et cashback-websted, der giver dig mulighed for at optjene cashback-belønninger via Rakuten-appen eller browserudvidelsen, når du handler online eller i butikken med et linket kort.

Indtil videre har Rakuten betalt over $1 milliard kontant tilbage til sine medlemmer. Det samarbejder med over 2.500 forhandlere, hvilket gør det til et topsted for at tjene et gratis $100 Walmart-gavekort.

🔥 Anbefalede:  Hvor mange indholdsskabere er der i 2023? (Hurtig statistik)

Cashback-siden opererer i omkring 12 lande i Europa. Du kan forvente at tjene 1%-40% cash back shopping fra sine partnere, herunder Walmart, Amazon, Target, Sephora, Nordstrom og mere.

Minimumsudbetalingstærsklen er $5, og du kan blive betalt via PayPal, checke eller indløse American Express Membership Rewards-point og gavekort fra dets partnere.

Tilmeld dig Rakuten her og få en $30 bonus efter at have foretaget dit første online køb på $30 eller mere.

9. OneOpinion

Med en A+-bedømmelse på BBB er OneOpinion et lovligt undersøgelseswebsted, der drives af Dynata LLC, og som betaler dig for at besvare undersøgelser og teste nye produkter.

Siden er tilgængelig for indbyggere i USA, Tyskland, Canada og Storbritannien. Du kan forvente at tjene op til 5.000 point for en 30-minutters undersøgelse og op til $50 pr. produkttest.

Point kan udveksles med en kurs på $1 pr. 1000 point, med en minimumsudbetalingstærskel på $25, svarende til 25.000 point.

Du kan udbetale via PayPal eller indløse til Amazon, Visa eller et gratis Walmart e-gavekort.

10. Mine Points

Ejet af Prodege LLC, MyPoints er et topmarkedsundersøgelsespanel, der er tilgængeligt for indbyggere i Storbritannien, USA og Canada.

De forskellige måder at optjene belønninger på siden inkluderer at tage undersøgelser, spille spil, se videoer, shoppe online og udskrive kuponer.

Du kan forvente at tjene $0,2-$2 pr. undersøgelse, afhængigt af dens længde, eller cirka $1,5 til $2 i timen ved at udføre forskellige aktiviteter på webstedet.

Point kan indløses til gratis Walmart-gavekortkoder, PayPal-kontanter, flyselskabsmile eller gavekort fra topforhandlere, hoteller, onlinebutikker og restauranter.

Der er en minimumsudbetalingstærskel på 250 point for gavekort, svarende til $1, og 3970 point for PayPal, svarende til $25.

Lær mere om MyPoints i denne anmeldelse.

11. Toluna

Toluna er en legitim GPT-side med over 26M+ medlemmer i 70 lande. Siden betaler dig for at udføre sjove aktiviteter online, som at besvare undersøgelser og afstemninger, spille spil og meget mere.

Du får en tilmeldingsbonus på 500 point og fortsætter med at optjene mellem 2.500 og 8.000 point for at gennemføre 10-25 minutters undersøgelser.

Minimumsudbetalingen er $5, svarende til 30.000 point, som kan indløses for at få et gratis $10 Walmart-gavekort eller gavekort fra andre topforhandlere.

Her er en detaljeret Toluna anmeldelse.

12. Microsoft Rewards

Ejes af Microsoft, Microsoft belønninger giver dig mulighed for at optjene point gennem Bing-søgninger, shopping i Microsoft-butikken, daglige tilbud og quizzer. Du kan også få rabatter og cash back på Xbox.

🔥 Anbefalede:  Eksperter deler tips til at få mest muligt ud af fjernarbejde

Platformen er tilgængelig i flere lande, herunder USA og Canada. Et point er værd $0,001, så du skal tjene op til 5000 point for at få en belønning på $5.

Der er ingen minimumsudbetaling, og point kan indløses til gratis Walmart-gavekort eller gavekort fra andre forhandlere som Starbucks, Amazon, Xbox, GameStop, Burger King og mere.

13. Drop App

Med mere end $16 millioner i udbetalinger til sine 3M+ brugere, Drop er en loyalitets-pengetilbagebetalingsapp, hvor du nemt kan tjene gratis $100 Walmart-gavekortindkøb fra over 300 mærker.

Appen er tilgængelig i USA og Canada, og du vil optjene cash back-belønninger for hvert kvalificeret køb, du foretager fra Drop App-partnere.

Du skal blot scanne og uploade din kvittering, eller linke dit betalingskort for at lade appen spore dine køb.

Der er et minimum af indløsning på $25, som du nemt kan krydse med et par indkøbstilbud. Andre måder at maksimere belønninger på inkluderer arkadespil, undersøgelser, henvisninger, aftaler og mere.

Du kan indløse cashback-belønninger for gratis Walmart-gavekort eller gavekort fra Amazon, Target, Lululemon, Dunkin Donuts, Whole Foods, Adidas og mere.

Sådan indløser du et gratis Walmart-gavekort

Under kassen skal du vælge “Gavekort” på skærmen “Betalingsmetode”, og derefter klikke for at tilføje et nyt kort eller anvende allerede gemte gavekort.

Dit korts saldo vil fremgå af din “Købsoversigt”, og penge vil blive trukket til dækning af købet.

Ofte stillede spørgsmål om gratis Walmart-gavekort

Hvad er den bedste måde at få Walmart-gavekort gratis?

Den bedste måde at få Walmart-gavekort gratis på er gennem et GPT-websted som Survey Junkie, PrizeRebel, Swagbucks, Toluna, MyPoints og andre diskuteret ovenfor.

Er gratis Walmart-gavekortgeneratorer lovlige?

Nej. Gratis Walmart-gavekortgeneratorer er svindelnumre, der lokker dig til at tage deres undersøgelser med et løfte om illegitime gratis Walmart-gavekoder.

Hvad er den bedste app til gratis Walmart-gavekort?

Rakuten og Drop er nogle af de bedste cashback-apps til gratis Walmart-gavekort.

Relaterede: