11 måder, du helt sikkert kan tjene penge online (ekstra indkomst)

Følgende artikel hjælper dig med: 11 måder, du helt sikkert kan tjene penge online (ekstra indkomst)

Tjen penge online

Kan du virkelig tjene penge online i 2020? Svaret er et rungende ja (det kan du helt sikkert), og jeg har gjort det i evigheder. Det har ikke gjort mig rig endnu, men det er en fantastisk måde at supplere din indkomst på.

Takket være internettet er der et væld af steder at tage hen og tjene penge. Du skal passe på svindlerne (pas på e-mails fra prinsen af ​​Nigeria), men der er uendelige muligheder, hvis du ved, hvor du skal lede.

I de fleste tilfælde vil du blive bedt om at udveksle din tid og dine personlige oplysninger (navn, e-mail osv.) for at tjene penge online. Men så længe du gennemgår betroede kilder (såsom dem, der er foreslået her), vil du have det helt fint.

Jeg vil foreslå, at du konfigurerer en anden e-mail, der udelukkende bruges til dine pengeskabende online-eskapader. Dette hjælper ikke kun med at holde dine personlige oplysninger adskilt og organiseret, men det forhindrer også udsættelse og distraktion. Det er ret nemt at blive lokket til de nyeste muligheder for at tjene penge, når du sidder fast bag et skrivebord hele dagen.

Få $5 GRATIS lige nu

Tilmeld dig den største belønningsplatform på internettet og tjen en $5 velkomstbonus
Tjen mere med cashback på alle dine køb, se videoer, spille spil og tage undersøgelser. Nogle brugere kan lave en ekstra $200+ om måneden!!

Så uden videre kan jeg ikke vente på, at du læser om disse 11 fantastiske forslag til at begynde at tjene penge online.

1. Start en blog

At starte en blog ser ud til at blive udråbt af alle eksperter som den bedste måde at tjene penge online. Vælg en blog niche, betal for hosting, og du er væk.

Min oplevelse har ikke været helt så enkel, men ikke desto mindre yderst behagelig. Jeg vil dog betragte tanken om, at du kan tjene 6 cifre på få måneder med et gran salt.

Blogging er en massiv indlæringskurve, og medmindre du har en baggrund inden for online markedsføring, redigering af kopier og webdesign; det kommer til at tage noget tid.

Jeg kan dog rapportere, at indtjeningspotentialet er enormt, hvis du ved, hvordan du korrekt tjener penge på din blog fra offset. Det er trods alt ment som en forretning og bør derfor behandles som sådan.

Det lykkedes mig at lave mit første affiliate salg efter blot 1 måned. Og med fortsat indholdsoutput og promovering er jeg sikker på, at min blog vil være en pengemaskine på ingen tid.

Du skal virkelig være tålmodig og ikke blive overvældet af hele processen. Der er et væld af steder at tage hen for at lære af dem, der allerede har opnået gode resultater. Du kan tjekke de 7 bedste blogs til at lære at blogge, det er et godt sted at starte.

Jeg anbefaler klart at starte din blog med SiteGround og læser ‘7 trin til en selv-hostet WordPress-blog på SiteGround’ for at sikre, at du bliver sat op på den rigtige måde. Det er lidt mere involveret end blot at betale for din hosting og klikke på WordPress-installationsknappen.

Sådan tjener du penge online med din blog

Der er en række måder at tjene penge online med din blog. Her er et par stykker:

 • Affiliate marketing – Processen med at dirigere dine læsere til produkter og tjenester, som du er affiliate for – du får et snit i salgsprisen i form af en kommission.
 • Digitale produkter – Du kan oprette e-bøger og kurser, der giver værdi til dine læsere og genererer indtægter fra salg.
 • Displayannoncer – Den mest passive måde at tjene på. For hver 1000 besøgende på din blog, kan du få betaling for de annoncer, du har vist. Mediavine (den hellige gral af displayannoncenetværk) kræver minimum 25.000 månedlige sessioner og betaler i gennemsnit fra $10-$20 pr. 1000 besøg. Det er en potentiel passiv månedlig indkomst på $500!

Så for at besvare spørgsmålet om Overvej bestemt at blogge!

2. Online undersøgelser

At udfylde undersøgelser for kontantudbetalinger er en fantastisk måde at tjene penge online. Det vil ikke gøre dig rig, men det er bestemt en god måde at tjene nogle lommepenge på.

For de fleste undersøgelsessider tjener du enten penge, belønningskort eller point (som kan udveksles). Den virksomhed, du udfylder undersøgelser for, tjener sine penge ved at dele sin indkomst med dig.

Virksomheder vil betale for at få deres undersøgelser distribueret til markedsundersøgelsesformål, og et lille beløb vil blive betalt tilbage til dig for din tid og mening.

Det er værd at bemærke, at ikke alle undersøgelseswebsteder er skabt lige, og nogle er faktisk bare svindel. Så du skal gøre din due diligence, før du udleverer dine personlige oplysninger.

Her er nogle af de bedste undersøgelsessider, du kan begynde at tjene penge med med det samme:

Swagbucks

USA og Storbritannien

Resumé

Du kan få gratis gavekort og kontanter i bytte for de point, du optjener. De har en vurdering på 4,3 på Trustpilot og tilføjer konstant nye undersøgelser og muligheder. Du får også belønninger for at søge på nettet eller se videoer.

Undersøgelsesjunkie

OS

Resumé

Survey Junkie handler om undersøgelser – rent og tydeligt. Det er et af de mest etablerede og pålidelige undersøgelseswebsteder på markedet og har en række forskellige udbetalingsmuligheder.

20 tandhjul

Storbritannien

Resumé

Kun Storbritannien, men en fantastisk måde at tjene £100-200 ved at udfylde undersøgelser og tilbud kaldet tandhjul. Når alle 20 tandhjul er gennemført, får du betalt. Den højeste udbetaling nogensinde er £700. Fuldstændig legit og udbetalinger via BACS eller PayPal.

Anbefalet: 33 apps, der betaler dig

3. Handel med kryptovaluta

Handel med kryptovaluta er handlingen med at udveksle en kryptovaluta med en anden kryptovaluta eller fiat-valuta. Kryptovalutaer er digitale valutaer, der bruger kryptografi til at sikre transaktioner og kontrollere oprettelsen af ​​nye enheder. Som et resultat er kryptovalutaer ikke bundet til nogen stat eller institution og har en tendens til at være decentraliseret. Dette betyder, at mens nogle kryptovalutaer som Bitcoin (BTC) kan være mere populære end andre, er det hele i forhold til efterspørgslen.

🔥 Anbefalede:  Sådan kører du en Android-applikation fra kommandolinjen! – Mod AI

Møntbase er en online app, der gør det hurtigt og nemt at købe, sælge og opbevare kryptovaluta. Virksomheden blev grundlagt i 2012 med det formål at give brugerne et sikkert sted at købe og sælge bitcoin. I dag tilbyder de deres tjenester for mere end 100 forskellige kryptovalutaer. Fra januar 2018 har Coinbase tjent over 20 millioner kunder, der har handlet for mere end $150 milliarder i digital valuta på platformen.

4. Robo-rådgivere

Hvis du ikke finder en måde at tjene penge på, mens du sover, vil du arbejde, indtil du dør.

Warren Buffett

Investering i aktiemarkedet er en fantastisk måde at få dine penge til at arbejde for dig.

Den moderne verden har set kompleksiteten af ​​finansielle instrumenter, som man kan investere i, udvikle sig eksponentielt. Disse omfatter aktier, aktier, derivater, futures, investeringsforeninger, ETF’er og aktier for at nævne nogle få.

Der er tre hovedveje til at få adgang til disse typer investeringer og tjene penge online.

 • Administrer disse investeringer aktivt selv
 • Betal for en finansiel rådgiver til at vejlede dine investeringsbeslutninger
 • Brug en billig Robo Advisor

At vælge den første mulighed for selv at styre disse finansielle investeringer er ikke klogt, medmindre du har erfaring og viden.

Det er dyrt at betale for en finansiel rådgiver og kun virkelig det værd for investorer med høj nettoværdi (vi er der ikke endnu).

Derfor er din bedste mulighed at bruge en Robo Advisor. Dette er en digital platform, der giver algoritmisk-baserede investeringsbeslutninger uden menneskelig indgriben. En fantastisk Robo Advisor vil være nem at sætte op med lave gebyrer og stor sikkerhed.

Du vil være i stand til at vælge din risikovillighed, og Robocalls-rådgiveren klarer resten.

Jeg har brugt UK Robo Advisor Pengeboks i over 2 år nu, da det giver mig mulighed for at drage fordel af skatteeffektive investeringsordninger via platformen.

Blooom tilbyder en lignende service til amerikanske indbyggere, der ønsker at optimere deres 401k. Forbedring er også et fantastisk valg, og de har mange års erfaring indenfor branchen.

Forbedring

OS

Resumé

En af de største investeringsplatforme i branchen. Det har fantastisk kundeservice og tilbyder 401(k) assistance. Der er heller ingen minimumsinvestering. Fantastisk til begyndere, der ønsker at tjene penge online.

Blooom

OS

Resumé

Blooom kan også administrere dine 401(k)s og andre pensionsordninger på arbejdspladsen. Platformgebyret er en fast $120 om året, og de har ingen kontominimum.

Agern

OS

Resumé

Dette er en rigtig god mulighed for dem, der ønsker at dyppe tæerne ind i investeringsverdenen. Acorns er en mikroinvesteringsplatform, der giver dig mulighed for at gemme “reserveændringen” fra dine køb. Dette tilføjes så til porteføljer, der har en lav risiko.

Pengeboks

Storbritannien

Resumé

Moneybox har en nem tilmeldingsproces og lader dig investere med så lidt som £1. De har round-ups for ekstra ændringsinvesteringer og tillader ISA, LISA, junioraktier og aktier, generelle investeringer og pensionskonti. De yder også fantastisk kundeservice.

5. Peer 2 Peer-udlån

Peer 2 Peer (P2P)-udlån er en fantastisk måde at opnå markedsslående afkast på din investering. Det er ikke uden risiko (i de fleste tilfælde), men er absolut en af ​​de nye måder at tjene penge online, som alle bør være opmærksomme på.

For den uindviede P2P er, når enkeltpersoner (peers) foretager lån via et lånefirma til andre personer eller virksomheder. Nu ønsker du ikke at være på lånesiden af ​​denne ligning. Der er bedre og mere overkommelige måder at låne penge på.

Investering via disse institutioner giver dog for det meste fremragende renter med begrænset risikoeksponering.

Endnu en gang, med alle muligheder for at tjene penge, bør du være opmærksom på at udvælge de virksomheder, du vælger at arbejde med.

Risikoen ved at foretage disse typer lån er en mulig misligholdelse af tilbagebetalingen. Der er dog P2P-platforme, der tilbyder hensættelsesmidler for at minimere tab. Mange vil give dig mulighed for at sprede risikoen over flere lån. Og nogle tilbyder tilbagekøbsgarantier for yderligere at begrænse risikoen.

Som med alle pengeskabende ventures af denne art, skal du ikke investere, hvad du ikke har råd til at tabe.

Min præference har været et firma kaldet PeerBeery i et stykke tid nu (de tilbyder en tilbagekøbsgaranti. Se bare de afkast, jeg har opnået:

Her er nogle fantastiske OS muligheder:

Her er nogle fantastiske Storbritannien muligheder:

6. Brugertest

Hvis du ønsker at tjene penge online lige nu og hurtigt, kan jeg ikke anbefale brugertest stærkt nok. Test af hjemmesider er en af ​​mine foretrukne metoder til at tjene penge online.

Brugertest er processen med at teste et produkts design og muligheder for at foretage justeringer og forbedringer til brugeroplevelsen.

Virksomheder ønsker at sikre, at deres hjemmesider, apps og onlinetjenester er egnede til deres formål og yder optimalt. De vil lægge deres produkter frem for brugerne og udnytte feedbacken til deres fordel.

Det bedste er, at denne information er værdifuld for dem. Så meget, faktisk, vil de betale dig for privilegiet.

Jeg ville ønske, at du kunne tjene en fuldtidsindtægt fra brugertest, fordi det er nemt, sjovt og hurtigt. Ofte tager det mindre end 20 minutter at optage en kort video via skærmdeling. Du bliver bedt om at udtrykke din oplevelse, mens du bruger en bestemt hjemmeside eller app.

Et anstændigt udbetalingsbeløb for brugertest er $10 pr. gennemført test, og til en værdi af cirka 20 minutter af din tid, svarer det til $30/time. Så du kan se, hvorfor jeg ville være glad for at lave brugertest hele dagen lang.

Sandheden i sagen er, at der ikke er et endeløst udbud af tests til rådighed. Og ofte vil du ikke være egnet til de tilgængelige tests. Du kan øge dit indtjeningspotentiale dramatisk ved at deltage i flere platforme for at få adgang til flere tests.

🔥 Anbefalede:  Hvad tredjepartssælgere kan forvente af Andy Jassy

Når du har gennemført tilmeldingen, bliver du bedt om at producere en prøvevideooptagelse. Dette skal opfylde visse kriterier for at blive bedt om at teste for det pågældende brugertestfirma.

Sådan sikrer du valg
 • Sørg for lyd og video i høj kvalitet.
 • Tal klart og sandt om din oplevelse.
 • Vær livlig og engagerende uden at råbe.
 • Følg opgaverne nøjagtigt som skrevet og forhast dig ikke.

Jeg har haft en stor oplevelse med UserTesting.com og UserLytics.com – begge udbetaler direkte til min PayPal.

Her er nogle flere gode muligheder for at tjene penge online med brugertestwebsteder:

7. Freelance skrivning

Freelanceskrivning er en fremragende måde at tjene penge online. Hvis du har en internetforbindelse, bærbar computer og en anstændig forståelse af det engelske sprog, kan du tjene penge overalt i verden.

Måske er blogging noget, du har overvejet, men ikke føler, du har tid til. At blive freelanceskribent betyder, at du kan fokusere på netop det at skrive.

Et godt sted at starte er Medium.com Partnerprogram. Når du har tilmeldt dig, er du berettiget til at begynde at tjene på de historier, du skriver. Lønnen beregnes ud fra to faktorer, herunder:

 • Hvor lang tid bruger medlemmer på at læse din historie?
 • Hvor meget af deres månedlige læsetid bruger medlemmer på din historie.

Du kan også producere indhold til andres blogs. Det bedste sted at starte for dette er enten Fiverr.com eller PeoplePerHour.com. Efter at have oprettet en profil, vil du gerne producere noget eksempelindhold.

Freelance-skrivepriserne vil variere fra $1 til $10 pr. 100 ord. Du vil være i stand til at opkræve de højere priser, når du begynder at modtage positive anmeldelser fra kunder.

Der er masser af steder online, hvor du kan blive betalt for dine skrivefærdigheder. Jeg vil anbefale at komme i gang med én platform og forgrene sig derfra.

Hvis du vil finde ud af mere om freelanceskrivning, så læs Elna Cains ‘Sådan tjener du penge på at skrive som freelanceskribent i 2020‘.

8. Korrekturlæsning

I stedet for at korrigere dine venner for deres dårlige grammatik, hvorfor så ikke tjene penge på din passion for korrekt brug af det engelske sprog?

Korrekturlæsning er en fantastisk måde at tjene penge online på og er et fantastisk travlt arbejde hjemmefra eller et fuldtidsjob.

Det er vigtigt at bemærke, at en korrekturlæser og en redaktør er to helt forskellige ting. Som korrekturlæser er du ikke forpligtet til faktisk at redigere den kopi, du læser. Det betyder, at processen er meget mindre involveret.

De vigtigste opgaver for en korrekturlæser er at kontrollere for grammatiske fejl, stavefejl og uoverensstemmelser. Selvom det stadig er et faglært job, er muligheden for at bryde ind i sektoren meget mere tilgængelig.

Lær hvordan du starter din egen korrekturforretning

lavede den første måned efter, at hun var færdig med et af Caitlins korrekturkurser – selv mens hun stadig arbejdede fuld tid på sit detailbankjob!

Caitlin Pyle fra proofreadanywhere.com tjener konsekvent mellem $3.000 og $4.000 om måneden, når du arbejder mellem 20-30 timer om ugen.

Hun har et fantastisk betalt kursus og en gratis workshop på 76 minutter, du kan tage i dag.

Nogle gode steder at starte din nye karriere inden for korrekturlæsning og tjene penge online:

9. Transskription

Jeg er altid på udkig efter nye måder at tjene penge online. Jeg skal være ærlig over for dig, transskription er ikke noget for mig. Du skal virkelig udvikle dine færdigheder og have tålmodighed med denne.

Ikke desto mindre har jeg inkluderet det i denne liste af 2 grunde.

For det første kan du helt sikkert lave online med transskriptionsjob. Lønnen er omkring $15 i timen, og dette stiger til $30 i timen afhængigt af erfaring og færdigheder.

For det andet ville det være utilgiveligt af mig at udelukke noget fra denne liste, som mange mennesker er mere end i stand til at gøre. Bare fordi jeg ikke var i stand til at sætte mig ind i processen, betyder det ikke, at mange mennesker kunne.

Faktisk, hvis du allerede er transskriberende eller har færdigheder i stenografi og skrivning, kan dette være en naturlig progression. Der er utallige steder på internettet, hvor man lovligt kan tjene penge online ved at transskribere.

Her er et par stykker:

Anbefalet: 27+ fantastiske transskriptionsopgaver for begyndere

10. Kør Facebook-annoncer

Det er altid rart at finde en mulighed for at tjene penge med en platform, du kender. Og lad os være ærlige, hvem har ikke brugt Facebook før?

Men vidste du, at Facebook er en af ​​de mest målrettede og derfor effektive måder for virksomheder at annoncere på? Virksomheder kan vælge en placering og demografi og vide, at de når ud til de rigtige potentielle kunder.

Jeg kender det fra min lille fastfood-virksomhed. Jeg har brugt penge på aviskampagner, foldere og endda radiospots. Men intet konverterede bedre til kunder end en Facebook-annoncekampagne. Det virker bare!

Så hvorfor har virksomheder brug for andre mennesker til at køre deres Facebook-annoncer? Og hvorfor skulle de betale $1000-$2000 om måneden for det?

Ifølge laptopempires.com sidste år brugte virksomhedsejere over $88.000.000 om dagen på Facebook-annoncer.

Grunden til, at de bruger den slags penge, er, at det virker.

Ofte har små virksomheder ikke tid, knowhow eller lyst til selv at køre disse annoncer.

Det er her denne side-jag og potentielle fuldtidsvirksomhed kommer til sin ret. At køre Facebook-annoncer er virkelig en fantastisk måde at tjene penge online.

Du har måske brug for lidt vejledning i at komme op, og Bobby Hoyt fra laptopempires.com og millenialmoneyan.com har et fantastisk kursus til at tage dig hvert skridt på vejen.

Du kan lære mere om FB Side Hustle Course her.

11. Pinterest Virtual Assistant

Hvis du allerede er fan af Pinterest, bør du helt sikkert overveje denne. Faktisk ville det være en perfekt måde at tjene penge online som universitetsstuderende, hjemmegående mor eller en person med et deltidsjob.

🔥 Anbefalede:  Sådan viser du alle produktbilleder på produktsiden i Magento 2

Så hvad er en Pinterest Virtual Assistant? Og hvordan fanden kan du tjene penge på det?

Pinterest er en søge- og opdagelsesplatform, der for den gennemsnitlige bruger er et godt sted at samle ideer og inspirationer. For marketingfolk er det en mulighed for at få et produkt eller en service ud i verden.

For at generere trafik til en blog eller hjemmeside fra Pinterest, skal virksomheder og enkeltpersoner aktivt bruge platformen.

Dette involverer en række ret tidskrævende aktiviteter, herunder:

 • Pin Creation med værktøjer som f.eks Canva og PicMonkey
 • Pin-planlægning med Medvind
 • Profilstyring, bestyrelsesbeskrivelser og pin-beskrivelser
 • Gruppebestyrelsesansøgninger og ledelse
 • Analytisk analyse af ydeevne

Dette er blot en håndfuld af de daglige krav til administration af en Pinterest-konto. Som du kan se, er det en del arbejde.

Det er derfor, mange virksomhedsejere kan lide at fjerne dette ansvar. Det frigør dem til at koncentrere sig om de andre komponenter i deres virksomhed. Og det bedste er, at de naturligvis vil betale dig for at gøre det.

De fleste Pinterest VA’s vil have en række forskellige prisstrukturer, de opkræver. Men det er sandsynligt, at når du lander en kunde, vil du opkræve et månedligt gebyr for dine tjenester.

Men jeg har ingen Pinterest-erfaring…

Kendskab til platformen ville være ideelt, men absolut ikke en forudsætning. Hvis du vil tjene penge online hurtigt, bør du overveje at tage et betalt kursus.

Jeg ved, at det er kontraintuitivt, men nogle gange skal man virkelig bruge penge for at tjene penge. Og det er bestemt en af ​​de gange.

Derfor anbefaler jeg PinterestVA.com online kursus.

Jeg lavede et interview med skaberne af kurset, som du kan tjekke ud her, ‘Becoming a Pinterest Virtual Assistant’.

Kurset kan betale sig selv, så snart du lander din første kunde. Og det fremtidige potentiale går fra en sød side-jag hele vejen til en fuldtidsindkomst.

Yi Ming fra InsaneFreedom.com landede sin første klient kun 2 uger efter at have gennemført PinterestVA-kurset. Hun tjener nu over $3500 om måneden.

Du kan tjekke andre PinterestVA.com succeshistorier her.

Dette er en af ​​de måder at tjene penge online på, som jeg synes er mest spændende for folk, der ønsker at undslippe 9-5.

Bliv Pinterest VA i dag

Lær en gennemprøvet trin-for-trin-proces til at bygge en livsstilsforretning der lader dig arbejde, når og hvor du vil, med at gøre noget, du elsker.

Det er bestemt ikke en ‘bliv hurtigt rig’-ordning, men har i stedet potentialet til at levere en langvarig og bæredygtig indkomst.

Konklusion

Der er 11 måder at tjene ekstra penge online på, som kunne starte i dag. De fleste af de foreslåede muligheder giver dig mulighed for at tjene penge online uden behov for investeringer.

Hvis du leder efter noget, der er mere skalerbart end blot en sidejagt, bliver du nødt til at lægge en lille smule kontanter. Men det er bare udyrets natur, er jeg bange for.

Husk, at der er svindlere derude for at få dine penge. Ligesom den virkelige verden er onlinerummet ikke anderledes. Men hvis du er forsigtig, flittig og kyndig, så er det bestemt muligt at tjene penge online.

Faktisk, hvis du ikke udvider dit indtjeningspotentiale ved at udnytte mulighederne på nettet, går du glip af noget.

Efterlad aldrig penge på bordet…

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg tjene penge online uden penge?

Absolut kan du. Det beløb, du kan tjene, vil variere og ofte ikke være så højt som de metoder, der kræver nogle investeringer. Online undersøgelser, brugertest og freelanceskrivning er gode måder at tjene penge online uden forudgående omkostninger.

Hvordan kan jeg tjene penge online lige nu?

Den hurtigste måde at tjene penge online er gennem brugertest. Hvis du tilmelder dig en række forskellige platforme, vil det i høj grad øge antallet af tilgængelige tests. Derefter skal du typisk bruge omkring 20 minutter for at tjene $10. Udbetalinger er normalt inden for en uge og efter min erfaring meget pålidelige.

Kan jeg tjene 1000 USD ekstra om måneden online?

For at tjene $1000 om måneden online, skal du helt sikkert foretage en form for finansiel investering. Den bedste mulighed er at starte en blog og opskalere din trafik så hurtigt som muligt. Når du får 25.000 sessioner om måneden, kan du ansøge om et premium-annoncenetværk, som typisk betaler fra $10-$20 pr. 1000 besøgende.

Hvis du har en høj nettoværdi, kan du tjene $1000/måned relativt hurtigt med investeringer, fast ejendom og virksomhedsopkøb.

Er alle disse muligheder legitime måder at tjene penge online på?

Selvfølgelig. Onlineverdenen har svindlere, men det er også sandt i det virkelige liv. Alle mulighederne ovenfor er pålidelige og pålidelige, og det samme er de links, der er relateret til dem. Udfør altid din egen forskning og vær flittig.

Er der flere måder at tjene penge på online?

Der er sandsynligvis lige så mange måder at tjene penge online på, som der er i den virkelige verden, hvis ikke flere. Jeg vil bestræbe mig på at opdatere denne side regelmæssigt og dele alle nye og spændende muligheder for at tjene penge, som jeg opdager. Der er dog nok at komme videre med nu…

Hvis du støder på nogle spændende online penge-tjening muligheder, så kontakt venligst. Og hvis du elskede denne artikel, så del den med verden.

11 måder, du helt sikkert kan tjene penge online